Den bedste Black Friday Sim Deals som O2, Tre, EE og Vodafone lancerer massivt salg

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

Hvis du ikke bruger din telefon meget ofte, er O2's Classic Pay, som du går, Sims er den perfekte mulighed for dig, da de vil give dig mulighed for at fylde, når du vil og kun betale for, hvad du bruger. Deres klassiske 321 tarif vil opkræve dig 3P pr. Minut, 2p pr. SMS-besked og 1P pr. MB brugt. Minimum top-up er £ 10, selvom du vil drage fordel af gratis O2 Wi-Fi, som giver dig mulighed for at gemme dine data, når du er ude og om.

Du vil også modtage daglige tilbud med O2 prioritet, hvilket betyder, at du kan få dine hænder på gratis billetter, tilbud og oplevelser, mens der kan være kampagner, der giver dig mulighed for at holde din kredit og bruge den, når du vil. Derudover, hvis du tilmelder dig TopCashback ved hjælp af formularen nederst på denne side, kan du tjene cashback på din O2 Free SIM.

Store bundter giver dig mere for dine penge

O2s store bundttariffer er ideelle, hvis du bruger din telefon meget og søger at få mere for dine penge. Den bedste bit er, at der ikke er nogen kontrakt, hvilket betyder, at du bare kan top-up det krævede beløb for de data, opkald og tekster, du har brug for.

Du har valget af fem store bundter, som spænder i månedlige omkostninger fra £ 10 til £ 30 - som alle omfatter gratis O2 Wi-Fi og adgang til O2 Prioriterede tilbud. Du kan vælge så lidt som 2 GB 4G-data, 250 minutter og 1.000 tekster lige igennem til 20 GB data og 3.000 minutter og tekster. Som en ekstra bonus kan du muligvis drage fordel af kampagner, der kunne give dig øget kvoter for den første måned i din kontrakt.

Gem på din shopping med få gratis o SIM-kort

O2 Gratis Sims største ønske er at få ros fra sine kunder gennem sine kuponkoder, men hans ønske er blevet en realitet. Fordi de forskellige gode produkter af O2 Free Sim har modtaget en masse ros hos O2. o. k. De har vundet mange gentagne kunder af O2 Gratis SIM med deres høje kvalitet og god service på O2. o. k.

Hvordan kan jeg kontakte O GRATIS SIM?

O2 Free Sims kundeservice og eftersalgsservice kan besvare dine oplysninger om sine brandprodukter og -tjenester og alle anmodninger fra kuponkoder på O2 Gratis SIM. Du kan til enhver tid kontakte og ringe O2 Free SIM til enhver tid pr. Telefon under åbningstiden for deres center, som nævnt ovenfor. Udenfor disse tidsperioder kan du bruge O2 GRATIS SIMS-kontaktformular, og det vil reagere på din anmodning så hurtigt som muligt.

Har jeg brug for at deltage i mailinglisten på O GRATIS SIM?

Promo Codes Nyheder fra O2 Gratis SIM vil blive sendt til dig ud af din Forventning . Og du vil altid være den første til at forstå alt om butikken, som deres rabatkoder frigivelse af O2 Gratis SIM. Frem for alt har købmanden af ​​O2 Free Sim så mange grunde til at anbefale dig at tilmelde dig på O2. o. k.

Er der en henvisning rabat på o gratis sim?

Ja. O2 GRATIS SIM har sit eget henvisningsprogram, så du kan vende om de omkringliggende deltagere i deres Ambassadører gennem O2 Gratis Sims Referral Reward Program. De vil kombinere de deltagers restitutioner, du anbefaler med de stjålne varer og giver dig visse kuponkoder på O2 Free SIM, så du kan udnytte referencer til Kvalifikationer .

Mere hot Get Free O SIM-kort rabatkoder Søgninger

Fantastiske sparer chancer kommer til dem, der besøger o2 gratis sim online butikker til december 2022, i dag brug gratis o2 sim med kredit, o2 sim gratis mobiler, sim gratis o2 telefoner og udforske mere verificeret o2 gratis sim rabatkoder og tilbud på Denne side uden indsats. Vi vælger altid omhyggeligt de mest Lucrative Tilbud til dig.

Køb en SIM-only-aftale er et godt valg for dem, der har et håndsæt, de ønsker at holde, men ønsker at få billige data og kræver en fast tid. O2, ee, tre, vodafone og andre har alle lanceret billige sim tilbud i tide til den store begivenhed.

Tre Black Friday Sim Deals

Tre Black Friday Deal er det bedste på markedet i øjeblikket. Dette er vores topplukk, fordi det er den eneste aftale, der tilbyder ubegrænsede data for bare £ 10. Den £ 10 aftale er tilgængelig i de første seks måneder, før den vender tilbage til £ 20 for resten af kontrakten.

EE Black Friday Sim Deals

Den næste bedste aftale kan findes på ee. Virksomheden giver væk gratis Xbox Series konsoller med nogle telefon tilbud, men hvis du er på udkig efter en SIM, handler kun 150 GB Sim for £ 20 på en 24-måneders kontrakt er en god mulighed. Hvis du strækker sig til £ 25 per måned, får du også en smart fordel, der omfatter BT Sport, Apple Music, Video Data Pass eller Roam i udlandet.

