Tre måder til Mirror iPhone til Mac nemt Succesfuld

Hvordan til at spejle en Mac til en iPhone

Lær at bruge AirPlay til strøm eller dele indhold fra dine Apple-enheder til Apple TV eller AirPlay 2-kompatibelt Smart TV. Stream en video. Del dine fotos. Eller spejl præcis hvad der er på enhedens skærm.

Airplay video fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Behov for at demonstrere noget på din iOS-enhed til en stor gruppe af mennesker? Hvad med at vise din iPhone eller iPad skærm til en Mac? Som du måske allerede ved iOS-enhed har den indbyggede skærm spejling nytte i sin Control Center. Bare stryge opad fra bunden af ​​din iPhone skærmen for at få Control Center, kan Screen Mirroring findes der. Denne funktion kan dog kun bruges til at spejle iPhone iPad skærm til Apple TV. I dag, vil vi vise dig en hurtig løsning på støbt skærm fra en iPhone eller iPad til Mac, på trods af manglen på indbygget funktion.

Cast skærm fra iphone til mac med quicktime afspiller

Alle Mac'er har QuickTime Player pre-installeret. Dette er en meget alsidig app. Det spiller musik, film på vores Mac. Det konverterer, redigerer lyd- og videofiler på vores Mac. Det registrerer lyd og skærm videoer på vores Mac. iOS skærm spejling er blot endnu skjult funktion i QuickTime vi kærlighed.

Slut din iPhone eller iPad til Mac ved hjælp af Lightning-til-USB-kabel. Lås iPhone til at bruge tilbehør. Du kan se advarslen, Stol på denne computer? Ramte en knappen Trust for at give din Mac adgang til din iPhone når den er tilsluttet.

The Movie Optagelse åbner i et nyt vindue med en lille rød knap i midten nederst. Har vi nødt til at klikke på Optag knappen for at starte spejling iPhone skærm til Mac? Nej, du behøver ikke at. Som standard QuickTime optager video fra kameraet på din Mac, som du bruger til FaceTime. Vi er nødt til at skifte FaceTime HD-kamera til iPhone. Klik på den lille pil ned ud over den post-knappen for at trække ned i menuen, hvor du kan finde flere kamera og mikrofon muligheder. Se denne skærmbillede nedenfor.

Slå iphone skærm til mac trådløst uden kabel

Skærmen Spejling gør trådløs streaming fra iOS-enhed til Apple TV utrolig enkel. Desværre er der ingen officiel måde at spejl iPhone eller iPad til en Mac eller pc? Vi er nødt til at bruge en tredjeparts værktøj, ligesom AirServer, X-Mirage, at omgå forhindringen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En af de største forglemmelser af MacOS ikke lade brugerne AirPlay til deres Mac skærm fra deres iPhone eller andre Apple-enheder. Mens det grelt spørgsmål vil blive rettet i den kommende MacOS Monterey opdatering, kan brugerne stadig arbejde omkring dette for at få Airplay arbejder på deres Mac. Brugere kan også airplay deres skærm Mac til en AppleTV til et trådløst display.

Brug airplay at kaste din skærm til AppleTV "> bruge airplay at kaste din skærm til AppleTV

Trin 1: Kontroller, at begge enheder er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. I de fleste tilfælde behøver du kun at gøre dette én gang for at parre dem. Efter dette, kan du normalt Airplay og AirDrop uden dem at være på det samme netværk.

Trin 3: Når du er tilsluttet, vil ikonet AirPlay blive blå. På dette tidspunkt, skal din skærm støbt til din AppleTV. For at justere indstillingerne, såsom opløsning farve, hoved ind i de regulære Skærmindstillinger. Som standard vil AppleTV spejle din Mac, men du kan også sætte den op til at være en sekundær skærm, gør det en stor mulighed for en trådløs opsætning.

Hvis du er mere interesseret i at støbe medier til din Mac, anbefaler vi den app AirServer. Hvis du ønsker at støbte medier fra din telefon til din Mac, dette er måden at gøre det. Når det er installeret, AirServer fungerer på samme måde som AirPlay, bortset fra det er også kompatibel med Chromecast Android, og Windows-enheder.

Når du har hentet AirServer og følg installere instruktioner, skal det vises automatisk i din MenuBar og din Mac i enhver AirPlay søgninger, du foretager, så theres ingen ekstra opsætning nødvendig.

AirServer er gratis i 30 dage, og derefter dens en engangs-gebyr på $ 20 for langtidsbrug. Det kan være en dårlig aftale nu, at Airplay officielt kommer i en opdatering, men det vil stadig være det værd, hvis du har brug for funktionen nu eller ikke planlægger at opgradere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis du bruger en iPhone eller Mac, og du vil kaste en video fra en bestemt app på din iPhone eller Mac til dit tv, kan du bruge AirPlay. Men hvis du vil kaste hele skærmen â € "med alle de vinduer eller programmer, du måske har åbent â €", vil du bruge spejling.

