Target iPad mini skærmbeskytter annonce sandsynligvis en fejl, ikke en lækage af nye detaljer

iPhone 12 Pro Max Medicalgrade Screen Protector, HD Clear Anti Blue Light Filter hærdet glas

BodyGuardz har allieret sig med Ulige Technologies til at designe en serie af ultra-beskyttende tilfælde i et slankt design. Disse innovative sager er foret med den samme Unequal® teknologi, som professionelle sportsfolk bruger til at beskytte sig mod indvirkning på marken, bjerg eller is. Lavet med Kevlar® og Accelleron®, Ulige absorberer og spreder effekt.

Alle BodyGuardz produkter er designet til at være holdbare, men med slitage, kan være nødvendigt at blive udskiftet. Gratis udskiftninger er tilgængelige til Pure Pure 2, Pure Arc, og skærmen Spyglass beskyttere for levetiden af ​​enheden, bare betale $ 5. 5 forsendelse. * Eller, få gratis forsendelse, når bundtet med en sag.

* Tilskynde kunderne til at forlade den beskadigede skærmbeskytter på deres enhed, før de har modtaget deres erstatning. Når udskiftningen er modtaget, skal kunderne returnere deres oprindelige BodyGuardz produkt inden for 60 dage. Hvis den gamle beskytter ikke er modtaget i denne tid, er kunderne opkrævet fuld pris for udskiftning.

Fuld  ° beskyttelse til din Apple iPhone en Pro med zagg tilbehør

Med en vision om, hvad din drøm bankkonto balance ser ud, nogle ekspertrådgivning til at hjælpe dig med at opnå det, og støtte fra en stærk fællesskab med det samme mål, vil du være et skridt tættere på at tage kontrol over ikke bare din tegnebog, men dit liv.

Groupon er midlertidigt utilgængelig

Shop fra vores bredeste udvalg af mobiltelefoner sager, iPhone tilfælde, Android tilfælde, mobiltelefon opladere, mobiltelefon skærm beskyttere og mere. Tilføj nogle personlige flair til din telefon med vores udvalg af mobiltelefon tilbehør, herunder i bilen tilbehør og Bluetooth-tilbehør, hvor du er sikker på alt hvad du behøver til dagligdags lave priser.

Hent venligst en moderne browser:

Vigtigt: rate finansiering ydes direkte ved kun de deltagende banker. 0% sats underlagt bank tilgængelighed. Når du har foretaget dit køb på Apple Online Store kontakt din bank for at se, hvilke muligheder kan være tilgængelige for dig. Bank vilkår og betingelser gælder.

Adgang nægtet

En € Special Design, High Definition Display Protectionã € ’Fit Apple Ny iPhone 12 Pro Max 2022 6. tommer, 99% high definition klarhed og lystransmittans holder original og bedøvelse visning kvalitet og erfaring. njoy dine spil og videoer.

AppleInsider er støttet af sit publikum, og kan tjene provision som en Amazon Associate og affiliate partner på kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Annoncen er for en OtterBox Børn Bluelight Guard Glas, der er noteret som værende en antimikrobiel skærm specifikt for den aktuelle iPad mini 5 â €”men, som afbilledet, vil ikke passe den pågældende enhed. Skærmen beskytter er opført som værende 11 inches med 7 inches, hvor iPad mini 5 samlede areal, herunder bezel, er 8 inches med 5..

Men den eneste konsekvente del af denne Target annonce er, at produktet skud i det dukker op i programoversigter for andre Apple-enheder også. OtterBox betyder generelt synes at stole på de samme tablet skud for flere produkter, også.

Man gør show hvad der kunne være en iPad mini, komplet med knappen Hjem, men også hvad ser to mindre knapper øverst til højre og venstre side af skærmen. Mens Otter egen hjemmeside ikke liste dette specifikke produkt, omfatter det en iPad mini 5 skærmbeskytter hvilke funktioner påklædningsdukke huller i lignende stillinger.

