Tmobile ødelægger Verizons 5G netværk fordringer ved at glide i sin dækning DMs

Galaxy S20 5G Langsommere da min 10 4G tmobile Fællesskab

En af de vigtigste årsager til, at T-Mobile ønskede at erhverve Sprint var spektrum, at det kunne bruge til at styrke sin 5G netværk. Men ifølge et tårn selskab, er T-Mo går lidt langsommere end forventet med dens efter fusionen 5G udbygning.

Under en indtjening kalder denne uge, amerikansk Tower sagde, at det havde forventet flere nye forretning fra T-Mobile på grund af øget tårn aktivitet. Theres kun været en lille stigning i nye forretninger fra T-Mo, selv om, som har forårsaget amerikansk Tower at revidere sin organiske lejer faktureringer vækstudsigter for resten af ​​året.

Analytiker firma MoffettNathanson lød den følelse, at T-Mobile i sidste ende vil få sin 5G udbygningen går. T-Mobile har en lang track record for at udføre en stor del af netværk-relateret arbejde hurtigt og effektivt, så det ville være uhensigtsmæssigt at drage alt for mange konklusioner så tidligt i processen, sagde MoffettNathanson analytiker Nick Del Rio.

I mellemtiden, vises en anden stor tårn selskabet også at have kaldt ud T-Mobile. Under sin egen indtjening kalder denne uge, Crown Castle CFO Dan Schlanger sagde, at den fulde opsving i aktiviteten på tårnene er ocurring lidt langsommere, end vi tidligere forventet, hvilket Light Reading påpeger er en henvisning til T-Mobile.

T-Mobile lovet at gøre en stor indsats for at udvide sit 5G netværk, når det var i orden at få fusionen med Sprint komplet. Det sagde, at det ville dække 97% af den amerikanske befolkning med lav-band 5G og 75% med mid-band 5G inden for tre år fusionerne tætte og at det ville tilbringe næsten $ 40 milliarder i tre år for at udvide sit netværk og forretning.

Siden fusionen lukket, har T-Mo udvidet sin lave bånd 5G dækning til nogle flere områder og bragte mid-band 5G til dele af 5 byer. Nogle analytikere er optimistiske, der kan få sin udbygning går hurtigt, så vi kunne se en hel mere netværk forbedringer 5G senere på året efter de T-Mobile-Sprint forening thats sker på August 2.

WiMAX er måde bedre ogen næsten som samme asa 5G netværk ogen stadig kræver en masse af antenner, men ikke de samme antenner, at Sprint havde. Klar Wire havde ikke nok mobilmast eller antenner til at understøtte signalet.

Selvom teknisk set Verizon har den hurtigste 5G-teknologien i spil lige nu i form af sit UWB mmWave netværk, er den dækning, som dette netværk så begrænset, at det ikke er relevant for de fleste 5G iPhone-brugere.

De fleste estimater tyder på, at blot 5 procent af Verizon 5G-brugere er så heldige at leve inden for rækkevidde af en mmWave transceiver, hvilket betyder, at andre 95 procent af Verizon kunder sidder fast med virksomhedens underlødig DSS 5G â €”et netværk, der giver hastigheder, der er ikke hurtigere end 4G LTE, og nogle gange endda langsommere.

ja, det ingen overraskelse, at T-Mobiles 5G allerede kører cirkler omkring både Verizon og AT & T, da dens faktisk bygget en sand 5G netværk på tværs af U., mens de andre luftfartsselskaber er simpelthen afhængige af sidesten rester af 4G-frekvenser. til at bære deres 5G netværk.

Selvom Verizon allerede er faldet en massiv tot af kontanter i et forsøg på at forbedre situationen, de fleste analytikere foreslår thats ikke kommer til at bære frugt frem til 2022, og for at føje spot til skade, det ligner Verizon planer om at gøre kunderne betale mere for at få reelle 5G hastigheder.

Fremad og opad

På det tidspunkt dog, T-Mobile planer om at være endnu længere foran spillet. I en virtuel analytiker begivenhed afholdes i denne uge T-Mobile annoncerede, at dens også greb sin egen bid af C-båndet spektrum â €”fra den samme blok som Verizon lige brugt en rekord $ 45 milliarder på â €” Â og det planer om at sætte det til god brug øge sin egen 2. GHz spektrum.

