De bedste trådløse ørepropper til at træne

De bedste hovedtelefoner til at købe i 2021

Intet problem, vi søgte på tværs af mange headset og lavede en liste over budgetvenlige hovedtelefoner, som du kan købe online eller i nærheden af ​​en forhandler. Jeg foreslår dog, at du går til en nærliggende forhandler, hvis de sælger til en lav pris og sparer dig lidt penge.

Boult Audio BassBuds X

Taler mere om denne øretelefon, udseendet er inspireret af Hawk designet. Båden er det førende mærke i øretelefonerne; Boult produkt giver den bedste kvalitet af lyd, bygge og har også et godt udseende.

Designet, denne øretelefon har Hawk inspireret design. Med Hawk-inspireret design gør det en fashion statement â € "bærer din holdning. Disse øretelefoner fås i fire farver sort, blå, rød, grå.

zebronics zeb-calyx

Den konstruerede, disse øretelefoner er baseret på et ergonomisk design, som giver omfattende forskning; Hovedlegemet er ergonomisk vinklet for at passe din øregang til langvarig komfort. Dette anti-slip design forhindrer også det i at slippe ud hurtigt under intens brug.

Energy Sistem Sport

Kontrolknap, Â Denne øretelefon har tre in-line knapper med en mikrofon. Du kan bruge en til svar / afvise opkald og de to andre til volumen op og ned. Denne funktion gør det bedst til brug udendørs eller under rejsen, fordi du nemt kan styre din musik.

Kvalitet, Â Disse øretelefon har en plastmateriale krop. Før du kommer ind i din hånd, skal denne øretelefon passere 69 forskellige testtyper, som drop test, temperatur test, knap tryk test osv.

Luksuriøse over-øret hovedtelefoner er plys og komfortable, og de lyder godt. Men for de fleste daglige aktiviteter - der trænger ud, rejser og vandrer omkring mit hus foregiver at sætte tingene væk - jeg foretrækker meget et par praktiske, holdbare, trådløse træningsløg. Da jeg begyndte at teste dem, har deres lyd og komfort forbedret dramatisk. Jeg spor løber, vandre, arbejde på min gård, løfte vægte og se mildt pinligt barre og yoga videoer på min bærbare computer, alt sammen mens du tester de bedste trådløse træningshovedtelefoner rundt.

Hvis du kan lide at lytte til musik, mens du scrambler op stenede skråninger eller klipper din græsplæne, er her en flok kabinets favoritpar. Vi har slidt og svedet på dem alle. Kan du ikke se noget, du kan lide? Tjek vores bedste wirefree ørepropper, bedste billige hovedtelefoner, bedste Bluetooth-højttalere eller nogen af ​​vores andre købsguider for mere.

Et par pointers

Hvilke knopper er rigtige for dig? Et overraskende antal mennesker foretrækker stadig ledede hovedtelefoner. Når du går på lang sigt, er det sidste, du vil gøre, stå på din veranda, rystende i dine shorts, forsøger at finde ud af, hvorfor den rigtige ørepropper ikke er tilsluttet. Men af ​​indlysende grunde er trådløse hovedtelefoner meget mere bekvemme, når de gør andre anstrengende fysiske aktiviteter.

Jeg anbefaler at investere i et par, der har øre kroge, klip eller finner for at holde dem sikkert på plads; Du kan også købe øre kroge a la carte online. En stram, sikker forsegling sikrer, at du får den store baslyd til at drive dig igennem den sidste mile. Alle ører er forskellige, og din venstre kan endda være anderledes end din højre side. Vær ikke bange for at prøve mismatching størrelser af øre tips eller finner til en bedre pasform.

Bedste samlet

Alberta barn og familieydelse

Vi har anbefalet Jabras i årevis på grund af deres lille størrelse, stor lyd og behagelig pasform. Jeg har ønsket flere par, men eliten 7 aktive er de bedste. Ikke alene er de 16 procent mindre end Jabra's tidligere mindste knopper, men de har en ny, blød silikone gummi øre tip, der holder knopperne sikkert i mine små ører. De har opholdt sig på plads, mens de løber udenfor og under en beanie, plus de er komfortable nok for mig at bære, mens de laver kandidat rundt i huset.

Lyd + app giver dig mulighed for at tilpasse niveauet af høret, hvilket betyder at du kan vælge at lade mere omgivende støj, hvis du kører udenfor eller vasker, eller mindre, hvis du er i et motionscenter. Du kan tilpasse høreprofilen for at lytte til podcasts versus hip hop. De er IP57-ratede, hvilket betyder, at de er støvtæt og kan være nedsænket i vand op til en meter. De har 8 timers batterilevetid og op til 30 timer i sagen. Jeg har kun opkrævet dem en gang eller to gange i den seneste måned.

Bedste billige knopper

En $ 45 par hovedtelefoner er ikke perfekt. De lyder mudret op i det høje område, og Bluetooth-forbindelsen er ikke stor "den skåret ud på mig, da jeg forlod min telefon på en tæller og gik rundt om et hjørne. Opkald er fint til personen i den anden ende, men de lyder fjernt og tinny på min. I det mindste forblev de på plads, mens jeg hængte på hovedet på et klatring gym, så du har sandsynligvis ikke brug for Back Bay's opgraderede par med øreklip og trådløs opladning.

