Telekom voiceskillsdk Offentlig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

XMOS, førende leverandør af tale og lyd løsninger, er stolte af at være en del af det hold, der helped at skabe Magenta â € ”Deutsche Telekoms smarte højttaler, der leverer overlegen 360 graders langt felt stemmestyring og sofistikeret lyd i en lille, attraktiv og bærbare design.

Lanceret på dette års IFA i Berlin, den Magenta Smart Speaker forener alle de algoritmer, der er nødvendige for at opnå maksimal kvalitet og nøjagtig lydgengivelse. Kombineret med intelligente algoritmer til tale indfange en € ”integreret på XMOS stemme processor â €”holdene samarbejdet for at optimere samspillet mellem højttalere og mikrofoner til stemmestyring i den virkelige verden, støjende omgivelser.

Nøglefunktioner

Var stolt af at være en del af Magenta-projektet. Vores kombinerede ekspertise har produceret en klasse førende brugeroplevelse, demonstrerer meget avancerede lyd- og talegenkendelse siger Mark Lippett, administrerende direktør for XMOS. Stemmestyring i smarte højttalere er kommet for at blive. Vi ser frem til yderligere samarbejde med Fraunhofer IDMT i Oldenburg.

Om xmos

"Hallo Magenta" er de magiske ord, der ånder liv i Deutsche Telekoms nye Smart Speaker â € ”Europas første intelligente højttaler. Et hold fra axxessio, mangeårig partner og udbyder af Deutsche Telekom AG, aktivt støttet realisering af produktet. Med Smart Speaker, kan du styre Telekom tjenester såsom MagentaTV eller Magenta SmartHome via stemmen, samt spille musik, compile shopping og to-do lister uden pen og papir, dial telefonopkald med stemmen alene og meget mere! Databeskyttelse er en topprioritet af stemmen assistent: data kun behandles i Den Europæiske Union, og under retningslinjerne for høj databeskyttelse af Deutsche Telekom. Smart højttaler er til rådighed på stedet i elektronik butikker samt online.

Ligesom næsten alle andre hjemmesider, bruger vi cookies - men kun de teknisk nødvendige dem. Ved fortsat at bruge hjemmesiden, accepterer du brugen af ​​cookies. Du kan finde mere information i vores  aftryk.

Hierarki

Vores håbløst forsimplet, to- dimensionelle fantasi - en, hvor stort set alle moralske eller politiske spørgsmål er givet et svar, der er liberal eller konservativ , rød eller blå --is ikke op til opgaven med at tackle de komplekse spørgsmål i vor dag. Desværre har afgudsdyrkelse af denne forsimplede fantasi sivede ind i Kirken så godt, forårsager smertefulde splittelse, der har sløvet den fulde effekt af evangeliet. Magenta dristige vision udtrykkeligt modstår en binær politisk fantasi, da det dykker ned i nogle af de vigtigste spørgsmål i vor dag med brobygning Kristi kærlighed, der har befalet os at elske hinanden som han har elsket os.

Denne serie vil være mere end en serie af bøger. Det vil være en kultiveret samfund af forfattere, der mødes i person for en tilbagetrækning eller anden begivenhed for bøn, dialog, og god-gammeldags sjov. Dermed vil vi ikke kun modellere de brede målsætninger i serien selv, men disse Embodied encountersâ €”kombineret med dialog og prayerâ €” vil hjælpe os afdække mere om skolen i tanke og handling, at Gud arbejder på at skabe gennem os.

Denne intellektuelle og dialogisk samfund vil fra starten omfatter også læsere. Gennem podcasts, hjemmesider, webinarsâ €”og konstant på udkig efter nye forumsâ €” den Magenta serien vært en distinkt sted for møde, overførsel i en frisk måde mission New City Press, altid på udkig efter nye og kreative måder at skabe en kultur af sammenhold og dialog.