Var beæret over at der allerede tjener amerikanerne med de største og hurtigste 5G netværk i landet, lige så robust trådløs tilslutning er blevet vigtigere end nogensinde â € | men blev ikke lade off gassen.

Selvom T-Mobile kun brugt lidt over $ 9. milliarder til den nye spektrum, det velsagtens gør ikke brug for så meget, som det allerede har en temmelig betragtelig mængde under sit bælte â €”til det punkt, hvor AT & T beskyldte det sidste år af hamstring 5G spektrum. I mellemtiden, AT & T droppet $ 23. milliarder for sin egen stykke af C-båndet pie.

Vigtigst, mens T-Mobile oprindeligt opbyggede sit landsdækkende 5G-netværk ved hjælp af de lavere 600MHz-frekvenser, erhvervede det også en betydelig del af 2. GHz-spektrum takket være dens fusion med Sprint sidste år.

T-Mobile frigjorde i første omgang de fleste af Sprint-tårne ​​efter fusionen, men det var bare at frigøre dette spektrum, så det kunne til sidst rulle det igen ordentligt, og i sidste fald havde det dækket over 410 byer med Dens nye Goldilocks 5g spektrum, der tilbød den perfekte balance mellem dækning og hastighed.

Du ser, ligesom Wi-Fi-netværk, der er et invers forhold mellem dækning og hastighed, når det kommer til frekvenser. T-Mobiles 600MHz-netværk tilladt dem nemt at dække alle 50 U.. Stater med et minimum antal tårne, men leverede hastigheder, der kun var lidt bedre end 4G LTE. Flytning op i 2. GHz-frekvenser giver mulighed for hurtigere hastigheder på omkostningerne ved rækkevidde, men det er også nøglen til at få ægte 5G-præstationer - i det mindste i sub-6GHz-båndet.

På dette tidspunkt kan virksomheden allerede prale af ultra kapacitetsdækning på omkring 125 millioner mennesker, med det udvidede rækkevidde, der dækker 287 millioner. T-Mobile meddelte dog netop, at 97 procent af amerikanerne inden udgangen af ​​næste år vil have udvidet rækkevidde, mens den planlægger at have ultra kapacitet service til rådighed for 90 procent af amerikanerne â € "eller omkring 300 millioner mennesker â €" Â ved udgangen af ​​2023.

Desuden med det nye C-bandspektrum, at det netop erhvervede T-Mobile planer om at øge ultrakapacitet 5G-hastigheder fra 300 Mbps til 400 Mbps, da de højere 3. GHz-frekvenser i C-bandet tilbyder endnu mere båndbredde. Faktisk t-Mobile skråt modsat dens relativt ydmyge $ 9. milliarder udgifter med Verizons Big Splurge, der noterer sig, at det var en strategisk erhvervelse for at forbedre dens eksisterende 2. GHz 5G-dækning.

Når det er sagt, er transportøren også anerkender , at det nye spektrum vil kræve 50 procent flere cellepladser og op til 4x højere in-building tæthed sammenlignet med den nuværende 2. GHz ultra kapacitet service , men det forventer stadig at tillade det at trække længere videre end sine rivaler, hvem det står, startet på den forkerte fod ved at omfavne mmwave.

Mens Verizons prale af 4Gbps 5g hastigheder kan lyde imponerende på papir, der er meget få mobile brugere â € "hvis nogen overhovedet â €", som rent faktisk kan gøre nogen reel brug af disse slags hastigheder. Apple TV + har trods alt de højeste bitrater af enhver streaming video service, og selv det kun topper ud på 40 Mbps.

I sidste ende er 5G-hastigheder som megapixel tæller - højere tal kan lyde bedre, men der er et punkt, hvor de ikke gør nogen praktisk forskel - især hvis de ikke selv kan nå dig i første omgang.

Ray diskuterede den gennemsnitlige gennemsnitlige dataforbrug blandt kunderne på T-Mobile's New Magenta Max Unlimited Data Plan, operatørens dyreste ubegrænsede dataplan. Tidligere i år opdaterede T-Mobile planen for at fjerne højhastighedskapsler. Operatøren har tidligere sænket kundernes smartphone-hastigheder, efter at de har brugt 50 GB data i en månedlig faktureringscyklus â € "Nu er det ikke langsomt kundernes hastigheder, uanset hvor mange data de bruger på deres smartphone.

