Смартчасы LG verizon

Verizon GizmoPal2 GPS Phone Watch anmeldelse

Det ser ud som den velkendte U.. luftfartsselskabet Verizon er alle indstillet til at prøve sin lykke i børnene wearable markedet igen. En ny børn SmartWatch kaldet GizmoWatch er blevet spottet online, som er tilbøjelige til at få officiel i de kommende måneder. Hvis det er sandt, det er Verizons andet forsøg efter svigt af GizmoGadget som det blev lanceret i samarbejde med LG i 2022.

Den kommende GizmoWatch siges at ske på samme centrale idé i den GizmoGadget som er at tiltrække børn til bære produktet og at forældrene kan holde øje med dem. Men da det er sandsynligt, at blive frigivet i 2022, har den fået et par nødvendige opgraderinger. Disse omfatter støtte til 4G-forbindelse og vandtæthed certificering. Det betyder, at man ikke behøver at stole på WiFi-forbindelse for at bruge uret, og det bør også være godt nok til at bære, selv under en swimming session. Uret kan parres med en Android eller iOS-enhed.

Med 4G støtte, er Verizon GizmoWatch siges at tilbyde støtte til op til 10 kontakter. Når disse kontakter er blevet tilføjet, vil børnene være i stand til at komme i kontakt med dem via sms eller ringe. Uret vil have to fysiske knapper, hvor man skal være for at dreje det til og fra. Stropperne siges at foranderligt hvilket betyder, at der vil være forskellige varianter af det samme. Rapporten nævner, at blå og pink farvede stropper bekræftes at blive frigivet. Der er ingen ord på priser og tilgængelighed endnu, men vi vil holde dig opdateret på det samme.

Mens Verizons nye GizmoWatch gør lyden godt ud på papiret, bliver det interessant at se, om det rent faktisk vil være i stand til at tiltrække børn og overbevise deres forældre. Vi ved alle, at ud over Apple, næsten hver anden mærke har kæmpede med SmartWatch salg. Og når vi taler om børn smartwatches, tingene kun begynde at få mere vanskeligt.

Verizon Smart Familie er en tjeneste, der tilbyder placering tjenester og børnesikring for alle dine familiemedlemmers telefoner. Der henvises til Verizon Smart Family ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om denne tjeneste.

Opret / opgradering abonnement

Bemærk: Med Just Kids planen, kan du ikke afmelde eller nedgradere fra Verizon Smart Family Premium fordi dens inkluderet gratis som en del af planen. For at foretage ændringer i dit abonnement, skal du ændre din plan i My Verizon.

Log ind / logge ud

Du kan også logge på og administrere Verizon Smart Familie gennem My Verizon. Men du skal have Verizon Smart Family app på din telefon til at drage fordel af alle de funktioner til rådighed med tjenesten.

Kontakter

Som børn begynder at få deres egne elektroniske enheder, som smartphones og tablets, som forældre, vi ønsker at sikre, at børnene bruger enhederne ansvarligt. Vi ønsker at overvåge, hvad de spiller, eller ser og hvilke hjemmesider de besøger, og det er ikke praktisk at kigge over skulderen hvert minut, mens de leger. Jeg ved, at jeg sikker som dælen cant. Hvordan du tilstrækkeligt overvåge dit barns brug af telefonen uden at være deres konstante skygge? Ive indgået et samarbejde med Verizon for at fortælle dig om Verizon Family Base, som en ny forældrekontrol add-on tjeneste thats rådighed for Verizon kunder. FamilyBase af Verizon hjælper forældre holde børnene sikkert, mens du bruger deres mobile enheder, og thats noget denne beskyttende mor virkelig værdsætter .

Verizon familie bund

Hvad er FamilyBase? FamilyBase er en add-on service til dit trådløse plan, der lader dig overvåge aktiviteten af ​​enhederne på din konto. Du kan indstille brugsgrænser for hver enhed. Det hjælper også børn forstår at bruge deres enheder ansvarligt og sikkert.

