Screen Mirroring til Roku

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Spejling en iPhone til en bærbar computer eller en computer er en fantastisk måde at erfaring gaming eller film på en større skærm. Evnen til at se din iPhones skærm på en meget større skærm er stadig mere populære. Mens du er sikker på at nyde at se film eller spille spil på en større skærm, kan du have svært ved at finde en måde at spejle din iPhone.

Apple har mange begrænsninger på sine produkter, og som et resultat, kan det være svært at finde en spejling løsning, der virker for dig. Hvis du er ligesom de millioner af andre Apple-brugere rundt om i verden, der ønsker at udforske iPhone spejling muligheder, der ikke kræver Apple TV, er du ikke alene.

Det er her Roku kommer i Roku består af en række nyttige produkter, der kan komme i handy for mange grunde, og ved flere lejligheder.. Utallige brugere rundt om planeten har fundet Roku særdeles nyttig, når det kommer til at spejle deres iPhone til en computer eller tv-apparat.

Rokus stort udvalg af funktioner giver ny styrke til Apple-brugere. Du kan nu nyde en række helt nye funktioner, herunder spejling telefonen til en tv-skærm. Med Roku, kan du opleve de samme funktioner, der tilbydes af Apple TV. Roku er enkel at bruge, og gør spejling iPhone nemmere end nogensinde.

Del: hvordan til at spejle en iphone til Roku med Roku app?

1. Sørg for at din Roku app er opdateret med den nyeste version. For at gøre dette, skal du klikke på fanen Indstillinger og derefter på fanen systemet. Vælg systemopdatering at kontrollere, om der er en ny version tilgængelig. Hvis der er, installere og genstarte.

Du vil måske også kunne lide:

Nu hvor du har oprettet Rokus spejling funktioner, er du klar til at sætte det i værk. En af de vigtigste årsager til, at Roku er så populær er dens brede vifte af kompatibilitet med forskellige Apple-enheder â € ”du kan bruge denne app med en version af en iPhone eller iPad.

5. Nu skal du vælge det indhold, du ønsker at vise på en større skærm. Du kan vælge mellem musik, videoer og billeder. Du skal vælge det korrekte format for at se dit indhold. For eksempel, hvis du vælger video, så du kan kun afspille en video fra din telefon.

Del: hvordan man løser problemer, når spejling din iphone til Roku?

Nu hvor du har Roku installeret på enheden, og du har valgt noget indhold at se på en større skærm, er det tid til at sparke tilbage og nyde. Når det er sagt, hvad der sker, hvis du tror, ​​at du har gjort alt korrekt, og det stadig gør ikke arbejde? Vi har nogle løsninger nedenfor.

Det første punkt? Vær tålmodig! Når du rammer spille på videoen, kan det tage et par sekunder eller længere for indholdet at begynde at spille. Roku er en nyudviklet teknologi, og det bliver hurtigere hele tiden.

Det kan være virkelig irriterende at forsøge at se en video, når lyden ikke er korrekt synkroniseret op. Hvis der er en forsinkelse mellem lyd og video på dit tv, kan det være resultatet af Rokus hurtigt udvikle teknologi. Da dette er stadig en ny app, nogle gange en forsinkelse opstår. Den bedste måde at forsøge at løse dette problem er at genstarte videoen. Når du genstarter, som regel lyden spørgsmål vil justere sig selv.

Igen, det er en meget almindelig problem. Som vi har nævnt tidligere, Roku er en ny form for teknologi, og det virker ikke altid perfekt. Sluk for enheden, vent et par minutter, og prøv igen.

Roku er hurtigt ved at blive en væsentlig app, og spejling er blot en af ​​de mange funktioner, det giver. Selv om det ikke kan matche den præmie kvalitet Apple TV helt endnu, er det stadig en af ​​de bedste valg til rådighed på markedet for Apple-brugere, der ønsker at spejle deres iPhone eller iPad på deres tv. Gå efter det!

Andre populære artikler fra Wondershare

Skærmen Spejling App er den # 1 Skærm Spejl - hurtigt, nemt og brugervenligt. Del dine fotos, videoer, spil, websites, apps, præsentationer og dokumenter med dine venner, familie og kolleger. Det har store fordele i forhold til Roku indbyggede skærm spejling baseret i Miracast.

