Den LG V60 ThinQ 5G Funktioner og højdepunkter

LG V60 ThinQ 5G Pris i Algeriet for 2021 Check Aktuel pris

Dens 2022 og hovedtelefonstikket er stort set døde hver døden det kunne. Efter Apple helt bogstaveligt trak stikket fra sin iPhone 7, har holdouts i Android marked også været faldende støtte. Nu er den eneste store flagskib telefon tilbage med et stik til hovedtelefoner er LG V60 ThinQ. Ville du købe fra LG til at holde din hovedtelefonstik?

Dens ingen hemmelighed, at kommuner indsats i det mobile rum ikke har været alt, vellykket seneste. Hvis man ser på carrier-butikker i dag, vil du ofte opleve, at LG telefoner er ofte overset hvor kun få år siden, mærket var fremtrædende featured på tværs af alle fire store amerikanske luftfartsselskaber .

Stadig, en ting LG har havde går for det de sidste par år er hovedtelefonstikket. Ikke alene LG faktisk stadig beholde denne funktion rundt, men det øger det med en ordentlig DAC bag det at tilbyde endnu lydentusiaster en stor lytteoplevelse. Der er et par andre mærker, der tilbyder et hovedtelefonstik på deres seneste flagskibe â €”Sony kommer til at tænke â €” men nu, at Samsung har droppet det, er valg virkelig begrænset.

Du kan læse vores lancering dækning for flere detaljer, men LG V60 ThinQ er et temmelig godt rustet flagskib for 2022. Dens fik en 6. -inch OLED-display med understøttelse af to skærme, en Snapdragon 865, 8GB RAM, 128 GB lagerplads, USB-C, tre bageste kameraer og en kæmpe 5000 mAh batteri til øverste ting fra. Plus, vil dens ligne dette være en af ​​de få flagskibe koster under $ 1.000!

Men der er nogle ting, der forbliver frisk i tankerne med LG, også. Selskabets track record for softwareopdateringer forbliver mudret og det bare virker som de ikke kan få en sejr, når det kommer til ting som kameraet. Still, hvis hovedtelefonstikket er hvad vigtigst for dig, dens dybest set den eneste større mulighed tilbage.

Mere om LG:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En rapport fra Sydkorea tyder på, at LG V60 efterfølger er på ubestemt venteposition. På tærsklen til den telefoner etårsdagen, har det holdt op nok til at være en værdig potentiel afsked for virksomhedens flagskib telefon serie? Find ud af i denne LG V60 langsigtet revision.

Lg v gennemgang resumé

Fra et rent kerne specs perspektiv, LG V60 er stadig en ekstremt stand smartphone. Thats fordi Snapdragon 865 chipset er parret med 8 GB RAM og 128 GB udvides opbevaring. Processoren stadig holder tingene kører på en glat tempo, såsom systemet menuer, websider, kameraet app, og meget mere.

Avanceret 3D-spil og emulatorer kører gnidningsløst også. Faktisk brugte vi LG V60 til at opdatere vores emulator guide til at køre emulatorer som Dolphin, Citra, og Play. Desuden den nyligt annoncerede Snapdragon 870-processor er hovedsageligt en mildt opgraderet Snapdragon 865. Selv nogle af 2022s overkommelige flagskibe vil være nogenlunde på linje med V60, hvad angår hestekræfter.

Endurance isnt et problem for telefonen, enten. De 5,000mAh batteri midler halvanden til to dages forbrug hverdagen Código et problem. Jeg kunne få to hele dage med forbrug og seks timers on-screen tid bruger Telegram, Reddit, lokal musikafspilning, og 30 minutter eller deromkring af podcasting via højttalerne.

For hvad sit værd, Im øjeblikket ikke bor i et område, der har 5G-forbindelse. Jeg wouldve sandsynligvis oplevet lidt reduceret batterilevetid, hvis jeg var tilsluttet 5G. Den nederste linje her er, at medmindre du spiller spil eller optage video i timevis, bør du ikke behøver at bekymre sig om at komme til den anden dag.

Audio er en anden kategori LG V60 naglet sidste år. Dette gælder stadig i dag. Quad DAC / 3. mm port combo gør for en imponerende tilføjelse, hvis du har premium kabel hovedtelefoner eller blot ønsker fleksibiliteten af ​​havnen. Theres også et par højttalere, der gør et fantastisk stykke arbejde, hvis du er ligesom mig, og du lytter til podcasts i bruseren, leverer volumen i Spar.

