Tmobiles nye, premium magenta max 5g plan vil ikke gifte dine data

Opmærksomhed kræves cloudflare.

T-Mobile er blevet tildelt den "hurtigste transportør i US Award" denne 2022 med sin 5G-test, der viser enorm ydeevne, høflighed af PC MAG. Imidlertid er den nylige kontrovers for at have sine data overtrådt og potentielt truende informationen fra dets brugere og ikke-bruger et vigtigt problem for virksomheden.

T-Mobile vinder hurtigste transportør i USA til

Der har været fire kategorier, som de testes på, og det er downloadhastighed, upload hastighed, gennemsnitlig latens og netværk tilgængelighed. Disse netværksudbydere er kendt for deres popularitet over hele landet, med statista siger, at Verizon Wireless og AT & T er de øverste luftfartsselskaber sidste 2. kvartal på 2022.

Ikke desto mindre har T-Mobile slået disse to giganter, gældende med sine internethastigheder og styrke. Grundlaget for denne anmeldelse var med den moderne forbindelse på 5G, noget der har været en massiv tale om byen for det sidste år.

T-mobile g hastigheder

I kategorier af downloadhastighed og uploadhastighed har T-Mobile vundet af en Landslide , der slår de to større virksomheder med hensyn til deres forbindelser. Men det strækker sig bag AT & T og Verizon for sin latens, der har en forskel på så meget som 1 til 2ms mindre end T's 28..

T-Mobile Data Breach

Men midt i den store sejr af T-Mobile, er de endnu ikke ude af skoven med hensyn til de seneste databrud, som de faldt, offer. Dataoverskridelsen er blevet sagt til at målrette mod selskabets ressourcer, som T har afsløret, at kundedata var målet for trusselsaktører og dets spørgsmål.

Ikke desto mindre frygter kunderne, at deres data kan blive stjålet, især fordi dette er et alarmerende problem for netværksudbyderen, især da dette er en betydelig hack. Dette var midt i T-Mobile's indsats for at installere internetfiberforbindelser til flere byer, herunder New York City.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ubegrænset dataplan: Jeg vil gerne starte med at sige, at det ikke er virkelig ubegrænset, hvis din dataplan har datadæksel. Og næsten alle tilgængelige ubegrænsede dataplaner har datahætte undtagen en. Så jeg snakker om alle disse og vis dig de bedste ubegrænsede data, du kan få fra AT & T, T-Mobile eller Verizon.

T mobil giver dig billige ubegrænsede data. Fra prissammenligningsborde nedenfor er T-Mobile Ubegrænsede Planer mindst $ 5 billigere end AT & T ubegrænsede planer og $ 10 billigere end Verizon ubegrænsede planer.

Verizon er den cellulære udbyder med den samlede bredeste dækning. Hvis du vil have netværk i landdistrikter, er chancerne, Verizon fik dig dækket. Fra ovenstående tabel dækker de mere end 70% af USA. AT & T kommer anden, mens T mobil er lige lidt bagved.

PhonestabletsMobile Tech

Men for den bedste 5G-forbindelse er T-Mobile din bedste mobiludbyder. Takket være fusionen med Sprint. Nu kan vi snakke om funktionerne og frynsegoder for familieplaner, der tilbydes af disse netværksbærere og internetudbydere.

Hvis du har brug for en ubegrænset plan, der er billig og har mere datahætte, så er T mobile ubegrænsede planer den bedste netværksholder til dig. Verizon Ubegrænsede planer er godt for dig, hvis du kan ignorere de høje prismærker og fokusere på sin bedste dækning og mange frynsegoder. AT & T Ubegrænsede planer sidder lige i midten, giver dig god dækning og anstændige frynsegoder til en rimelig pris.

Velkommen til T-Mobile Play, eksklusive for T-Mobile kunder med en kvalificeret smartphone! Stryg lige fra din startskærm eller tryk på lanceringsikonet for at finde kureret indhold fra over 90 af dagens mest populære indholdskanaler fra genrer som børn og familie, bryde nyheder, sport, komedie og livsstil. Alt inkluderet!

