Sonoff Smart Home-enheder interoperere nu lettere med Samsung SmartThings

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Vi fortsætter med at forfølge vores vision om at oprette en virkelig åben platform, der forbinder enheder på tværs af mærker og økosystemer . Med tilføjelsen af ​​materie bekræfter vi vores tilsagn om at tilbyde valg til vores brugere og forenkle udviklingsprocessen for vores udviklingsmedlemmer.

En enkelt oplevelse, der understøtter hele dit hjem

Orkestrere dit hjem med lethed. Med Programmerbar Automations , kan du forvarme ovnen fra din bil, eller gør dig klar til filmnat med et enkelt tryk. Den eneste begrænsning er din egen fantasi.

Brug APP-appen til at overføre fotos, kontakter, meddelelser, filer og vigtige data til en ny enhed. Smart switch kan overføre alle dine data, herunder dine enhedsindstillinger, så du kan hente din nye enhed og fortsætte til højre, hvor du slap af. Du kan endda oprette en backup til din gamle telefons filer på din pc eller Mac, og derefter overføre eller synkronisere dine data på din nye Galaxy-telefon. Smart switch kan bruges til at overføre mellem tabletter, mellem smartphones og mellem en tablet og en smartphone.

Smart switch kræver mindst 500 MB ledig plads på hver enhed. Mængden af ​​lagerplads, der er nødvendig, vil stige afhængigt af, hvor meget information du ønsker at overføre. Hvis du får en besked, der siger, at der er 'ikke nok plads til rådighed', skal du prøve at frigøre noget plads på hver enhed ved at slette ethvert indhold, du ikke vil have. Du kan også prøve unselecting nogle af de varer, der skal overføres.

Ja, sikkerhed og privatliv er de højeste prioriteter. I de fleste tilfælde overfører Smart Switch dine data direkte fra en af ​​dine enheder til en anden over en sikker forbindelse. Hvis du overfører dine data via en iCloud-backup, krypteres alle dine personlige data, når de sendes til backup-serveren og ikke kan fås af andre enheder.

Bemærk venligst: Smart switch appen skal opbevares åben under overførselsprocessen. Hvis Smart Switch-appen er lukket, kan den stoppe med at overføre, og du bliver nødt til at gentage processen. Hvis du har svært ved at overføre dine data ved hjælp af en af ​​Smart Switch-metoderne, skal du prøve at bruge en anden for at flytte dine data.

Hvis du bruger smart switch til overførsel via Wi-Fi, skal enhederne holdes omkring 20 cm fra hinanden. Smart Switch bruger højfrekvent lyd til at etablere en forbindelse mellem de to enheder. Denne lyd afspilles af højttaleren af ​​den gamle enhed i mikrofonen på den nye enhed. Sørg for, at både mikrofonen og højttalerne ikke er dækket, og at du er i et roligt område.

Hvis du har en ikke-Samsung-enhed, der konstant afbryder fra det trådløse netværk, skal du gå til Avanceret Wi-Fi-indstillinger på enheden, skal du slukke for Wi-Fi formatere og Afbryd lav Wi -fi signalere muligheder, og prøv igen.

Hvis du bruger Smart Skift til overføre dine data via et USB-kabel, du skal bruge dine enheder originale kabel og Smart switch adapter leveres med din nye telefon. Hvis du ikke er i stand til at bruge det originale kabel, skal du sørge for at du bruger et USB-kabel, der understøtter en MTP-forbindelse. Undgå at flytte eller afhente telefonen, mens overførslen finder sted som en USB-forbindelse, skal være aktiv under hele overførslen.

Tak glad, vi var i stand til at hjælpe din feedback hjælper os med at give bedre støtte

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For det meste, er en masse af de ting, vi er afhængige af synkroniseret gennem forskellige cloud-tjenester såsom Google eller Apples iCloud og overførslen er så simpelt som at logge ind på din nye enhed.

Smart Switch er indbygget i Samsungs Galaxy enheder, og du vil også finde en USB-adapter medfølger i kassen med telefonen. Må ikke miste det! Det tilsyneladende ubrugelig stykke plastic er den magiske del af Smart Switch.

Alcatel A30 Plus Gennemgå en Blah Budget Phone

Sæt adapteren ind i bunden af ​​din nye enhed, der forbinder kablet til din gamle telefon. USB overførsel fungerer med ældre Galaxy enheder, der kører Android 4. og op, iOS 5 eller over, og BlackBerry OS 7 enheder eller sænke. Brugere af ikke-Galaxy Android-enheder kan downloade Smart Switch app, der letter overførslen uden et USB-kabel.

