Beklager, HBO MAX isnt tilgængeligt i dit område endnu.

Om Apple Digital AV-adaptere til iPhone, iPad og iPod touch

De fleste adaptere har en ekstra Lightning stik eller 30-pin dock-stik, så du kan oplade din iOS-enhed, mens forbundet til en sekundær skærm. Bare tilslut et Lightning til USB eller Dock-stik til USB til adapteren. Sæt derefter USB-stikket til en strømkilde.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige hjemmesider ikke styret eller testet af Apple, leveres uden anbefaling eller påtegning . Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ingen re præsentationer vedrørende tredjeparts websted nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Stream film, dele billeder og spille spil direkte på den store skærm. Dens sjovt og praktisk at se videoer fra din telefon eller tablet. Men at få de samme kvalitet grafik på din store-tv? Endnu bedre. Her er 3 enkle måder at komme i gang.

et stik i med et USB-datakabel

Næsten alle smartphones og tablets kan tilsluttes et TV HDMI-port ved hjælp af et USB-kabel som denne 6-fods Datakabel til USB-C. Når forbindelsen er oprettet, kan du projicere dine telefoner viser på dit TV A € ”uanset om du tjekker billeder, se videoer, surfe på nettet, bruge apps eller spiller spil. Alt det kræver er et kabel, så theres ingen grund til at oprette forbindelse via Wi-Fi eller huske et kodeord.

Jo længere dit USB-kablet er, jo bedre - især når du sidder langt væk fra dit TV. Tjek denne 10-fods Charge og Sync Lightning til USB-kabel til en bekvem, længerevarende løsning.

Brug Google chromecast ultra

Hvis ledninger Arent dine ting, så prøv en gadget, der sættes i dit TV, forbinder til Wi-Fi og kommunikerer mellem telefonen og den store skærm. Googles Chromecasts Ultraâ lader dig afspille video i betagende 4k opløsning. Det kan sluttes til en TV HDMI-port og tilsluttes via dit eksisterende Wi-Fi, så du kan streame film, musik og spil fra din smartphone, tablet og andre tilsluttede enheder.

Du har købt din nye Apple iPhone mobil og du vil oprette forbindelse og skærm spejl iPhone til Smart TV og kastede det at nyde skærm spejling på din Smart TV og nyder at spille spil og afspilning af videoer, så kan du gøre det nemt fra din iPhone, der er par forskellige metoder til at forbinde og lad os se, hvordan du slutter iPhone til Smart tV bruger iPhone til HDMI-port stik her, lad os se dem i detaljer, og følg instruktionerne nedenfor for at skærmen spejl iPhone 11 til Smart tV.

Sådan skærmen spejl iphone til Smart TV bruger HDMI-kabel

Bemærk: Når du forbinder Hvis din skærm forbliver sort under tilslutning iPhone til intelligent v bruger iPhone til HDMI-stik så er du nødt til at downloade let støbt ansøgning i App Store og opdatere firmwaren.

Sort skærm ved tilslutning iphone til Smart TV med HDMI kabel?

Det er meget almindeligt at se sort skærm, når du tilslutter din iPhone til Smart TV ved hjælp af HDMI-kabel ledning, skal du følge nedenstående trin, når du ser sort skærm og løse problemet med sort skærm på dit Smart TV.

Hvorfor mit tv sige noget signal, når HDMI er tilsluttet?

Hvis du står spørgsmålet om noget signal når den er tilsluttet din iPhone til Smart TV ved hjælp af HDMI-kablet så er denne enkle midler, at der er et problem med kabelforbindelsen eller den eksterne enhed. Sørg for at du tilslutter til HDMI-kabel på din smart tv og hvis doesnt arbejde ændrer HDMI-port og forbinde til andre alternative port på Smart TV og dit problem vil blive løst.