For at kunne se alt, FamilyBase har at tilbyde, jeg tilføjet det til min personlige Verizon Wireless-konto og sætte den op til at overvåge mine sønner mobil brug. Jeg er så imponeret over, hvor omfattende tjenesten er, og dens brugervenlighed. Jeg har ikke givet efter for mine små piger vedholdende tigger om en smartphone endnu, men at tiden kommer meget snart. Ill behov FamilyBase mere end nogensinde, når den tid kommer! Som en Verizon kunde og beskyttende forælder, er jeg begejstret for at lære om denne nye add-on service, fordi lader ansigt det en € ”at give dit barn deres første mobiltelefon er kinda skræmmende. Familybase er en omfattende og nem at bruge forældrekontrol til din mobiltelefon, og det er sikkert at give ro i sindet for mange forældre. Heres hvad jeg kan lide om det:

Monitor apps og websites. Det er et must-have-funktion til enhver forælder, uanset hvor gammel børnene er. Familybase lader forældre vide, hvilke apps børnene spiller. Nogle apps er ok for ældre børn, men ikke for yngre børn. Forældre kan overvåge, hvem der bruger hvilke apps og hvis det er hensigtsmæssigt eller ej. Nemt blokere adgangen til upassende Apps og websites.

Skærmopkald, tekster og kontakter. Familybase lader ikke kun forældre overvåge de apps, som børn bruger, forældre kan også se alle telefonopkald og tekst, som en telefon modtager, og når en ny kontakt er tilføjet. Du skal blot logge ind i FamilyBase Dashboard og trække navnet på den enhed, du vil kontrollere. Dashboardet viser alt opkalds- og tekstaktiviteten. Dette giver dig mulighed for at se, hvor mange tekster barnet bruger, hvor meget tid de bruger på et telefonopkald og endda hvor mange tekster og opkald barnet har med en bestemt person, og hvor længe de taler. Dashboard viser endda, når dit barn er teksting, så du kan se, om dit barn bruger deres telefon efter sengetid eller i skoletiden. Du kan oprette grænser for skoletid, sengetid eller bare sene timer generelt. Du er endda i stand til at oprette en kontaktur liste.

Monitor brug. Forældre kan også overvåge brugen. Forældre kan bestemme, hvornår børnene kan og ikke kan bruge deres enheder. Måske sengetid er den hårde tid i huset. Måske fortsætter teenagen med at bruge deres telefon efter sengetid, men ved hjælp af Familybase kan forældre indstille timere på, når den kan bruges.

Kontrol, når telefonen kan bruges. Nogle forældre bekymrer sig om at have deres barns telefon i en låsemodus på grund af nødsituationer . Forældre kan indstille telefonens on-demand-lås, så telefonen ikke kan bruges i løbet af familietid, men telefonen er altid i stand til at ringe til 911 for nødsituationer . I modsætning til sengetid eller andre låsider giver denne FamilyBase-funktion dig mulighed for at låse telefonen i en vis tid, som 30 minutter. Jeg elsker ideen om at bruge låsemodus til lektier og måltider.

Bloknumre, opkald og tekster. Forældre kan også blokere visse numre fra opkald eller tekster og også visse typer af tal. Brug af de blokerede numre Funktionsforældre kan blokere numre og kontakter eller fra begrænsede eller private numre. Forældre kan også begrænse visse e-mails og skærmnavne.

Familiebase

Angela er grundlæggeren af ​​en mor og fungerer i øjeblikket som en indholdsskabende skaber og editor-chef for om et morhold. Hun har været en professionel blogger i over 10 år. Angela har optrådt i talrige tv-segmenter, reklamekampagner og hendes arbejde er blevet præsenteret af mange toppublikationer. Hun bor i Tampa, Florida.

Reader interaktioner

Efter en frygtelig oplevelse med et tidligere telefonsur til børn, vores jagt efter en erstatning, der ville holde mig i kontakt med mine børn og få holdbarheden til at holde op i virkelige børns oplevelser var på. Det bragte os til Verizon Gizmo Watch for Kids og lad mig fortælle dig hvordan.

Vores første spørgsmål var, hvorfor ikke Apple Watch? Ja, en $ 300 delikat telefonur, der var designet til voksne var ikke at ske. Jeg kunne bare forestille mig mine 6 og 9 årige drenge, der bryder, der ser på 0. 2 sekunder. Vi var nødt til at finde en, der var designet med børn i tankerne, så det var holdbart og havde børnevenlige funktioner.