Efter et par minutter af din Galaxy enhed indsamling oplysninger, vil du blive præsenteret med en liste over emner app har fundet til overførsel fra din gamle enhed. Pluk og vælge, hvad du ønsker at flytte over, og derefter starte overførslen.

Det er vigtigt at lade de to enheder tilsluttet, indtil du er advaret, at overførslen er færdig. Det tog mig omkring 30 minutter at overføre omkring 2 GB data, så gå en tur, tag din foretrukne drik og hænge ud.

Dernæst fuldføre forbindelsen ved at trykke Tillad på den gamle telefon. På din nye telefon, skal du vælge det indhold, du vil flytte, og tryk derefter på Overfør Når overførslen er færdig, skal du trykke Tæt på den nye telefon, og du er god gå.

Bemærk: iTunes-musik og videoer kan ikke overføres fra iCloud. Ukrypteret iTunes-musik kan overføres til telefonen ved blot at kopiere M4A filer fra en pc med dit iTunes-bibliotek. Du kan også overføre din musik files direkte fra en pc.

Bemærk: Hvis du bruger Smart Skift via en USB-OTG-forbindelse, skal du sørge for dine enheder er mindst 20% opladet for at sikre en sikker dataoverførsel. Overførslen kan tage et stykke tid, afhængigt af mængden af ​​multimedia data. Det anbefales at oplade dine enheder, før du begynder overførslen.

Wired overførsel er bedst for folk, der ikke har en masse data på deres gamle telefon, fordi den ikke tillader dig at holde dine telefoner, der er tilsluttet en oplader under overførslen. Hvis du har en masse data eller år værd af SMS-beskeder til at overføre anbefaler vi at udføre en trådløs overførsel i stedet.

Slut telefoner med den gamle telefons USB-kabel. De fleste kabler kræver, at du bruger en USB-OTG-adapteren. Hvis du har en Lightning til USB-C eller USB-C til USB-C-kabel vil du ikke brug for en adapter; det vil sætte lige ind i dit nye Galaxy.

Vælg de data, du vil overført til den nye telefon. Et estimat af overførslen tid vil blive vist. Hvis overførslen vil tage mere end en time, kan du ønsker at bruge en trådløs overførsel, så kan oplades begge telefoner under overførslen.

Hvis du har en stor nok kapacitet microSD-kort eller USB-OTG-flashdrev, kan du overføre dine data ved hjælp af Smart Skift til sikkerhedskopiere din gamle enhed til eksternt lager. Før du begynder, skal du indsætte microSD-kort eller USB-OTG-lagerenhed i den gamle telefon.

Tryk på ikonet SD-kort, og tryk derefter på Gendan. Vælg hvad du vil gendanne, og tryk så på Gendan igen. Når det er færdig, skal du trykke på Udført. Du kan gentage denne proces så mange gange som du har brug for at få alle dine data, der overføres.

En masse smarte enheder kommer sammen for at gøre hjemmet automation markedet rigeligt, ligesom smarte pærer, smarte stik, smarte termostater, intelligente dør locksâ € | For smart-home entusiast med en bunke af intelligente enheder, det virkelig kunne være mere perfekt for dem at få deres tilsluttede enheder automatiseret med en smart kontrolcenter med stærk kompatibilitet. SONOFF bringer en stor home automation erfaring og holder dine tilsluttede enheder interageret i dit hjem via eWeLink tidligere. eWeLink er en fremragende intelligente hjem løsning på sin egen måde, men hvad makes SmartThings overlegen er dens inklusivitet.

For yderligere at diversificere dit intelligente hjem måde og gøre det nemmere for dig at styre de tilsluttede enheder, SONOFF har nøje gået sammen med Samsung SmartThings at sikre, at dine SONOFF enheder problemfrit kommunikere med SmartThings app.

Samsung SmartThings, en omfattende intelligente hjem økosystem, der dækker hundredvis af intelligente enheder af forskellige mærker. SmartThings kontrolcenter tillader dig at køre de tilsluttede enheder, tale med alle dine intelligente enheder, få dem interageret med hinanden. Hvis du har investeret i intelligente enheder er kompatible med SmartThings, og SONOFF arbejder med dine husholdningsapparater samtidigt, nu kan du styre alle de husholdningsapparater direkte via SmartThings app.

Denne proces er ganske enkel og strømlinet at sætte op. Alt tilslutning og opsætning ske på SmartThings app. Du skal blot starte app og følg nedenstående trin for at konfigurere: 1. Naviger til â~ °  i den øverste venstre hjørne hjemmeside og adgang for Devices typen, og tryk på Tilføj ny enhed.