Bro supporter

*  Undlad venligst at bruge denne formular for forespørgsler vedrørende Toa leje, rapporterer en reparation eller en hændelse af anti-social adfærd, at gøre dette contact vores Kontakt Center på 0808 100 9596 eller klik her. Sådanne forespørgsler til denne formular, vil ikke blive rapporteret.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Apple sælger nu en iPhone dongle med et stik til hovedtelefoner og opladning port

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Magenta. s er et open source JavaScript API til at bruge de præ-uddannet Magenta modeller i browseren. Det er bygget med TensorFlow. s, som giver mulighed for hurtig, GPU-accelereret slutning. Hvis du er interesseret i at se, hvordan Magenta modeller er blevet brugt i eksisterende applikationer eller ønsker at bygge din egen, det er nok det sted at starte!

Udvalgte projekter

Efter hurtigt på fra deres præstationer opbakning Susan Boyle på Newcastle Rådhus er VOTT Newcastle glade for at støtte Den Magentas og NETA og vil være at udføre nogle af deres nyeste, funky arrangementer af moderne klassikere i anden halvdel af showet.

Et år efter Deutsche Telekom Reuters det ville lancere sin egen smarte højttaler, men havde brug for den virkelige verden tester først blev Magenta endelig gjort tilgængelige for køb på fredag. Produktet Lanceringen kommer forud for den ventede debut af i Frankrig af en tvilling stemme asssitant fra Orange opkaldt Djingo. De to europæiske telecom giganter sammen om at opbygge stemme assistenter designet til Europa i almindelighed og Frankrig og Tyskland i særdeleshed. Begge virksomheder også samarbejdet med Amazon og integreret Alexa i deres smarte højttalere til arbejde sammen med de indfødte Djingo og magenta assistenter.

Lanceringen blev bekendtgjort på den årlige IFA elektronik udstilling i Berlin på torsdag, og det fokuserede på enhederne europæiske arv, sikkerhed og integration med Deutsche Telekoms tjenester. Michael Hagspihl, chef for forbrugerne på Deutsche Telekom kommenterede :

Med salget lanceringen af ​​Smart Speaker, er Deutsche Telekom tager sit første store skridt ind i en ny stemmestyring økosystem. I de seneste måneder har vi intensivt trænet vores Smart højttaler med vores kunder og løbende forbedret vores stemme assistent. Vi er glade for, at den første Smart højttaler fra Europa er nu tilgængelig for vores kunder.

Køb eller lej din smarte højttaler

Den Magenta smarte højttaler vil detail for â,¬149. 9, men er til salg gennem d.31 for â,¬99 i oktober. Denne pris punkt synes høj i betragtning af at Amazon tilbyder flere alternativer herunder Echo Dot for â,¬59. 9 og Echo Vis 5 smarte skærm er kun â,¬89. 9. Tilsvarende Google startside Mini sælger for â,¬59 og Google startside bare â,¬99. Det ser virksomheden kan positionere Magenta som et alternativ til Amazoner Echo Plus smarte højttaler, der inkluderer en indbygget smart home-hub. At anordningen er prissat på â,¬149. 9, men omfatter også Zigbee-forbindelse, som Magentas specifikationerne antyder er fraværende på Deutsche Telekoms enhed.

Der er en mulighed for at lease den smarte højttaler til â,¬4. 5 pr. Måned. Det ville tage en forbruger næsten to år til at matche â,¬99 rabat pris i månedlige betalinger, så der kan være en attraktiv mulighed. Hvad det betyder også, at prisen på posten for en smart højttaler kan være meget lav og begravet inde i din telecom regningen hver måned. Dette svarer til, hvor mange teleudbydere er nu fremme smartphone leaser mere end regulære enheder købt.

Hvis du er leasing din smartphone fra en teleudbyder du kan være mindre tilbøjelige til at skifte, når den tid kommer til en opgradering, fordi upfront omkostninger er lavere. Leasing smart home-enheder ville binde brugere endnu mere tæt til en bestemt udbyder og raise switching omkostninger for forbrugerne. Dette virker som en strategi Amazon kunne nemt styre, men med pris point så lav for entry-level enheder kan det ikke være en væsentlig barriere for adoption.

