Opsæt din telefon for at få modtaget Google Voice-opkald

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette indlæg viser, hvordan du aktiverer iPhone 12-viderestillingsfunktionen. Læs videre Hvis du har brug for hjælp til at oprette funktionen iOS 14-opkald, der beder om din nye iPhone 12 for at videresende eller omdirigere indgående opkald til en anden enhed eller telefonnummer automatisk.

IOS Viderestilling

Viderestilling af opkald er en IOS-funktion, der virker af RE Directing Alle indgående opkald til et andet telefonnummer. Som følge heraf vil din iPhone ikke ringe, når et indgående opkald ankommer som det videresender, der ringer til et udpeget telefonnummer. Du kan videresende opkald til en mobiltelefon, fastnetelefon, kontor eller hjemme nummer.

Nemme trin til at aktivere funktionen iPhone opkald videresender via indstillinger

Følgende trin skildrer processen med at aktivere og oprette opkald videresendelse på iPhone 12 via indstillingsmenuen. Hvis du har en iPhone med samme iOS-version med iPhone 12, kan du bruge de samme trin til at aktivere viderestilling af viderestilling. Faktiske skærme og menupunkter kan dog variere mellem cellulære bærere.

Betinget opkald videresendelse

For at undgå pådrage sig ekstra gebyrer, skal du kontakte din mobilbærer eller tjenesteudbyder for at høre om vilkårene for at bruge viderestilling af viderestilling på din iPhone. Dette anbefales også at bekræfte, om viderestilling af viderestilling er inkluderet i din nuværende plan eller abonnement.

Deaktiver viderestilling af opkald

For at slukke for viderestilling af din iPhone, skal du blot skifte opkald videresender slukket via indstillinger. Du kan også bruge eller ringe til en særlig kode, der leveres af din transportør for at slukke for viderestilling af viderestilling lige fra telefonappen. Du skal blot ringe til koden for at få en bekræftelsestone eller besked, der angiver, at funktionen allerede er slukket.

Flere video tutorials

Du tror, ​​at opkald videresende ville være en nem ting at oprette på din iPhone. Mens det ikke er virkelig kompliceret, hvordan du aktiverer det afhænger af, om din telefonudbyder bruger GSM- eller CDMA-standarden.

Hvis du bruger et GSM-netværk, som AT AT & T eller T-Mobile, kan du gøre det lige fra dine telefonindstillinger. Hvis dets CDMA, som Verizon eller Sprint, skal du skrive Carrier Codes på dit telefons tastatur. Der er nogle seje ting, du kan gøre med transportørkoder, som at få adgang til din iPhones 'skjulte felt testtilstand, men deres oprindelige brug var faktisk at aktivere ekstra telefonfunktioner som viderestilling af opkald.

AT & T, T-Mobile, og andre GSM-luftfartsselskaber: Brug iPhones indbygget mulighed

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Indtast det nummer, som du vil sende opkald, der modtages af din iPhone. Din telefon giver dig ikke nogen indikation for at fortælle dig, at den har gemt nummeret, men det har. Bare tryk for at gå tilbage til skærmen for viderestilling.

For at aktivere viderestilling af viderestilling, skal du bare vende tilbage til skærmbilledet for viderestillingsindstillinger og deaktivere den. Hvis du genaktiverer det i fremtiden, vil det huske det sidste nummer, som du videresendte opkald og straks begynder at videresende dem til det pågældende nummer igen. Dette gør det nemt at slå opkald videresendelse til og fra uden ekstra konfiguration, der kræves, medmindre du vil ændre videresendelsesnummeret.

Alle luftfartsselskaber: Brug dine luftfartsselskaber koder

Hvis du bruger Verizon eller en anden operatør, der indeholder CDMA-baserede telefoner, har du ikke mulighed for at aktivere viderestilling af viderestilling ved hjælp af JUST IOS-indstillinger. I stedet skal du gøre det den gammeldags måde ved hjælp af transportørkoder, som du indtaster ind i telefonens tastatur. Du kan også gøre det på denne måde, hvis du har en GSM-baseret telefon. Bemærk bare, at du ikke får påmindelsesikonet på menuen, hvis du videresender opkald ved hjælp af bærerkoder; Du bliver nødt til at huske, når det er tændt.

For at oprette opkald videresendelse ved hjælp af en carrier kode, er alt, hvad du skal gøre, åbne dit telefoner tastatur, skriv koden efterfulgt af det nummer, som du vil viderestille opkald på, og tryk derefter på opkaldsknappen.

