SarahJayne Eastwood

OnePlus 7t Pro pris i Nepal Phoneaqua

Indhold:

  1. OnePlus pro
  2. OnePlus mobil pris i Nepal
  3. OnePlus pris i Nepal:
  4. OnePlus t pro g McLaren pris i Nepal og tilgængelige lande
  5. Fantastiske rabatter og tilbud på OnePlus t pro g McLaren mobil tilbehør
  6. Telefonen har AA dimension OFA 157. x 74. x 8.  mm ogen weighs 182 g. Desuden har AA 6. 1 inches Optic AMOLED kapacitive touchscreen. Desuden er telefonen beskyttet af Gorilla Glass 6.  Â
  7. OnePlus Mobiler forsøger altid at leverer den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. OnePlus Mobiler har taget et skridt længere ind i teknologien. OnePlus 7T Pro 5G Mclaren kommer i markedet ved OnePlus Mobiles. Den lanceringsdato OnePlus 7T Pro 5G Mclaren er 2022, November 05. Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. De OnePlus 7T Pro 5G Mclaren Pris i Nepal er Rs. 137.000, mens i USD det er $ 952. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.
  8. Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.
  9. På Daraz 11. 1 Salg, flagskibet smartphone OnePlus 7T Pro officielt lanceret i Nepal. Du kan få 7T Pro lige fra Daraz Nepal officielle site. Virksomheden udgivet OnePlus 7-serien med tre forskellige modeller, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i øjeblikket har virksomheden kun udgivet OnePlus 7T pro i Nepal.

OnePlus er en af ​​verdens kendte kinesiske smartphone fremstilling r. De er meget populære på markedet for fremstilling af høj kvalitet og kraftfuld flagskib smartphones. OnePlus smartphones tendens til at have topklasse hardware, innovativt design, kraftfuld kamera, og ren software. Deres enheder er også mærket som Flagship Killer. OnePlus officielt trådte i Nepal i 2022 med et par modeller på det tidspunkt. Siden da har de lanceret mange produkter på markedet. Deres smartphones er meget populære i Nepal. Så for at hjælpe vores læsere, har vi lavet en liste over alle de nyeste OnePlus Mobile Pris i Nepal.

BBK Electronics Corporation er moderselskab for OnePlus. Oppo, Vivo, og Realme er også datterselskaber af denne organisation. Det er store brands i branchen smartphone. Blandt disse, OnePlus er præmien mærke af BBK Electronics. Deres telefoner altid har flagskib-niveau hardware og bedste funktioner til en lavere pris end flagskibet i andre virksomheder. Det er derfor, alle kan lide deres produkter. Alle ønsker det bedste for den mindste pris.

ihub Pvt Ltd er den officielle distributør af OnePlus i Nepal og håndtag alle distributionsnet. De har også distribuere mange produkter, herunder mobiltelefoner, covers og tilbehør. Der er mange offline detailforretninger og par online websteder, der sælger OnePlus produkter distribuere d ved ihub. OlizStore og Daraz passe online-salg i Nepal.

Selskabets normalt lanceringer omkring 2 telefoner om året. Men de sætter en stor indsats i hver model. OnePlus har en mindre portefølje af smartphones, fordi de kun fremstiller to modeller hvert år. Denne mindre portefølje giver virksomheden med magt til at investere alle deres fokus og energi i at skabe en god smartphone. På grund af denne grund, alle deres modeller er særligt hver gang.

OnePlus pro

Den OnePlus 8 Pro er en smartphone af 2022 med en 6. 5A € ³ skærm, 120 Hz opdateringshastighed, og hulning på forsiden. Det har Snapdragon 865-processor, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Batteriet er normeret til 4510 mAh og har 30W kablet og trådløs opladning. Der er en magt bank funktion samt på denne telefon. Forsiden har en 16 MP kamera, og bagsiden har fire kameraer i alt. Der er to 48 MP kamera, hvor den ene er den vigtigste vidvinkel, og den anden er ultrabrede med 116Ëš synsfelt. Så er der en 8 MP kamera til telefoto med OIS, og endelig er der et 5 MP infrarødt kamera.

OnePlus pro specs og detaljer

Dette er efterfølgeren til OnePlus 7 og en tonet ned version af OP8 Pro. Den OnePlus 8 har en 6. 5a € ³ skærm, FHD + opløsning, og 90 Hz opdateringshastighed. Pro model har en 120 Hz hastighed, så det er en smule mindre. Men det er gud at se, at der er en høj opdateringshastighed. Den interne hardware består af Snapdragon 865, 8 GB RAM, og 128 GB lagerplads.