Apple iPhone 13 Farve muligheder Alle farver Den næste iPhone-serien siges at komme ind

Target øvrige tre produktområder skud viser ikke disse huller. Bortset fra, at det er tænkelige at hver af disse tre er hver viser den samme vare, som ikke har nogen knappen Hjem, og en stærkt reduceret bezel.

Men af ​​disse tre skud, to vise en anden udskæring i OtterBox skærmbeskytter på øverst til venstre. I de billeder, hvor denne udskæring er til stede, den afbilledet "iPad mini" har en Face ID kamerasystem.

Hvis udskæringen i Target produktkandidater skud er en Face ID hak, det er også udstyret med en tidligere uset række stribe-lignende segmenter. De ligner den type batteri-niveau indikator findes på nogle forbrugerelektronik. Apple har dog ikke tidligere brugt dette på en iPad â € ", og en af ​​målskuddet ser ud til at vise et regelmæssigt IOS-stil batteriindikatorikon.

"Billedet blev oprettet for at vise skærmbeskytterens funktionalitet og repræsenterer ikke skærmbeskytteren for en bestemt enhed," Otterbox sagde i en erklæring til Appleinsider. "Det er faktisk en gengivelse af en genericonetxistent enhed. Du var korrekt i din Observation , at 'Otterbox synes generelt at stole på de samme tablet-skud til flere produkter.'"

Bliv på toppen af ​​alle Apple News lige fra din homepod. Sig, "Hey, Siri, Spil Appleinsider," og du får nyeste Appleinsider podcast. Eller spørg din Homepod Mini til "Appleinsider Daily" i stedet, og du vil høre en hurtig opdatering direkte fra vores nyhedshold. Og hvis du er interesseret i Apple-Centric Home Automation, siger "Hey, Siri, Spil HomeKit Insider", og du vil lytte til vores nyeste specialiseret podcast i øjeblikke. .

Pros.

For at passe til skærmbeskytteren skal du rengøre skærmen ved hjælp af alkoholets tørre, tør derefter med den medfølgende mikrofiberdug. Den næste instruktion beder dig om at bruge støvfjerneren klistermærker til at fjerne fint støv, jeg fandt det, der blev gjort, at det var værre, faktisk efterladt et klæbrig område. Jeg var nødt til at bruge alkoholet tørre igen, så buff ved hjælp af mikrofiberdugen, dette fjernede alt støvet for mig.

Næste skal du fjerne beskyttelsesstrimlen på selve det hærdet glas. Jeg fandt det lettere at fjerne et lille afsnit, sted derefter skærm på min telefon og derefter glat det hærdet glas nedad, mens du fjerner strimlen, så det sikres at fjerne fangede luftbobler i processen. Når du er monteret Golf Target Screen Protector passer perfekt på skærmen og gør det stadig muligt at rulle med lethed.

Skærmbeskytteren er lavet af lass og er ridsefast, det har også en anti-fingeraftryk belægning, hvilket er et godt præg. Det Crosshatch område er fint ætset og forstyrrer ikke fingerbevægelse. Selvom feint nok til at forlade på din enhed, bliver det synligt på andre ikke-golfaktiviteter, især en stærkt oplyst skærm. Twitter på mørk tilstand gør f.eks. Ikke målet, skiller sig ud på skærmen.

Spille golf

Efter montering vil du spille nogle spil, golfmålbeskyttelsesbeskytteren vil arbejde med næsten alle Golf Type spil fra AppStore. Det giver dig den samme fordel som Android-telefonbrugere. Så gjorde det det for at forbedre mit spil?

viser sig svaret er nej, jeg var lige så ubrugelig som før, men det er mere at gøre med min mangel på nøjagtighed i stedet for selve skærmbeskytteren. Jeg formoder, at det hjalp og jeg var ikke så slemt som jeg var før, men stadig chokerende.

Golfmålsskærmbeskytteren er bestemt et unikt produkt, det er en af ​​de produkter, du vil have, hvis du er en ivrig telefon gamer, især golfspil. Jeg er ikke sikker på, om det kan bruges på andre spil for at få en fordel heller.

