De 6 Bedste Privacy Screen beskyttere til din telefon i 2021

Bedste iPhone 13 og iPhone 13 Pro skærm beskyttere i 2021 iGeeksBlog

Vores redaktører uafhængigt forskning, test, og anbefale de bedste produkter; Du kan lære mere om vores gennemgangsproces her. Vi kan modtage provisioner om køb foretaget af vores valgte links.

Maxboost er et selskab kendt for at producere høj kvalitet skærm beskyttere, så det burde ikke være nogen overraskelse, at deres privatliv variant er vores øverste pluk til iPhone X og XS. Denne skærmbeskytter er hærdet glas, der sikrer, at en brækket skærmbeskytter ikke resulterer i glasskår. Det skal ses frontalt eller inden for 90 grader forblive synligt. Eventuelle personer stående ud til siden og visning telefonen på mere end en 90 graders vinkel vil ikke være i stand til at se enhedens indhold på skærmen.

Den Maxboost Privacy Glas Skærmbeskytter til iPhone XS omfatter også hydrofobe og oleofobe belægninger til forhindrer vand og finger olier fra beskadige skærmen â €”en anti-ridse overfladen runder alt ud for ekstra beskyttelse. Vi elsker især at Maxboost pakke leveres med tre skærm beskyttere, så du har et par sikkerhedskopier sammen med en livstidsgaranti, hvis beskytteren begynder at skræl fra din smartphone. Vores foretrukne aspekt om denne skærm beskytter, er imidlertid, at det omfatter en nem anvendelse værktøj til boble-fri installation.

Bygget specielt til den nyeste iPhone XS Max, at denne skærm protektor lover at holde enhedens skærm ridser og revner-fri, og sikre dine personlige oplysninger er privat mod nysgerrige blikke. Uxinuo Bygget med teknologi fra LG, tilbyder et produkt, der helt blokerer din skærm til enhver, der kan være forsøger at få fat i et kig fra siderne. Ligesom alle store skærm beskyttere, er denne ene lavet af glas.

Denne pakke indeholder en enkelt skærm beskytter â €”vi ville gerne se et par stykker i kassen, men med Uxinuo kvalitet, er det svært at klage. Virksomheden har desuden gjort gældende, at deres skærmbeskytter er kompatibel med 95% af alle smartphone tilfælde. Derudover var virksomheden gør omfatte en levetid garanti med kundeservice med dit køb.

De folk på pehael ville være sikker på din iPhone XR skærm forbliver godt beskyttet â €”denne glasskærm har en annonceret hårdhed niveau 9H, som er temmelig imponerende. Hvis du har en iPhone XR og ønsker at beskytte din skærm fra tilskuere , den pehael er en stor mulighed. Virksomheden omfatter også en livstidsgaranti, hvis skærmbeskytter oplever nogen problemer ved normal anvendelse.

Samsungs nyeste Galaxy lineup af smartphones kan give noget af en udfordring for skærm protektor fabrikanter med sin buede glasfront. YCFlying har formået at gøre en beskytter, der passer til skærmen ganske godt. Med hvad virksomheden kalder en 'anti-spion filter,' dette beskytter giver en høj grad af mørklægning, når skærmen betragtes fra siden.

Derudover skærmbeskytter selv er udformet fra hærdet glas med en annonceret hårdhed på 9H at holde telefonen sikkert i tilfælde af et fald. Pakken kommer med en skærm beskytter og alt hvad du behøver at installere det, herunder en spritserviet, mikrofiber klud, og støv fjernelse klistermærker.

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S9 Plus, du er ikke udeladt af skærmen privatliv spillet som Omnifense også gør en fremragende mulighed for Samsung Galaxy S9 er større søskende. Tilbyder komplet beskyttelse til Galaxy S9 Plus' 6. -inch display, Omnifense Privacy Screen Protector er en ultra-tynd 0. 2mm med selvhelende egenskaber, så det stadig vil se godt, selv om det bliver en mindre ridse eller to . Selvfølgelig højdepunktet i en skærm Privacy Protector er, hvor godt det lykkes at holde dine data på skærmen sikre, og Omnifense leverer med en 'anti-spion' funktion, der forhindrer skærmen bliver set på over 60 grader.

