Softbank at tage kontrol over Sprint Nextel for 20 mia

Sprint Nextel Fuldender Merger Light Reading

Indhold:

  1. Resumé

midler Udbuddet, herunder, men ikke begrænset til: Del A â € ”Vejledning til tilbudsgiverne; Afsnit B En € ”Generelle betingelser; Del C â € ”Særlige betingelser; Del D a € ”Krav; Del E â € ”Bud Form; Bilag 1 â € ”Reaktion Notification Form; Bilag 2 â € ”Certificate of Eksisterende Forsikring; Bilag 3 - forsikringsbevis; Bilag 4 - Detaljeret Materiel-specifikationer og Compliance Matrix og eventuelle yderligere vedhæftede filer, der er anført i indholdsfortegnelsen; og eventuelle ændringer, tilføjelser og / eller præciseringer vedrørende denne ITT, der kan udstedes forud for Closing Time;

SWOT-analyse af Sprint Nextel analyserer brand ved sine styrker, svagheder , muligheder og trusler. I Sprint Nextel SWOT-analyse, de stærke og svagheder er de interne faktorer mens muligheder og trusler er de eksterne faktorer.

SWOT-analyse er en gennemprøvet ledelse rammer, som gør det muligt for et mærke som Sprint Nextel at benchmarke sin forretning og performance i forhold til konkurrenterne. Sprint Nextel er en af ​​de førende mærker inden for tele udbydere.

1. Stærke Mærker som Sprint, Nextel, Boost Mobile, Virgin Mobile og Assurance Wireless tværs af geografiske 2. Sprint Nextel har førende Servicetilbud som 3G og 4G tilbud og innovative tilbud 3. Robust Research & Development med til at indarbejde nyere teknologier og give bedre service 4. Sprint Nextel har over 30.000 medarbejdere tjeneste i løbet af 60 millioner kunders

1. Stigende efterspørgsel efter mobile tjeneste og bredbånd er en enorm mulighed Fora Sprint Nextel 2. strategisk alliance med Apple, Google, Sun Microsystems osv 3. Stigende efterspørgsel efter 4G Technologies globalt kan udnyttes

1. globale afmatning på tværs USA og andre geografiske områder 2. Konkurrencedygtige pres fra de etablerede spillere kan påvirke erhvervslivet OFA Sprint Nextel 3. hurtige teknologiske forandringer i telesektoren

Denne artikel er blevet forsket & forfattet af Content & Research Team. Det er blevet revideret og udgivet af MBA Skool Team. Indholdet på MBA Skool er skabt til kun uddannelsesmæssige & akademisk formål.

Lignende analyse er også blevet gjort for konkurrenterne i selskabet tilhører til samme kategori, sektor eller industri. Gennemse markedsføring analyse af flere brands og virksomheder ligner Sprint Nextel. Dette afsnit omhandler SWOT-analyse, Konkurrenter, segmentering, målgruppe, Positionering og USP af mere end 2500 mærker fra over 20 industrisektorer.

De mærkenavne og andre mærke oplysninger, der anvendes i SWOT-analyse sektion er tilhører deres respektive ejere. Selskaberne er ikke forbundet med MBA Skool på nogen måde. DIT mærke eller tilføje en ny til SWOT-analyse sektion: Bidrage

Android, Google, Google Play, Nexus og andre mærker er varemærker tilhørende Google Inc. Android robotten reproduceres eller ændret fra arbejde oprettet og deles af Google og anvendes i henhold til vilkår beskrevet i Creative Commons 3. Attribution License.

* Alle angivelser af batterilevetid er omtrentlige og baseret på en standard blandet brug profil. Den blandet brug Profilen er baseret på Motorola-enheder på større 4G LTE-netværk med fremragende dækning og omfatter både brugs- og standbytid. Out-of-box indstillinger anvendes til blandet brug profil til projektet batteriets ydeevne. Batteriets reelle ydeevne varierer og afhænger af mange faktorer, herunder signalstyrke, netværkskonfiguration, batteriets alder, driftstemperatur, aktiverede funktioner, enhedsindstillinger og stemme, data og andre programmer brugsmønstre.

