ZTE Zmax Pro ankommer til Tmobile efter flere editor Choice Awards og SOARING Popularitet

Lige et øjeblik...

Indhold:

 1. ZTE Zmax One er drevet af en 1. GHz quad-core snapdragon 212 processor og 2 GB dedikeret RAM. Det er udstyret med 16 GB lagerplads og indeholder en microSD-slot, der understøtter microSD-kort til yderligere lagerkapacitet.
 2. ZTE Zmax One er designet til at arbejde på AT & T / T-Mobile Networks og er 4G LTE-stand. LTE er en avanceret cellulær netværk datoprotokol, der er i stand til datahastigheder så hurtigt, at de konkurrerer med kablede bredbåndsinternetudbydere.
 3. ZTE Zmax man kommer med nærhed og accelerometer sensorer. Nærhedssensoren bruges mest til at mærke, når en telefon holdes op til brugerens øre for at slukke for displayet. Dette sparer både batterilevetid og forhindrer utilsigtet skærm berører.
 4. ZTE Zmax One Drivers hjælper i Løsning forbindelsesproblemerne mellem en Windows-computer og enheden. Når førerne er installeret, kan der etableres en korrekt forbindelse mellem de to enheder, der hjælper med at overføre dataene til og fra fra telefon til pc.
 5. Mulighederne er uendelige med den enkle Mobile ZTE Max One LTE forudbetalt smartphone. Med sin rummelige 5. Display Distal mellem tablet og smartphone er sløret. Uanset dets store display passer den til jean lommer med lethed. Det har ikke bare bragging rettigheder med den betydelige touchscreen, det forbinder dig med alle dine yndlingsapps via Google Play-butikken med sin kraftfulde Android 7. OS. Farve: Grå.
 6. Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi beregner også en maksimal leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ.
 7. Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.
 8. à à à à ¸¤ààà¤ à ¥ à ¥ à à à à à à ¥ à à à à à à ‰ ‰ à ¼ ¼ ¼ ¼ à à à ¤ † à à ‡ ‡ à à à à à à à ‰ à à ¼ ¼ ¼ ‰ à à à à à à ‰ ‰ à à à à à à à à ‡ ‡ à à¹à à à à ‡ ‡ ¥ ¥ Facebook à¤| ¥ àμμ྾¾ ¤ à ྠसà¤àठ° à ¥ à ¥ à € € à¤, à¤¹à ¥ à ‡ à¤¸à ¤ ²²à¤à à à¹àà¤®à¤¨à ¥ ‡ à † à à à à à à à ² ² सठस ¥ ठ• ठ° ठ£ पª à à à ྾¾ ¯ à à à ‡ ‡¤ • à à àÿ ठ• à¤¿à ¤ ¯à¤¾ à¤¹à ¥ जि¤¸à¤¸à ¥ ‡ à † † à à à à àμà¤¶à ¥ à à à à ¥ ‡ à € à à à à ... à € ¥ à¤à¤μ मà¤àà ² सठ• à ¥ ‡.
 9. Få ZTE Zmax en gratis med køb af $ 50 planen! Aktiveringen er GRATIS! Bare betal for den første måned for service og få ubegrænset snak, ubegrænset tekst, og virkelig ubegrænset LTE data! #Twins.
 10. Alle planer omfatter gratis landsdækkende roaming og lang afstand fra kyst til kyst på Americas 2 største netværk. Hold dit samme mobilnummer eller få en ny. Tilpas en t talk, tekst og dataplan, der passer til dine individuelle behov. Skift din plan helst uden yderligere gebyrer. Har spørgsmål? Ring til os: 800-500-0066 eller send os en besked.
 11. På en New York Press-begivenhed i dag introducerede ZTE sin seneste "Phablet" -enhed, kendt som Zmax. Sporting A Whopping 5. -Inch HD Touchscreen, håndsættet vil være tilgængelige online og i Carrier Retail Stores fra september 24. T-Mobile Kunder kan købe det til $ 0 nede med 24 månedlige betalinger på $ 10. 0, der bringer den samlede pris til $ 252. Smartphone vil også komme til Metropcs-brugere senere i år.

Hvis din smartphone ZTE zmax det virker meget langsom, hænger den, du vil omgå skærmlås, eller du har en fuld hukommelse, og du vil slette alt, eller du vil sælge det eller give det væk, og du vil ikke have nogen til at være Kan få adgang til dine filer og adgangskoder, du kan gøre en fabriks nulstilling, så den vender tilbage til at være som den første dag.