I boksen, Omnifense omfatter to bløde film skærm beskyttere, og hver værktøj, du har brug for at installere den. Hold din Samsung Galaxy S9 Plus trygt og sikkert med Omnifense skærm Privacy Protector.

Gpel har lavet en skærm Privacy Protector til LG G7 ThinQ der formår at være tynd alligevel beskyttende på samme tid. Fremstillet i japansk Asahi glas med kemiske hærdning , denne skærmbeskytter er klar til at stå op til alt, hvad du kan smide på det. Et annonceret skærmhårdhedsniveau på 9 timer vil beskytte din skærm fra Shattering eller bryde, mens den oleofobe belægning forhindrer fingeraftryk og dråber vand fra at holde sig til eller beskadige din skærm.

Selvfølgelig er centrum for showet for GPEL Privacy Screen Protector, hvor godt det forhindrer dem omkring dig i at se, hvad der er på din enhed. Holde dine oplysninger meget sikre, GPEL sikrer, at din skærm mørkere, når de ses ud over 30 grader. Kun én skærmbeskytter er inkluderet i boksen, men GPEL tilbyder en levetidsgaranti.

Du er nødt til at elske det elegante design af iPhone 13, der kan prale af en strålende Super Retina XDR-skærm og slanke, flade kanter. Selvom skærmen er beriget med æbler keramisk skjold, er det klogt at få de bedste iPhone 13 skærmbeskyttere til en ekstra sikkerhed.

En hærdet glasskærmbeskytter vil holde det smukke display fri for ridser og andet slitage. Så du kan bruge din iPhone uden at bekymre dig om at beskadige det! Ive plukket de bedste skærmbeskyttere, der tilbyder pålidelig beskyttelse, samtidig med at den oprindelige iPhone Touch-oplevelse opretholder. Tjek listen nedenfor.

Spigen hærdet glas skærmbeskytter: redaktører valg

Om dets tilfælde til iPhone 13 og 13 pro eller robuste skærmbeskyttere, har Spigen dig dækket. Denne tempererede glasbeskytter kan prale af den ultimative styrke og holdbarhed takket være 9H hårdhed. Det kan håndtere alle former for virkninger for at holde din skærm sikker fra ridser.

En oleofob belægning Repeller Fingerprint smudges og andre rester for at holde din telefon skinnende og tilbyder en stor touch oplevelse. Desuden leveres det med et praktisk installationssæt, der gør det nemt at anvende. Selvfølgelig er det også tilfældet, så du kan udstyre din enhed med all-round beskyttelse.

ESR Armorite Beskyttelses Film: Ultra-hård

Heres en skærmbeskytter til din iPhone 13 eller 12 pro, der tilbyder uovertruffen styrke. Ja, denne ESR-hærdet glasbeskytter kan modstå op til 110 lb kraft! Så, uanset hvordan eventyrlystne Din livsstil er, kan du være sikker på at din iPhone-skærm vil forblive sikker fra ridser og anden skade.

Det leveres også med et installationssæt, der kan hjælpe dig med at anvende det pænt for en glat finish. Selvom du løber ind i problemer, tilbyder ESR stor kundesupport for at hjælpe med at løse dine problemer. Alt dette gør det helt værd at den lidt højere pris.

Jetech: Best Privacy Screen Protector

Brug din iPhone i overfyldte offentlige steder som indkøbscenteret eller bussen kan være en personlig risiko. Nogen kan få et glimt af, hvad du skriver, og det kan være følsomt information om dig. For at forhindre dette skal du få denne Jetech Privacy Screen Protector, der gør det umuligt at se skærmen fra sidevinkler.

