Tmobile er rebranding MetroPCS, tilbyder nye ubegrænset planer

Hvor lang er Amazon Prime gratis med MetroPCS Netflix

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ved siden af ​​nye planer, Metro ved T-Mobile tilbyder nogle kampagner for nye brugere, som skifter til deres tjeneste. De nye brugere kan få nye Apple iPhone SE gratis eller vælge mellem 3 store Androids Samsung Galaxy J3 Prime, LG Aristo 2 eller Moto E5 Play. For at kunne modtage gratis telefon fra Metro ved T-Mobile, nye kunder har brug for at port-i deres antal og aktivere den på $ 50 eller $ 60 Ubegrænset Plan. Udgifter til aktivering er $ 15 per linje.

Hvordan aktiverer jeg Amazon Prime på metro pcs

Du kan tilmelde dig til Amazon Prime månedligt eller 1-års betalt medlemskab når som helst i fremtiden: Gå til Amazon Prime side. Klik eller tryk på sign-up-knappen. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre betalingen og tilmelde dig.

Hvad gør Amazon Prime indeholde

Om Amazon Prime. Medlemmerne modtager fordele, som omfatter gratis Fast Shipping til støtteberettigede indkøb, streaming af film, tv-shows og musik, eksklusive shopping tilbud og udvælgelse, ubegrænset læsning, og mere.

Hvordan får man Amazon Prime gratis

En .: Den indmeldelsesgebyr til Amazon Prime er $ 119 pr år eller $ 12. 9 pr. Måned. De første 30 dage af den årlige abonnement er gratis, og du kan annullere når som helst. Studerende kan få en generøs pris pause, dog. Amazon Student konti får mange af de samme Prime fordele, og dets frie for de første seks måneder.

Er Amazon Prime gratis med metro

T-Mobiles egne planer ikke funktionen Amazon Prime eller Google One, selv om der er andre fordele. På $ 50, Metro ved T-Mobile kunder får ubegrænset data og Google One, men ingen Amazon Prime og kun en 5 GB LTE mobilt hotspot.

Metro pc'er bliver metro af t-mobile, tilføjer google ene og Amazon Prime frynsegoder

T-Mobile USA reviderer sit MetroPCS mærke, forsøger at udvide sin appel og opdatere kunder opfattelsen både af brandet og af forudbetalte tilbud i almindelighed â €”og binde indhold og tjenester fra Amazon og Google i nye planer.

Den nye Metro af T-Mobile mærke vil officielt lancere næste måned. Den højeste lag af planerne vil omfatte Amazon Prime, med dets frie fremskyndet forsendelse på Amazon køb og adgang til musik, film og tv-episoder og originalt indhold. T-Mo er også udråber sin nye forhold til Google Én for cloud storage og mobil back-up til Android-enheder.

Som en kategori, forudbetalte lider af en opfattelsen Thats ti år gamle, Legere sagde, siger, at T-Mo spurgt folk om deres opfattelsen s af forudbetalt og fik svar som brænder telefoner og crappy dækning.

Forskellene mellem forudbetalt og efterbetalte har dybest set forsvandt , sagde han, går på at tilføje, at i en masse måder, dette træk repræsenterer det næste logiske skridt på en rejse vi startede over fem år siden, da T-Mobile og Metro først kom sammen. â € | Metro er virkelig T-Mobile.

Han sagde, at Metro har fordoblet sin kundebase og distributionsnet i denne periode. Legere sagde de nye ubegrænset planer for Metro starter ved $ 50 pr linje, med $ 60 pr måned planer, herunder Amazon og Google-funktioner. T-Mobile USA bemærkes, at for alle Metro med T-Mobile planer, video-streams ved 480p, og at i overbelastet netværksforholdene, kunder, der bruger mere end 35 GB per måned vil se reducerede hastigheder, indtil deres næste betalingsperiode.

I videoen blog på de nye tilbud, Legere ikke kun kaldt ud AT & T og Verizon kunder som potentielle omskiftere til Metro ved T-Mobile, men også dem af Boost Mobile â €”Metroer større konkurrent, som T-Mobile USA ville erhverve som led i sin planlagte overtagelse af Sprint.

Kelly rapporter om netværk test og måling, samt brugen af ​​store data og analyser. Hun først dækkede den trådløse industri til RCR Wireless News i 2022, med fokus på luftfartsselskaber og operatører af virtuelle mobilnet, så tog et par års pause og vendte tilbage til RCR Trådløs News til at skrive om heterogene netværk og netværksinfrastruktur. Kelly er en Ohio indfødte med en kandidatgrad i journalistik fra University of California, Berkeley, hvor hun fokuserede på videnskab skriftligt og multimedier. Hun har skrevet til San Francisco Chronicle, Oregonian og Canton Repository. Følg hende på Twitter: Khillrcr

Shopping: Â Find konstante tilbud på hundredtusindvis af produkter, herunder eksklusive tilbud til primære medlemmer med hurtig, gratis forsendelse på over 100 millioner elementer og fleksible leveringsmuligheder for at passe til dit liv.

