Starter R'er 60.000, Apple iphone7 i Indien fra den 7. oktober

EarPods med Lightning Connector iTree

Apple iPhone 7 vil lancere i september, men rygte møller er allerede summende om, hvad den næste generation af iPhone vil indeholde. Et rygte, som har været i overensstemmelse med iPhone 7 er, at Apple vil dræbe 3. mm stik til hovedtelefoner, og i stedet indføre Earpods  strøm via Lightning-port.

Nu et nyt sæt af lækkede billeder på Kinas sociale medier platform Weibo krav for at vise de nye EarPods, som vil få Apple Lightning stik i den ene ende, i stedet for standard 3. mm stik til hovedtelefoner.

Mens hovedtelefon ligner Apples nuværende EarPods, finishen virker billigt og lader ikke glemme, at en masse af disse såkaldte billedfiler lækager finde sted fra Kina. Uanset om det er et færdigt produkt eller bare dummy, cant blive bekræftet for nu.

Et andet sæt af lækager fra Weibo har også hævdet at sætte ud af prisen på iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro i Kina. Læk fra Kina antyder, at Apple vil udfase 16GB modellen, og i stedet starte på 32GB. Â En nylig Wall Street Journal historie har først bemærket dette og hævdede de nye iPhone 7 modeller vil også være vandtæt, og tyndere end de tidligere versioner.

Ifølge de påståede pris utætheder, vil Apple iPhone 7 starter ved Yuan 5288 for 32GB, mens iPhone 7 Pro vil starte ved 7088 Yuan. Selvfølgelig, hvor Apple og prissætning farten, rygter kan aldrig rigtig bekræfte, hvilken vej Cupertino vil gå.

IPhone 7 Pro bit er også interessant som nogle analytiker rapporter har hævdet denne cyklus vil blive dæmpet. Analytikere har sagt nye funktioner som OLED-skærm, vil et glas-design lancere med iPhone 8, som vil markere 10-året for iPhone.

Vil du se dine ting her?

Ansvarsfraskrivelse: Prisen vist ovenfor indeholder alle gældende skatter og gebyrer. Den ovenfor anførte information er kun til referenceformål. Produkter kan gå ud af lager og levering skøn kan til enhver tid ændres. Desertcart validerer ikke eventuelle krav i produktbeskrivelserne ovenfor. For yderligere information, kontakt venligst producenten eller desertcart kundeservice. Mens desertcart gør en rimelig indsats for kun at vise produkter tilgængelige i dit land, kan nogle elementer blive annulleret, hvis de er forbudt til import i Indien. For flere detaljer, kan du besøge ourSupport Side.

Earpods med lyn stik

I modsætning til traditionelle cirkulære ørepropper defineres ørepidens design af øreens geometri. Som gør dem mere behagelige for flere personer end nogen andre ørepropper. han højttalere inde i EarPods er blevet udviklet til at maksimere lyden og minimere lyd tab, hvilket betyder at du får lyd i høj kvalitet. Han earpods med Lightning Connector indeholder også en indbygget fjernbetjening, der giver dig mulighed for at justere lydstyrken, styre afspilningen af ​​musik og video og besvare eller afslutte opkald med en knivspids.

Med introduktionen af ​​iPhone 7, sagde Apple farvel til den allestedsnærværende 3. mm lydstik til fordel for en Taptic Engine, kraftigere højttalere, og en mere kompakt og vandafvisende design. Efterfølgende iPhone-modeller â € ”og for nylig, de nyere iPad modeller â €”også undgået hovedtelefonstikket til at fremme virksomhedens vision om en trådløs fremtid.

