Tmobile gentager Gratis data for Life Detaljer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I sin seneste træk at være annonceret Uncarrier, T-Mobile i dag nye planer for tabletter, der omfatter et gratis månedligt tildeling af 4G LTE-data for produktets levetid, og mulighed for at købe en ny enhed i månedlige rater med ingen penge ned , herunder iPad Air og Nexus 7.

Kaldte det Tabletter Un-snor, siger virksomheden, at kunder, der køber en tablet gennem T-Mobile vil modtage 200 megabyte frie 4G LTE-data hver måned, så længe de ejer tabletten . Programmet er åbent for alle med en T-Mobile-kompatibel tablet, selvom du ikke er en T-Mobile kunde.

Men i modsætning til sine smartphone planer hvor transportøren bremser ned datahastigheder når youve ramt din grænse, dataforbindelsen skal udryddes på tabletter, hvis du blæse gennem 200MB inden udgangen af ​​måneden.

T-Mobile sagde, at når det sker, vil en skærm poppe op og spørge dig, hvis du gerne vil købe en af ​​T-Mobiles dagligt, ugentligt eller månedligt passerer, eller du kan fortsætte med at bruge tabletten via Wi-Fi og vente indtil den næste måned for de data, til at sparke i gang. Priserne starter ved $ 5 for en daglig pass for 500 MB 4G LTE-data, og $ 10 for en ugentlig hovedet af en gigabyte 4G LTE-data. Dem med en T-Mobile stemme planen har mulighed for 500 MB 4G-data for $ 10 om måneden.

Vi tror på sin tid, at tabletterne drives på samme måde som smartphones gør, og skal tilsluttes hele tiden, sagde Legere. Vi er skyld ventet på et stykke tid at komme i dette spil, og stoppe dette dumhed af begrænset udbud og uklare data planer, der tilbydes af de andre luftfartsselskaber.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

waaaay tilbage i 2022, T-Mobile begyndt at tilbyde cellular iPads for første gang med en særlig gratis data for livet forfremmelse, der omfattede 200 MB / måned. Nu fremgår det, at fri data for livet er døende, i det mindste for nye T-Mobile iPad customersâ € |

T-Mobile har opdateret sin gratis data for Life support side at sige, at programmet er ikke længere tilgængelig for nye aktiveringer som den 7. maj, 2022. Enhver, der har tilmeldt sig gratis data for Livet den 6. maj eller før kan holde det med at tabletten, så længe de ejer enheden.

På det tidspunkt blev den fri 200MB / måned for livet forfremmelse bruges til at lave nye tilgængelige iPads med T-Mobile cellulære tilslutningsmuligheder mere attraktiv for potentielle kunder på andre netværk. T-Mobile nydt fra en stigning i iPad Air salg som resultat.

Fremme has not ændret sig gennem årene, dog, og sikkert has not blevet fremmet med nyere iPad lanceringer. Nyere T-Mobile iPad kampagner har målrettet iPhone kunder i stedet ved at tilbyde rabat tabletter sammen iPhone opgraderinger.

Om forfatteren

Hvis du vil T-Mobile til at finansiere din enhed, tilbyder vi $ 0 ned rentefri finansiering. Som med vores smartphones, der er forhold, der gælder for EIP finansiering. Velkvalificerede nye kunder kan finansiere deres tablet, hvis de etablerer en betalende serviceaftale med os på tabletten, med planer starter ved $ 20 per måned. Eksisterende T-Mobile voice kunder, der er på en efterbetalte planen kan også få $ 0 ned finansiering til deres tablet, selvom Dont tage en betalt plan på tabletten.

EIP finansiering er helt valgfrit. Nye kunder kan købe deres tablet direkte fra T-Mobile, enheden maker eller en tredjepart forhandler og automatisk få 200MB fri data via T-Mobile.

TMobiles Næste Act 200MB gratis data månedligt for Tabletter, Plus TradeIn Program

A. Vores EIP tilbud er den samme for tabletter, som det har været for telefoner. Vi er glade for at udvide kredit til dig for en enhed med en værdi på flere hundrede dollars, men vi kræver, at du opretter en betalende tjeneste forhold til os. Youre ikke fastlåst i en langsigtet serviceaftale.