Koden du indtaster for at aktivere eller deaktivere viderestilling af viderestilling af opkald, afhængigt af din transportør. Du kan altid slå op på dit luftfartsselskab for at finde ud af de rigtige koder, der skal bruges, men heres en liste over koder for de store amerikanske luftfartsselskaber:

Sådan videresendes opkald på iPhone til et andet telefonnummer

Viderestilling for iPhone er en funktion, der hjælper dig med at omdirigere alle indgående opkald fra dit nummer til et andet nummer. Dette kan virkelig komme til nytte, når du er væk på en ferie, eller hvis du har brug for at svare på flere opkald til arbejde. Viderestilling af viderestilling kan virkelig gøre dit liv lettere og sikrer, at hvis du ikke er i stand til at modtage et opkald, gør det ikke ubesvaret , så om du er optaget eller har forfærdelig forbindelse, vil alle dine opkald blive videresendt.

på $ 9. 9 pr. Måned kan du få denne opkald videresender app, som er kompatibel med alle modeller af iPhone, der har iOS 5. eller nyere. Denne app tager ikke kun sig af dit viderestilling af opkald til iPhone. Det hjælper dig med at begrænse og endda blokere specifikke kontakter, samtidig med at du giver dig frihed til at oprette grupper for arbejdskolleger og venner, så du kan få konferenceopkald med dem, når behovet opstår.

Viderestilling af viderestilling Lite er en anden gratis viderestillings-app, der er så nem at bruge. Alle funktioner i denne app kan slukkes og på i henhold til dine specifikke behov, og du kan endda vælge i hvilke situationer der skal sørger for, at alle dine opkald videresendes som f.eks. Hvis der ikke er noget signal på din telefon, eller hvis du er optaget i en møde eller du simpelthen ikke afhente din telefon. På denne måde ved appen, hvornår man skal omdirigere ethvert opkald til din telefon.

Denne opkaldswarding app er tilgængelig for $ 0. 9 og er kompatibel med iPhones, der har en iOS 3. eller senere. Alle dine opkald bliver omdirigeret, hvis du har travlt eller ikke i stand til at svare på din telefon til enhver tid. Derudover kan du endda generere unikke fremadgående koder for specifikke vigtige kontakter, som du kan ringe, når du vil have et bestemt opkald videresendt.

Divert Calls er en gratis viderestilling af opkald, der er kompatibel med Apple-telefoner, der har iOS 5 eller nyere. Dette gør iPhoneopkald så nemt, som alt, hvad du skal gøre, er at vælge de numre, du vil have rettet til et nyt nummer, og hvis du er meget travlt eller Unreachable De vigtige opkald vil altid blive afhentet .

Du kan downloade VoIPFone mobilappen til iPhone-opkald frem til nogen afgift. Denne opkaldswarding app var specielt designet til personer, der rejser meget, men har stadig brug for deres opkald, der forvaltes og besvares straks. Dine indstillinger gemmes og Husket ved denne praktiske viderestilling af opkaldssprøjtning, så alle dine opkald videresendes efter dine behov, og du behøver ikke at holde styr på det hver gang du forlader arbejde.

GV Connect er en omfattende app, der hjælper dig med at kommunikere med dine kontakter på mere interessante og unikke måder. Denne viderestilling af viderestilling af opkald giver dig mulighed for at ændre kontoindstilling som viderestilling af viderestilling, hvor du kan tilføje, kontrollere og fjerne videresendelsesnumre hurtigt og effektivt spare dig meget tid og ekstra besvær.

Konklusion.

Viderestilling af opkald er en måde at Directing Opkald til et andet nummer. Den er tilgængelig på Android og iPhone, og det er nemt nok at oprette. Med det kan du undgå Pesky Work Calls, når du er på ferie, for eksempel. Du kan også have opkald sendt til en anden telefon i tilfælde, hvor din normale enhed har problemer.

Aktivering af funktionen indebærer blot et par enkle trin. På samme måde er løsning af problemer med viderestilling også ret ligetil. Så frygt ikke, hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger Viderestilling på iPhone eller Android. Vi vil gå igennem det.

Sådan bruger du viderestilling på iPhone

Du bør gøre dit valg af nummer baseret på hvorfor du vil bruge viderestilling af viderestilling. Så hvis du simpelthen ikke vil være forstyrret , fremadrettede opkald til nummeret på en telefon på et andet sted. For eksempel, hvis du er hjemme, kan du videresende opkald til din arbejdstelefon. Hvis du er på ferie, kan du videresende opkald til din hjemme telefon.

Når det er sagt, kan du også videresende til en ven eller familiemedlems telefon. Du bør overveje at gøre dette, hvis din iPhone har modtagelse eller signalproblemer. Dette gør det muligt for dig at stadig tage vigtige opkald.

Når du vil deaktivere viderestilling af opkald på din iPhone, skal du bare gå tilbage til denne menu, og tryk på opkaldswidderknappen igen. Det vil bevæge sig tilbage til den hvide "off" -position, og dine opkald vil ikke videresende.

Sådan bruger du viderestilling på Android

Som det viser sig, har du en anden måde at videresende opkald på enten Android eller iPhone. Dette indebærer at bruge din mobilbærerens opkaldstjeneste. Hvis du er i U.., Følg instruktionerne nedenfor.

Uanset din transportør, skal du høre en form for bekræftelsesmeddelelse eller lyd efter at have afsluttet trinnene ovenfor. Også, det er værd at huske på, at du kan ringe en anden kode til at aktivere former for viderestilling til andet end alle indgående opkald. For eksempel med Verizon, kan du taste * 71 til at oprette videresendelse kun for ubesvaret opkald. Med Sprint, er du nødt til at ringe * 73.