Bedste lyn hovedtelefoner til iPhone og iPad

Når vi taler om Lightning hovedtelefoner muligheder, det mest oplagte valg for de fleste iPhone eller iPad brugere er Æbler helt egen Lightning EarPods. Fra en funktionel standpunkt , disse er uden tvivl en god mulighed. Men når det kommer til funktioner og lydkvalitet, der er forskellige andre Lightning øretelefoner derude, der trumf de EarPods.

pioneer Rayz plus

Udover disse funktioner, en anden funktionel egenskab ved disse hovedtelefoner er tilføjelsen af ​​en opladning port, der giver en pass-through til at oplade din enhed. Så du nu kan lytte til musik / deltage opkald oplader samtidig din iPhone eller iPad.

Champs Sports Steder Timer i Friendswood, TX 77546

At tage sig af de audio-entusiaster, virksomheden tilbyder også en følgesvend app med Pioneer Rayz Plus, som lader dig indstille lyden, finde den ideelle pasform og tilpasse støjreduktion på dem, der passer til dine behov.

Mere Triple Driver In-Ear Headphones

1more er et audio tilbehør mærke kendt for sine veldoende produkter, og tredobbelte driver in-ear-hovedtelefoner er et af sine mest bøjede tilbud blandt audiophiler . Som navnet antyder, er øretelefonerne in-øre stil og sport en Triple-Driver Setup for at køre lyden.

I det væsentlige omfatter denne opsætning to afbalancerede armaturdrivere, en titandynamisk driver og en HD-DAC. På grund af hvilken øretelefonerne kan håndtere forskellige lyde i frekvensområdet mere effektivt og give høj kvalitet lyd med forbedret klarhed.

JBL afspejler bevidste hovedtelefoner med lynkontakt

JBL er et populært valg for højttalere og hovedtelefoner blandt masserne. Det vides at have gode værdier for pengene i de fleste tilfælde, og JBL-afspejlingsbevidst er et sådant par kablede hovedtelefoner, der fylder tomrummet for lynhovedtelefoner uden at bryde din bank.

Med disse får du et aktivt design, der minder om enhver øreprop, der er beregnet til brug under træning / træning. Som følge heraf får du wingtips, selvfølgelig for at give en god pasform og holde ørepropper inde i øregangen, mens udøver eller kører.

Med hensyn til funktionalitet afspejler JBL afspejler bevidst at give støtte til støjafbestillingsfunktionen, med evnen til at filtrere omgivende støj som pr. Krav. Med 14. MM-drivere på indersiden producerer denne lyndragt en lidt afbalanceret lydsignatur, der gør dem til et tiltalende valg for dem, der kan lide lyd, der læner sig mod den neutrale signatur.

Libratone Lightning In-Ear Active Noise Canceling EarBuds

Libratone er et andet lydmærke, der understreger god lydkvalitet på hovedtelefonområdet, og det var en af ​​de tidlige spillere at have bygget hovedtelefoner med æbler lynkontakt. Slutresultatet, Q Adapt in-ear-hovedtelefoner.

Bygget ud af lysmetal, har disse øretelefoner et ergonomisk design, der ser elegant udseende ud og tilbyder en behagelig pasform. Det vinklede in-øre sikrer, at ørepropper forbliver inde i EA og giver isolation mod omgivende støj. Du kan også justere niveauet for støjafbrydelse ved hjælp af in-line kontroller.

Taler om, det samme fordobles og kan bruges til at justere lydstyrken, pause / springe over spor og aktivere Siri også. Som for lyden har øretelefonerne en lidt bas-forward lyd signatur, som er den rigtige mængde varme, du har brug for uden Hampering Klarhed og andre toner i frekvensområdet.

Apple Earpods med Lightning Connector Wired Headset med MIC Specifikationer

Et par øretelefoner, der er specielt designet til iPhone og iPad-brugere. Med en dyb bas lydkvalitet vil dette par hvide i-øret-hovedtelefoner fra Kewin ændre den måde, du lytter til sange eller ser film. Støjafbestillingsfunktion Denne funktion blokerer ud baggrundsstøj SO.