Hvordan får jeg Amazon Prime fra Metroâ "¢ af T-Mobile? Â Du skal tilmelde dig Metros Ny $ 60 Ubegrænset prisplan. Ved aktivering af din nye renteplan vil Metro sende dig en tekst, hvor du vil blive omdirigeret til Amazon for at oprette din Amazon-konto og aktivere det primære medlemskab. Hvis du ikke længere har teksten og skal registrere, skal du gå her.

Hvor længe får jeg adgang til Amazon Prime? Så længe du er på den nye $ 60 ubegrænset prisplan med Metroâ "¢ af T-Mobile, dækker de din adgang til Prime, og du behøver ikke at betale noget ekstra for dit primære medlemskab.

Kan jeg dele mine primære medlemskabsydelser? Ja. Deling af fordele via Amazon Husstand kræver, at begge voksne forbinder deres konti i en Amazon-husstand og accepterer at dele betalingsmetoder. Hver voksen holder sin personlige konto, mens de deler disse fordele uden ekstra omkostninger. For at oprette en Amazon-husstand, skal du gå til Amazonas hovedside.

Hvordan annullerer jeg et primært medlemskab, der aktiveres gennem metroen af ​​T-Mobile New $ 60 Ubegrænset prisplan tilbud? Prime er inkluderet som en mulighed med din nye $ 60 ubegrænset prisplan. Hvis du ønsker at annullere din primære fordel, kan du besøge siden Administrer din primære medlemskab her.

Hvad sker der med min Amazon Prime-fordel, hvis min Metro af T-Mobile-konto er Suspended ? Â Hvis din metrokonto er Suspended i mere end 24 timer Din Prime Fordele vil også være Suspended . Når du foretager din månedlige metro-service, starter dine primære fordele igen inden for 24 timer.

Hvad sker der med min Amazon Prime-ydelse, hvis min metro af T-Mobile-kontoen annulleres? Hvis du ikke gør din metro-betaling på en rettidig måde, og din konto annulleres, vil du også miste adgangen til dine primære fordele. Dine primære fordele starter igen, når du betaler for din Metro Service og Reactivate en kvalificerende plan.

Jeg modtog ikke en verifikationskode, når du forsøgte at registrere for Amazon Prime tilbud? "Du kan anmode om en ny verifikationskode ved at gå her. Hvis du stadig har problemer med at modtage en verifikationskode, bedes du kontakte Metro Customer Care på 1-888-863-8768. Bemærk: For at modtage en verifikationskode skal du være på en kvalifikationsplan.

Hvordan kontrollerer jeg for at se, om mit primære medlemskab betales af metro ved T-Mobile Plan? Du kan besøge siden Administrer din primære medlemskab her, hvor din nuværende betalingsmetode vil blive angivet øverst til venstre på siden i faktureringsafsnittet. Du kan også tjekke med Metro gennem deres kundesupport for at se, om Amazon Prime er en del af din satsplan.

Hvad er Twitch Prime? Twitch Prime er en premium oplevelse på Twitch, den live streaming video service, der er populær blandt spillere. Twitch Prime omfatter gratis spil hver måned, in-game-indhold for nogle af de mest populære spil, et Twitch Channel-abonnement hver 30 dage uden ekstra omkostninger, eksklusive følelser og chat badge. Lær mere her.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Amazon Prime Program er et betalt abonnementsprogram fra Amazon Company, der er tilgængeligt i forskellige lande. Det giver mange ekstra tjenester til sine brugere som en eller to dage levering af varer og streaming musik, e-bøger, video, spil og købmandsservice.

For at nyde de primære fordele skal du købe et primært abonnement, der er ret rimeligt, og du kan endda købe dit medlemskab månedligt eller årligt ved at bruge enhver elektronisk betalingsmetode. Du kan også tilmelde dig den primære video Android-app.

Amazon Prime Activation

Du kan aktivere din Amazon Prime med Metro meget nemt. Det tager ikke meget tid, og du kan få dit primære medlemskab. Her fortæller vi dig, hvordan du aktiverer gratis Amazon Prime med Metro for dette, du skal gå til den officielle hjemmeside for Metro. Så skal du tilmelde dig Metros Unlimited Plan. Ved aktivering af din nye plan vil Metro sende dig teksten, hvor du vil være omdirigeret til Amazon for at oprette din Amazon-konto og aktivere det primære medlemskab. På denne måde giver  Metro af T Mobileâ Amazon Prime Activation.