. Endelig, hvis du ikke er i U., bør du stadig være i stand til at bruge det meste den samme tjeneste. Langt de fleste mobiloperatører i Europa og andre regioner i verden gøre tilbuddet viderestilling. Den eneste forskel er, at de kan kræve dig til at ringe noget andet end de ovenstående kommandoer. Du bør derfor tjekke med din mobiludbyder, før du prøver at oprette videresendelse igennem det.

hvad man skal gøre, når viderestilling er ikke i orden

Brug af viderestilling på iPhone er normalt enkel, men du kan til tider løbe ind i problemer. Generelt det vigtigste spørgsmål er, at opkald ikke at sende, og at du fortsætter med at modtage dem på din oprindelige telefon. I sjældne tilfælde, kan du også være i stand til at etablere viderestilling i første omgang, måske fordi viderestilling vippekontakt undlader at indlæse.

flere opkald forvaltning tips og optioner

Forhåbentlig du bør ikke være nødvendigt at forsøge nogen af ​​de handlinger, fejlfinding ovenstående, da viderestilling normalt er en enkel og effektiv funktion. Udnyt det næste gang, du ikke ønsker at blive generet med opkald.

Simon Chandler er freelance teknologi journalist. Han har skrevet til sådanne publikationer som Wired, TechCrunch, randen, og Daily Dot, og hans områder af speciale omfatter AI, virtual reality, sociale medier, og cryptocurrencies , blandt andre. For MakeUseOf, han dækker Mac og MacOS, samt iPhone, iPad og iOS.

Viderestilling af opkald til et andet nummer

Viderestilling er en meget vigtig iPhone funktion, der kan komme i praktisk, når du ikke ønsker at besvare indgående opkald, eller du ikke er i stand til. Men nogle gange, kan iPhone viderestilling undlader at arbejde som det er tilfældet med en af ​​vores brugere, der følte behov for at skrive til os for at få hjælp. Hun forklarede hendes problem som dette:

Hvorfor iphone viderestilling ikke fungerer?

Der er en masse grunde til, at viderestilling muligvis ikke arbejder korrekt. Men de mest almindelige er modstridende indstillinger og systemproblemer. Du har måske rodet med indstillingerne på din enhed og ved et uheld forhindres viderestilling fra at arbejde.

Del fix iphone viderestilling ikke arbejder på grund af indstillingen spørgsmål

Hvis du har mistanke, at indstillingen spørgsmål kunne være hovedårsagen til, at du ikke er i stand til at etablere viderestilling på din enhed, den bedste måde at løse det er at slå viderestilling, og tænd den igen. Det vil forhåbentlig opdatere denne funktion, så du kan fortsætte med at bruge det.

Del fix iphone viderestilling ikke arbejder på grund af systemproblemer

Hvis på den anden side, kan problemet BEA iOS-systemet og thisa er tilfældet med vores bruger over der begyndte oplever dette problem snart efter en iOS opdatering, så er du nødt til at fastsætte iOS systemet selv.

Da der ikke er nogen aktuelle indstillinger på din enhed, der kan hjælpe dig med at gøre det, du har brug for en tredjepart iOS-system reparation værktøj som iMyFone Fixppo iOS systemgendannelse. Dette værktøj er designet til at diagnosticere problemet på enheden og derefter reparere systemet til at fjerne problemet en gang for alle.

Trin 1: Hent og installer Fixppo på computeren og starte programmet efter installation. I hovedvinduet, klik på "Standard tilstand", da dette er den mest effektive måde at løse fælles iPhone problemer uden tab af data.

Vigtig

Få en simfree anden nummer vyke

Få en simfree anden nummer vyke

US telefonnummer med gratis ubegrænset tekstingopkald

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Alt hvad du behøver at vide om at købe et SIM-kort i Brasilien, herunder den bedste udbyder, dækning, omkostninger og hvordan man ringer de mærkelige telefonnumre.

Hvordan virker en Signalforstærker Work

Hvordan virker en Signalforstærker Work

Kom i kontakt med HiBoost at købe en højkvalitets mobiltelefon signal booster til gode priser. Vi er den førende producent af cuttingedge mobil signal ekstraudstyr løsninger.

Syg af ingen mobil signal

Syg af ingen mobil signal

Vores netværk dækning forlængelse enheder kan maksimere din regioner og landdistrikter samt inbuilding dækning.

Opsætning esim og Dual SIM på Android

Opsætning esim og Dual SIM på Android

Til alle, der er utilfredse med samsung flytte til deaktivere esim funktion i indiske version ... Jeg har en god nyhed, jeg er i øjeblikket på s20 plus og i stand til at

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hurtig svar, hvor er EID nummer på Apple Watch 6 Vis EID antal Apple Watch Series 6 watchOS 7 Tryk på ikonet Indstillinger. Tryk på Generelt. Trykke

Find serienummeret eller IMEI på din iPhone, iPad eller iPod touch

Find serienummeret eller IMEI på din iPhone, iPad eller iPod touch

Det EID nummer er dine telefoner unikke esim identifikationsnummer, som bruges, når du kontakter operatøren, e. . under ESIM-aktivering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få råd, svar og information om Truphones produkter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.