Nyd uforstyrret, krystalklar musik på farten med Apple MMTN2Zma i øretelefoner. Udstyret med 3. Mm højttalere leverer det rig og stærkt lydkvalitet. Dens højkvalitets og lette konstruktion giver dig mulighed for at bære det overalt. Desuden giver dets in-øre design.

Det er altid bedre at få en erstatning for dit beskadigede mobiltilbehør end at reparere den samme gamle med ingen garanti eller garanti. Vi gør tingene enkle for dig på Electromania ved at sælge højkvalitets ægte produkter til og forholdsvis overkommelig pris. At tale med vores ekspert om produktinformation / købsproces eller andre relaterede forespørgsler Venligst ring 8433788265 / klik på Whats App Logo-ikonet for at chatte med vores team på Whats App

Leveringsoplysninger og forsendelsesproces til dine Apple Earpods med Lightning Connector

Bekymringer relateret til fragt er blevet taget særlig omhu hos elektromanien. Vi sender dine produkter i en særlig tilpasset pakke som pr. Produktstørrelse som vist på startsiden. Belagt med et lag af boblepakning og derefter justeret til en tyk boks pap / A5>. Denne to-state -emballage hjælper produktet med at forblive sikre og beskyttet under den store forsendelsesproces, som direkte leverer en fantastisk kundeoplevelse. Den estimerede ordrebehandlingstid er 24 til 48 timer, og den estimerede leveringstid i Metrostyer er 2-3 arbejdsdage, hvile 4-7 arbejdsdage.

Garantiperiode for Apple Earpods med Lightning Connector

Certificeret med 6 måneders garanti på fremstillingsfejl og mærkevarer. Gør elektromania det mest betroede registrerede mærke placeret i Mumbai. Garantien dækker ikke nogen skade forårsaget af kunden under brug. Vide mere om garanti. Vores udvikler WebTrientÂ.

Alle iPhone og iPhone Plus-modeller vil indeholde ørepropper med "Lightning Connector" og en lyn til MM hovedtelefon jack adapter, der også sælges separat for henholdsvis Rs og Rs.

Alle iPhone 7 og iPhone 7 Plus-modeller vil indeholde ørepropper med lynkontakt og en lynnedslag til 3. mm hovedtelefon jack adapter, der også sælges separat for henholdsvis Rs 2.500 og Rs 900. Apple-designet tilbehør, herunder læder- og silikone-tilfælde i en række farver, vil være tilgængelige, der starter på Rs 2.900, og iPhone 7 Smart batteri taske vil blive tilbudt i sort / hvid til Rs 8.900, sagde firmaet. Læs også - Apple Music nu tilgængelig på Google Nest i 5 yderligere lande

Den nye iPhone har nye avancerede kamerasystemer, der tager billeder som aldrig før, mere strøm og ydeevne med den bedste batterilevetid nogensinde på en iPhone, fordybende stereohøjttalere og bredt farvesystem fra kamera til visning. Den nyligt lancerede Apple Watch Series 2 vil være tilgængelig i guld, rose guld, sølv eller rumgrå aluminium eller sølv eller rum sorte rustfrit stål tasker parret med en bred vifte af bands, der starter ved Rs 32.900.

Den nye keramiske Apple Watch-udgave starter på Rs 110.900 fra udvalgte Apple-autoriserede forhandlere og luftfartsselskaber. Apple Watch Nike + starter på Rs 32.900. Apple Watch Series 1 vil være tilgængelig i guld, rose guld, sølv eller rumgrå aluminium tasker parret med et sportsbånd og starter på Rs 23.900.