Du kan aktivere Hulu og foretage også ændringer i dit abonnement som en tredjeparts faktureringsindstilling. Amazon Prime og Hulu begge er separate streaming-tjenester. Du kan ikke direkte aktivere Hulu med din Amazon Prime, men du kan tilføje bestemte planer på Hulu med Amazon ved at bygge gennem en tredjeparts mulighed. Til betaling er Amazon angivet i afsnittet Betalingsoplysninger på Amazon.

Metropcs tilbyder Amazon Prime medlemskab. Du kan nyde at se gratis videoer, film og webserier på Prime ved at aktivere dit primære medlemskab på Metropcs. Ved at aktivere din prime får du også gratis levering og kan spare mange penge. Hvordan aktiverer jeg Amazon Prime med Metropcs? "Mange mennesker har dette spørgsmål i deres sind, og vi er her for at give dig løsningen. For at aktivere Amazon Prime med Metropcs, skal du først gå til Metro's officielle hjemmeside. Så skal du tilmelde dig Metros Unlimited Plan. Ved aktivering af din nye plan vil Metro sende dig teksten, hvor du vil være omdirigeret til Amazon for at oprette din Amazon-konto og aktivere det primære medlemskab. Nu ved du alt om metropcs Amazon Prime Activation.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Når en mor spørger, hvad Holdup skal have et billede taget med Santa Clause, informerer en Elf hende, at han har været Distraheret Helt siden Metropcs gav ham en gratis Samsung Galaxy og Amazon Prime abonnement . Hun tilføjer, at han bruger størstedelen af ​​sin tid griner og ser film. Når moren spørger, hvad der vil ske med børnene, informerer Elf hende, at de vil vente et stykke tid. Metropcs tilbyder en gratis Samsung Galaxy og Amazon Prime abonnement med køb af sin ubegrænsede LTE-dataplan.

TCL XE

Virkelig, så sent? Og det er ikke som medarbejderne i dine butikker går, skal du lære en darn ting. Helvede, dine medarbejdere kender ikke forskellen mellem en Samsung Galaxy A20 og en Samsung Galaxy A21. Alle de er bekymrede over, tjener en provision. Sag i punkt: Jeg går ind og bekræfter, at jeg er en metro kunde, og alt de gjorde var at forsøge at overbevise mig om at få en anden linje til en tablet. Jeg kender denne aftale, få en anden linje og få en galakse tablet. Men den eneste tablet, der butik havde, var et gammelt stykke crap chromebook kører Kitkat. Så meget for at forsøge at købe en 5G-telefon fra dig, køber jeg ulåste telefoner lige fra fabrikken nu.

Vigtig

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

iPhone XR 64GB tmobile eller Metro PCS Hvid

iPhone XR 64GB tmobile eller Metro PCS Hvid

brugte Tmobile eller metro pcs kun afhente kun

MetroPCS Lg K7 Brugervejledning

MetroPCS Lg K7 Brugervejledning

CNET nyheder redaktører og journalister levere top teknologi nyheder, med undersøgende rapportering og dybtgående dækning af tech emner og begivenheder.

Hoteles en Hartford MetroPCS desde 75EUR Trip. om.

Hoteles en Hartford MetroPCS desde 75EUR Trip. om.

Har nogen prøvet at blinke en storm for MetroPCS, de for nylig udgivet deres Blackberry Curve 8330, blev jeg tænkte på om nogen, hvis nogen har nogen held med en storm med dem.

Solvedhow for at nulstille Metro PCS data hvordan. O.

Solvedhow for at nulstille Metro PCS data hvordan. O.

Metropcs er et trådløst telefonfirma, der serverer de østlige USA i vigtige storbyområder som Atlanta, Georgien og Orlando, Florida. Tethering refererer til at forbinde en dataaktiveret telefon til en bærbar computer og bruge mobiltelefonen som et modem for at få den bærbare computer online.

Metropcs Corporate Store steder

Metropcs Corporate Store steder

Tjek Edison Malls Directory for en liste over butikker i vores indendørs, Fort Myers Shopping Center. Se en komplet liste eller søg efter kategori.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ford New hybrid elektriske køretøjer, SUV'er, overføringer, Lastbiler, varevogne biler

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Undersøg mobiltelefon planer for den rigtige dækning for dig. Ingen kredit behov, ubegrænset tale og tekst, landsdækkende internationale opkald muligheder.

Forståelse af funktionerne i lift stole

Forståelse af funktionerne i lift stole

Udforsk Tumblr post og blogs kodet som MetroPCS Corporate Store Austin Tx uden begrænsninger, moderne design og den bedste oplevelse Tumgir

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.