Best for Apple Lovers

Hvis du har problemer med at finde ørepropper for at passe dine underlige små ører, kan de ultimative ører passer til dig. Åbn de forseglede, funky-ildelugtende øre tips og kør gennem de app-baserede vejledninger. En Ultraviolet Lys derefter Custom-Molds hver øre tip til dit øre, hvilket gør dem til de comfiest ørepropper, du nogensinde har prøvet.

Jeg har så mange problemer med at passe knopper ind i mit lavvandede venstre ørehul, at disse var en åbenbaring. De lyder godt og har en fantastisk passiv støjreduktion. Jeg anbefalede endda dem i vores bedste løbehåndtag. Men de har ikke en stor svedresistens rating, og du kan ikke rør i omgivende lyd, hvis du træner udenfor. Fitten er også så solid, at jeg kan høre hvert eneste fodspor og hjerteslag i mine ører, som jeg bevæger mig. Det irriterer mig ikke, men det kan irritere dig. De dyppes ofte under $ 200, så fange dem på salg.

De fleste robuste knopper

Mange smartphones i disse dage bundt ikke tilbehøret, at vi alle kræver mest, et par øretelefoner. Situationen for det meste sandt i disse dage, hvor selvom du får en veletpakket enhed, gaver detailboksen dig bare en telefonoplader og et kabel. Mens vi alle klager over smartphone-producenterne, der hopper over den væsentlige ingrediens, kan vi acceptere det faktum, at ned på linjen ender med at investere i en øretelefon, af vores valg for at opfylde vores aurikulære behov. Takket være den stive konkurrence på lydmarkedet behøver du ikke at bryde banken for at få et godt par øretelefoner, og du skal heller ikke bosætte sig på det billigste par til rådighed.

Uanset om du er en rejsende, der bare ønsker at indstille til din spilleliste med et par øretelefoner for at blokere udenfor støj, en finicky audiophile eller en fitness entusiast, har lydmarkedet et stort antal øretelefoner, der passer til Dit behov. Men at vælge en fra partiet kan være svært, og hvis budgettet er lidt stramt, kan du tænke på at gå på kompromis med en eller to faktorer. Hvis du er i en sådan bedrock situation og har travlt med at få et godt par, skal du tjekke denne liste over øretelefoner. I denne artikel har vi dækket nogle af de bedste øretelefoner, der er tilgængelige på det indiske marked for en pris under Rs 2.000. Tag et kig:

bedste øretelefoner under Rs,

Som navnet antyder, er disse øretelefoner fra Sony ideel til brug under jogging og under et par andre fitnessaktiviteter. Eartelefonerne omfatter en stænk-proof-funktion og er også svedbestandige. Sony MDR-AS410AP Active Sports Earphones Sport 9mm Kraftfulde drivere, og silikone øre tips giver behagelig pasform under træning eller mens du kører på et spor. Øretelefonerne er tilgængelige online til en pris på Rs 1.599.

Sound Magic ES20BT er et andet ideelt valg, du kan overveje under Rs 2.000. Interessant nok er dette den eneste trådløse øretelefon i denne liste. Det lyder godt og kommer med MIC og en 3-knap fjernbetjening til at styre opkald. SoundMagic ES20BT leveres med Bluetooth-funktionalitet med en rækkevidde på 10 meter. Eartelefonerne hævder at give 6 timers batterilevetid. SoundMagic ES20BT er tilgængelig til en pris på Rs 1.499 online.

bedste øretelefoner under Rs,

Letvægts JBL CL100SI øretelefoner kommer med MIC for at hjælpe dig med at administrere opkald. Hvis du er en hyppig rejsende og foretrækker øretelefoner med komfortable øretips til en længere lytningsperiode, kan JBL IN-EAR-hovedtelefonen være et godt valg. Earphones har 9mm drivere, der leverer gode bas- og anstændige højder og mellemstore. Kompatibel med både Android og iOS-platforme, JBL CL100SI er tilgængelig på JBL Online Store og Amazon for en pris på bare Rs 799.

Denne stilfulde øretelefon fra 1 Mere har 45-graders in-øre design akustisk rør for at tilbyde et bedre slid erfaring. Aerospace metalmembranen gennemsyrer god lyd fra højttalerenheden, og Kevlar Fiber omkring kablet sparer det fra rive, som vi normalt står over for med normale øretelefoner. 1 More stempelpasning indeholder tre sæt silikone øre tips og kommer til en pris på Rs 799 online. Det er nemt en af ​​de bedste øretelefoner, du kan købe under Rs 1000.

Vores Top Picks

Normalt tilgængelig for Rs. 699, PTRON TANGENTBEAT BLUETOOTH 5. Trådløse hovedtelefoner er den bedste budget øretelefon på denne liste. Det tilbyder op til timer med musikstid og 100 timer i standby og har 10 mm, dynamiske drivere.