Mens du tilføjer roam i udlandet som en fordel, når den tidligere var fri, synes det lidt uretfærdigt, at BT Sport er en god til fodboldfans, især de interesserede i at se europæisk fodbold.

Vodafone Black Friday Sim Deals

Ekstraerne er, hvad der gør £ 27 deal så stærk - Amazon Prime er omkring £ 60 om året, hvis du køber det direkte, og det vil give dig adgang til mere Black Friday Deals, før de går til ikke-abonnenter .

O Black Friday Sim Deals

O2 har noget for alle, uanset hvilken slags sim-only deal du har brug for. Sammenlign sine planer lige her med vores mobil sammenligningsværktøj - eller fortsæt læsning for at finde ud af mere om, hvordan du finder aftalen for dig.

Er o et godt netværk?

Dækning er meget god, med O2S 4G nå næsten alle britiske beboere. 5G bliver langsomt rullet ud for â € ", og forbindelsen til 5G-netværket er inkluderet i O2-planer gratis, hvis din telefon tillader det.

Hvilke kun sim-only tilbud kan jeg få fra o?

Biggie er, at alle O2 kunder får O2 prioritet. Dette giver dig en lang række fordele. Du kan nyde billetter til tidlige adgang til koncerter, spare penge med eksklusive tilbud, få gratis eller diskonterede billetter til arrangementer og udflugter for hele familien og drage fordel af pengebesparende tilbud og tilbud på High Street butikker.

Nogle planer â € "Langsigtede i særdeleshed â €" inkluderer også O2 Ekstra. Med ekstra kan du vælge et abonnement på en tjeneste, med valg, herunder Disney +, Amazon Prime video, hørbar og rolig.

Bedste o SIM-kun omhandler denne uge

De billigste SIM-tilbud har lavere kvoter , er ofte på længere kontraktvilkår og mangler nogle af funktionerne og ekstramaterialet af en mere premium SIM-plan. Eksisterende kunder kan undertiden snag endnu bedre tilbud også.

For at finde den billigste O2 SIM-indstilling, der passer dig, skal du blot bruge vores sammenligningstabel. Begræns aftalerne nede med filtre, og brug derefter "Sorter efter" skifte til at bestille dem ved månedlige omkostninger. Dette vil skubbe de billigste tilbud op til toppen, så du kan se dem først.

o SIM-kun omhandler ubegrænsede data

Vi bruger din tilmelding til at give indhold på måder, du har til opgave at give dig mulighed for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte annoncer fra amerikanske og 3. partier baseret på vores forståelse. Du kan til enhver tid afmeld dig . Mere info

Hvis din iPhone eller Android Bill gør dig vinder, så kan det nu være en god tid at skifte til en ny kontrakt. Så længe du er glad, holder på din nuværende enhed, er der masser af rigtig god sim-kun omhandler alle de store netværk, der tilbyder masser af data til at munch gennem plus gratis opkald og tekster til nogle meget rimelige priser. Et firma kaster endda i en gratis gave, herunder adgang til Disney + i seks måneder. Så hvis din nuværende aftale er afsluttet, og du vil have noget billigere, så er her udtrykkeligt. o. K's Top Sim tilbud fra EE, Vodafone, Tre og O2.

Bedste EE SIM-tilbud

EE har nogle af de bedste netværksdækning og hurtigste downloadhastigheder i Storbritannien, men det kan også gøre det godt. Heldigvis tilbyder EE i øjeblikket en SIM-eneste plan, der indeholder en generøs 150 GB data for bare £ 20 per måned.

Bedste Vodafone Sim Deals

O2 Et godt valg af telefon og tablet planer at vælge imellem på Pay som du går. Det nuværende tilbud giver dig mulighed for at rder 2 gratis O2 SIM-kort, der leveres direkte til din dør. Når du fylder op, kan du vælge mellem en række store bundter, der giver dig stor værdi.

Hver gang du fylder op, får du en godtgørelse af data, der måles i MB. Når dette er blevet brugt, kan du fylde igen, hvis du ønsker det. Det store ved disse planer er, at de betaler som du går baseret, så ikke har en kontrakt og endnu bedre, du ikke kan løbe op dyre regninger. Så de er perfekte til alle.

Store belønninger for at være en O2 CustomerLoyal kunder kan få adgang til GIG og arrangement billetter 48 timer før de går på genaralt salg. Dette er opkald O2 prioritet og er fri til alle, som du går og betaler månedlige kunder. Når din SIM er blevet sendt og aktiveret, kan du udnytte O2-prioritet.

Få 10% af dig Top Ups BackTo siger Tak for at være en O2-kunde, du kan tjene og tilføjede Bonus Award. Hver quater o2 vil kalde hvor mange penge du vil komme tilbage. Jo mere du bruger, jo større belønningen!

