Syncup Private Limited.

Syncup Colorado Workforce Design Challenge

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Synkronisering er en række sessioner fokuseret på uddannelses- og forretningsudvikling for underholdningsindustrien og finder sted hele året rundt. Konferencen debuterede i 2022 som en af ​​Jazz & Heritage Foundations bestræbelser på at støtte den lokale musikindustri ved at forbinde Louisianas uafhængige kunstnere hos de bedste fagfolk i musik, film og digitale medier.

I løbet af det sidste halvand og en halv, er New Orleans kunstnere af alle striber omdefineret, hvad det betyder at udføre i et hidtil uset landskab, der hævder deres håndværk som i øjeblikket usikre for levende offentligt forbrug. Som begrænsninger på offentlige sammenkomster og virksomheder er nem, musikere og musiksteder begynder at åbne deres døre og vende tilbage til scenen. Gennem alt dette vedvarer kunstnere og kreative fagfolk og stræber efter at holde kunsten til offentlig præstation i live og fortsætter med at tjene deres samfund via de midler, der er tilgængelige for dem. Synkronisering er om, hvad der næste.

Synkronisering 2022: Nola Næste er fokus på kunstnere, der kommer, samarbejder og udvikler sig inden for den lokale musikbranche som både en kunstner og iværksætter. Som et året rundt program giver Sync Up Serien et mødested, uddannelsesrum og samfund til lokale musikere og industriens fagfolk, der ønsker at forbinde med musikindustrien og industriens fagfolk i byen. Alle arrangementer finder sted på George og Joyce Wein Jazz & Heritage Center Tjek efteråret 2022 synkroniseringsplan:

6:00 s. . â € "Interview med GLBL WRMGCollaboration Da nye kunstnere modereret af Amanda Mesterthe Panelet dækker emner, herunder samarbejdsmetoder som nye kunstnere, balancerer behovene hos kreative samarbejdspartnere og forretningssamarbejdspersonale, der skaber effekt og bliver bemærket.

6:00 s. . â € "Interview med genriseentreprenurial samarbejde modereret af Ashley Shabankenhthis panel på iværksætter samarbejde Funktioner Lou Hill, DJ Raj Smoove i samtale med panelister Lawanda Smith og Malaika Moran.

Synkroniserende omdømme har fortsat vokset inden for musikbranchen, der giver praktisk og værdifuld information til musikere med råd fra musik Supervisors fra Hit TV-shows til legendariske musikere

Vores eksperter finder skjult værdi i dine it-aktiver for at forbedre deres brug, kalibrere og analysere omkostningsstrukturer og drive meningsfulde omkostningsbesparelser. Det gør vi ved at definere sande områder af krav om at sikre, at de licenser, du betaler for, bruges og leverer risikofri værdi.

Ved første øjekast:

Vores administrerede serviceprogram giver løbende adgang til vores SAM-værktøjsår, herunder kvartalsvise styring, licensafstemningsrapportering og anbefalinger til optimering og omkostningsbesparelser fra vores eksperter.

Var klar, når du er

Medmindre andet er angivet, er alle produkt- og servicenavne, der fremgår af denne internetside, varemærker, der ejes af eller licenseret til Abbott, dets datterselskaber eller datterselskaber. Ingen brug af ethvert abbott varemærke, handelsnavn eller handelskjole på dette websted kan ske uden forudgående skriftlig tilladelse fra Abbott, undtagen at identificere selskabets produkt eller tjenester.

Ønsker du at fortsætte og afslutte Cardiovascularabbott?

Ðñ,ð ¾ ð ² ² ¸ ½ ¿½¾¾ о¾ ± ð ð ¼¾¾,¾¾ € ñ ð ¼ ð ð ð ¾ ñ € ¾ ¾ ¸½¸ ... ... Ð · DN € овР° Ñ,ÑŒ Ð²Ñ Ðμ Ñ Ñ,и кР»Ð¸Ð¿Ñ <Ñ,Ð ° к Ñ ‡ Ñ,о Ð¼Ñ <Ñ Ð¼Ð¾Ð¶Ðμм увиÐ'ÐμÑ , noe мÐμÑ Ñ,о Ð¿Ñ € ÐμÑ Ñ,упР»ÐμÐ½Ð¸Ñ D² кР° Ñ ‡ ÐμÑ Ñ,вÐμ муР· Ñ <кР° л ьного виÐ'Ðμо.

Colorado Health Careers Academy, ledet af CCD og ACC, er et partnerskab med Centura Health, Healthone og Davita, der er designet til at skabe sømløse veje fra gymnasiet til beskæftigelse i de ti hurtigst voksende sundhedssituationer for dem i alderen 15-19 år i underserverede samfund. Pleje, medicinsk bistand, medicinsk laboratorium, fysisk Terapeut Assistent, radiologisk teknologi og kirurgisk teknologi i både de associerede og postercondary certificeringsveje vil blive målrettet.