Disclaimer: Denne app er ikke tilknyttet nogen af ​​de varemærker, der er nævnt her. ROKU, Roku logo, STREAMING STICK, ROKU TV, Roku POWERED, Roku POWERED logo, ROKU KLAR, Roku KLAR logo, "op med at drømme. START STREAMING.", "HAPPY STREAMING", "Der er et væld af underholdning i denne lille æske," og 'Nu er dette TV' er varemærker og / eller registrerede varemærker tilhørende Roku, Inc. i USA og andre lande.

Streaming media indhold til din Roku-enhed er let, du kan gøre det fra en pc, en Mac eller en Android smartphone, men hvad med en iPhone eller en iPad? Nå, kan du bruge den officielle Roku app til støbte fotos og videoer, men realtid skærm spejling er ikke mulig indbygget. Heldigvis er der tredjepartsprogrammer som lader dig kaste iPhone-skærmen til Roku sammen med få andre frynsegoder. Lets tjekke dem ud.

Første ting først, er vi nødt til at gøre det muligt for Skærm Spejling tilstand på Roku-enhed. Dette vil sikre det indhold, du skubber fra de apps, der er vist nedenfor, er accepteret af Roku. Hvis du vil tænde skærmen spejling på Roku, skal du sørge for både, Roku-enhed og din iPhone er forbundet til det samme trådløse netværk.

Sådan spejl iphone til Roku

Chancerne er du ønsker at gøre mere end blot sende videoer og fotos til din Roku fra en iPhone og spejl for Roku kunne være en passende løsning for det. Det kan LiveStream noget, der er på iPhone / iPad-skærm til Roku tv.

Den app vil bede dig om at installere en kanal på Roku anordning, som vil gøre det muligt, at appen kan skærmen spejl iPhone skærm til tv'et. Tryk på Installer på din iPhone og derefter gå videre til at installere kanal på Roku tv.

Efter dette, vil du se på optageknappen i midten af ​​skærmen. Tryk på knappen for at starte udsendelsen. På grund af Æbler og Rokus begrænsninger, den app fungerer rundt og registrerer din iPhone skærm og udsendelser det til Roku.

Nu skal du bare trykke på knappen Start Broadcast for at starte Livestream af din iPhone skærm til Roku tv. Du kan åbne enhver app, og det ville dukke op på den store skærm, kan du bruge den til at streame video spil, apps, der dont understøtter oprindeligt Roku, osv

Selvom du kan streame enhver app til tv'et, er det stadig shows op i lodret format og der er ingen måde at optimere det. Men den næste app kan streame indhold optimeret til TV såsom videoer fra andre end YouTube og Netflix kilder.

Denne næste app kan du kaste videoer fra websteder som Tumblr, Instagram, Vimeo, Dailymotion, osv Videoerne afspilles i fuld skærm på tv'et ved app'en. Installer Video og TV-Cast app på din iPhone / iPad fra App Store. Når programmet er installeret, skal du åbne den og trykke på støbte knappen øverst til højre. Det vil vise en liste over alle de tilgængelige Roku enheder på netværket. Tryk på din Roku-enhed til at forbinde den app.

Du kan dele de lokale medier, spejl skærm og støbte videoer fra internettet til din Roku-tv. Tryk browser og indtast linket til den video, du ønsker at spille på Roku. Du kan også søge efter videoen med den indbyggede webbrowser og navigere gennem websider.

Når du når til videosiden, vil den app automatisk finde videoen og give dig et link på bunden. Trykker på knappen vil skubbe video til Roku. Du kan enten vælge en video størrelse baseret på dine præferencer eller tap adaptiv kvalitet at vælge automatisk.

Screen Mirroring- TV Cast svarer til den tidligere app og Ive tilføjet det i bare i tilfælde nogen af ​​de apps gå dud i fremtiden. Du kan også tjekke Spejl for Roku- AirBeamTV som koster $ 4. 9 og udvisninger har en gratis version.

Fungerer som en in-house Writer på TechWiser og fokuserer på de nyeste smarte forbrugerelektronik. Nøje følger de nyeste trends i forbrugernes tingenes internet og hvordan det påvirker vores dagligdag. Du kan følge ham på Twitter. Ja, nogle gange taler han i tredje person.