Telefonen doesnt have en høj opdateringshastighed, selvom du bruger skærmen er en jævn oplevelse. Udeladelsen var skuffende ved lanceringen og er endnu mere skuffende et år senere så højt opdateringshastighed skærme er allestedsnærværende.

Staying med skærmen, telefonen packs en in-display fingeraftryk sensor, der gør jobbet godt nok, omend et touch langsommere end sine jævnaldrende. Et større problem er dens placering nær bunden af ​​skærmen. Dette er en temmelig akavet stilling i så lang telefon, og selskabet shouldve flyttede det tættere på, hvor din tommelfinger naturligt ville hvile. LG isnt den eneste gerningsmand her, men at han skal give gøre det mindre akavet.

LG også for nylig skubbet ud opdateringen Android 11 til LG V60, så du har fået mindst en stor opdatering venter på dig, hvis du vælger at købe denne enhed. Vil det modtager Android 12 i tide? At dømme efter Android 11 tidsplan til Tyskland, jeg ville regne med det.

Dens stadig lang boi

Et design beslutning, jeg stadig ikke kan få bugt med den høje formfaktor. Dens højere end selv den Galaxy S20 Ultra, en anden meget lang boi der blev lanceret sidste år. Faktisk købte jeg Razer Kishi USB-C-controlleren, og det er i strid med Razers dimensioner til en kompatibel telefon. Sikker på, jeg kunne fjerne gummiindlæg og strække controlleren, men Id snarere ikke risikere at bryde det, fordi LG gør ikke kender betydningen af ​​alt for længe. Telefonen føles smallere end forventet, men jeg tror, ​​det er delvist grund af længden enheder. Det har nogle heft til det så godt, en vægt på næsten 220 g. Youll virkelig bemærke dette, hvis du lægger det i din jeans lomme.

Uanset hvad, den lange skærm og waterdrop hak er blot to pletter på en fin, robust stykke hardware. Hvis der er noget, LG V60 spiller det også sikker på æstetik, men det helt sikkert gør ikke føler billigt.

Hvad med de kameraer?

Daytime billedkvalitet fra de vigtigste kamera indeholder en behagelig mængde mætning. Du har helt sikkert nok opløselige detalje at beskære i skud. Telefonen gør lejlighedsvis over-sharpen billeder og Veers mod koldere toner, men generelt, vil du være tilfreds med resultaterne af kameraet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvor meget er prisen for LG V60 ThinQ 5G i Algeriet? Hvis du ønsker at vide prisen på LG V60 ThinQ 5G i Algeriet så vil du blive glad for at vide, at hele indlæg er dedikeret til at bringe dig den pris, du kan få LG V60 ThinQ 5G i Algeriet.

Mens det primære formål med dette indlæg er fokuseret på at bringe dig LG V60 ThinQ 5G pris i Algeriet, vil du også få specifikationerne for LG V60 ThinQ 5G, så du kan kontrollere, om de specs virkelig passer, hvad du søger efter, før du kan gøre din købsbeslutning. Så uden at spilde meget tid Lad os nu give et svar på, hvor meget er LG V60 ThinQ 5G i Algeriet spørgsmål.

Lg v thinq g nøglefunktioner

Prisen på LG V60 ThinQ 5G i Algeriet starter ved DA 138.950. Så kan du købe LG V60 ThinQ 5G i Algeriet til en pris mellem DA 138.950 til DA 191.450. Husk på, at prisen på LG V60 ThinQ 5G i Algeriet indsendt ovenstående er ikke fast, og dermed kan ændre sig over tid. Bemærk også, at sælgere, butikker eller detailforretninger i forskellige steder kan have variationer i tilføjelser eller subtraktioner af den pris, du kan få LG V60 ThinQ 5G.

Hvis du ønsker at kende den aktuelle pris på LG V60 ThinQ 5G i Algeriet på det tidspunkt, du læser dette indlæg, kan du tjekke nedenstående links til en online butik i Algeriet, hvor du kan se de nyeste og opdaterede pris LG V60 ThinQ 5G i Algeriet. Se prisen på andre LG telefoner i Algeriet her.

Køb lg v thinq g til en billigere pris i Algeriet

For at købe LG V60 ThinQ 5G i Algeriet til en billigere pris, og få den leveret lige til døren, skal du klikke på en af ​​de onlinebutikker nedenfor for at se forskellige tilbud og rabatter på LG V60 ThinQ 5G.