Før du foretager en fabriks nulstilling, anbefaler vi, at du sletter alle konti på enheden, specielt er det nyttigt at afbryde Google-kontoen, hvis du vil sælge, donere eller give væk din zmax. På denne måde vil vi undgå problemer for den nye bruger, da nogle flere moderne enheder omfatter en funktionalitet kaldet FRP eller fabriks nulstillingsbeskyttelse, der anmoder om den samme Google-konto, som ZTE Zmax oprindeligt blev konfigureret, da fabrikken genoprettede en enhed.

Du skal huske på, at en nulstilling eller returnerer til fabriksstaten i en mobil / mobiltelefon sletter alt dets indhold, så du skal lave en sikkerhedskopi af dine data, før du gør det, hvis du ikke vil miste alt.

Gendan fra mulighederne for ZTE Zmax

En første bekræftelsesmeddelelse vises MINDER Dem, at alle dine data slettes fra denne enhed, de data, du har uploadet til Google, Facebook, Twitter, Instagram eller Backup-kopier, som du har i Skyen, som f.eks. Google Drive, Dropbox eller et drev, vil ikke blive slettet. Tryk på Nulstil telefon.

En anden bekræftelsesmeddelelse vises, der angiver, at alle oplysninger, der er gemt på ZTE Zmax og alle downloadede applikationer, slettes og minde om , at denne handling ikke kan fortrydes. Hvis du er enig, skal du klikke på Slet alt.

Boot ZTE zmax en gendannelsestilstand ved hjælp af hardwareknapper

Følgende vejledning viser alle metoder til Master Reset ZTE Zmax en. Tjek hvordan du udfører hard nulstilling af hardware nøgler og Android 7. Nougat Settings. Som følge heraf vil din ZTE Zmax være som ny, og din Qualcomm Snapdragon 212 MSM909 kerne løber hurtigere.

Artikler T 2 GB RAM, 2 GB RAM, 16 DK Maks. Opbevaring, 3200 mAh Batteri, 8 MP Primary Camera, 2 MP Frontkamera, Skærm LCD 5. "720x1280, Vægt 170 g, Android, 3. mm jack / USB type-C, udgivet på 7/2022

ZTE USA, den fjerde største smartphone leverandør i U.. og næststørste i no-contract-markedet *, annoncerede i dag tilgængeligheden af ​​den prisbelønnede Zmax Pro på T-Mobile for kun $ 179. 9 MSRP.

Zmax lineup fortsætter med at udfordre, hvad forbrugerne skal forvente af deres smartphone, siger Lixin Cheng, formand og administrerende direktør for ZTE USA. Zmax Pro er en af ​​de højest-specd og lavest omkostningsfelter på markedet, og enheden skal være en god mulighed for T-Mobile-kunder, der søger et kvalitetsprodukt til et overkommeligt prispunkt.

Zmax Pro vandt Industry Awards for sin ydeevne, store og lyse 1080p FHD display, fingerprint sensor, utrolig batterilevetid og udvidelig opbevaring til en ekstremt overkommelig pris. På grund af dets premium design og holdbare materialer, som har en anti-fingeraftryk matte tilbage, er den store skærm Zmax Pro stadig håndterbar at bruge givet sin slanke krop kombineret med nemme greb materialer og buet skærmkantning.

Tracfone Via eBay Daily Deals tilbyder ZTE Zmax en smartphone med 1 års service til $ 59. 9 afsendt. Det er godt for en samlet værdi på $ 185, når man factoring i det 1 års tjeneste, hentes $ 125, og selve telefonen, hentes $ 60. I dag er det bedste, vi ses for dette bundt. Den medfølgende service omfatter 1.500 minutter, tekstbeskeder og MBS data, der ikke udløber i et helt år, hvilket gør det til en stor brænder eller backup-telefon til at holde fast. Anmeldelser er lys på denne telefon, men ZTE-enheder erã, godt ratedÃ, "på Amazon.

Hvis du kan bruge Verizon, overvej ZTE Blade Vantage for $ 46. Det kommer ikke til service, men du kan vælge en plan, der passer til dine behov og går derfra. Bedømmelse 4+ stjerner med næsten 70% af Reviewers .