Slut iPhone til tv ved hjælp af HDMI-kablet

Bare et par måneder siden, Apple lancerede sit flagskib iPhone 12. Det er den nyeste model er udstyret med en 5G-netværk og opgraderinger perfekt til fritid såsom fotomuligheder og binge-watching din favorit serie. Taler om, hvis du har den nyeste model, og du vil afspejle iPhone 12 til tv, så du kan se dine mediefiler på en større skærm, har vi fundet et par måder, hvorpå du skal gøre det. Fortsæt læsning nedenfor for at opdage de bedste apps til afspejling af din iPhone 12.

Apowermirror.

Apowermirror er en pålidelig spejlprogram, der nemt kan kastes iPhone 12 / iPhone 13 til tv med sin avancerede spejlteknologi. Ansøgningen er designet til at arbejde på flere platforme, så selvom du er en iOS-bruger, kan du udnytte applikationen problemfri. For at komme i gang skal du blot følge vejledningen nedenfor for at spejle din nyeste iPhone 12 / iPhone 13 til dit tv.

LETSVIEW.

LETSVIEW er en fantastisk gratis spejl applikation, som vi også kan bruge til at screene spejl iPhone 12 / iPhone 13 til tv. Selv om det er en gratis applikation, tilbyder den high-end spejlingskvalitet og indbyggede værktøjer som skærmoptagelse og skærmoptagelse, der almindeligvis findes på betalte applikationer. Du kan følge nedenstående vejledning for at bruge appen.

HDMI-kabel

Brug et HDMI-kabel måske den mest ligefremske måde at streame iPhone 12 / iPhone 13 til tv. Hvis du bare leder efter en simpel spejlteknik, kan det være din bedste indsats. Nogle videoapps kan dog bruge, kræver, at afspilningskontroller, mens de streamer dem på tv'et. Ikke desto mindre heres, hvordan du kan forbinde din iPhone og tv ved hjælp af et HDMI-kabel.

Du har forskellige muligheder for at prøve, hvis du vil kaste din nyeste iPhone 12 / iPhone 13 til din pc. Du kan bare bruge et HDMI-kabel, hvis du har en hjemme, men hvis du vil gøre mere end blot at spejle, prøv disse store tredjepartsværktøjer som Apowermirror og LetSview.

Du kan forbinde din Android eller Apple Mobile Device til mange tv'er. Tilslutning af dine mobile enheder Giver dig mulighed for at bruge dit tv som et display til indhold, der afspilles på Netflix Mobile App, eller brug din mobilenhed som fjernbetjening. Nedenfor finder du forskellige måder at forbinde din mobilenhed til dit tv.

Android-telefon eller tablet

Mobil enheder kan bruge et kabel til at forbinde direkte til et tv for at vise indhold, der afspilles på mobilenheden. Kabelforbindelser varierer afhængigt af de mobile enhedsudgang og tv-indgangskrav.

iPhone, iPad eller iPod touch

TVS med chromecast indbygget giver dig mulighed for at kaste fra din mobilenhed til tv'et. Chromecast indbygget er kun tilgængelig på Philips, Polaroid, Sharp, Skyworth, Soniq, Sony, Toshiba og Vizio TV.

Når du forsøger at vise videoer, fotos, apps og andet visuelt indhold fra din iPhone eller iPad, er der mange situationer, som den lille skærm ikke er nok. Heldigvis gennem skærmspejlingsteknologi kan du forbinde disse enheder til hovedskærmen på dit tv. Du har bare brug for en app!

Brug et HDMI-kabel til at forbinde din iPhone eller iPad til tv

Hvis du har et Apple TV, eller du har et tv med AirPlay-indbygget, kan du bruge sine funktioner til at forbinde din telefon eller tablet til dit tv. Du kan streame musik, dele billeder på dit tv og meget mere.

Sådan tilslutter du din iPhone med Apple TV

Mange af de streaming apps kastede din iPhone eller iPad-skærm til et enkelt tv eller enhed. Mirrormeister, på den anden side er kompatibel med alle tv'er og streaming enheder, der er tilgængelige på markedet.