Sprint og Nextel aktionærer vil hver egen 50 procent af det fusionerede selskab, døbt Sprint Nextel. Vilkårene for handlen opfordring til hver Nextel aktie, der skal udveksles for kontanter og aktier i det nye selskab, til en værdi på 1. aktierne i det nye selskab.

Den nøjagtige blanding af kontanter og aktier vil blive fastlagt på et senere tidspunkt, men baseret på onsdagens aktiekurser, ville hver Nextel aktionær modtage omkring 1. 8 Sprint Nextel aktier og omkring 50 cent i kontanter for hver Nextel aktie.

Fusionen mellem de to havde været rygter i et stykke tid, da de cellulære luftfartsselskaber søgte en måde at kæmpe mod rivaler herunder No. 1 Cingular Wireless og No. 2 Verizon Wireless. Cingular for nylig afsluttet sin erhvervelse af AT & T Wireless, hvilket gør det til den største trådløse luftfartsselskab i USA. Sprint Nextel vil være nr. 3-afspilleren, men vil have en kundebase meget tættere på de af cingular og verizon.

Sprint CEO og formand Gary Forsee vil være administrerende direktør for det nye selskab, mens Nextel CEO Timothy Donahue bliver formand. Det nye selskabs bestyrelse vil have 12 direktører, seks fra hvert selskab. Fusionen forventes at lukke i anden halvdel af 2022, med forbehold af reguleringsgodkendelse.

DonaHue jokingly henviste til fusionen som en overraskelse, baseret på den udbredte spekulation af den foreslåede aftale. I et konferenceopkald med pressen sagde, at han var "jazzed" om muligheden for at bringe de to virksomheder sammen og observeret, at de to selskabers aktiver er tilpasset de mest lovende vækstområder i telekommunikationsvirksomheden, hvilket skaber en skabelon til hans vision om branchens fremtid.

"Dette nye Powerhouse Company har spektret, infrastruktur, distribution og fremragende og differentieret produktportefølje, der vil drive vores fortsatte succes," sagde DonaHue. "Vi ser frem til at konkurrere med veksen og cingularerne i denne verden for den fremtrædende rolle i trådløs og telekommunikation."

Både Donahue og Forsee gentog gentagne gange kombinationen af ​​Sprints styrker på forbrugermarkederne med Nextels succes blandt erhvervskunder som en primær katalysator for at bringe de to virksomheder sammen. Donahue takkede også Nextel's grundlægger, Morgan O'Brien, og medarbejdernes arbejde, for at få sit firma gennem nogle hårde år.

"Du ved alle, at dette firma blev afskrevet omkring tre til fem år siden," sagde han. "Ingen gav os virkelig en chance, og på trods af det har vi vokset dette firma. Nd gjorde det hele muligt."

Fusionen Tech I sine kommentarer spillede Sprints Forsee de komplementære aspekter af de to selskabers bedrifter og sagde, at den kombinerede enhed ville arbejde for at etablere interoperabilitet på tværs af sin udvidede infrastruktur, som f.eks. Udvidelse af Nextel's Signature push-to-talk tjenester til alle Sprint Nextels kunder og regionale markeder.

"Vi har bevist markedsdifferentiatorer som push-to-talk, meget effektive CDMA-teknologier, avancerede højhastigheds-datapersoner og trådløse forretningsløsninger, der leveres på markedet i dag, ikke bare lover for fremtiden," Forsee sagde. "Som et kombineret selskab vil vi stræbe efter at integrere disse tjenester på tværs af vores netværk og tilføje produkter og funktionalitet undervejs. Det handler om, at det hele handler om - tager to store virksomheder og. Reating endnu flere muligheder for kunderne."

Virksomhederne sagde, at fusionen skulle skabe omkostningsbesparelser på omkring 12 milliarder dollars, drevet af sænket investeringsudgifter. Dette vil reducere antallet af cellepladser og switche og reducere omkostninger til salg, markedsføring og administration.

Sprint planlægger at spinde sin lokale telefonvirksomhed til aktionærer i det nye selskab som en del af aftalen. Den lokale virksomhed vil være det største uafhængige lokale telefonselskab i USA, med 7. million lokale adgangslinjer i 18 stater og omsætning på mere end 6 milliarder dollars i løbet af de sidste fire kvartaler.