Lg v thinq g specs og revision

En af de funktioner, som folk ser ud til i nogen telefon er kameraet. Et godt kamera på en telefon er allerede har etableret en køber kant for de fleste personer. Apropos kameraet på LG V60 ThinQ 5G, ryggen eller bageste kamera er en 64 MP, f / 1. , 27mm13 MP, f / 1. , 12mm

Internt lager og ram

Batteri til mig personligt og endda andre er en større deal, når de foretager smartphone valg. Hvis batteriet på en telefon er godt, chancerne er, at de fleste mennesker vil gå efter det. Batteriet på LG V60 ThinQ 5G er et Ikke-aftagelig Li-Po 5000 mAh batteri.

Det er alt det oversigt over funktioner og specifikationer af LG V60 ThinQ 5G, at vi kommer til at dække. Du kan tjekke LG V60 ThinQ 5G fulde specifikationer tabel nedenfor for flere funktioner, som det packs ud af kassen.

LG v thinq g fulde specifikationer

Som vi nævnte tidligere, at prisen på LG V60 ThinQ 5G starter ved DA 138.950, men du kan købe det til en billigere pris og få den leveret til døren. Klik på nedenstående links for at se den nye pris, før du foretager din købsbeslutning.

Noter og ansvarsfraskrivelse på LG V Thinq G

Prisen på LG V60 Thinq 5G ovenfor er et skøn, og som sådan kan vi ikke garantere, at prisen og informationen på denne side er 100% korrekt. Prisen kan være højere end hvad der er på denne side eller kan være lavere end den. Vi har dog givet dig et link til at kontrollere den aktuelle pris på LG V60 Thinq 5G i Algeriet. Tjek en af ​​onlinebutikkerne i Algeriet nedenfor.

Relaterede produkter - LG V brugt

* LG V60 ThinqTM og LG Dual ScreenTM sælges separat fra udvalgte luftfartsselskaber. ** 5G dækning tilgængelig på begrænsede markeder. Produktegenskaber og ydeevne kan variere og er underlagt netværkstilgængelighed og tilslutning. Skærmbilleder simuleret hele vejen igennem.

Med et 360 freestop hængsel, flip skærmen * rundt eller lås den på plads i enhver vinkel. Åbn det som en bærbar computer, brug den i stå eller telt tilstand, eller lav en fuld 360 ° flip for en alsidig visning oplevelse.

Spil for vinderen ved at bruge den anden skærm som en brugerdefineret controller, frigør din hovedskærm for hele handlingen1. Vælg mellem flere virtuelle Controllers eller Design din egen for at matche dit spilbehov og stil.

Konverter din smartphone til en mini laptop, mens du er på-go med LG Smart-tastaturet. Brug hele bunddisplayet som et fuldskærms virtuelt tastatur til at skrive e-mails, rediger præsentationer, tekst eller søg på internettet på fuldskærm på øverste display.

Brug den anden skærm til øjeblikkeligt at se dine billeder uden at skulle afslutte kameraappen. Prøv forskellige filtre og rediger på hovedskærmen, mens du er Forhåndsvisning Dit fulde størrelse billede på dobbeltskærmen.

Vigtig

LG VELVET-smartphone med regndråbe kamera design og snapdragon 765 5G SOC til lancering den 7. maj Teknologi Nyheder, FirstPost

LG VELVET-smartphone med regndråbe kamera design og snapdragon 765 5G SOC til lancering den 7. maj Teknologi Nyheder, FirstPost

LG Velvet Best Price i Indien er Rs. 32.990 pr. 18. december 2021. Checkout LG Velvet fulde specifikationer, funktioner, brugerbedømmelser, ekspertanmeldelser og meget mere. Sammenlign LG Velvet Priser, før du køber online.

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

Find de bedste Brugte Lg Dual pris i Indien Bruges Lg Dual til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Lg Dual, iPhone X, iPhone 7, Poco F1, OnePlus 6t, 4G mobile mere i OLX Indien. Indien.

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

Glat ser alene kan ikke gøre dette Android-telefon skiller sig ud i et meget overfyldt og konkurrencepræget område.

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Spigen TIL SALG. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

DoCoMo Smartphone 5G produkter

DoCoMo Smartphone 5G produkter

Køb ATT LG Velvet 5G 64GB, Aurora Sølv på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvor meget koster det at reparere LG VELVET-skærmbilledet

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

Som med enhver LG smartphone, LG Velvet lanceret med overvejende positive tilbagemeldinger og hidtil ubetydelige salg. Mens en afvigelse fra kommuner yearsold design, dets

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Beskyt din LG-smartphone med en skærmbeskytter for at undgå ridser og mærker. Bedste køb har tempererede glasskærmbeskyttere, film dækker mere. Shoppe nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.