A. Nye kunder uden T-Mobile forhold skal aktivere med en månedlig postpaid plan, der starter ved $ 20. 0 per måned for 500 MB data, plus 200MB fri for 700MB total â € ”for at modtage $ 0 ned rentefri finansiering med 24 månedlige betalinger på en ny tablet.

A. Vi indrømmer let, at vi havde nogle udførelsesproblemer omkring vores tablet lancering den 1. november. Breaking med branchens norm og giver data væk gratis er kompliceret. Der var arv elementer i vores system og i vores træningsaktiviteter, der skabte forvirringen. Vi arbejder aktivt på at rette og præcisere hjemmesiden, mens du genererer A3> Uddannelse alle vores kanalrepræsentanter.

A. Kunder, der allerede har en talelinje med T-Mobile og ønsker at tilføje yderligere data på T-Mobiles 4G LTE-netværk, kan få 500 MB data til $ 10 om måneden på toppen af ​​200 MB gratis data de modtage. Det er en $ 10 rabat ud af prisen fra stand-alone tablet kunder. Kunder kan tilføje endnu flere data i 2 GB trin for kun $ 10 mere om måneden.

Det er rigtigt! Â Få op til 200 MB gratis data hver måned for tabletternes levetid, når T-Mobiles Advanced Nationwide 4G-netværk, når du køber en T-Mobile-tilsluttet tablet på Walmart. Â Nu forbliver Connect, bliver lige nemmere og billigere. EN

â € | Selv gymnastiksalen! Â I går efter arbejde tog jeg min tablet til gymnastiksalen, og mens jeg gjorde elliptisk maskine, surfede jeg på internettet, fanget på e-mails og spillede 7 små ord. Tal om multitasking! Â Hidtil har 200 MB data arbejdet godt for vores familie. Men hvis du har brug for mere T-Mobile og Walmart tilbyder overkommelige, fleksible tablet dataplaner, der er overagefrit. Â Der er noget perfekt til alle. Â Denne gratis plan fungerer godt for dem, der simpelthen vil tjekke e-mail, vejret eller Facebook. Â Hvis du søger at streame musik eller videoer til dine børn, kan du tilmelde dig en fantastisk plan, der vil opfylde disse behov. EN

Hvordan forbliver du forbundet?

Kat Hodson er grundlæggeren af ​​en mors indtryk, en kone til en smuk mand, en mor til en smuk pige, en sød dreng og en første klasse lærer. Hun elsker at shoppe, lave mad, læse, tage billeder og hænge ud med sin familie. Hendes liv kan være hektisk, men det er en spændende tur!

Android-tabletten er min arbejdstablet som en vildbrændingsbrandadministrator. Det bliver kun trukket ud under ildsæsonen, så det bruger en lang periode fra og i opbevaring. I går blev jeg sendt til en opgave , så jeg købte et 30-dages datakort til tabletten. Jeg fik teksten, der sagde, at det var aktivt, og mit køb var vellykket.

1. Begge enheder har flere barer af LTE-tjeneste på mit hus. Jeg kørte også til andre steder i amtet for at ramme forskellige tårne ​​og bekræfte, at jeg ikke bare har en underlig glitch på tårnet nærmest mit hus.

Med T-Mobile Essentialsâ "¢ For tabletter får du en retfærdig plan med ubegrænset teksting, 4G LTE data og mere på din tablet. For at se den nuværende prisfastsættelse, tjek vores nuværende muligheder på T-Mobile. om.

Hvad er inkluderet i T-Mobile Essentialsâ "¢

T-Mobile Essentials for tabletter: Datahastigheder Prioriteret Efter andre T-Mobile Planer på netværket, men før den lille brøkdel af kunder bruger> 50 GB / måned. Essentials Kunder, der bruger> 50 GB i en måned, vil bemærke yderligere reducerede hastigheder. I begge tilfælde bør hastighedsvirkningerne kun mærkes, når netværket er overbelastet . In-Flight Texting & Data: Capable Smartphone kræves. Kun amerikanske baserede flyselskaber.

Kun data planer på T-Mobile Network behøver heller ikke at være dyrt. Hvis du ikke har hørt om MVNOS - mobile virtuelle netværksoperatører, er du ikke alene. De bliver hurtigt den mest populære måde at spare penge på uden offer.