Mindst en branche watcher sagde fusionen skulle hjælpe Sprint og Nextel konkurrere nærmere med Cingular og Verizon. Men Tole Hart, en analytiker på Research Firm Gartner, sagde Integration Sprint og Nextel's store telekommunikationsnetværk ikke være nogen lille virksomhed .

"Jeg tror, ​​at fusionen er et godt skridt, hvad angår at blive større, men jeg tror ikke, det nødvendigvis forbedrer deres stordriftsfordele så meget, fordi virksomhederne stadig vil fungere to separate netværk i et stykke tid, "Hart sagde. "Men langsigtet, det giver dem meget mere fleksibilitet."

"Dette er virkelig et spørgsmål om disse virksomheder, der kigger rundt og ønsker at være et stort firma også, og forsøger at matche med Cingular og Verizon," sagde Hart. "Men de arbejder virkelig to meget forskellige netværk, og det kommer til at tage et stykke tid at overføre Nextel-kunderne til Sprints CDMA-netværk."

Jeff Kagan, en uafhængig telekommunikationsanalytiker, sagde Sprint Nextel Deal er "Good News" til den trådløse industri, og at regulatorer sandsynligvis vil godkende det, da det vil forbedre konkurrencen blandt førende leverandører.

Analytikeren sagde, at fusionen skulle gavne kunderne ved at skabe tre store konkurrenter - Cingular, Verizon og Sprint Nextel - der bærer ca. 75 procent af hele USA-baserede trådløse trafik.

"Tre store luftfartsselskaber kan hjælpe med at holde priserne lave for kunder, udgifter lavere for de virksomheder og innovation højt," sagde han. "Den trådløse industri havde brug for denne bølge af konsolidering, og denne fusion vil hjælpe markedet, som har nået flaskehalse med kapacitet."

Resumé

Softbank Buys $ 20 milliarder Stake I Sprint-NextelJapan s Softbank har meddelt, at den vil bruge $ 20 milliarder til at tage aktiemajoriteten i Sprint-Nextel. Handlen vil give Sprint, den tredjestørste luftfartsselskab i U.. marked, med nogle meget nødvendige kontanter. Det giver også Softbank åbningen det har været på udkig efter at bryde ind i U.. marked.

Forretning

Og vi begynder denne time med ALL TECH behandlet og nogle store tech nyheder. Softbank, en japansk mobiltelefon og internet kraftcenter, meddelte i dag, at det er at købe en kontrollerende aktiepost i Sprint Nextel. Den pris, en anelse mere end $ 20 milliarder dollars. Handlen er den største udenlandske opkøb i Japans historie. Analytikere siger, at det vil øge Sprint og øge konkurrencen i U.. mobile marked. Men som NPR Steve Henn rapporter, japanske investorer er nervøse.

STEVE HENN, byline: Softbank vil købe hovedparten af ​​Sprints udestående beholdning for mere end $ 7 en aktie og investere mere end $ 8 milliarder i kontanter i kæmper U.. luftfartsselskab. For Sprints kunder, denne aftale er sandsynligvis en god nyhed. Charles Golvin hos Forrester Research siger omfanget af denne kombinerede selskab vil garantere Sprint adgang til de nyeste, hotteste mobile gadgets og kontanter skal hjælpe Sprint bygge en meget hurtigere netværk fra kyst til kyst.

HENN: Sprint, den tredjestørste U.. mobil bærer, var blevet snarere isolerede sin katastrofal 2022 fusion med Nextel. At aftale forlod Sprint med knusende gæld og en mobil infrastruktur, der var en rod. I syv år har Sprint kørt væsentlige to forskellige mobiltelefon-netværk, der er helt uforenelige med hinanden.

Denne aftale vil give Sprint kontanter den har brug for at bygge ud en konsolideret højhastighedsnet. Og som det sker, er det den samme slags netværk Softbank bygning i Japan. Chetan Sharma, en mobil analytiker og konsulent, siger, at midler producenter af både mobiltelefoner og teleudstyr bliver nødt til at tage højde for denne nye globale gigant.

HENN: Den samlede virksomhed vil være den tredje største mobiloperatør i verden med nettoomsætningen. Men Softbank er en mobil industri opkomling i Japan. Det begyndte det meste som en Internet virksomhed og flyttede ind i mobil telekommunikation blot seks år siden. Dengang, ligesom Sprint i dag, Softbank havde en lille del af markedet, der var domineret af to stærke konkurrenter. Men Softbank var i stand til at få eksklusive rettigheder til at sælge iPhone i Japan, og nu er det en vigtig kraft der. Dan Hesse er Sprints direktør.