Det betyder kun, at du vil kunne se din iPhone skærm, mens du bruger den, og alle disse nysgerrige øjne vil blive undgået. Ret cool, ikke? Nå, det bliver bedre, fordi denne skærmbeskytter også prale af 9h hårdhed for at forhindre ridser og scuffs. Dens støvfri, fingeraftrykfri, boblefri og nem at installere!

lk: anti-blå lys skærmbeskytter

Gør dine øjne en tjeneste og tag denne iPhone 13 og 13 pro skærmbeskytter, der er lavet med japansk anti-blå let materiale. Det kan blokere 97.% af skadeligt blåt lys fra din skærm for at reducere øjen træthed. Dette gør det perfekt til dem, der limes til deres telefoner og føle belastningen på deres øjne.

Det har selvfølgelig også de sædvanlige fordele ved en skærmbeskyttelse som 9h hårdhed for at tilbyde beskyttelse mod ridser og skraber. Det er kun 0. 3 mm tykt og har en jævn følelse, der sikrer din enheds originale kontaktoplevelse. Endelig er det kompatibelt med de fleste tilfælde også.

Ailun hærdet glas: mest overkommelige

Den store ting om skærmbeskyttere er, at de tilbyder en overkommelig måde at beskytte din skærm mod stor skade. Og en af ​​de mest overkommelige muligheder for din iPhone 13 er denne Ailun-skærmbeskyttelse. Dens fik 2. D afrundede kanter til en perfekt pasform og tilstrækkelig beskyttelse mod ridser og bump.

Det fastholder perfekt berøringsnøjagtighed og har en hydrofob, oleofob coating til at afværge svedføker og fingeraftryk. Selvom noget beskadiger dette, vil udskiftningsbeskyttelsen være let på dine lommer, givet den lave pris.

Jeg håber, at du får fat i en af ​​disse skærmbeskyttere til din iPhone 13 og iPhone 13 Pro for at beskytte din enhed. Lad mig vide i nedenstående kommentarer, hvis du har spørgsmål eller har brug for nogle andre produktanbefalinger.

Mehak har en kandidatgrad i kommunikation og over ti års skriftlig oplevelse. Hendes lidenskab for teknologi og æbleprodukter førte hende til igeeksblog, hvor hun specialiserer sig i skriftlige produktrunduktioner og app-anbefalinger til andre Apple-brugere. Når hun ikke skriver væk på hendes MacBook Pro, elsker hun at blive tabt i en bog eller ud for at udforske verden.

Vigtig

IPhone XS Dual Sim OLX Online Classifieds

IPhone XS Dual Sim OLX Online Classifieds

Apple iPhone XS Dual Sim de Qualidade Com Envio grtis No Aliexpress

Certified Renew iPhone XS MAX 64GB GOLD UNLOCKED MEXTSMARTPHONES

Certified Renew iPhone XS MAX 64GB GOLD UNLOCKED MEXTSMARTPHONES

Mobiltelefoner iPhone XS MAX 512DK LTE 4G GOLD 4GB RAM 197054 Apple QuickMobile

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sammenlign Apple iPhone XS MAX 256GB Priser ved CompilleMymobile. om. Se værdiansættelser fra Storbritannien Top Recycling Virksomheder og Sælg din Apple iPhone XS MAX 256GB i dag.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

Vi tilbyder den bedste iPhone XS MAX pris i Pakistan med et år lokal og international garanti. Torsk er også til rådighed. Bestil online eller gennem Whatsapp

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan overføres data fra computer til iPhone XS MAX med lethed Denne artikel opsummerer 3 løsninger, der hjælper med at overføre eventuelle filer fra computer til iPhone XS Max. Find ud af nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler iPhone XS Max med 256 GB Storage anslås til at koste virksomheden kun 443 eller ca. Rs 32,195 til fremstilling, i henhold til en afrivningsrapport fra techinerne.

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Shop eBay for gode tilbud på iPhone XS Max. Du finder nye eller brugte produkter i iPhone XS Max på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Programmeringsværktøj, Qianli MegaIDEA Cloneman Batteri Programmør til iPhone 5Xs Max

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

De seneste opdateringer på IPhone Xs Max fra jeg papir fra nyheder og kommentar til tilbundsgående analyse på iNews. o. k.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.