Tmobile mobiltelefon planer vs Verizon Cell Phone Plans

Tmobile netop bragt tilbage en sand ubegrænset data plan med 5G og ingen drøvling

T-Mobile er debuterede en ny trådløs serviceplan onsdag kaldte Magenta MAX uden netværk neddrosling tærskler og plads til at opgradere den allerede stilles gratis Netflix plan fra grundlæggende sæt til standard på familiens konti. Med den nye plan kommer opgraderinger til en ældre plan samt switcher tilbud til AT & T og Verizon kunder.

Magenta MAX vil lancere den 24. februar med en indledende tre-line pris på $ 47 per linje pr måned â €”den nuværende pris for Magenta Plus en €” før afregning på $ 57 alt efter AutoPay med skatter og afgifter inkluderet. Hvis du benytter dig af de $ 47 pris, vil $ 10 månedlige bill kreditter gives indtil du annullerer planen.

Samtidig, en ny Magenta plan, $ 40 per linje pr måned på tre linjer, vil forblive på denne pris i en begrænset tid, før stigende til $ 47 a €”igen, hop på indledende tilbud for at få regningen kreditter . Abonnenter vil få to forbedringer fra den aktuelle, uensartede Magenta plan: en fordobling af gashåndtaget hætten fra 50 GB til 100 GB brug, og; en stigning i højhastighedstog mobile hotspot data fra 3GB til 5 GB. Andre bekvemmeligheder ligesom 480p video streaming og 1 times gratis Gogo Wi-Fi vil forblive den samme.

T-Mobile kunder, der ønsker at opgradere fra deres gamle Magenta og Magenta Plus planer om at de nye vil være i stand til at bevæge sig ansvarlighed og line-niveau promotions. T-Mo Rapport modtaget en internt -fordelt liste rabatter berettiget til overførsel.

T-Mobile er indbydende AT & T og Verizon kunder at bringe deres telefon og nummer over med en af ​​sine velkendte ordninger: det vil betale op til $ 650 via digital forudbetalt gavekort til at afholde den switcher eksisterende enhed rate kontrakt og frafalde gebyrer for et nyt SIM-kort og støtte.

Jules sluttede Android Police hold i 2022. Inden da var han i PocketNow. Han elsker offentlig transport, podcasts, og folk i almindelighed. Han kan også godt lide at tage udsigt fra det store billede i teknologi fra hvordan folk er tiltrukket til det, hvordan det er brugt på tværs af alle anden industri.

T-Mobile har lanceret en ny plan, hvor ubegrænset faktisk betyder ubegrænset, med Magenta MAX lovende ingen hætter på 4G eller 5G-data. Dens et usædvanligt træk for en industri, som havde i de senere år haft tendens til at kræve masser af småt at forklare, hvorfor din ubegrænset service faktisk havde masser af forbehold og begrænsninger.

Thats fordi, havde de luftfartsselskaber opdaget, når du lover ubegrænset service til folk, de rent faktisk begynder at bruge det. Fair use vilkår sætte løn til, at med kvalifikationskampe at de, der var ansvarlige for de mest brug af data kan ende med at se deres tjeneste droslet .

Med T-Mobile Magenta MAX dog thats ikke tilfældet. Det omfatter ubegrænset stemme og messaging, sammen med ubegrænset Premium Data om både de luftfartsselskaber 4G og 5G-netværk. Det betyder at du ikke kan blive bremset baseret på hvor meget du bruger, T-Mobile insisterer. 40GB af mobile hotspot-data er inkluderet, også med ubegrænset 3G-hastighed tethering efter det.

Theres også op til Ultra HD 4K ubegrænset video streaming sammen med Netflix på os, nu på både enkelt linjer og familie planer. Magenta MAX indeholder også ubegrænset Gogo in-flight WiFi og sms'e, gratis sms'er og data i 210 lande og destinationer, og ubegrænset tale, tekst og data i Mexico og Canada med op til 5 GB data ved høje hastigheder.