Den forreste 16 MP kamera sidder inde i hullet-punch. Dette er det samme som i One Plus 8 Pro. Men ryggen kameraer er forskellige, fordi der er tre moduler. Den væsentligste er en 48 MP Sony IMX 586 sensor med OIS. Anden er 16 MP ultrabrede, og den tredje er 2 MP Macro kameraer. Der er ingen tele eller infrarødt kamera på denne enhed. Kameraet sæt kan optage 4K 60 fps videoer og 1080p 240 fps videoer. Det betyder, at store kapaciteter passer med Pro-versionen. Dette er en god smartphone til en lavere pris.

OnePlus specs og detaljer

Dette er topmodellen af ​​2022. Det er en T-version, hvilket betyder at det kom ud senere efter den oprindelige OP7. The One Plus 7T Pro har Snapdragon 855+ som er en af ​​de hurtigste processorer på markedet. Så er der 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Den normale version har 8 GB RAM, men McLaren udgave har 12 GB RAM. Det er en væsentlig forskel, inklusiv farvemuligheder og design. Andre end dette, alle ting er de samme i begge modeller.

Skærmen er 6. 7a € ³ uden hak og en pop-up kamera, huse 16 MP kamera. På bagsiden er der tre kameraer. Blandt de tre sensorer, de vigtigste og telefoto kameraer har OIS. Kameraet sæt på bagsiden understøtter 3x optisk zoom, 4K 60 fps, og 720p 960 fps videooptagelse. Den bageste kamera på denne telefon er den samme som den forrige OP 7 Pro samme år. Vigtigste forbedring i 7T er den hurtigere og nyere processor.

OnePlus t pro specs og detaljer

Denne telefon er i en meget anden liga i forhold til Pro-modellen. Navnene er ens, men mange ting er anderledes, bortset fra processoren. I denne model får vi et andet kamera sæt, skærm, batteri, og design. OnePlus 7T har en 6. 5A € ³ skærm med et hak i toppen i stedet for en pop-up kamera. Indenfor er der en 3800 mAh batteri og på bagsiden er en anden tele kamera. Disse ting skubber denne enhed til en anden prisklasse. Men efter vores opfattelse er det en af ​​de mest fornuftige enheder i serien. Der er en super-kraftfuld processor, samme 8 GB RAM, stor batteri, høj opdateringshastighed skærm, og et godt sæt tredobbelte kameraer på bagsiden.

OnePlus t specs og detaljer

OnePlus Mobile Pris i Nepal 2020 Opdateret November

Dette er high-end telefon lanceret af virksomheden i 2022s første kvartal. OnePlus 7 Pro leveres med Snapdragon 855-processor, 8 GB RAM og 128 GB basen opbevaring. Det har en 6. 7a € ³ OLED-skærm, 4000 mAh batteri, og 16 MP front kamera på en motoriseret pop-up-modul. Dette giver et rent look med meget minimale kanter og hage. Bagsiden kamera sæt har en 48 MP sensor, en 16 MP ultrabrede sensor, og en 12 MP telefotosensor. Brugere kan optage 4K 60 fps, 1080p 240 fps og 720p 480 fps videoer med dette kamera sæt.

OnePlus pro specs og detaljer

Dette er basismodellen blev lanceret i 2022 af selskabet. OnePlus 7 har et traditionelt design med en 6. 1A € ³ skærm og hak i toppen med 16 MP kamera. Indeni er der Snapdragon 855 chipset, 3700 mAh batteri, og 6 GB basen RAM. I Nepal er der kun en 8 GB model med 256 GB købes.

Til kameraet, OnePlus 7 har to kameraer på bagsiden. Først er en 48 MP vidvinkel kamera og næste er 5 MP sensor til telefoto. Denne dual-kamera setup kan tage 4K videoer på 60 fps og 1080p videoer på 240 fps til slow motion.

OnePlus, det selskab, der plejede at være stolt kendt under navnet flagskib morder har udviklet sig til flagskibet smartphone fremstiller r. OnePlus er et kinesisk selskab, der er meget populære blandt den yngre generation. OnePlus frigiver den almindelige serie og T-serien hvert år. Startende fra OnePlus One, har de nået til OnePlus 8 Pro.

