Til 31 mar Singtel tilbyder 4 off forudbetalt hi SIM-kort plus gratis data

Singtel forudbetalt SIM-kort Støtte til Android APK Hent

Brug SingTel Forudbetalt i Singapore? Spekulerer hvorfor du ikke kan oprette forbindelse til internettet, selvom du har genstartet telefonen og har genindsat din SingTel Prepaid Hej! SIM-kort ind og ud flere gange? Jeg fik en rettelse til dig.

For the record, er SingTel tilbyder den billigste, mest overkommelige og sandsynligvis den bedste forudbetalt plan du kan få her i Singapore via sin YAY! Månedlig plan, læse her for min fuldstændig gennemgang på det: SingTel Forudbetalt anmeldelse hvorfor dens bedste forudbetalt plan i Singapore på JILAXZONE.

Fix, hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din SingTel forudbetalt hej! SIM-kort

Hej, tak for at læse min artikel. Da du er her, og hvis du finder denne artikel er god og hjælpe dig i alligevel, hjælp mig med at sprede ordene ved at dele denne artikel til din familie, venner, acquaintances så fordelene ikke bare stoppe på dig, vil de også få den samme godhed og drage fordel af den.

Undskyld. Hvis du ser annoncer vises på dette websted og få irriteret eller forstyrres af dem. Så meget som jeg ønsker at dele alt gratis, desværre domæne og hosting bruges til vært alle disse artikler er ikke gratis. Thats grunden til at jeg har brug for de annoncer, der kører at kompensere for omkostninger. Mens jeg plejer tvinge dig til at se annoncerne, men det vil være stor og nyttigt, hvis du er villig til at slukke for annonce-blokker samtidig ser dette websted.

. "Som folk i stigende grad henvender sig til deres mobiltelefoner til at få tingene gjort, vores mobil-første fremgangsmåde sikrer, at kunderne nemt kan gøre, hvad de har brug for at på deres egen tid og vilkår ved at vedtage teknologier som eKYC, vores kunder får den ekstra bekvemmelighed af selv-registrere deres Singtel forudbetalte SIM-kort, eller laver en engangs-registrering til Dash overførsel," Singtel CEO Yuen Kuan Moon sagde.

digital registrering offer Den er den første af sin art i Singapore, Singtel sagde, med mobile brugere i Singapore tidligere ikke er i stand til at registrere deres SIM-kort uden at besøge et teleselskab repræsentant.

Den singaporeanske teleselskab gigant også indført eKYC til sin e-wallet-platform, Dash, som vil give brugerne mulighed for at digitalt selv-registrere en e-wallet til at foretage betalinger via platformen. Dash giver brugerne mulighed for at pendle, butik i butikken og online, og sende penge lokalt og til Filippinerne, Indonesien, Indien, Bangladesh, Myanmar og Kina.

Flytningen af ​​Singtel giver en anden mulighed for kunder, der ønsker at undgå ansigt-til-ansigt oplevelser under oplåsning et SIM-kort. Det følger Singtel sidste måned lancere et nyt projekt, kaldet Unboxed, en "ubemandet pop-up-butik designet til at introducere kunderne til en ny erfaring med detailhandel med bekvemmeligheden af ​​digital teknologi i en venlig butik miljø".

Åbent 24/7, Unboxed giver kunderne mulighed for at rådføre sig med en roving levende bot, drevet af ansigtsgenkendelse teknologi, til at modtage personlige anbefalinger, afprøve telefoner, tilmelde dig til mobile planer på video-assisteret selvbetjening kiosker, indsamle køb på stedet, og gennemse og købe tilbehør såsom hovedtelefoner, mobil tasker, el-banker og håndsæt.

Mere fra SingTel

'aggressiv' og 'intens' konkurrence fra et luftfartsselskab i Indien såvel som kun tælle forudbetalte kunder, der rent faktisk betaler for en tjeneste sav Singtel Group droppe 40 millioner mobilkunder i det seneste kvartal.

Med 70% af Singtels forudbetalt kunder være en del af den vandrende og omvandrende arbejde samfund, eftergivelse er en afgørende finansiel service for arbejdstagere, der anvender Singtel til overførsel kontanter tilbage til deres familier derhjemme. Som sådan blev det Singtel Dash e-wallet-funktionen porteret over til sin forudbetalte kort app.

Vores mål er at give vores forudbetalte kunder med en holistisk måde at holde forbindelsen til deres familier derhjemme. Vi har bragt de mest populære funktioner â € ”top-up og overførsel â €”under en enkelt app, så kunderne kan gennemføre transaktioner hurtigt og problemfrit. De, der tidligere ikke var på vores Dash app kan nu nyde vores konkurrencedygtige remittance priser uden at skulle installere en anden app. Udover Forbedrende Tjenester til rådighed for vores migrant samfund på HI! APP, vi også Anerkend deres værdifulde Bidrag til Singapore og har organiseret regelmæssige engagementsaktiviteter til Boost deres spiritus siden pandemien, sagde Gan Siok Hoon, administrerende direktør for Consumer Sales & Mobile Marketing, Singtel.

Nu, Singtel Hi! App leveres med forudbetalt kontohåndtering, dataplaner, underholdningsbundter og sociale pakker, oven på sin nyligt tilføjede overførselsfunktion. Brugere modtager 1 GB gratis mobile data for deres første overførsel gennem Hi! App. Remittering gebyrer starter på S $ 2. Hver succesfuldt Remit tjener HI! Belønninger mønter, som kan udveksles for yderligere taletid eller e-kuponer til shopping.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mens var ude og om med vores smartphones, er en mobil carrier nødvendig for at yde støtte til at kontakte andre og bruge data for at få adgang til internettet. Forudbetalte kort er mere omkostningsbesparende, da du kun skal fylde en lille værdi hver gang for at fortsætte med at bruge data og mobiltjeneste. Få mere at vide om Singtel SIM-kort nedenfor!