Tekniske specifikationer

Jeg er overraskende som golfmålbeskytteren. Jeg troede, jeg skulle hader at have det på min iPhone, men det er ikke mærkbart, når du bliver vant til det. På lettere screenede applikationer er det mere mærkbart, men det forstyrrer ikke din daglige telefon brug.

Det eneste negative punkt at nævne er fitment instruktionen og de medfølgende støvfjernelsesklistermærker. De arent havde brug for, og gør tingene værre, du er bedre ved at bruge tørringen og derefter kun kluden.

Tak fordi du tog dig tid til at læse mit indlæg. Hvis du gerne vil tilføje en kommentar eller tanke på dette indlæg, skal du bruge afsnittet nedenfor. Jeg kan også kontaktes via online-kontaktformularen. Vær venlig at abonnere på de seneste anmeldelser, nyheder og rabatter. Venligst følg mine nyttige tip på twitter, â Instagramâ & Â Facebook - også!

Otterbox Apple iPhone Mini Alpha Glass Skærmbeskytter

Gem din skærm med krystalklar alfa glas. Fandom Shop bringer dig gode tilbud på masser af Otterbox Screen Protectors, herunder Otterbox Apple iPhone 12 Mini Alpha Glass Screen Protector. Fejlfri og Fortificeret , Shatter-resistent Alpha Glass undgår ridser og splinter, så den levende skærmkvalitet på skærmen skinner igennem. Det ultra-tynde hærdet glas er konstrueret til at udholde med avanceret, befæstet materialeteknologi til at modstå dråber, påvirkning og daglig slitage. Plus, det .. + Læs mere s fingeraftryksbestandig, så du kan røre ved, tryk og skubbe, mens skærmen forbliver smudfri. Alle de værktøjer, du har brug for, er inkluderet for simpel installation. Med en begrænset levetidsgaranti og problemfri kundeservice leverer Alpha Glass avanceret beskyttelse og ro i sindet til din skærm. * Versus soda lime glas størrelse: Apple iPhone 12 mini.

Vigtig

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Ønsker du at begrænse dit børnene tid på iPad eller iPhone Den nye skærm tid funktion er en forældrekontrol at sætte grænser for dit barn eller dig selv.

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Du kan være mere lempelig om skærmen tid under karantæne, men på et tidspunkt, vil du nødt til at sætte nogle grænser.

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

For at indstille en timer på din iPhone eller iPad, kan du normalt bruge ur-appen. Men der er to hurtigere måder at indstille en timer på din Apple-enhed, og godt vise dig, hvordan du gør det.

Google Indstillinger App Launcher

Google Indstillinger App Launcher

Hent indstillinger app Alle indstillinger app APK 1. til Android. Mobil indstilling app, flere adgang indstilling i én app

Hvordan opretter jeg min nye smartphone

Hvordan opretter jeg min nye smartphone

Går over, hvordan du indstiller dine Android-enheder op for UE4-udvikling.

Foretage opkald og sende beskeder fra din galakse tablet

Foretage opkald og sende beskeder fra din galakse tablet

Se, hvilke Android-enheder der har fejl eller andre begrænsninger, der forhindrer dem i at understøtte en eller flere funktioner i FITBIT-appen.

Desværre youve blevet blokeret

Desværre youve blevet blokeret

Lige fik din nye iPhone Sådan bruger AirPlay på iPhone Denne guide vil forsøge at give detaljerede trin for at lære dig AirPlay iPhone videoer musikspil og AirPlay skærm spejling iPhone til TV, Mac og Windows.

Kommende iOS 15 Opdatering Lets Android Venner Deltag FaceTime opkald og meget mere

Kommende iOS 15 Opdatering Lets Android Venner Deltag FaceTime opkald og meget mere

Når iOS 15 starter i efteråret, er FaceTime indstillet til at få flere nye funktioner, herunder en dedikeret stående, rumlig lyd, og evnen til at dele FaceTime links med dem, der ikke ejer en Apple-enhed.

Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

IPhone 13 skibe med iOS 15. Her er nogle af de bedste nye funktioner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.