I mellemtiden er T-Mobile Magenta planen at fordoble op på data, fra 50GB til 100GB. Dens også øge mængden af ​​high-speed mobilt hotspot data, du får fra 3GB til 5GB. Magenta er prissat til $ 70 / linje per måned med autopay, inklusive skatter og afgifter. Figur på $ 5 / mo mere, hvis du ikke vælger autopay, eller $ 40 / linje, hvis du tilmelder dig tre.

Hvad angår dem tilmelding til tre linjer af Magenta MAX, med autopay og skatter og afgifter inkluderet, youre ser på $ 57 per linje, per måned. T-Mobile kører en lancering promo, der bringer det ned til $ 47 / mo per linje, dog i en begrænset periode. En enkelt linje vil være $ 85 / mo, mens to linjer vil være $ 70 / mo hver. Youll være i stand til at tilmelde sig fra 24. februar i 2022.

Vælg et land

Regelmæssige Magenta kunder kan også se frem til noget nyt. Planen nu kommer med 100 GB præmie data, op fra 50GB det er kommet med siden 2022. Det indeholder nu også 5 GB high-speed tethering data, op fra 3GB det fulgte med tidligere.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Vi vil have dig til at vide, at informanten er en uafhængig ressource. Mens vi tilstræber at give dig de mest nøjagtige oplysninger og holde tingene opdaterede, kan priserne og vilkårene for produkter og tjenester ændre sig. Vi opfordrer dig til altid at gøre din egen forskning og dobbeltkryd vilkårene. Brug af oplysningerne på dette websted er på egen risiko og uden garanti. Du bør også vide, at vi i nogle tilfælde kan modtage kompensation, når du klikker på links eller køb gennem links på dette websted. Dette er uden ekstra omkostninger for dig. Det lader os drive virksomheden og holde tjenesten fri for alle. Sådan tjener vi penge.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den nuværende magenta plan bliver opgraderet. Kunder på denne plan vil nu have en 100 GB premium data tildeling, hvilket i det væsentlige er Deprioritization Cap. Mobile hotspot stiger også fra 3 GB til 5 GB. Der vil også være en valgfri $ 15 MaxUp-tilføjelse pr. Linje, der udfører den samme funktion som PlusUp-tilføjelsen, hvilket giver individuelle linjer de maksimale fordele.

Magenta Plus-planen erstattes med den helt nye Magenta Max Plan. Denne plan vil have ubegrænsede premiumdata, hvilket betyder ikke Deprioritization CAP. Disse planer vil også få op til 4k UHD streaming. I øjeblikket grænser Magenta Plus-planen strømmer til ca. 1080p HD streaming. Netflix er også inkluderet: Netflix Basic for single-line planer og Netflix standard for familieplaner. Dette markerer første gang, at alle enkeltlinjeplaner har været i stand til at få den gratis Netflix-fordel.

Kunder kan vælge at opgradere deres eksisterende Magenta og Magenta Plus planer til den nye Magenta og Magenta Max planer. Hvis de gør det, vil de beholde deres eksisterende konto og line promos, ifølge T-Mobile. Vi har et internt promo screenshot, der beskriver berettigede overførbare promos.

Det interne dokument viser, at både gratis / diskonterede linjer tilføjet efter 6/2/2022, og Insider Hookup vil overføre. Det betyder, at de populære frie linjer fra 2022 vil flytte med dig til den nye plan, hvis du beslutter dig for at skifte. Insider Hookup Promo vil også overføre, selv fra den ene plan. Det eneste klæbende punkt for én kunder er, hvis de har tilbageslag, som det ikke vil overføre til de nye magenta planer.