2. ​​Vælg Ved Branda i Tilføj enhed SideA og indtast eWeLink, vælg derefter den tilsvarende enhed type til den enhed, du ønsker at kontrol i SmartThings app * Ovenstående alle SONOFF enheder kan tilføjes på SmartThings via enhedstype. af Lighting eller Switch / lysdæmper.

3. Adgang til eWeLink Smart Home. Så vil du blive bedt om at indtaste den tilsvarende Location og Room. Når du har indtastet, skal du trykke Next og du vil blive sprunget til eWeLink konto login-side, skal du blot afslutte dem og tap log ind. Det kan tage et par minutter at binde SmartThings og Ewelink Smart Home.

4. Â Efter bindende vil alle sonoff-enheder, der har forbindelse med EweLink, synkroniseres til SmartThings. Nu kan du slukke for / fra, planlægge ON / OFF Sonoff-enheder eller indstille en nedtælling For at få dem til at tænde / slukke for / fra. * Du kan også få adgang til historien i enhedens kontrolside for at kontrollere historien Optag, og få adgang til â € | i øverste højre hjørne af den aktuelle side for at omdøbe enheden.

Scenes Setup er at kompensere for Automations Det er selvom du opretter en automatisering for at styre dine sonoff-enheder, du kan ikke udløse en gruppe af sonoff-enheder til at tænde eller slukke for, så det er værd at indstille op en scene i smartthings app. Scener giver dig mulighed for at styre flere smarte enheder med et enkelt tryk i SmartThings-appen.

2. ​​Navngiv scenen og tilføj en handling. Så har du to muligheder for handlingen. Her tager vi kontrolenheder som et eksempel for at skabe scenen. Vælg en enhed, som du vil styre, og den status, der er nødvendig for at få adgang til, og gem.

Hvis du vil oprette en scene, der gør alle disse tilføjede enheder, tændes eller slukkes samtidigt med et enkelt tryk, skal du blot tilføje scenen i din automatisering for at få alle dine lys tændt med en-knap-tryk. AME Setup med Automations, men du skal vælge Run Scenes 'som handlingen, når du tilføjer en handling i automatisering. Gem derefter det, og du kan gå tilbage til hjemmesiden og kontrollere opsætningen.

Her er der nogle tips, du måske behøver at vide. Før du bruger, skal du opdateres EwEnink-app til mindst V4. . For den enhed, der blev delt til dig, som ikke kan synkroniseres til SmartThings fra Ewelink. Hvis du sletter enheden på EwEnink, vil den blive fjernet Synkronisk på SmartThings; Mens enheden slettes på SmartThings, fjernes ikke Synkronisk fra Ewelink.

SmartThings har en bred kompatibilitet til at holde samspillet med mange smarte enheder. Sonoff, som en ny Cooperative partner, er dedikeret til at gøre vores brugere nemt få adgang til deres smarte hjem. Nu kan du oprette din SmartThings-app for at få Sonoff-enheder til at kommunikere med dine husholdningsapparater til at opbygge et smart hjem baseret på smartthings på en ny måde.

Hvad er mere, samarbejdet med Alexa, Â Google Home, Â Aliceâ andâ âttttâ platform til at hjælpe med at styre og kontrollere dit hjem ved at besvare spørgsmål og udføre opgaver, tilbyder Sonoff ret polerede Smart Controls til Smart Home Devices, der giver dig mulighed for nemt at få adgang til App fjernbetjeningen, talekontrol og scene Udløsning af dine tilsluttede enheder. Samarbejdet med alle disse platforme baner videre vejen for Sonoff-smarte enheder på det banebrydende Smart Home Market.

Vigtig

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udgivelsesdato 22 jul 2011 Band WCDMA UMTS GSM 85090018001900 Teknologi HSPA HSUPA Mål 2. i W 4. i H 0. i D HTC MyTouch 4G Slide fejlfinding, reparation og service manualer.

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Tmobile MyTouch 4G Slide anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide pris Lav. Imponerende dualcore specs. Ikke lide Keyboard er flad.

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Tmobile myTouch 4G Slide anmeldelse

Fuld specifikationer telefon tmobile myTouch 4G Slide specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

HTC myTouch 4G Slide tmobile myTouch 4G Slide, HTC DoubleShot tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Flickr er næsten helt sikkert den bedste online foto ledelse og deling ansøgning i verden. Vis dine foretrukne fotos og videoer til verden, sikkert og privat vise indhold til dine venner og familie, eller blog de billeder og videoer, du tager med en kameratelefon.

Hent crDroid 6. til HTC One M8 Android 10

Hent crDroid 6. til HTC One M8 Android 10

Jeg troede itd være en god idé at dele dette, da der kan være andre M8 brugere som mig derude. Im benytter dette i over et døgn nu, og jeg har 0 ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.