ZTE Zmax One Smartphone Funktioner:

ZTE Zmax ONE Z719DL leveres med en 5-tommers display med en opløsning på 720Ã-1280 pixels. Det drives af Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909 chipset, 2 GB RAM og 16 GB internt lager. Hukommelsen kan udvides til 128 GB gennem et microSD-kort.

ZTE Zmax One indeholder et 3200 mAh batteri og kører på Android 7. Nougat OS. Til fotooptagelse og videooptagelse indeholder denne telefon et 8 MP bagkamera med LED-flash og et 2 MP-frontkamera.

Design

ZTE Zmax One er drevet af en 1. GHz quad-core snapdragon 212 processor og 2 GB dedikeret RAM. Det er udstyret med 16 GB lagerplads og indeholder en microSD-slot, der understøtter microSD-kort til yderligere lagerkapacitet.

ZTE Zmax One kører på Android 7. Nougat ud af boksen. Android 7. Nougat tilføjer store produktivitetsfunktioner til operativsystemet i form af en multi-vinduesvisning, som giver mulighed for to apps at blive placeret på skærmen ad gangen.

Connectivity.

ZTE Zmax One er designet til at arbejde på AT & T / T-Mobile Networks og er 4G LTE-stand. LTE er en avanceret cellulær netværk datoprotokol, der er i stand til datahastigheder så hurtigt, at de konkurrerer med kablede bredbåndsinternetudbydere.

Batteri

ZTE Zmax man kommer med nærhed og accelerometer sensorer. Nærhedssensoren bruges mest til at mærke, når en telefon holdes op til brugerens øre for at slukke for displayet. Dette sparer både batterilevetid og forhindrer utilsigtet skærm berører.

DRFONE - FULL TOOLKIT

ZTE Zmax One Drivers hjælper i Løsning forbindelsesproblemerne mellem en Windows-computer og enheden. Når førerne er installeret, kan der etableres en korrekt forbindelse mellem de to enheder, der hjælper med at overføre dataene til og fra fra telefon til pc.

Hvis du ejer ZTE Zmax en og leder efter USB-drivere, ADB-driver og fastboot-driver, der passer til din enhed, så er dette det rigtige sted at downloade ZTE Zmax en ADB-driver, Android USB-driver og Fastboot-drivere.

ZTE Zmax One ADB Driver og Fastboot Driver kan komme til nytte, hvis du er en intens Android-bruger, der spiller med ADB og FastBoot-kommandoer. ADB-kommandoer Hjælp i Sideloading OTA-opdateringer og andre zip-pakker, mens FastBoot-kommandoen hjælper med at opstarte enheden til genoprettelsesfunktion, fastboot / bootloader-tilstand og blinker firmware / ROM-filer på enheden.

Download ZTE Zmax One ADB Driver og Fastboot Driver

Mulighederne er uendelige med den enkle Mobile ZTE Max One LTE forudbetalt smartphone. Med sin rummelige 5. Display Distal mellem tablet og smartphone er sløret. Uanset dets store display passer den til jean lommer med lethed. Det har ikke bare bragging rettigheder med den betydelige touchscreen, det forbinder dig med alle dine yndlingsapps via Google Play-butikken med sin kraftfulde Android 7. OS. Farve: Grå.

Anmelder kan have modtaget en fordel, som en Sweepstakes Entry eller Rewards programpoint, i bytte for at skrive en anmeldelse. Disse fordele var ikke Konditioneret om det positive eller negative indhold af revisionen.

Om dette produkt

Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi beregner også en maksimal leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ.

Day Retur & Refund

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

à à à à ¸¤ààà¤ à ¥ à ¥ à à à à à à ¥ à à à à à à ‰ ‰ à ¼ ¼ ¼ ¼ à à à ¤ † à à ‡ ‡ à à à à à à à ‰ à à ¼ ¼ ¼ ‰ à à à à à à ‰ ‰ à à à à à à à à ‡ ‡ à à¹à à à à ‡ ‡ ¥ ¥ Facebook à¤| ¥ àμμ྾¾ ¤ à ྠसà¤àठ° à ¥ à ¥ à € € à¤, à¤¹à ¥ à ‡ à¤¸à ¤ ²²à¤à à à¹àà¤®à¤¨à ¥ ‡ à † à à à à à à à ² ² सठस ¥ ठ• ठ° ठ£ पª à à à ྾¾ ¯ à à à ‡ ‡¤ • à à àÿ ठ• à¤¿à ¤ ¯à¤¾ à¤¹à ¥ जि¤¸à¤¸à ¥ ‡ à † † à à à à àμà¤¶à ¥ à à à à ¥ ‡ à € à à à à ... à € ¥ à¤à¤μ मà¤àà ² सठ• à ¥ ‡.