HENN: Softbank nylig mistede sin iPhone monopol i Japan, men selskabets administrerende direktør, Masayoshi Son, fast besluttet på at opbygge en global leder. Masayoshi Son er en iconoclast i japansk virksomhed. I modsætning til de fleste af hans jævnaldrende, han omfavnede fusioner og accepteret risiko for at vokse. Han er etnisk koreansk. Han blev uddannet i U.., Og han er bange for at tale uhøfligt sandheder.

HENN: Mobiltelefon hastigheder i Japan er i gennemsnit dobbelt så hurtigt som de er her i U.. Og Masayoshi Son siger anvende nye teknologier her kunne hjælpe Sprint opsluge markedsandel. Men japanske investorer er tvivlsom. Softbank bestand har kastet siden nyheden om denne aftale brød fordi hvis fusionen går igennem, vil det nye selskab have tæt på $ 40 milliarder i gæld. Og analytikere er enige om, med så meget gæld, kunne selv en lille fejltagelse vise sig økonomisk katastrofale. Steve Henn, NPR News, Silicon Valley.

NPR udskrifter er skabt på en deadline rush af Verb8tm, Inc., en NPR entreprenør , og produceret ved hjælp af en proprietær transskription proces udviklet med NPR. Denne tekst kan ikke være i sin endelige form, og kan opdateres eller revideres i fremtiden. Nøjagtighed og tilgængelighed kan variere. Den autoritativ referat af eptd programmering er den lydoptagelse.

Vigtig

Bedste Sprint Cell Phone Plans i 2021

Bedste Sprint Cell Phone Plans i 2021

Sammenlign bedste Sprint mobiltelefon planer for at finde den rigtige plan for dig. De øverste Sprint planer sorteret efter Wirefly.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Denne aftale er så godt som det lyder, så længe du ejer telefonen youre bringe til Sprint.

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator, EMK Centre, Dhaka, den 16. september 2021

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator, EMK Centre, Dhaka, den 16. september 2021

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator på EMK Centre, Midas Centre-bygningen 9. etage House5, Road16, Dhanmondi, Dhaka1209, Bangladesh., Dhaka, Bangladesh om Tor 16 september 2021 på 0430 pm til 0600 pm

Harris Web Works E-handel Business Analyst CT eller nærhed

Harris Web Works E-handel Business Analyst CT eller nærhed

JIRA leverer fejlsporing, udsteder sporings- og projektstyringsfunktioner. Den grundlæggende brug af dette værktøj er at spore problem og bugs.

Glæde for autistiske børn

Glæde for autistiske børn

LaxmiPur distrikter Taslima Aker Clinched førstepladsen i 200 meter Sprint, mens Narail S Munni Karmakar sikrede første plads i 400 meter sprint i den første dag i den to dages lange Lutfun Nesa Haque Bakul Inter District Womens Athletic Championship 2019 på

Sprint Store.

Sprint Store.

De fleste Sprint-mobiltelefonbutikker er åbne på disse helligdage Nytår Day Martin Luther King, Jr. Day MLK Day Valentinsdag præsidenter Day Mardi

Hvordan kommer man til Sprint Store i New York New Jersey med Bus

Hvordan kommer man til Sprint Store i New York New Jersey med Bus

1 anmeldelse af Sprint LUKKET Dette er langt min favorit sprint butik .... hver gang jeg kommer her, de er meget hjælpsomme vidende ... Jeg vil anbefale alle gå der

Samsung Galaxy S7 Edge Software Update

Samsung Galaxy S7 Edge Software Update

Sprint ruller nu ud en ny softwareopdatering G930PVPU5BQJ3 til TheGalaxy S7 og opdater G935PVPU5BQJ3FOR REGALAXY S7 EDGE i USA.

Checkout Monterey Spartan Super 10k og Sprint 5K Weekend på Eventseker

Checkout Monterey Spartan Super 10k og Sprint 5K Weekend på Eventseker

Sprint Technical Support Service i Californien. Certified Service and Repair Centers, Store Centers Locator. Salinas reparationscentre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.