Ud over det akademiske kursusarbejde vil eleverne også modtage karrieravigering og information om forskellige sundhedskarrieremuligheder, få adgang til innovative jobskyggeoplevelser og lærlingeuddannelser, tjene om deres evner og interesser og få direkte erfaring i branchen igennem Virtuelle og personlige formater i Colorados største sundhedssystemer. EN

Vi er så taknemmelige for muligheden for at deltage i Syncup Grant, fordi CCD og dets partnere vil målrette 1.200 studerende mellem 15 og 19 år, sagde Fida Obeidi, Academic Dean Center for Sundhed og Naturvidenskab. Vi vil skabe en ikke-traditionel tilgang og en katalytisk løsning til en kritisk sundhedspleje arbejdsstyrke, især i positionsplader.

Syncup Colorado modtog mere end 130 ansøgninger på tværs af 40 højvækstindustrien. Tre MID-STAGE SCALE SOLUTIONS OG TRE TIDLIGT STAGE SEED SOLUTIONS, blev tildelt finansiering. Ansøgere havde muligheder for at vinde mellem $ 350.000 - $ 2 millioner pr. Partnerskab ansøgning fra en $ 5 millioner præmiepulje.

Zomalab, i samarbejde med Colorado Governors Office, Colorado lykkes, Colorado trives, sempervirens, dygtige et markeltinitiativ, og Strada Education Network i dag annoncerede Colorado Health Careers Collaborative som en af ​​seks vindere Syncup Colorado, en $ 5 millioner Præmiepulje Centrering på udfordringen Spørgsmål: Hvordan kan vi fremskynde uddannelsespartnerskaber, der understøtter Coloradans i alderen 12-24 for at træffe velinformerede valg og få jobrelaterede færdigheder til at bygge kvalitets karriere?

Om CCDâ

Vi kender alle samarbejder baner til de fineste og de mest innovative svar på ethvert problem. Lad ikke noget komme i vejen for din fleksible arbejdsstyrke. Book mødelokaler i realtid og på farten fra din Syncup app, der gør det muligt for dit team i realtid tilgængelighedsstatus for mødelokaler og matcher deres ressourcebehov.

Mødelokal Analytics & Reporting

Få indsigt i, hvordan mødelokalerne bliver besat og bliver beføjet til at træffe beslutninger om rumudnyttelse. Få detaljerede data om, hvor mange møder der bogføres om dagen, og hvor meget af din medarbejdertid er blevet gemt derfor øget effektivitet og produktivitet.

CHCC, en Syncup Mid-Stage Scale Solution, vil kollektivt bringe moderne lærlingeuddannelser og hybrid college tilgange til at skabe retfærdige uddannelse til beskæftigelse Health Career Pathways, PostSecondary certificering, karriere navigation og jobskygge muligheder på tværs af hurtigt voksende industrier i Colorado. CHCC-partnere omfatter også ud over Campus-innovationer, College Invest Colorado og Arapahoe / Douglas arbejder!, Og godt som Denver, Englewood, Elbert, Kiowa, Littleton, Elizabeth og Cherry Creek skole distrikter.

CHCC bringer sammen nogle af de mest innovative organisationer fra de offentlige og private sektorer til at skabe en super-motorvej til at belønne karriere i sundhedspleje for Colorados Youth, sagde Dr. Eric Dunker, ACC associeret vicepræsident og dekan af Virksomhed, teknologi og arbejdsstyrkepartnerskaber. Vi er begejstrede over for partner med Zomalab og at uddybe vores samarbejde med vores vidunderlige partnere for at bringe denne skalerbare løsning til livet.

Arkiv

Den avancerede Manufacturing Workforce Highway, LED af Metropolitan State University of Denver, er en løsning for studerende fra mellemskolen gennem ung voksenalder for at imødekomme færdighedsgabet og fremstilling karriere misforståelser ved at tiltrække disse elever og støtte dem gennem post-sekundær træning at indtaste den avancerede produktion arbejdsstyrke.

Afslutning af færdighedsgaberne og fremskyndelse af uddannelses-til-beskæftigelsesrørledningen gennem infusion af arbejdsbaserede læringssimuleringer, ledet af fundamentet for uddannelseskvarterer, leverer DBA Colorado Homebuilding Academy VR-arbejdsbaserede simuleringer, der øger bevidstheden og hurtigt træne individer i de nødvendige færdigheder, der kræves for at opnå legitimationsoplysninger i byggebranchen.

Colorado Klimakarriere Accelerator, ledet af Julius Education og National Renewable Energy Laboratory leverer en ny Bootcamp Style-tilbud, der giver eleverne Foundational Workforce Competencies og et Clean Tech Industry Navigation Tool justeret til Aktuelt Colorado Clean Tech jobmuligheder.

Det episke center med små boliger, ledet af Colorado River Boces og Kobber Key Tiny Homes, hjælper eleverne i flere vestlige hældningsskoleområder for at lære og få erfaring med en række konstruktionsteknikker gennem de praktiske byggeri af små boliger .

Den koblede uddannelse: At yde et kontinuum af erfaringer inden for landbrugsindustrien og fødevaresystemet, ledet af Colorado State University leverer værdifulde faglige og tekniske færdigheder til gymnasiet, postsekonklori og ung voksen arbejdsstyrke gennem fleksible træningsprogrammer, karriereoplevelser med Agrifood-industripartnere og faglig udvikling for at forbedre landbrugs- og fødevaresystemerne.