Hvorfor du har brug for en skærm spejling app til roku

Og endelig, kan du ønsker at vide, hvad andre enheder platforme app understøtter i tillæg til Roku. For eksempel kan du være interesseret i en app, der også understøtter Amazon Fire Stick eller Chromecast.

: skærm spejling til roku

Det hævder det er nummer et skærmbillede spejling app, selvom jeg synes thats analog til et pizzeria hævder, at de har den bedste pizza i landet. Påstanden isnt bakkes op af priser eller test.

, det gør ikke desto mindre støtter enhver Android-enhed kører version 5. og senere. Jeg var dog skuffet over at se, at det ikke understøtter Apple-enheder. Det gjorde dog Garner 3. stjerner fra brugeranmeldelser, hvilket er nogenlunde anstændigt.

: skærm spejling â € ”tv cast

Denne app blev udviklet af et firma kaldet LQL Studio. I modsætning til tidligere spejling app, denne software gør ikke support Android-enheder. I stedet opmærksom på, at det blev udviklet med det ene hensigt af spejling iPhone-skærme til fjernsynet.

: spejl til roku â € "skærm spejling

Jeg bemærkede desværre, at MeisterApps udelukket spil som en ideel brug, selvom de ikke eksplicit nævne enhver forsinkelse. Desuden modtog denne app en 2. -Star rating ud af 5. Stjerner.

Skærm, der spejler den nye iPhone 12 eller nogen iPhone til din TCL ROKU TV helt gratis og nemt. Alt du skal gøre er at downloade en gratis app på din iPhone og det er helt klar. Med et klik på din skærm, der spejler med iPhone til din TCL ROKU TV.

ReplicaApp:

Før vi starter, kan du sørge for, at din iPhone er tilsluttet enten WiFi eller dine mobile data. Jeg brugte WiFi, som følge heraf var det glat og mindre lag. Men du kan også bruge mobile data, hvis du vil. Tho, det kan koste dig afhængigt af din transportør.

TCL ROKU TV WIFI SETTINGS:

Inden for netværksindstillingerne skal du forbinde dit tv til dit WiFi eller Mobile Hotspot. Sørg for, at din iPhone og dit TCL ROKU TV er tilsluttet samme forbindelse. Som vist i trin for trinvejledning nedenfor.

Trin: Slut din iPhone til den samme Wi-Fi-forbindelse

Dette er den vigtigste del. Når du har tilsluttet dit tv til din Wi-Fi nu, er det tid til at sikre, at din iPhone også er tilsluttet den samme WiFi-forbindelse på din iPhone. s vist i trin for trinvejledning nedenfor.

Trin: Åbn replikaappen og sørg for, at alt er klar til at gå

Når du er i appen, vil ReplicaApp på din iPhone automatisk registrere dit TCL ROKU TV i baggrunden. Så sørg for, at du opretter forbindelse til det rigtige tv. s vist i trin for trinvejledning nedenfor.

Vigtig

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Spørgsmål Sådan Fix Screen Overlay Detected

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Im forsøger at Tilføj Billeder på min Lightroom Mobile App men jeg kan ikke få mere end Screen overlay opdaget det dirigerer mig til at SettingsApps men jeg ...

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Ny stor Touch Screen Overlays fra TSItouch, NextWindows, Peerless, OptIR og Samsung. Laveste Priser, fabriksgaranti

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Den bedste skærm privatliv beskyttere tilbyde netop den rigtige mængde af mørket for at beskytte din telefon mod nysgerrige blikke, og de vil vagt mod støv og ridser også.

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

Screen Skinz er den bedst sælgende mærkevarer skærmbeskytter i verden. Vores proprietære design giver mulighed for enhver telefon til at have en forsvinder logoet i glasset. Vi har licens i NBA, MLB, og NCAA. Stemte Best Skærmbeskytter af 2021

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Køb Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Pakistan At Daraz.pk. Bestil Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Karachi, Lahore hele Pakistan.

iPhone 11 skærmbeskytter

iPhone 11 skærmbeskytter

Beskyt din iPhone edgetoedge med vores præmie hærdet glas skærmbeskytter med avanceret indvirkning forsvar. Til iPhone 6 iPhone 11 enheder. Shop nu.

iPhone 12 skærmbeskyttere

iPhone 12 skærmbeskyttere

Alpha Glass er iPhone 12 Pro Max Screen Protector, der giver CrystalClear Fortified Defense til din skærm Otterbox

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.