De nye Apple-designet trådløse Airpods inklusive opladningssag vil være tilgængelig for Rs 15.400, der begynder i slutningen af ​​oktober i Indien. AIRPODS kræver Apple-enheder, der kører iOS 10, WATCHOS 3 eller MACOS SIERRA. Tidligere, der slutter rund-døgnet rygter, der havde sendt teknologiens verden til en svimmelhed i nogen tid nu, har Apple CEO Tim Cook afsløret fantastiske enheder på det jam-pakkede Bill Graham Civic Auditorium her.

iPhone 7 og iPhone 7 plus forbedrer ethvert aspekt af iPhone-oplevelsen, når et nyt niveau af innovation og præcision for at gøre dette til den bedste iPhone, vi nogensinde har lavet, siger Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. Han redesignede kameraer skyder utrolige billeder og videoer Dag eller nat, A10 Fusion Chippen er den mest kraftfulde chip på enhver smartphone, mens du leverer den bedste batterilevetid nogensinde i en iPhone, og et helt nyt stereohøjttalersystem giver to gange lyden, alt andet Det første vand og støvbestandige iPhone fortalte han samlingen.

12mp-kameraet indeholder optisk billedstabilisering på både iPhone 7 og iPhone 7 Plus og en større AE / 1. Blænde og 6-element linse Aktiver lysere, mere detaljerede billeder og videoer. iPhone 7 PLUS har det samme 12-megapixel vidvinkelkamera som iPhone 7 og tilføjer et 12-megapixel-tele-kamera, der sammen tilbyder optisk zoom ved to gange og op til 10 gange digital zoom for billeder, meddelt firmaet.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En række udstedt af regeringen til at identificere en forretningsenhed.

Håndholdt elektronisk enhed med forbedret telefonopkaldslog og tilhørende metode

Håndholdt elektronisk enhed med forbedret telefonopkaldslog og tilhørende metode

Vikingelektronik design og fremstiller en række sikkerheds- og kommunikationssystemer for virksomheder i alle størrelser. Størstedelen af ​​vores produkter er problemløsere, der er designet til at rette eller tilføje unikke funktioner til dine telefon- eller sikkerhedssystemer.

Samsung Galaxy S20 Ultra la Resea definitiva del smartphone-ms caro de Samsung, revision completa

Samsung Galaxy S20 Ultra la Resea definitiva del smartphone-ms caro de Samsung, revision completa

Samsung Galaxy A8s, especificaciones tcnicas y todos los detalles del telfono con cmara en travs de la pantalla y synd conector de Auriculares

Ofertn en el Black Friday por el Samsung Galaxy Watch4

Ofertn en el Black Friday por el Samsung Galaxy Watch4

Esto parece augurar que los surcoreanos van en Lanzar una amplia variedad de nuevos colores para el Galaxy Z Flip 3 y el Galaxy Z Fold 3, y ya veremos si ms.

Data Visualization Building en nødsituation Alerts App til MacOS 3 SIDED CUBE

Data Visualization Building en nødsituation Alerts App til MacOS 3 SIDED CUBE

Få Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G G991UG996UG988U støtte til emnet Messaging-indstillinger. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Sådan Turn Off Emergency Alerts på iPhone iOS 15 Opdatering

Sådan Turn Off Emergency Alerts på iPhone iOS 15 Opdatering

Typer af Advarsler Arbejdstilsynets Tips december 2019 Ekstraudstyr Yderligere ressourcer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Når du tilføjer faste tal, kan du kun foretage opkald til disse numre og nødopkald. Indkommende opkald påvirket. For at tilføje faste tal skal du tænde for fastopkald.

Emergency bredbånd fordel applikationer nu åben

Emergency bredbånd fordel applikationer nu åben

Hvis du har brug for et bevis på vigtigheden af ​​at bo digitalt forbundet i det 21. århundrede, theres dette Mere end 5 millioner U.. husstande har tilmeldt i de føderale regeringer Emergency Bredbånd ...

Emergency Broadband Fordel NC Farmworker Health Program

Emergency Broadband Fordel NC Farmworker Health Program

Heres, hvordan man ansøger om nødbåndsbåndet og hvad den nye U.. Senatinfrastrukturpakke betyder for den digitale deling.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.