Anføre eventuelle fem strategier ved den nuværende 14. planen i Nepal har foreslået for udviklingen af ​​vejen

Landbrugs Transformation i Nepal

Den 7. juli 2022 Kinas National Development and Reform Kommissionen offentliggjorde den 14. femårsplan for Circular Economy Development. Planen sigter i høj grad at forbedre den samlede ressourceudnyttelse kapacitet, bygge en ressource genbrug industrielle system, og udvikle den cirkulære økonomi i 2025.

Key implementering poster

genbrug i nøgleområder som byområder og industriområder, genbrug af store mængder af fast affald og byggeaffald, teknologisk innovation for cirkulær økonomi, fremme af industrielt udstyr genfremstilling, genbrug af affald af elektrisk og elektronisk udstyr og affald plast, fremme af bil livscyklus styring, reduktion af emballageaffald af online produkter og genbrug af affald power batterier til nye energi køretøjer.

Større indhold for genanvendelse af affald power batterier

Aktiviteter i forbindelse med genvinding af udtjente el-batterier vil blive udført af organisationer som Ministeriet for Industri og I dannelse Teknologi, National Development and Reform Kommissionen, og Ministeriet for Økologi og Miljø.

Envix kommentarer

I marts 2022 etablering af el-batterier genbrugssystem blev opført som en af ​​de vigtigste politikker for første gang i Kinas regering handling rapport. Som livet af power batterier på markedet nærmer sig enden, er genbrug blevet en af ​​de centrale spørgsmål i udviklingen af ​​den nye energi køretøjer industri.

De landets 14. periodiske plan blev vedtaget på søndag uden nogen ændringer, der gøres til den tilgang, oplæg udarbejdet af en NPC hold ledet af Yubaraj Khatiwada sidste år. En ny NPC team ledet af Min Bahadur Shrestha havde oprindeligt sagde det ville revidere de mål og programmer, men senere forlod dem alene efter at have fastslået, at de var opnåelige .

Dette er den fjerde i træk treårsplan siden regnskabsåret 2022-08. Nepal har implementeret otte femårsplaner og fem treårsplaner da processen med planlagte økonomiske udvikling begyndte i 1956.

Dens uheldigt, at Nepals politikere og politiske institutioner er blevet tvunget til at arbejde med en række ad hoc-planer, sagde NPC medlem Swarnim Wagle. Dens nu tid til at indføre en fem- til syv-årige investeringsplan, så landet kan opfylde sine udviklingsmål langsigtede.

Disse vækstrater vil øge indkomsten for nepaleserne til Rs116,500 per indbygger af 2022-19 fra Rs79,370 i 2022-16, siger planen. n For at nå disse mål, vil en investering på Rs2,425 milliarder i faste priser være påkrævet i løbet af den treårige periode. Planen forventes 39. procent af denne kapital til at komme fra regeringen, 54. procent fra den private sektor og 5. procent fra kooperativer.

Planen sigter også mod at tilbringe en betydelig mængde på udvikling af infrastruktur til energi, vej, flyrejser og i dannelse og kommunikation udover at styrke landets social sikring og de sociale sikringssystemer.

Andre mål omfatter at indføre reformer på det økonomiske og sociale sektorer, den korrekte og ansvarlig offentlig finansiering, levering af offentlige tjenester af høj kvalitet på en gennemsigtig måde og fremme god regeringsførelse ved at beskytte og fremme menneskerettighederne. Desuden har fokus været lagt på tværgående spørgsmål såsom ligestilling, inkluderende samfund, miljøbeskyttelse og kapacitetsudvikling af forskellige institutioner. ,EN

Ved at sammenligne de vigtigste udviklingsmål for 13thÃ, og 14thÃ, FYPs vil fokus uundgåeligt falde på det faktum, at der for første gang den kinesiske regering har ikke fastsat en specifik årlig vækstmål BNP. The National Development and Reform Kommissionen reagerede ved at sige vækst that5Ã, BNP skal holdes inden for et rimeligt interval, og årlige mål vil blive fastsat på grundlag af de særlige betingelser hvert år kan gøre det muligt for samfundet at fokusere på udvikling af høj kvalitet, mens man kører økonomisk vækst . En sådan tilgang vil også hjælpe beskæftige sig med forskellige internationale og indenlandske usikkerheder.