Spejl din Mac skærm:

Det er det grundlæggende ved at afspejle din iPhone eller Mac-skærm. Hvis du ikke behøver at kaste hele skærmen, kan du bruge AirPlay til at streame videoer fra individuelle apps på din iPhone, Mac eller Windows PC til dit tv.

Airplay er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i U.. DLNA er et varemærke tilhørende Digital Living Networking Alliance, registreret i U.. Chromecast er et varemærke tilhørende Google Inc. overflade i U.. MiraCast er et registreret varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance i U..

Den praktiske skærmfejlfunktion, der er indbygget i iPhone, iPad og Mac, giver dig mulighed for at streame video eller skærmbilleder til Apple TV eller en ekstern skærm med AirPlay 2-support. Og du kan aktivere det på et øjeblik ved at bruge skærmens spejlingsknap i kontrolcenter.

Skærm, der spejler på iPhone og iPad, er fantastisk til at nyde film, tv-shows, spil og mere på en større skærm. På Mac tilbyder den samme funktionalitet - og evnen til at udvide dit arbejdsområde på en anden skærm, så du har mere plads til apps og andet indhold.

For at udnytte funktionen skal du først besøge Apple-webstedet og kontrollere, at dine enheder opfylder kravene til skærmspejling. Sørg for, at de enheder, du vil bruge, er forbundet til det samme netværk.

Start skærm spejling med kontrolcenter på iPhone og iPad

Airserver hjælper dig med at oprette professionelle videoer af dine spejlingssessioner i fantastisk kvalitet. Vis dine iOS apps og spil eller arkiver dit klasseværelse samarbejde i den bedste kvalitet muligt.

AirPlay + Google cast

YouTube Live Certified, AirServer vil gøre det muligt for dig at live streame dit iOS-gameplay med en unik billed-in-picture webcam support. Lærere kan også bruge denne kraftfulde teknologi til at leve strømmen deres foredrag.

Retina Quality Mirroring

Airserver giver drastisk forbedret billedkvalitet under spejling. Begyndende med iPhone 6 Plus kan iOS-enheder nu spejle ved fuld 1080 x 1920-opløsning, som er over 3x den tidligere pixelantal.

Krypteret AirPlay

Se dine yndlingsfilm på din Mac, mens du ligger på din seng og ikke er i stand til at flytte lidt for at justere lydstyrken eller springe over kedelige scener nu er muligt ved at afspejle din Mac til din iPhone. Desuden kan redigering af vigtige dokumenter også være så problemfri som muligt, når du afspejler Mac til iPhone. Heldigvis har vi allerede disse værktøjer til rådighed for at kaste din MACS-skærmvisning til din iPhone. Så begynd at afspejle din Mac til din iPhone ved at følge nedenstående procedurer.

Apowermirror.

Deling af billeder og videoer vil være så sjovt med dine venner. Desuden giver det også dig mulighed for at vise din præsentation til dine kolleger problemfrit. Afsendelse af meddelelser vil være mere bekvemt og nemt ved at bruge dit pc'er tastatur. Derudover giver det yderligere funktioner til at tilfredsstille andre behov, du måtte have. For at afspejle Mac-skærmen til iPhone, henvises til nedenstående trin.

Duet Display

Duet Display er et andet værktøj, som du kan stole på. Det giver delvis berøringsskærm, der lader dig gøre din iPhone til en anden Mac-skærmvisning. Det betyder, at du ikke behøver at bruge din tid til at flytte musen mellem de to skærme, som bliver ARBEJDE Når du bruger en trackpad og igen, gør det muligt for brugerne at være mere produktive. Desuden er det utvivlsomt upraktisk at flytte med en skærm, men Duet Display giver den bedste måde at gøre din iPad til en utrolig slank og bærbar anden skærm til din pc. Følg trinene nedenfor, der hjælper dig med at flyve Mac til iPhone.

Begge værktøjer tilbyder en stor spejloplevelse, så du kan vælge en af ​​de to til at vise Mac på iPhone. Duet Display kan dog kun tilbyde dig en begrænset skærmspejlfunktion. Men hvis du har brug for noget, der vil lade dig gøre mere med forskellige funktioner og funktioner, skal du vælge Apowermirror.

Med Macos Monterey kan du endelig AirPlay til Mac. Takket være støtten til den udvidede AirPlay 2, er det nu muligt at afspejle iPhone til MAC. Du kan endda dele din Mac-skærm til en anden MacOS-computer. Men hvad er AirPlay 2, og hvordan virker det? Og endnu vigtigere, er din enhed kompatibel med denne helt nye MACOS 12-funktion? Godt, i denne detaljerede vejledning har vi besvaret alle spørgsmålene og også diskuteret, hvordan du flyver fra iPhone til MAC med lethed.