T-Mobile's nye prisplan begrænser dog mængden af ​​data, som kunderne kan forbruge via deres telefons mobil hotspot-funktion til 40 GB pr. Måned. AT & T fjernede sine egne brugsakker kort efter T-Mobile gjorde.

T-Mobile's nye Magenta Max brugstal er bemærkelsesværdige, fordi Ericsson estimerer, at den gennemsnitlige nordamerikanske mobilbruger forbruges i gennemsnit omkring 11 GB data pr. Måned på deres smartphone i løbet af 2022. Virksomheden prognose for, at antallet ville stige til 48 GB af data pr. Måned inden 2026.

Under hans keynote udseende gentog Ray også mange af datapunkterne på Magenta Max, at T-Mobile udgivet i sidste måned. Han sagde, at T-Mobile's Magenta Max-kunder typisk streamer 39% mere video, brug 36% flere data til sociale medier og brug dobbelt så meget mobile hotspot data end andre T-Mobile-kunder.

Han sagde, at planen hjælper med at fremhæve ræsonnementet bag T-Mobile's femårige investeringer på $ 60 milliarder i sit 5G-netværk. Indsatsen indebærer at bygge tusindvis af nye celletårne ​​rundt om i landet for at tillade T-Mobile at udsende hurtige 5G-signaler på 2. GHz midband-spektrum, det erhvervede fra Sprint.

I sidste ende hævdede Ray, at T-Mobile's 5G brugsstatistikker omkring sin Magenta Max Plan hjælper med at validere operatørens investeringer i næste generationsteknologi. I sin kerne indebærer T-Mobile's nuværende 5G-strategi at opmuntre sine kunder til at opgradere fra billigere serviceplaner til dyrere serviceplaner. T-Mobile og dens rivaler gør det ved at sødede dyr, ubegrænsede dataplaner med godbidder og frynsegoder, herunder ubehagelige højhastighedsdata.

Men i sin WIA keynote præsentation sagde Ray, at det bare er en del af T-Mobile's samlede 5G-strategi. Operatøren planlægger også at bruge teknologien til at tilbyde faste trådløse internettjenester til boliger og kontorer i en direkte udfordring til wired internetudbydere. Faktisk sagde T-Mobile i denne uge, at det ville reducere prisen på sin faste trådløse service med $ 10 per måned.

Svimlende række af 5G bands for deres basisstationer og begyndte udrulningen fra helt modsatte tilgange, der prioriterer forskellige funktioner. Dette er netop det, der førte den exaspererede

T-Mobile vs Verizon G netværkshastigheder

Bevilget, Verizon's Move gjorde det prale med 5G fodspor over 200 millioner mennesker, en måde større pool end før, men t-mobile har nu 2 270 millioner mennesker, der er omfattet af sin 5G-lagskage, med gennemsnitshastigheder, der kan udvides hurtigere, ikke For at nævne dens fordel i uploadhastigheder:

Kunder får hurtigere hastigheder hele tiden på tværs af det største 5G-netværk i Amerika, der nu når 270 millioner mennesker. Vores 5G-netværk er 3. x større end verizoner. Og nu tilføjede et super hurtigt, højkapacitetslag af mid-band 5G, bor allerede i 410 byer og byer over hele landet og rækker godt 100 millioner mennesker med mid-band ved årets udgang. Hvor midterbåndet 5G er implementeret, er gennemsnitlige downloadhastigheder allerede omkring 300 Mbps med toppe op til 1 Gbps på Aktivitet 5g-telefoner.

Det er unødvendigt at sige, at Verizons kombinerede 4G LTE / 5G-netværk er hurtigt nok, og vigtigere har det største overordnede fodaftryk, men det ser ud til, at T-Mobile måske har fremtidig beviset sin 5G-strategi lidt bedre. Vi får se, hvordan de 5G-netværksudviklinger vil panse ud næste år, selvom både Verizon og AT & T forventes at gribe og implementere nedre bands; unødvendigt at sige,

Vi kontrollerer din browser robotpoweredhomecom

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Deltag Gaming Leaders, sammen med Gamesbeat og Facebook Gaming, til deres 2. årlige Gamesbeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Hvis du fulgte min tidligere dækning af tidlige 5G-netværk og enheder, ved du, at IVE har arbejdet hårdt for at give et retvisende perspektiv på den transformative nye trådløse teknologi: ud over at rapportere nyhederne, har mine meningsstykker rost selskaber til at tage reelle trin frem med 5g, mens du tilbyder målt bekymring eller kritik, når det er berettiget. Ive brugte også meget tid på at teste live 5G-enheder og netværk, der talte med 5G ingeniører og ledere, og at besøge messer for at forblive forud for de seneste 5G-udviklinger.