PCC + brændstof og jern lærlingeuddannelse, ledet af brændstoffet Food Hall og Pueblo Community College, støtter nye kulinariske lærlingeuddannelser til udvikling af fødevareindustriens arbejdsstyrke i Pueblo.

Rural Homes: Bygningsfærdigheder til karriere, ledet af Telluride Foundation, leverer byggekompetencer og certificeringer til landdistrikterne ungdom, påfyldning af et øjeblikkeligt behov for at få nye arbejdere på arbejdsmarkedet.

Trinidadskoledistriktet, i partnerskab med Gengeneration Schools Network og Colorado Rural Education Collaborativer, har foreslået et fællesskab grøn rum som en beskæftigelsesløsning, der omfatter et gartneriuddannelsesprogram centreret omkring et drivhus, fællesskabshave, kompostering < / A1>, Wildlife Management og Hydroponics, der tilbyder studerende mulighed for at udforske flere potentielle karriereveje og få CTE-certifikater og samtidige tilmeldingskreditter på Trinidad State Junior College ved at deltage i real-world oplevelser i Fællesskabets relevante industrier.

Skaleløsninger

Karriereundervisning i landdistrikterne Colorado acceleration, ledet af Fort Lewis College, har foreslået en løsning på forskellige gymnasier og college aldersstuderende ved at levere job indlejrede lærlingeuddannelser til yderligere landdistrikterne økonomisk udvikling.

Initiativet Carrierwise Ungdoms-lærlinge-initiativet, ledet af Vail Valley-partnerskabet, har foreslået en løsning på at udvide arbejdsstyrke udviklingsveje mod karriere til ungdom i Eagle County Schools, karakterer 8-12.

The Colorado Health Careers Collaborative, ledet af Arapahoe Community College og Community College of Denver, samler nogle af Colorados største sundhedsapparater, samfundskollegier, et innovativt Colorado-baseret instruktionsdesignfirma og 7 landdistrikter og Urban K-12 Skole distrikter til at skabe retfærdige sundhed karriereveje til Colorado ungdom, der fodrer direkte til nogle af Colorados hurtigst voksende sundhedskarriere.

Vigtig

Tabletter Koodo Mobil

Tabletter Koodo Mobil

freebies, mobil internet, smarte PLDT promo, smarte bro freebies, mobile internettjenester, intelligente bro fornyelse, smarte bro fastholdelse belønninger

Gadget Plus Planer Børn SMART Bredbånd

Gadget Plus Planer Børn SMART Bredbånd

Ønsker du at få den nyeste fra iPhone og Samsung med highspeed mobile internet i én Allin plan Kun med Smart Communications. benytte nu

FortiFlora Canine Tablet Hund probiotiske Supplement

FortiFlora Canine Tablet Hund probiotiske Supplement

Shop tabletter fra Apple, Samsung, Huawei og mere til 0 ned, 0 renter finansiering

Har du brug for en kontrakt til en tablet

Har du brug for en kontrakt til en tablet

Ligesom smartphone kontrakter, celle udbydere tilbyder tablet kontrakter med nedsatte priser for tablet-hardware i bytte for en langsigtet forpligtelse til et dataabonnement. Du behøver ikke nødvendigvis en kontrakt for din tablet, dog. Du kan købe mange tabletter uden en kontrakt og løn data gebyrer månedligt, eller du kan købe en ...

Røverbander ransage Tmobile butik i Royal Palm Beach

Røverbander ransage Tmobile butik i Royal Palm Beach

Svar 1 af 4 Hej alle, vil jeg være lander i Orlando International i august. Er der en butik, der sælger forudbetalte planer for mobile enheder. Vi grundlæggende behov for at foretage opkald lokalt og har data for måneden. Eventuelle forslag, hvor i lufthavnen, vi kan gå ....

T Mobile Mixmarketing casestudie

T Mobile Mixmarketing casestudie

712 Mobil Butikker i Villupuram. Find Mobile Stores, Mobiltelefon Butikker, Brugte Mobile Butikker, Nye Mobiltelefon Butikker i Villupuram. Få telefonnumre, adresse, anmeldelser, Fotos, Maps til top Mobile butikker i nærheden mig i Villupuram på Justdial.

Xiaomi Repair Service Center i Bangladesh garanti kravdetaljer

Xiaomi Repair Service Center i Bangladesh garanti kravdetaljer

Stores i Asien og Stillehavsområdet. Find de butikker, der bærer vores produkter i yoru land.

Tmobile CFO blaster Samsung om levering enhed

Tmobile CFO blaster Samsung om levering enhed

Hvilken effekt har nyskabelser i digital teknologi havde på den måde, vi kommunikerer og arbejder, andwhat kan vi forvente af fremtiden I forlængelse af den enormt succesfulde eShock, Michael de Kare Silver analyserer udviklingen i digital teknologi i det seneste årti, og hvordan de har ændret vores liv både hjemme og på arbejdspladsen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.