Det er rigtigt. The Uncarriers New Magenta Max Plan, som vil koste $ 57 / måned en linje for tre linjer, vil ikke spjælbe dine datahastigheder, uanset hvor meget du bruger. T-Mobile touts det som den første plan bygget for at udnytte 5gs kapacitet og hastighed fuldt ud. Du får de hurtigste hastigheder T-Mobile kan tilbyde baseret på din placering, ud over ubegrænset 4K UHD video streaming. Du får også 40 GB High-Speed ​​Mobile Hotspot, som er den eneste spjæld, du vil se, om du abonnerer på planen.

Vi kom lige sammen med Sprint, og var allerede Americas 5G dækning og hastighedsleder. Magenta Max er bare en første smag af, hvad vores netværkskapacitet giver os mulighed for at gøre! sagde T-Mobile CEO Mike Siever. Når du er en tung databruger med en super-hurtig 5G-smartphone, vil du ikke blive ramt med hastighedsbump. Det er som at have en Ferrari og bliver tvunget til at køre den i skoleområdet. Nå, nu er det tid til at åbne er op på den brede åbne magenta vej! Og vi er lige ved at komme i gang. Spænd sikkerhedsselen!

T-Mobile har desuden annonceret sin opdatering af standard Magenta-planen med 100 GB højhastighedsdata i stedet for 50 GB og 5 GB højhastighedstogtgående hotspotdata i stedet for 3 GB. Det koster det samme, det gør nu.

Magenta Max vil lancere den 24. februar og koster $ 85 / måned for en enkelt linje. Det sælges til en rabat først for $ 47 / måned for tre linjer. Alle disse priser er kun tilgængelige, hvis du aktiverer Autopay. T-Mobile vil også tilbyde dig op til $ 650 pr. Linje, så du kan skifte fra din gamle transportør uden at skulle betale for at forlade.

Det ser ud til, at hver mobiludbyder på planeten forsøger at overbevise dig om at opgradere til en 5G-plan, telefon eller begge dele. Hvis du planlægger at hente en skinnende ny 5G-telefon, vil du også gerne se på opgradering eller sikring af, at din nuværende plan er kompatibel med dine luftfartsselskaber 5G-netværk.

Hvad skal man se efter i en g ubegrænset plan

Lad os se det: De fleste luftfartsselskaber vil overbevise dig om, at de er den bedste luftfartsselskab på Planet Earth, men det gør ikke at vælge en plan lettere for dig. Så heres hvad skal man se efter, når man handler for en 5G ubegrænset plan:

Bedste samlet: AT & T Ubegrænset Elite

På et nært sekund er T-Mobiles Magenta Max Plan en stor værdi, hvis Canada og Mexico Roaming er mindre prioriteret for dig. På samme måde som AT & T Ubegrænset Elite ser du på fuld adgang til T-Mobiles 5G-netværk - herunder dets hurtige mid-band-netværk "uden Slowdowns baseret på din brug. Du får den samme 4K video streaming og 40 GB hotspot data som du ville med AT & T Ubegrænset Elite.

BEDSTE PERKS: Verizon Få mere ubegrænset

Ved $ 90 om måneden for en enkelt linje eller $ 55 pr. Linje pr. Måned for en familie på fire, får Verizons mere Plan Aint billig. Men hvis du kører matematikken, ville de ekstra frynsegoder køre dig over $ 30 ekstra en måned på egen hånd.

Der er et par bemærkelsesværdige Downsides til denne plan, selvom. For eksempel er du begrænset til 720p video streaming, medmindre du betaler en ekstra $ 10 en måned pr. Linje. Også, hvis du søger at rejse til Canada eller Mexico, har Verizon en hårdt 0. GB High-Speed ​​Data Limit pr. Dag, før du bliver spredt helt ned til 2G-hastigheder. Og endelig får du kun 50 GB højhastighedsdata, når du bruger 4G LTE eller Verizons 5G Nationwide Network. Du kan dog få 4K video streaming og virkelig ubegrænsede data, hvis du er forbundet til luftfartsselskaberne 5G Ultra-Wideband Network.