Sådan oprettes og bruger AirPlay til Mac i MacOS Monterey

For det uinitierede Apple Airplay er en trådløs streamingprotokol, der gør det muligt for Apple-enheder at streame lyd og musik, videoer, podcasts, fotos til andre understøttede enheder. Før MacOS Monterey kunne Macs kun flyve til andre enheder som Apple TV eller HomePod og HomePod Mini. Med introduktionen af ​​AirPlay til Mac i MacOS 12 kan MACS nu fungere som AirPlay også. A8> modtagere . Det betyder, at du kan flyve indhold fra din iOS-enhed til din Mac.

Hvad mere, din Mac kan endda blive til en højttaler for at tænde din Multiroom lydtid. Og hvis du har brug for, kan du også bruge en anden MAC som en ekstern visning af din Mac. Det er det, der har gjort AirPlay til Mac, en velkommen tilføjelse til den nyeste iteration af MacOS.

Airplay til MAC-kompatibilitet

Desværre understøtter ikke alle MacOS Monterey-kompatible Macs AirPlay til Mac-funktionen. Historien er heller ikke anderledes for iPhone og iPad. Så sørg for at tjekke kompatibiliteten, før du går videre.

Tilpas AirPlay Receiver indstillinger i MacOS Monterey

Afhængigt af dine behov kan du tilpasse AirPlay-modtagerindstillinger i MacOS 12 Monterey for at forhindre, at nogen fra AirPlaying-indhold til din Mac uden din tilladelse. Du kan for eksempel kun tillade dine enheder synkroniseret med det samme Apple ID for at streame indhold eller lade alle omkring stråleindhold uden nogen hindring .

Sådan flyver du fra iPhone til Mac

Når du har tilpasset AirPlay-modtagerindstillingerne på din Mac, kan du streame lyd- og videoindhold fra din iPhone eller iPad til en MacOS-enhed. Uanset om du vil sende musik, streame video eller din yndlings podcast, kan du gøre det nemt.

Mens du streamer indhold i en understøttet app, skal du kigge efter AirPlay-ikonet og trykke på det. Vælg derefter din Mac, og du er god til at gå. Det er så ligetil som det nogensinde kan få. Hvad mere kan du også drage fordel af kontrolcentret for hurtigt at stråle indhold fra din iPhone eller iPad til din understøttede Mac. Du skal blot hente kontrolcentret -> AirPlay-ikonet øverst til højre på musikkortet -> Vælg din Mac. Hvis du vil afspejle skærmen, skal du trykke på skærmen Mirroring og derefter vælge din Mac.

Hvis du vil sende et billede fra din iOS-enhed til din Mac, skal du blot trykke på Share-knappen og derefter trykke på AirPlay-ikonet i aktiebladet. Derefter skal du vælge din Mac. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden.

Vigtig

Til stede til Airtame med Google Cast

Til stede til Airtame med Google Cast

er der nogen smarte blå ray-afspillere og smarte tv foruden tv med Roku bygget i, at du kan bruge ipixel telefoner til støbt til eller er min eneste mulighed er ...

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

De problemer med skærm overlay tilladelser forblive på Galaxy S8 Heres hvordan du løser problemet, hvis du løber ind i det.

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Screen Overlay registreret Fejl Fix Udviklingen i Globe

Spørgsmål Sådan Fix Screen Overlay Detected

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Installer Knap Unlocker Fix skærmoverlejring Fejl-apps på Google Play

Im forsøger at Tilføj Billeder på min Lightroom Mobile App men jeg kan ikke få mere end Screen overlay opdaget det dirigerer mig til at SettingsApps men jeg ...

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Fastgør Screen Overlay Detected emne

Ny stor Touch Screen Overlays fra TSItouch, NextWindows, Peerless, OptIR og Samsung. Laveste Priser, fabriksgaranti

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Den bedste skærm privatliv beskyttere tilbyde netop den rigtige mængde af mørket for at beskytte din telefon mod nysgerrige blikke, og de vil vagt mod støv og ridser også.

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

De bedste iPhone-skærm beskyttere i 2021

Screen Skinz er den bedst sælgende mærkevarer skærmbeskytter i verden. Vores proprietære design giver mulighed for enhver telefon til at have en forsvinder logoet i glasset. Vi har licens i NBA, MLB, og NCAA. Stemte Best Skærmbeskytter af 2021

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Hærdet glas Screen Protector 2 Pack

Køb Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Pakistan At Daraz.pk. Bestil Mobile Surface Skærm beskyttere Online i Karachi, Lahore hele Pakistan.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.