Differentierede funktioner

Magenta har nogle funktioner, som Alexa og Google Assistant mangler. Disse er relateret til andre Deutsche Telekoms tilbud såsom MagentaTV, Magenta SmartHome, og telefontjenester, efter annonceringen. Enhederne aktivere telefonopkald direkte til andre enheder og tilbyde navigation og kontrol af tv-programmer. For forbrugere, der har indført en bred vifte af Deutsche Telekoms tjenester, kan den dybere funktionen integration i disse tjenester, end du kan få fra Alexa og Google Assistant være attraktiv.

Alexa om bord flere funktioner

Det er også bemærkelsesværdigt, at der nu er tre prominente smarte højttalere, der har en indfødt assistent fra enheden maker og også køre Alexa at tilbyde ekstra kapacitet. Ud over Magenta, har både Orange og Facebook indgået et samarbejde med Amazon for at supplere deres enhedens funktioner. Dette er nødvendigt, fordi enhederne ellers ville falde kort af forbrugernes forventninger.

Alexa har 60.000 integrationer med tredjeparts-enheder og Google Assistant 30.000. Nye smarte højttalere har nul eller en håndfuld integrationer i bedste fald. Amazon og Google har sat forbrugernes forventninger, at smarte højttalere kan understøtte intelligente hjem og andre enheder, så dette kunne være en funktion hul efter nye enheder kommer på markedet. En simpel løsning er at integrere Alexa sammen med den indlejrede assistent, og dens integrationer og brede funktionssæt er øjeblikkeligt tilgængelige. Som følge heraf kan disse virksomheder sige, at deres enheder kan gøre alt, hvad de førende smarte højttalere kan gøre og mere.

Det er rigtigt, at Deutsche Telekom annoncerede flere nye partnerskaber for sin Magenta Smart Home Solution denne sidste uge og har en hensigt at udvide disse direkte forbindelser. Det er dog også klart, at selv teknologiske giganter som Apple og Microsoft har kæmpet for at samle mere end et par hundrede enhedsintegrationer, så ved hjælp af Alexa som ledning for mange af disse forbindelser synes at være en god strategi.

Du kan bemærke, at Google Assistant ikke almindeligvis tilbydes sammen med andre stemmeassistenter. Faktisk blev Sonos, der ønsker at tilbyde både Alexa og Google Assistant Adgang samtidig fortalt af Google, de ville ikke tillade det. Resultatet er, at Sonos-brugere kan vælge Alexa eller Google Assistant i deres opsætning, men ikke begge. Google Assistant tilbydes sammen med Telefonicas Aura Assistant i Movistar Home Smart Display. Og en meddelelse i sidste uge foreslår GM vil give Google Assistant adgang sammen med sin egen Voice Assistant i nye biler. Så det ser ud til, at Google kan være villig til at gøre dette, men Facebook, Orange og Deutsche Telekom alle valgte Alexa i stedet.

Vigtig

Apple MagSafe Phone Cases

Apple MagSafe Phone Cases

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

AMC Mall of Louisiana 15

AMC Mall of Louisiana 15

Find alle salg og tilbud på Oakwood Center. Tjek de nuværende salg for mode, skønhed, spisning og mere på vores indkøbscenter i Gretna, LA.

Mall of Louisiana ferie timer

Mall of Louisiana ferie timer

Besøg Ulta Beauty i Baton Rouge, LA shoppe din favorit makeup, hårpleje, hudpleje mærker instore. Plus, bestille tid til hår, hud, eller pande tjenester på vores Baton Rouge salon.

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Mobil netværksoperatører Internetudbydere i Malaysia

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

Sidste dezember 2021. Få din Casino Max mobil Android. pk eller iOS Link download i dag krav Velkommen tilbud

Grafisk Sport

Grafisk Sport

Hurtig mobil reparation nær Nottingham. Vi specialiserer os i en bred vifte af mobiltelefoner til en omkostningseffektiv pris. Ring til os på 07545 465134 for kvalitet telefon reparationsservice.

Mi Max Mobile Display

Mi Max Mobile Display

Gionee Maks pris i Indien er Rs. 299 som den 20. december 2021. Check Gionee Max Specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Gionee Max online på MySmartPrice.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Pris liste over alle Maxx mobiltelefoner i Indien med specifikationer og funktioner fra forskellige online butikker på 91mobiles. Læs brugeranmeldelser, sammenligne mobilpriser og stille spørgsmål.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.