Så når jeg siger, at jeg er noget bekymret over T-Mobiles forestående lancering af et potentielt langsomt 600mhz 5G-netværk, der vedrører ikke fra et sted for uvidenhed , eller et ønske om at røre puljen bare for at være dramatisk. Som en nuværende T-Mobile 4G-kunde, id som at vide, hvilke hastigheder jeg kan forvente af T-Mobile 5G, men transportøren siger næppe noget - selvom det netop annoncerede sin tredje 5g-telefon, og samtidig sagde, at dets accelererende Dens 600MHz 5G-udrulning for at nå 200 millioner mennesker i USA i år.

Nogle baggrund: Ive har spurgt T-Mobile i næsten et år for at kvantificere den forventede udførelse af sit lovede landsdækkende tæppe af lavbånds 5G-dækning og nåede ud igen for nuværende tal for nylig som i morges uden svar . Fra lige nu tilbyder luftfartsselskabet kun to tal, som begge er vage og potentielle. I 2024 står det, at 5G-netværket vil være betydeligt hurtigere end vores 4G LTE er i dag â € "15x hurtigere hastigheder. På samme side, uden at give en dato eller andre detaljer, siger det, at 5G-hastigheden vil være op til 10x hurtigere, sammenlignet med LTE.

Vigtig

Hvordan at fastsætte iPhone 11 cant make telefonopkald efter iOS implementering 13.

Hvordan at fastsætte iPhone 11 cant make telefonopkald efter iOS implementering 13.

Til fix opkald mislykkedes på iPhone, 1. Dial 31, 2. Sluk og på Flytilstand, 3. Genstart din iPhone, 4. fjerne og genindsætte SIM-kort, 5. Nulstil netværksindstillinger på iPhone ...

WiFi Opkald jio Voice Over WiFi Opkald I Indien

WiFi Opkald jio Voice Over WiFi Opkald I Indien

Hvis du ikke er i stand til at modtage indgående opkald på din Galaxy J7 Pro, den slags trodser formålet med at eje en telefon i første omgang. Men du bør ikke gå i panik, fordi det som regel en nem problem,

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fejlfinding af din telefon app

En Amazon Appstore App Har Fejl eller ikke reagerer

En Amazon Appstore App Har Fejl eller ikke reagerer

Smartphone digitizer kunne gøre telefonen plukke apps på egen hånd.

Drejning af data roaming til eller fra

Drejning af data roaming til eller fra

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Windows 8 sidder fast i sikker tilstand

Windows 8 sidder fast i sikker tilstand

Jeg er i øjeblikket fast i sikker tilstand, ude af stand til at logge ind. Jeg har adgang til min Microsoft-konto, men det vil ikke acceptere mit kodeord på Windows 10 login-siden ved opstart. Hvis jeg går på en anden computer, er jeg

voicemail spansk oversættelse Linguee

voicemail spansk oversættelse Linguee

Skift voicemail fra spansk til tilbage til engelsk

Beklager, du har været blokeret

Beklager, du har været blokeret

Et mobilt hotspot er en hurtig og effektiv måde at dele en internetforbindelse med andre enheder som computere, iPads eller andre mobiltelefoner. Et hotspot er også et godt alternativ til wifi, især hvis wifi i dit område er uudholdeligt langsomt eller vil ikke forbinde. Nogle gange kan du opleve

Laptop kan ikke oprette forbindelse til internettet, når du bruger Galaxy S7 Mobile Hotspot, andre forbindelsesproblemer

Laptop kan ikke oprette forbindelse til internettet, når du bruger Galaxy S7 Mobile Hotspot, andre forbindelsesproblemer

Sådan aktiveres integreret WiFi i en HP Pavilion. Nogle HP Pavilion Desktop-modeller er udstyret med integreret trådløs forbindelse. Denne bekvemme funktion giver dig mulighed for at forbinde med dit virksomheds lokale netværk og internettet uden behov for et besværligt Ethernet-kabel. Som standard viser HP ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.