Bedste Bluetooth trådløse øretelefon - båd rockerz in-ear øretelefoner

I øjeblikket er trådløse øretelefoner den nyeste genre af lydenheder og er alle raseri. Folk vælger trådløse øretelefoner over kablede, fordi de ikke længere skal beskæftige sig med entangled ledninger. Borte er de dage, hvor vi var nødt til at bosætte sig på kablede øretelefoner med middelmådig lydkvalitet og upålidelig ydeevne, da du kan få fantastiske støjreducerende, trådløse øretelefoner med premium lydkvalitet nu. Markedet er fyldt med mange trådløse øretelefoner med overkommelige priser og funktioner.

Så hvis du søger at købe de bedste trådløse øretelefoner, men er forvirret med, hvilken en til at købe, har du landet på det rigtige sted. I denne artikel får du listen over de bedste trådløse øretelefoner i Indien i 2022. Læs for at finde ud af.

Sammenfatning af de bedste trådløse øretelefoner

Bare fordi hovedtelefonstikket er under angreb betyder ikke, at du skal give op på ørepropper. Det er svært at slå bekvemmeligheden af ​​de bedste ørepropper, da du kan rulle dem op og lægge dem tilbage i lommen. Du får ikke den slags nytte fra overørre. Uanset om du vil have kablet, trådløs eller ægte trådløs, fik WEVE dig dækket af nogle af de bedste ørepropper på 2022, der for øjeblikket er tilgængelige.

De bedste ørepropper er jo mere quad-chauffør i ørerne

Hvis du ikke kunne fortælle ved navnet, indeholder dette headset fire forskellige drivere i hver øreprop, der hver især er indstillet til at håndtere et andet frekvensområde. Ja, dette par bedste ørepropper er allerede i en stærk start. De ekstra chauffører betyder mindre overlapning mellem frekvensområder, da der ikke kun er en enkelt chauffør, der forsøger at gøre alt på én gang. Nu er det værd nævnt , dette headset er ikke billigt. Men du får et godt bang for din buck med disse knopper.

Vigtig

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Fcclss mobiltelefon Taske til TCL REVVL 4 Rangering TOP1 Ikke 5G TMob

Kompatibel med tmobile Revvl 5G Triple Lag Beskyttelse sagen er lavet af fleksibelt slidstærkt TPU og PC materiale, der giver 360 graders beskyttelse til din telefon. Hærdet glas Skærmbeskytter Den hærdet glas skærm protektor vil forhindre enheden skærmen fra bunden overfladen. Nem betjening let inst

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Tilbage i dagene var en mobiltelefon kun til kommunikationsformål, men i det 21. århundrede fungerer mobiltelefoner med overlegne teknologier og har

De bedste militære mobiltelefon rabatter, du bør vide om

De bedste militære mobiltelefon rabatter, du bør vide om

Oplysninger om økonomisk hjælp til rådighed for personer, der i øjeblikket tjener i de væbnede styrker, veteraner og afhængige, dækker fordele, hjælp til skole, børnepasning og rejseomkostninger og kilder til yderligere hjælp.

PantherShieldz FlexiGlass hærdet glas skærmen vagt protektor for Samsung Galaxy M21 2021

PantherShieldz FlexiGlass hærdet glas skærmen vagt protektor for Samsung Galaxy M21 2021

Før du starter din jagt efter den besttempered glas til din telefon, skal du sørge for at henvise til nedenstående liste, så du ikke ender med at eje en billig efterligning og får ført bag lyset

Hvilke typer af Skærm beskyttere er bedst for din telefon

Hvilke typer af Skærm beskyttere er bedst for din telefon

Mobilephoneguard er specialiseret i design og fremstilling hærdet glas skærm beskyttere. Som bedst Skærmbeskyttelse Company of hærdet glas skærmbeskytter i Kina, vi skubber mange nye materiale skærmbeskytter på markedet for engrossalg. Alle vores skærm beskyttere kommer med ridsefaste belægninger, skjolde og beskytter skærmen effektivt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forudbetalt kreditkort Check sammenligne forudbetalte kreditkort, der tilbydes af top banker i Indien. Check Egenskaber, Fordele, Berettigelse, Typer af forudbetalte kort, etc.

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Op til 30 Off YSIM 4G forudbetalt SIM-kort med ubegrænset data i 5 dage for Hongkong Klook Filippinerne Filippinerne

Dens gode at udskifte dit primære SIM-kort med en af ​​de bedste forudbetalte SIM-kort til rejser til Asien. Disse vil normalt kun koste dig et par dollars

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Bedste forudbetalte SIM-kort i en uge besøg i San Francisco San Francisco Forum

Forudbetalte SIM-kort tilbyder den bedste værdi for pengene, når det kommer til mobilkommunikation i USA. Weve sammensatte en liste over de bedste muligheder, der er tilgængelige i 2021

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste data kun SIM-planer fra 25mth April 2021 anmeldelser. rg.

Bedste forudbetalt tablet Data Plan Health Top Health Medicine World News

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.