Sådan tilsluttes din iPhone eller iPad med Mirrormeister Trådløst

Smart View er en skærm afspejling app til kun Samsung smarte tv'er. Den er udviklet af Samsung, og det sender kun indhold til bestemte kompatible tv'er. Også din WiFi-forbindelse skal være på. Så før du installerer være opmærksom på det.

det er altid bedre på den store skærm

Tilslutning af din iPhone SE til dit tv er ret stor â € "Du kan vise dine venner YouTube-videoer, se Netflix eller Flip gennem fotos på den største skærm i dit værelse. Det er også nemt at komme i gang. Her er dine tre bedste muligheder for at forbinde din iPhone SE til et tv, skærm eller projektor .

Brug en lyn til HDMI-adapter

Den enkleste løsning er at blot bruge en adapter. Specifikt kan du få en lyn til HDMI-adapter, som tilsluttes i bunden af ​​din iPhone SE, og giver dig to porte: HDMI for at oprette forbindelse til dit tv og en anden lynport for at holde din iPhone opladet. Det er en simpel løsning, og en der fungerer godt, hvis du vil sætte på en video, så læne dig tilbage og nyd den.

Brug AirPlay til et Apple TV

Hvis du foretrækker lidt mere frihed til at bevæge dig rundt med din iPhone, mens den er tilsluttet, kan du få et super langt HDMI-kabel - men en bedre ide ville være at skifte til en trådløs forbindelse. Apples AirPlay er det indlysende valg, så du kan afspejle din iPhone SES display. Du skal bruge et Apple-tv til dette, en set-top-boks, der forbinder til dit tv via HDMI, tjener som en trådløs bro mellem iPhone og tv.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan Flyt billeder til SD-kort

Sådan formaterer SD-kort på Samsung Galaxy A10, hvordan

Sådan formaterer SD-kort på Samsung Galaxy A10, hvordan

Din Samsung Galaxy S smartphone eller Galaxy Tab Tablet er drevet af Android Operating System, som kan læse en række filtyper, herunder billeder, musik og film.

Sådan sparer fotos som standard på SD-kortet på din Samsung Galaxy S7 Edge

Sådan sparer fotos som standard på SD-kortet på din Samsung Galaxy S7 Edge

Så du bruger Samsung S7, hvilket er et godt valg, ingen tvivl. Men, du står over for meget deling problemer fotos og filer til din bærbare lagerenhed som en USB

Hvordan at skjule indhold fra SD-kort på min Galaxy S7 Edge

Hvordan at skjule indhold fra SD-kort på min Galaxy S7 Edge

Sket for mig sidst, at når jeg tog billede fra standard kamera app af Samsung Galaxy S7. En fejl dukkede op Kan ikke gemme fil på SD-kort.

Sådan låser din telefon skridtvise guide

Sådan låser din telefon skridtvise guide

Frigørelse din telefon er enkelt og denne guide vil forklare, hvordan man gør det, uanset hvad netværk du er på.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorola Moto G 3rd gen XT1541 Fejlfinding Jeg kan ikke starte min telefon Din telefon er låst til Vodafone

Samsung Galaxy A10 låse op, når du glemte adgangskode eller mønsterlås

Samsung Galaxy A10 låse op, når du glemte adgangskode eller mønsterlås

Telefonoplåsning Service Lær, hvordan du låser op for Samsung Galaxy A10-telefon. Find en oplåsningskode til Samsung Galaxy A10 mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Sådan slukke Screen Overlay Settings på enhver Android enhed

Sådan slukke Screen Overlay Settings på enhver Android enhed

Jeg kan ikke bruge nogen apps, fordi den siger at slukke skærmen overlay på indstillingerne, men jeg kan ikke finde den.

Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked Techwalla

Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked Techwalla

Mobiltelefon Computer med internetadgang

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.