Vi slog os på Verizon Gizmopal2, som er en Verizon Kids Phone Watch, der er lavet af LG, og vi kunne ikke være lykkeligere. LG Gizmo Watch er fantastisk! Okay, måske kunne vi være lykkeligere, fordi der stadig er ting, vi ville ændre, men det er ganske godt for nu. Vi skiftede faktisk vores mobiltelefon service fra AT & T over til Verizon bare for at få Gizmo Watch for Kids. Beklager, AT & T, men din filip ur bare er ikke holdbar nok endnu.

dens bærbare. Ikke mere bekymrende, at dit barn kunne miste mobiltelefonen, fordi de efterlader det bagved, når de har travlt, eller de slipper det ud af deres taske. Den GizmoPal2 forbliver trygt og sikkert på deres håndled. Plus, dens meget lettere at høre en telefon ringe, når det er på dit håndled og ikke begravet i tasken.

mærker og modtager opkald fra op til 4 præ- program d tal. Ingen uhyggelig telemarketingfolk eller unødvendig chatter. Dette ur har 2-vejs opkald til og fra de 4 kontakter, du program i telefonen ved hjælp af app.

Holdbar og vandtæt. Siden GizmoPal2 designet til børn, det er holdbart nok til den hårdeste af leg. Plus, dens vandtætte, så vask af hænder, vand ballon slagsmål og dag-til-dag stænk er alle gode. De ikke anbefale svømning med uret på selv.

Kontrol fra Gizmohub-appen. Gizmohub app giver dig mulighed for at programmere og ændre de 4 kontakter, ændre lydstyrken, kontrollere batteriets levetid og finde den generelle nærhed af placeringen af ​​uret.

Lyd er god. Jeg finder lyden på uret for at være helt acceptabelt. Jeg kan høre børnene, når jeg kalder dem på min smartphone, og de kan høre min stemme gennem uret. Det lyder som en højttalertelefon .

tvunget auto-svar. Har et barn, der kan ignorere en ringetelefon og ikke svar på, når du ringer? Ingen problemer. Gizmopal2 har en auto-svarfunktion, der tvinger telefonen til at svare, selvom ignoreres. En gang eller to gange at have din mor bare tale på dit håndled, som du forsøger at spille det køligt, at du werent vil svare omkring dine venner, vil lære dem at svare endnu hurtigere næste gang.

Tip: Vi havde problemer med placeringsfunktionen i det ur, hvor det ville returnere en besked om, at det ikke kunne være placeret. Ikke cool, verizon. Heldigvis gav en baby gizmo fan os tipet, at hvis du ringer til uret kort, så det kan pinge det, vil locator derefter finde det. Det kan stadig tage det op til 3 minutter dog.

Sluk uret, men kan ikke tænde det igen. Gizmohub har en mulighed, hvor du kan slukke for uret, men pas på, fordi det ikke kan vendes tilbage af din app. Hvad?!? Når du slukker det, kan du ikke finde uret eller noget. Så, gift elsker at se denne funktion opdateret med en tur igen på indstillingen. For nu, vi tænder aldrig blottet med appen.

Vigtig

Find My Kids Child GPS-ur app Phone Tracker 2.. 4 APK Hent af Line App

Find My Kids Child GPS-ur app Phone Tracker 2.. 4 APK Hent af Line App

Download gratis Family GPS tracker Kid Kontrol Mod Unlocked Hent Ubegrænset Apk til Android. Familie GPS tracker Kid Kontrol Mod Unlocked direkte download link.

Bedste gratis forældrekontrol app i 2021

Bedste gratis forældrekontrol app i 2021

Hvis du gerne vil give dine børn at have lidt privatliv og uafhængighed online, men bekymre sig om ting som cybermobning eller for meget skærm tid, kan disse apps hjælpe.

GPS tracker til børn Weenect børn

GPS tracker til børn Weenect børn

Søgning efter en GPS-tracking løsning til dine børn iPhone mamabear har lige hvad du har brug for. Find ud af hvorfor den mamabear Familie Tracking app er bedømt til 1 af forbrugerne

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro understøtter 4G tale- og HD-videoopkald, 9system AI positionering, 5 ATM Vandtæthed, sollys eksponering sporing, nat LED lys vagt og ryst for at tilføje friendsfeature. Flere funktioner til at hjælpe børn vokse op sundt venter på dig.

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

I hælene på Samsungs seneste SmartWatch skub, er ATT prøve en anden anvendelse for enheden en digital snor til beskyttende forældre. Luftfartsselskabet vil bringe et kidtargeted SmartWatch ...

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til LG GizmoPal 2 VC110 Verizon Wireless GPS Bærbar Smart Watch God til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Gennemse vores udvalg af børns GPS-ure Køb online i dag. Se, hvad hver GPS-ur tilbyder Vælg det bedste ur for dit barn. Besøg Find mine børn

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Spacetalk Kids SmartWatch med telefon og GPS GRAY

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.