Også notering af den samlede korn- og energiproduktionskapacitet som en del af landets sikkerhedsgaranti i de centrale mål for 14thão-FYP afspejler, at staten lægger stor vægt på korn- og energisikkerhed. Hong Kong Virksomheder bør også bemærke, at energiforbrug pr. Enhed af BNP og kuldioxidemissioner pr. BNP-enhed for BNP er begge bindende mål i 14tha-fyp, hvilket tyder på, at regeringerne indsats for at kontrollere energiforbruget og kuldioxidemissionerne stadig vil være betydelige.

Kina annoncerede 14th femårige plan for Circular Economy Development

Det er ikke svært at forstå, hvorfor den kinesiske regering understreger, at hjemmemarkedet er grundlaget. På grund af forskellige faktorer som COVID-19-pandemien og programmet prævalensen er det globale økonomiske opsving sandsynligvis langvarig . Ifølge den 2022-udgave af de internationale monetære midler verdensøkonomiske udsigter, efter en sammentrækning på 3,% i 2022, forventes den globale økonomi at vokse med 6,% i 2022 og 4,% i 2022. Men verdensøkonomierne er Stadig overfor problemer, som f.eks. Widingen mellem de stærke og de svage, og at der stadig er for mange usikkerheder. For at lette den stabile vækst i sin indenlandske økonomi gør Kina indsats for at styrke hjemmemarkedet ved at øge slutforbruget Udgifter og øget brutto kapital Formation 7.

Derudover har der allerede været en ændring i Chinasøkonomisk udviklingsmodel i de seneste år. Andelen af ​​den samlede import og eksport af varer i procent af BNP er faldet fra 64,% i 2022 til 31.% i 2022, det laveste niveau siden 2000. Dette viser, at Kina flytter væk fra en eksportledet økonomisk struktur, i det omfang det indenlandske forbrug og investering nu bidrager til økonomisk vækst sammen med den eksterne handel. Det er et skridt for at sikre, at vedvarende væksten i den indenlandske økonomi ved sikring af usikkerheder på den internationale økonomiske arena med styrket indenlandsk Cirkulation .

At skabe denne nye momentum til den indenlandske økonomiske udvikling og forbedre den fælles drift af økonomiske operationer, fokuserer den kinesiske regering sin opmærksomhed på fem centrale politikområder: forskning og innovation, markedsreform, grøn vækst, menneskelige ressourcer og afbalanceret Social udvikling. Blandt de vigtigste foranstaltninger under de fem politikområder i 14tha-fyp er følgende:

I den 13. FYP blev et forudindstillet mål på 2,% af BNP for forskning og test af udviklingsfinansiering sat til 2022. I modsætning hertil er det tilsvarende mål udtrykkes som den gennemsnitlige årlige vækst i den 14. fyp på over 7% i sociale investeringer i F & U-finansiering, og stræber efter en højere investeringsintensitet end den 13. na-fyp periode. I mellemtiden er et mål at øge andelen af ​​grundforskningsfinansiering til mere end 8% af F & U-finansieringen blevet tilføjet. Grundforskning refererer til at studere grundlæggende videnskabelige teorier. I 2022 udgjorde grundforskningen på 6,% af Chinas F & U-udgifter. 8fokus på grundforskning, samtidig med at de øgede sociale investeringer i F & U-finansiering bør øge Chinas-videnskabelig udviklingskapacitet i både teori og praksis.