OnePlus mobil pris i Nepal

OnePlus Nord er den nyeste og prisbillige nye smartphone fra OnePlus. Telefonen leveres med 6. 4A € ³ Super AMOLED FHD + Display med 90 Hz opdateringshastighed. Den er udstyret med Quad kamera setup med 64MP primære kamera og OIS.

OnePlus Nord specifikationer

OnePlus er en multinationale smartphone selskab baseret i Guangdong, Kina. De har udgivet en lang række elektroniske produkter, men deres telefoner er, hvad de virkelig kendt for. OnePlus ejes i vid udstrækning af BBK Electronics, som er det samme moderselskab bag Oppo, Vivo, og Realme.

OnePlus telefoner er forskellige fra Oppo, Vivo, og Realme selv. Mens Oppo, Vivo, og Realme ofte målrette alle prisklasser, OnePlus telefoner synes primært at målrette den høje pris på markedet. OnePlus telefoner starte på et langt højere pris punkt end andre kinesiske smartphones og har ry for altid at levere den nyeste banebrydende funktioner som højere opdateringshastighed, hurtigere processorer osv

OnePlus telefoner sælges i Nepal gennem ihub Pvt. Ltd .. Der er mere end 40 autoriserede butikker inde Kathmandu og mere end 15 udenfor det. OnePlus telefoner kan også købes gennem med samarbejdspartnere online-portaler Oliz Store og Daraz.

Når du er køber OnePlus smartphones, bør du sørge for at sikre, at boksen har en ihub hologram mærkat på det. Hvis visummærkaten revet eller beskadiget, bør du undgå at købe det stykke, da det kunne være en falsk, tidligere brugt eller beskadiget på en eller anden måde.

OnePlus pris i Nepal:

den lavest mulige pris for OnePlus 7T Pro 5G McLaren i Nepal er aproximately 56133 / - NPR, og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Nepal, herunder Kathmandu, og Kathmandu sammen med den komplette garanti som pr butik politik.

OnePlus t pro g McLaren pris i Nepal og tilgængelige lande

OnePlus 7T Pro 5G McLaren udgivet på Udgivet 2022, November 05 med attraktive specifikationer have 206 g, tykkelse 8. mm, Super Performance operativsystem Android 10, OxygenOS 10. og Heavy Opbevaring af 256GB lagerplads, ingen kort slot. nePlus 7T Pro 5G McLaren er forbløffende valg inden lignende mobiltelefoner catgory med 12 GB RAM sammen med 256GB lagerplads, ingen kort slot indbygget opbevaring med AddOn magt 48MP Excellent Kamera og 6. 7" Super Skærmstørrelse Skærm med batteri kapacitet på 4085 mAh.

Fantastiske rabatter og tilbud på OnePlus t pro g McLaren mobil tilbehør

OnePlus 7T Pro 5G McLaren Udgivet 2022, November 05 med avancerede funktioner: 206 g, tykkelse 8. mm, Android 10, OxygenOS 10. ekstra ydeevne OS; Grafisk Brugervenligt interface, tung hukommelse med 256 GB lagerplads, ingen kort slot. OnePlus 7T Pro 5G McLaren er det bedste valg i samme gruppe som mobiltelefoner med 12 GB RAM, 256 GB lagerplads, ingen kort slot med 48 addon megapixel, drevne kamera og 6. 7" skærm med 4085 mAh kapacitet på tunge batteri. Fordele og ulemper ved OnePlus t pro g McLaren

Telefonen har AA dimension OFA 157. x 74. x 8.  mm ogen weighs 182 g. Desuden har AA 6. 1 inches Optic AMOLED kapacitive touchscreen. Desuden er telefonen beskyttet af Gorilla Glass 6.  Â

Camera Â

Enheden er udstyret med 48MP, og 5MP dobbelt bageste kameraer, der klikker awesome billeder. Tilsvarende er frontkameraet udstyret med den 16MP linse, som hjælper meget god kvalitet selfie billeder og videoopkald.

Battery Â

Den OnePlus 7A kommer med en enorm indbygget opbevaring, der er 256GB. Det kan alene opfylde kravet om brugerne til opbevaring. Der er ingen ekstern hukommelse slot forsynet med denne smartphone. For konnektivitet, enheden leveres with Dual SIM, Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, Bluetooth 5., A2DP, LE,  aptX HD, USB 3., type C 1. vendbar stik, USB On-The-Goa Â

ColorsÂ

Sammenligning til OnePlus 7 Pro,  den OnePlus 7 synes at være langt mere rimeligt prissat. Så kan vi antage, at dette vil arbejde mere i Nepal. Enheden er en af ​​de billigste tilgængelige i Nepal øjeblikket enheder. Derfor er en, hvis du planlægger at få en smart enhed uden at bryde din bank balance, dette er den bedste enhed for dig.