Best for rejsende: Google Fi Unlimited Plus

Du vil ikke få nogen fancy frynsegoder her som om du ville, hvis du gik med en stor transportør som T-Mobile eller AT & T, men du er i stand til at rejse internationalt uden ekstra omkostninger i over 200 lande. Yep, du læser det rigtigt "ingen ekstra omkostninger og adgang til samme højhastigheds-datavovn som om du rejste Domestically inden for USA.

Bemærk, at du har en blød 22GB-gashåndtag baseret på netværkskapacitet; Det samme gælder, når du roaming internationalt. I det væsentlige, hvis du er på et overbelastet tårn, vil du blive sendt til bunden af ​​prioritetslisten, hvis du har brugt din 22 GB. På $ 45 om måneden pr. Linje til en familie på fire eller 70 dollar om måneden for en enkelt linje, er Google Fis Unlimited Plus en solid mulighed for rejser. Heck, det er en god plan, hvis du har solid T-Mobile dækning derhjemme.

Best for Verizon-brugere: Synlig ubegrænset

Denne ene er lidt underligt, fordi synlige skal certificere din telefon til at arbejde med sin service. Og fordi det er synligt Piggybacks Fra Verizon, er du mere tilbøjelige til at have en kompatibel telefon, hvis du kommer fra Verizon. Hvis du ikke, desværre, er synlig ikke en mulighed for dig.

Hvis det virker for dig, er synlig en utrolig værdi, selvom du kun planlægger at bringe over en enkelt linje. Synlig har også noget, der hedder Party Pay, hvor du kan deltage i en fest via et invitationslink. I teorien kunne du have hundredvis af mennesker i samme parti, og alle vil betale $ 25 pr. Linje uanset hvem der slutter sig eller blade. Så længe du opretholder fire eller flere personer i din fest, er du solid.

bedst for familier: cricket ubegrænset familieplan

Hvis du ikke kommer fra Verizon, er crickets tilbud det bedre alternativ. På $ 33 pr. Linje for en familie på fire eller $ 60 for en enkelt linje, ser du på ubegrænsede up-capped data, 15 GB hotspot data og ubegrænset brug i Mexico og Canada.

Cricket Piggybacks Fra AT & TS Network, og ligesom planen ligner Giants ubegrænset elite plan. Og som vi for nylig rapporterede, vil cricket-brugere endda få adgang til den annonceformede version af HBO MAX.

Der er et par ulemper at gå med cricket, selvom. For eksempel vil du være begrænset til 480p video streaming, og cricket synes at være selektiv , på hvilke enheder faktisk kan få 5g, selvom din telefon teknisk set får 5g, hvis du har tilmeldt dig AT & TS Ubegrænset Elite Plan.

Jeg skifter bare fra metro med 4 linjer til Magenta Max 3 dage siden. Jeg skifter primært årsagen til, at Deprioritize data på Metro på mit område er virkelig virkelig dårlig, selv med et VPN plus internettet på min komplekse bygning suger, og de tillader ikke andre ISP-udbydere med det, der er sagt, har været en 180 vending på en positiv måde for mig.

Vigtig

T mobile job, beskæftigelse i Manhattan, NY

T mobile job, beskæftigelse i Manhattan, NY

Sammenlign netværksdækningen for mobiloperatører og kontroller deres ydeevne derhjemme

New York City sues tmobile for at krænke forbrugerbeskyttelsesloven, sælger brugte telefoner

New York City sues tmobile for at krænke forbrugerbeskyttelsesloven, sælger brugte telefoner

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile, Butikker Placering og kontaktoplysninger, 3 anmeldelser fra kunder, åbne timer, billeder på Nicelocal. om. Tmobile på kort.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find dine nærliggende tmobile butikker WiFi hotspots i USA, kontaktoplysninger, åbningstider, kort og GPS-retninger til TMOBILE McKinney TX.

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

Celledækning i McKinney for Att, Tmobile, U.. Cellular, Verizon.

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

Søgning efter en T-mobilbutik i nærheden af ​​mig i Mechanicsburg, PA Find den nærmeste T mobile butik og forhandler i nærheden af ​​dig nu med vores gratis søgning

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

T-Mobile, Mesa. 1 ligesom 17 var her. Glædelig jul fra leder i 5G Nu Amerika største 5G netværk giver også den hurtigste og mest ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.