Great UK Coverageo2 har brugt mange år for ikke at nævne bucket masser af penge Investering i sit netværk. Slutresultatet betyder, at du kan bruge din telefon på flere steder og nyde store hastigheder, når du surfer på internettet og sender e-mails.

o sim kun tilbud forklaret

Du kan vælge dit niveau af engagement med O2, da dets SIM-eneste mobiltelefon tilbud leveres med 30-dages, 12-måneders eller 24-måneders kontrakter. Hvis du vælger en kortere kontrakt, er altid dyrere, men tilmelding til en 30-dages kontrakt giver dig fleksibiliteten til at kunne forlade, når du vil.

O2 tilbyder et bredt udvalg af data godtgørelser for at passe alle budget og krav med sine betal månedlige SIM-eneste tilbud, fra så lidt som 1 GB til ubegrænsede data. PAYG-kunder er mere begrænsede, med godtgørelser fra 7 GB til 100 GB.

Alle O2 SIM-kun tilbud er 5g-klar. Hvis din telefon er 5G-klar, og du bor i et område med et godt 5G-signal, bliver du automatisk opgraderet til den hurtigere service, da alle O2 Sims er 5 g aktiveret. Kunder uden en 5G-aktiveret telefon vil stadig være i stand til at få adgang til O2S 4G-netværk. O2 ruller stadig sit 5G-netværk i hele Storbritannien, så det er endnu ikke tilgængeligt overalt. Hvis dette er tilfældet i dit område, bliver du automatisk tilsluttet 4G-signalet.

O2 giver 99% dækning i hele Storbritannien med dets 4G-signal, og dets 5G-tjeneste vokser også hurtigt. For at kontrollere, hvad signalet er som i dit område, herunder om du kan få 5g, skal du besøge O2S dækningschecker. O2 tilbyder en gennemsnitlig downloadhastighed på 18. Mbps på sit 4G-netværk og op til 100 Mbps eller derover på sit 5G-netværk.

O2S Loyalty Scheme, O2 Prioritet, giver alle kunder mulighed for at nyde en række fordele, fra gratis Odeon Cinema billetter og drikkevarer til diskonterede shopping, rejser og pre-sale billetter til gigs og andre arrangementer.

Eksklusivt til PAYG-kunder giver O2 Rewards tilbage 5-10% af alle top-ups, du foretager i en tre måneders periode, som derefter kan hævdes tilbage som ekstra Airtime-kredit eller sat til billetter til GIGS, indkøbskuponer eller endda et nyt håndsæt.

Vigtig

OnePlus 7t Pro pris i Nepal Phoneaqua

OnePlus 7t Pro pris i Nepal Phoneaqua

OnePlus 7T Pro Specifikationer bag kamera Triple, 48 MP F1. , PDAF, CAS, Laser AF, EIS, OIS, nightscape 2. 16 MP ultrabrede med f2. åbningen 8 MP Teleobjektiv f2. , 3X Optica ...

OnePlus 7T Pro Sim Bakke Pris I Pakistan DMarket. k

OnePlus 7T Pro Sim Bakke Pris I Pakistan DMarket. k

OnePlus 7T Pris i Pakistan Ny OnePlus Mobile 2021 anmeldelser OnePlus 7T komplette specifikationer og OnePlus 7T unboxing

OnePlus 7T Pro OnePlus Corning Gorilla Glass

OnePlus 7T Pro OnePlus Corning Gorilla Glass

Både OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro har flere ligheder end forskelle, men de Pro omkostninger ganske lidt mere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Hej jeg er en verizon kunde søger at få 7t. Da jeg gik til OnePlus-webstedet, er de kun mulighed for den tmobile version. Jeg chattede med op ...

Sådan låser OnePlus 7t Pro ved oplåsningskode.

Sådan låser OnePlus 7t Pro ved oplåsningskode.

Lås OnePlus 7T Pro gratis med Unlocky. Vores værktøj hjælper dig med at generere unlock koder til din telefon inden for de næste 3 minutter. Enhver luftfartsselskab på verdensplan.

OnePlus OnePlus 9, OnePlus 9 Pro begynder at modtage Android 12 opdatering Times of India

OnePlus OnePlus 9, OnePlus 9 Pro begynder at modtage Android 12 opdatering Times of India

OnePlus tester i øjeblikket de OxygenOS 12 baseret på Android 12 opdateringen. Tjek listen over alle understøttede OnePlus smartphones, der vil få opdateringen sammen med en liste over alle kommende funktioner, og meget mere.

OnePlus 7T gennemgår det bedste fra Android for under 600

OnePlus 7T gennemgår det bedste fra Android for under 600

Alle disse tal og funktioner gør allerede OnePlus 7T Duo en meget sød aftale, men bare hvis du kan lide din tech ekstra søde, gør OnePlus det Rain Digital Sugar denne gang.

OnePlus 8 Brugernes mening og anmeldelser

OnePlus 8 Brugernes mening og anmeldelser

OnePlus 8 anmeldelser, fordele og ulemper. Liked Afgifter hurtigt Solide resultater ikke lide Ingen trådløs opladning

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.