BEDSTE T-MOBILE DATA KUN PLAN

Selvom disse lavprisselskaber kun giver et lille udvalg af planer, er der stadig masser af muligheder for alle budgetter. De tilbyder de samme fordele, men til halv pris på en plan med en af ​​de store tre.

Rob har 15+ års erfaring i USA og britiske driftspris sammenligningssteder til mobiltelefonplaner, smartphone tilbud, tv og internet. Han elsker at tænke uden for boksen for at opbygge værktøjer, der bemyndiger forbrugerne til at træffe mere informerede beslutninger.

Da vi lancerede gratis data for livet i 2022, var 200 MB højhastighedsdata meget. I dag vil kunderne have ubegrænset og var alle sammen med T-Mobile One. Kunder, der har T-Mobile One, kan tilføje ubegrænsede LTE-data på en tablet til kun $ 20 om måneden med Autopay.

Original: For nogle år siden lancerede T-Mobile gratis data for livet som en del af FN-Carrier 3., der gav tabletsejere 200 MB gratis cellulære data hver måned. Hurtigt frem til i dag, og det ser ud som om, at programmet er blevet roligt dræbt.

De gratis data for Life-programmet var attraktivt, fordi det lader dig få lidt cellulære data på din tablet hver måned, selvom du werent en T-Mobile-kunde. Dette var rart for folk, der var ultra-lys tablet data brugere, og det gav kunder af andre luftfartsselskaber en smag af T-MO. Den gode nyhed er, at i det mindste nogen, der tilmeldte sig før 7, kan stadig få deres gratis data hver 30 dage, så længe de ejer deres tablet.

Vigtig

Hulu med Sprint Ubegrænset

Hulu med Sprint Ubegrænset

Tmobile torsdag gav iPhone-brugere på sit net et nyt middel til at få adgang til OnDemand og live video-indhold med debut af tmobile tv app i Apples App Store.

Tmobile lancerer tv-streaming service

Tmobile lancerer tv-streaming service

Endnu en anden tjenesteudbyder hopper ind i tv-streamet krige. Denne gang er dens tmobile og dens tv-sig ...

TMOBILE lancerer internet tv-service fra 10 om måneden

TMOBILE lancerer internet tv-service fra 10 om måneden

Den trådløse operatør lancerer en ny, billig prissat tv-streaming service til at tage på slynge, YouTube TV og andre.

Tmobile forsøger at friste ledningskutter med 10 måneders tv-plan

Tmobile forsøger at friste ledningskutter med 10 måneders tv-plan

Mobtelefonbæreren afslørede en ny trådløs tv-tjeneste, der vil streame kanaler som CNN og ESPN i bundter, der koster mellem 10 og 60 om måneden.

Flow Barbados

Flow Barbados

Har du problemer med Philo Find vores kundeservice nummer, live chat, fejlfinding tips, og få adgang til din konto og faktureringsoplysninger her.

Cat Produkter på tmobile Tyler St Tyler Mall St i Riverside, Californien

Cat Produkter på tmobile Tyler St Tyler Mall St i Riverside, Californien

Få retninger, anmeldelser og oplysninger om tmobile i Riverside, CA.

Nokia understøtter Tmobile 5G evolution med fem år ekspansion deal Nokia

Nokia understøtter Tmobile 5G evolution med fem år ekspansion deal Nokia

På sin fire år jubilæum på tmobile USA, CEO John Legere diskuterer den vilde turnaround af den mobile luftfartsselskab, og hvad næste.

Tmobile annoncerer sin næste Uncarrier begivenhed

Tmobile annoncerer sin næste Uncarrier begivenhed

httpswww. mobil. omuncarrierhttpswww. mobil. omuncarrier Saw, at en anden uncarrier begivenhed kommer på 472021. Enhver ...

Tmobiles Katz Enterprises stadig ikke ved os

Tmobiles Katz Enterprises stadig ikke ved os

Tmobiles Uncarrier-ide om at servere kunder er ikke et spørgsmål om tal eller statistik. Det er et spørgsmål om hjerte. Og det er noget, vi alle kan værdsætte.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.