ठà à à ¿à¤ à € ¥ à à ྾¾ ‰ à à ¼ ¼à¤¤ °

Få ZTE Zmax en gratis med køb af $ 50 planen! Aktiveringen er GRATIS! Bare betal for den første måned for service og få ubegrænset snak, ubegrænset tekst, og virkelig ubegrænset LTE data! #Twins.

Leder du efter en enhed betalingsplan?

Alle planer omfatter gratis landsdækkende roaming og lang afstand fra kyst til kyst på Americas 2 største netværk. Hold dit samme mobilnummer eller få en ny. Tilpas en t talk, tekst og dataplan, der passer til dine individuelle behov. Skift din plan helst uden yderligere gebyrer. Har spørgsmål? Ring til os: 800-500-0066 eller send os en besked.

Har brug for tilbehør?

På en New York Press-begivenhed i dag introducerede ZTE sin seneste "Phablet" -enhed, kendt som Zmax. Sporting A Whopping 5. -Inch HD Touchscreen, håndsættet vil være tilgængelige online og i Carrier Retail Stores fra september 24. T-Mobile Kunder kan købe det til $ 0 nede med 24 månedlige betalinger på $ 10. 0, der bringer den samlede pris til $ 252. Smartphone vil også komme til Metropcs-brugere senere i år.

Ud over ITS ekspansiv LCD-skærm har Zmax en 1,280x720-pixel opløsning. ITS respektabel Indards omfatter en 1. GHz Quad-Core Snapdragon 400 processor, en Adreno 305 GPU og et betydeligt 3,400 mAh batteri.

Vigtig

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Det kan være nødvendigt at opdatere din browser

Find 10. tommer tablet cover annoncer i Sydafrika Søg Gumtree gratis rubrikannoncer for de sidste 10. tommer tablet cover lister og meget mere.

Sprint ved 105 Frey Ln i Fairview Heights, IL

Sprint ved 105 Frey Ln i Fairview Heights, IL

147 Frey Lane, Fairview Heights, IL 62208 er en enkelt familie hjem ikke i øjeblikket opført. Dette er en 3bed, 1. bad, 1322 sqft ejendom.

10DIGIT opkald til lokale opkald i Spokane WA

10DIGIT opkald til lokale opkald i Spokane WA

Telefonnumre vil ikke ændre sig, men når nogle af dem vil søndag, når 10DIGIT-opkald vil blive påkrævet for lokale opkald samt lang afstand for beboere inden for 82 områdekoder i U..

10digit numre for at være påkrævet i visse Arizona område koder

10digit numre for at være påkrævet i visse Arizona område koder

Beboere i 520 områdenummer i Arizona vil være forpligtet til at ringe 10 cifre områdenummer telefonnummer til alle lokale opkald starter oktober 24. n

Tendigit opkald for lokale opkald vil blive krævet starter på lørdag

Tendigit opkald for lokale opkald vil blive krævet starter på lørdag

Når du foretager et telefonopkald søndag, skal du sørge for at inkludere områdenummeret, ellers dit opkald ...

blokeret Optimum

blokeret Optimum

Lokale politikorps er minde Niagara County beboere der begynder 24. oktober vil overgangen til 10digit opkald finder sted, og at ringe 716 vil være påkrævet for alle lokale opkald.

10digit taste nu kræves Keweenaw Rapport

10digit taste nu kræves Keweenaw Rapport

FCC har tildelt 988 som et nyt threedigit telefonnummer for National Suicide Prevention og mental sundhed Crisis Lifeline, og som et resultat 10digit opkald vil snart være påkrævet.

Konverter United Arab Emirates Dirhams AED til indiske Rupees INR

Konverter United Arab Emirates Dirhams AED til indiske Rupees INR

I denne artikel, vil du vide alt om de UAE Golden visumkrav og Golden Visa UAE priser. Ansøg om en Dubai Golden Visa.

At udvide og ændre forsvarsproduktionsloven fra 1950

At udvide og ændre forsvarsproduktionsloven fra 1950

Illustreret definition af quadrillion tusind millioner millioner. 1.000 x 1.000.000 x 1.000.000 1.000.000.000.000.000, som er en 1 efterfulgt ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.