De nye planer starter 24. februar. Standardprissætning med 3 linjer på Magenta vil være $ 47 pr. Linje pr. Måned, og Magenta Max vil være $ 57 pr. Linje pr. Måned, men for en begrænset prisspris vil prisen være $ 40 pr. Linje pr. Måned på Magenta max og $ 47 pr. Linje pr. Måned på Magenta Max. Den begrænsede tidspromo her er den samme tredje linjefri promo, at de nuværende planer har, så det ser ud til, at disse nye planer faktisk vil overholde de samme priser som de nuværende planer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

I tråd med afsløret kører T-Mobile en begrænset tidsfremme på Magenta Max Plan. I stedet for at betale $ 57 pr. Linje pr. Måned for tre linjer med AutoPay, kan kunder, der drager fordel af tilbuddet, spare $ 10 pr. Linje, hvilket betyder, at prisen på planen går ned til $ 47 pr. Linje pr. Måned for tre linjer med Autopay.

Ud over afslørende den nye plan har T-Mobile gjort nogle forbedringer på sine magenta planer. Med dette kommer kernen Magenta-planerne nu med dobbelt premium data, fra 50 GB til 100 GB. UN-Carrier har også øget den højhastigheds-smartphone mobile hotspot data tildeling fra 3 GB til 5 GB.

Vi kom lige sammen med Sprint, og var allerede Americas 5G dækning og hastighedsleder. Magenta Max er bare en første smag af, hvad vores netværkskapacitet giver os mulighed for at gøre! Når du er en tung databruger med en super-hurtig 5G-smartphone, vil du ikke blive ramt med hastighedsbump. Det er som at have en Ferrari og bliver tvunget til at køre den i skoleområdet. Nå, nu er det tid til at åbne er op på den brede åbne magenta vej! Og var lige begyndt. Spænd sikkerhedsselen!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvad er nyhederne: I en anden 5g først er T-Mobile løsning Americas største og hurtigste 5G-netværk med den nye magenta max, der leverer ubegrænsede premium data â € "begge 4g LTE og 5g på din smartphone, så du kan ikke sænkes ud fra, hvor meget du bruger. Plus, med T-Mobiles nye nulpris for at skifte aftale, AT & T og Verizon-kunder kan få op til $ 650 og betale nul enhedskoblingsomkostninger, når de medbringer deres egne telefoner.

Vigtig

Magic Keyboard til iPad Pro 12. tommer 5th generation US English White

Magic Keyboard til iPad Pro 12. tommer 5th generation US English White

Magic Keyboard leverer en fantastisk skriveoplevelse, har en indbygget trackpad og giver for- og bagbeskyttelse. Køb nu hos Apple. om.

Apple MagSafe Phone Cases

Apple MagSafe Phone Cases

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

AMC Mall of Louisiana 15

AMC Mall of Louisiana 15

Find alle salg og tilbud på Oakwood Center. Tjek de nuværende salg for mode, skønhed, spisning og mere på vores indkøbscenter i Gretna, LA.

Mall of Louisiana ferie timer

Mall of Louisiana ferie timer

Besøg Ulta Beauty i Baton Rouge, LA shoppe din favorit makeup, hårpleje, hudpleje mærker instore. Plus, bestille tid til hår, hud, eller pande tjenester på vores Baton Rouge salon.

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Hotlink forudbetalt ubegrænset plan gør det værd at gennemgå

Mobil netværksoperatører Internetudbydere i Malaysia

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

HBO Max Mobile Downloads Dip som Mortal Kombat Giver Ingen Boost

Sidste dezember 2021. Få din Casino Max mobil Android. pk eller iOS Link download i dag krav Velkommen tilbud

Grafisk Sport

Grafisk Sport

Hurtig mobil reparation nær Nottingham. Vi specialiserer os i en bred vifte af mobiltelefoner til en omkostningseffektiv pris. Ring til os på 07545 465134 for kvalitet telefon reparationsservice.

Mi Max Mobile Display

Mi Max Mobile Display

Gionee Maks pris i Indien er Rs. 299 som den 20. december 2021. Check Gionee Max Specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Gionee Max online på MySmartPrice.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.