OnePlus t pro g McLaren specifikationer

OnePlus Mobiler forsøger altid at leverer den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. OnePlus Mobiler har taget et skridt længere ind i teknologien. OnePlus 7T Pro 5G Mclaren kommer i markedet ved OnePlus Mobiles. Den lanceringsdato OnePlus 7T Pro 5G Mclaren er 2022, November 05. Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. De OnePlus 7T Pro 5G Mclaren Pris i Nepal er Rs. 137.000, mens i USD det er $ 952. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, OnePlus 7T Pro 5G Mclaren understøtter række netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en enkel kontakt, kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af styrken af ​​netværket. Netværkene understøttes i OnePlus 7T Pro 5G Mclaren er GSM / CDMA / HSPA / LTE / 5G Detaljerne er angivet nedenfor:

Loundspear er installeret i telefonen, så du ikke behøver at stikket i en hvilken som helst ekstern. Li-Po 4085 mAh, ikke-aftageligt; batteri af OnePlus 7T Pro 5G Mclaren model giver kontinuerlig brug til brugerne.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

På Daraz 11. 1 Salg, flagskibet smartphone OnePlus 7T Pro officielt lanceret i Nepal. Du kan få 7T Pro lige fra Daraz Nepal officielle site. Virksomheden udgivet OnePlus 7-serien med tre forskellige modeller, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i øjeblikket har virksomheden kun udgivet OnePlus 7T pro i Nepal.

Vigtig

OnePlus 8T med 48MP kamera, 4.500 mAh batteri lanceret på Rs 42.999 for at sælge på Amazon fra 17. oktober

OnePlus 8T med 48MP kamera, 4.500 mAh batteri lanceret på Rs 42.999 for at sælge på Amazon fra 17. oktober

OnePlus 8T pris og specifikationer blev lækket foran den officielle lancering, og her er alt hvad du behøver at vide.

OnePlus 8T Review En komplet pakke

OnePlus 8T Review En komplet pakke

Den uundgåelige opdatering af OnePlus 8 er her efter blot fire måneder, men er det OnePlus 8T en større revision ligesom 7T var endnu vigtigere, er det værd at købe Læs vores gennemgang at vide mere.

Oneplus 8ts Superpowers er dens Crazyfast Opladning og Gorgeous Display

Oneplus 8ts Superpowers er dens Crazyfast Opladning og Gorgeous Display

OnePlus 8T hurtig opladning vil give en dags strøm på 15 minutter

Specs og pris OnePlus 8T 5G

Specs og pris OnePlus 8T 5G

Omtrentlig pris og specs af OnePlus 8T 5G smartphone

Tecno gnist 8t med Helio G35 SOC, 5000mAh batteri til lancering i Indien på denne dato tider i Indien

Tecno gnist 8t med Helio G35 SOC, 5000mAh batteri til lancering i Indien på denne dato tider i Indien

Jeg bestilte en glacial grøn version den 2. juli salg fra Amazon. n. Pakken ankom i går, boksen siger, at der er en TPU-tilfælde inde. Men i ...

OnePlus 8 Series Taske Leak Tips Sandsten og nylon muligheder

OnePlus 8 Series Taske Leak Tips Sandsten og nylon muligheder

Officiel OnePlus Sandsten Taske til OnePlus 8T Unboxing og Reviewhttpswww. neplus. omproductoneplus8tbumpercase

OnePlus 8T Case Liquid Air

OnePlus 8T Case Liquid Air

Elektronik Tilbehør til salg Få de nyeste tilbud på OnePlus 8t sag Spigen fra Top bedømt mærkevarer online gratis forsendelse Vouchers Hot Deals

OnePlus 8T Sagerne Coolsmartphone

OnePlus 8T Sagerne Coolsmartphone

Få en hel del på GOTO Definer Case for OnePlus 8T 5G. Se alle funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

OnePlus 8T 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

OnePlus 8T 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

OnePlus har endelig givet os vores første kig på OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition, og det vil frigive i Kina den 11. november.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.