Alt du behøver at vide om Singtel Top up kort i Singapore

Før du sender en SMS med dit SingTel forudbetalt kort i udlandet, skal du sørge for at tilføje et + symbol foran dine modtagere mobilnummer. SMS'en sender ikke succesfuldt, hvis +-tegnet ikke er inkluderet. Der kræves en minimumsbalance på S $ 8 for at sende en roaming SMS.

Hvordan kan jeg bruge data på mit forudbetalte kort, mens i udlandet?

Udover Singtel-fysiske butikker og eksklusive detailhandlere kan du finde SingTel Prepaid-kort på Travelex, og Changi anbefaler på Changi Lufthavn. For turister kan du få 5 GB 4G lokale data, der gælder i 7 dage. Selvfølgelig kan SingTel Prepaid-kort også købes online via Singtel officielle butik på Lazada eller Autoriseret Merchants på shopee.

Singtel forudbetalte planer

Travelex Hong Kong Limited har ingen kontrol over indholdet fundet ved at bruge linket til Singtel Services websider. Travelex Hong Kong Limited accepterer intet ansvar for indholdet eller arten af ​​indholdet på webstedet.

Eventuelle gode tilbud til at fylde Singtel forudbetalt SIM-kort online?

Singtels Prepaid 3G Micro SIM-kort er kun tilgængelige på Singtel Retail Stores â € "Ikke på dagligvarebutikker som 7-Eleven. Der er mange praktiske steder, herunder Bugis Junction og Ngee Ann City på Orchard Road.

Ligeledes afgifter Starhub også S $ 15 for deres 3G forudbetalt Micro SIM-kort, men det er kun tilgængeligt på UOB udenlandsk valutakurs på Changi Lufthavn. Mere praktisk og designet specielt til kortfristede besøgende er det foretrukne turistforudbetalte kort, der er tilgængeligt som en almindelig SIM eller en Micro SIM. Det koster også S $ 15 og leveres med S $ 18 gemte kredit, 20 gratis tekstbeskeder og 30 MB gratis data. Yderligere data koster S $ 2 for 30 MB gyldig i 3 dage, $ 4 for 200 MB gyldig i 3 dage, eller $ 7 for 1 GB gyldig i 7 dage.

Selvom M1, Singapores Third Telco, tilbyder forudbetalt tjenester, er Micro SIM-kort kun tilgængelige for post-betalte kunder. Da jeg spurgte på en af ​​deres detailforretninger, foreslog personalet at købe det fulde SIM-kort og havde det skåret ned til størrelse på Sim Lim Square IT Mall. I betragtning af denne service vil koste dig mindst S $ 5 og risici ødelægge SIM-kortet, id foreslår at gå med Singtel eller Starhub

Yderligere læsning

Alternativt kan du købe en hej! Top-up kort før de forlader Singapore. Gælder Hej! Top-up-kort er $ 10 HI! Top-up kort, $ 20 Hej! Top-up kort og $ 50 Hej! Top-up kort. Kun disse kort kan bruges ved roaming.

Hej! App er go-to place for alle dine singtel forudbetalt behov, når som helst hvor som helst uden dataafgifter! Det er designet med dig i tankerne - sømløs grænseflade for nemmere navigation, fuss-fri forvaltning af din konto, og flere af de belønninger, du elsker!

Hvad er nyt

Hej! Sende penge hjem med Dash Remit on Hi! App er nu lettere! Du kan nu fylde din dash tegnebog med Paynow. Weve gjorde også præstationsforbedringer og mindre fejlrettelser til Dash Remit on Hi! App. Opdater til den nyeste version af HI! APP nu.

Bedømmelser og anmeldelser

Købte en 7 dages turist forudbetalt SIM og downloadet appen for at holde styr på min dataforbrug. App er meget brugervenlig og sømløs, alt hvad du behøver at gøre er at indtaste nummeret og OTP, og du er god at gå. Det er så nemt at logge ind og ud, at hvis du køber flere kort til flere familiemedlemmer, ville det ikke være for meget af et besvær at bruge den samme app og logge ind / ud af hvilket kort at tjekke, da det ikke tager Lang overhovedet. Super nem at bruge!

Vigtig

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

Find lette svar på svære spørgsmål

10 tips til at designe Slack apps

10 tips til at designe Slack apps

Når det kommer til online chikane beskyttelse, er Slack slacking off.

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Tilgængelig plads til tableau dashboards kan begrænses på mobile enheder og blogs, så det ville ikke være rart at have et sammenklappeligt område for alle de hurtige filtre, legender, forklarer og links dette indlæg vil gå gennem, hvordan man viser og skjul et dashboard menuområde uden at skrive nogen kode.

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Sådan Format Meddelelser på Slack

Sådan Format Meddelelser på Slack

Jeg så et andet sted at Airtablelimited markdown er tilgængelig for Automatisering muligvis kun for e-mails ikke klare, men jeg kan ikke synes at få markdown til arbejde for Slack besked automatiseringer. højttaler Account

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

Er Sling TV rigtige for dig Vores saglig gennemgang fortæller dig prisen på sine pakker, kanalerne, den tilbyder, og hvordan det skal sammenlignes med andre streaming-tjenester.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sling TV, TV Streaming Service, der tilbyder mere end 40 kabel og broadcastkanaler til streaming, lanceret en Black Friday Sale, hvor seerne kan købe en måned og få deres anden gratis. Tilmeld dig SLINGS Black Friday Streaming Deal her.

Termodynamik

Termodynamik

Find ud af, hvordan du indstiller din esim og aktivere den i Mit Vodafone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.