Den kinesiske regerings mål i aktivt at udføre markedssystemreformer i de senere år har været at reducere markedsbarrierer, øge markedseffektiviteten og drive vedvarende Forbedring af den kinesiske økonomi under åbning . I den 14. FYP, er det tydeligt angivet, at den kinesiske regering vil fortsætte med at uddybe markedsreformer. Nogle nye politikker, der blev rullet ud i de seneste år, er blevet indarbejdet i 14tha-fyp. Eksempler omfatter etablering af et effektivt udgangssystem til markedsvirksomheder og en lyd konkurs Systemdækning af virksomheder og enkeltpersoner. Shenzhen er en pilotzone for den personlige Konkurs System, med Chinas først Konkurs REGLER, REGLERENDE SECENZHEN SÆRLIGE ØKONOMISKE ZONE PÅ PERSONLIG BANKROPRIFT, VEDTE KONSEKVENSER Den 1. marts 2022.

Kina meddelte i 2022, at det ville stræbe efter at nå en højdepunkt i kulstofemissioner i 2030 og opnå kulstofneutralitet inden 2060. I betragtning af at landets energiforbrug stadig stiger, fordi det skal udvikle sine industrier, og at kul tegner sig for 57 .% af dets samlede energiforbrug i 2022, disse mål er ikke let opnåelige. Fra 2022 til 2022 steg forholdet mellem andre energiressourcer end kul, Petroleum, og naturgas til det samlede energiforbrug steg fra 12.% til 15.%. I 2025 forventes andelen af ​​ikke-fossile energiressourcer i det samlede energiforbrug at stige til ca. 20%, hvilket tyder på, at Kina vil fremme brugen af ​​ikke-fossile energiressourcer til elproduktion med en hidtil uset hastighed. Denne politiske retning angiver, at der vil være meget plads til udvikling for grønne produkter og tjenester som grøn fremstilling og grøn finansiering.

Vigtig

T mobiltelefon garanti revnet skærm

T mobiltelefon garanti revnet skærm

T Mobile Autoriseret Bruger Hvad betyder tekst 456 gennemsnitlig 3 jeg er, og jeg har modtaget en sms med følgende indhold. Adskillige autoriserede brugere er blevet tilføjet fjernet fra denne konto. Hvis uautoriseret, at en

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En der ringer siger, at han er fra regeringen og dit CPR-nummer SSN er blevet suspenderet.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Hvis ja, hvordan gør man det på android

0818 Numbers Alt du behøver at vide in2tel

0818 Numbers Alt du behøver at vide in2tel

IPUMS USA indsamler, bevarer og harmoniserer U.. folketælling mikrodata og giver nem adgang til disse data med forbedret dokumentation. Dataene omfatter tiårige folketællinger fra 1790 til 2010 og amerikansk fællesskabsundersøgelser ACS fra 2000 til i dag.

San Diego gennemsnitlig temperatur 1850 1913

San Diego gennemsnitlig temperatur 1850 1913

Du har fundet det sted dækket af postnummer eller Postnummer 1850

Lille 18. århundrede Engelsk Bryst i Kastanje

Lille 18. århundrede Engelsk Bryst i Kastanje

Vælg mellem 4 Antik 18th Chestnut til salg fra 645 til 5.950. Kun ægte antik 18. kastanje godkendt til salg på www. elingantiques. o. K.

192.168.12.1 Standard Router IP Login

192.168.12.1 Standard Router IP Login

Enkel og hurtig internet online undernetmasker, ip-adresse subnet, ip undernet, IPv4 subnet lommeregner. Indtast IP-adresse, netværk maske og få alle info-adresse, netmaske, wildcard, netværk, værter og mere

Oprettet internettet

Oprettet internettet

Tilgængelig fra Expansys Thailand, Oneplus Nord N10 5G Dualsim også tilbehør, Bundle tilbud, anmeldelser og videoer.

De 6 Bedste Skærmbeskyttere til Nintendo Switch

De 6 Bedste Skærmbeskyttere til Nintendo Switch

En skærmbeskytter kan reducere blænding og giver privatliv, når du arbejder på din computer. Læs denne anmeldelse for at finde den bedste overflade pro 4 skærmbeskytter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.