TMobiles Samsung Galaxy S21 er Kom en ældre Softwareopdatering

KTLA.

Den nye build kommer med 1 marts 2022 Android sikkerhedsrettelse, der sandsynligvis vil MIFF nogle brugere, da Samsung allerede er begyndt at rulle ud plasteret maj. Desuden opdateringen er changelog kun nævner forbedringer af smartphone kamera og ydeevne, men du får også Et UI 3. funktioner.

Den nye firmware bærer versionsnummer G975USQU5GUCG og kræver et download på omkring 1. GB. Opdateringen er rullende ud over luften, og hvis du ikke har modtaget den endnu, kan du tjekke for det manuelt ved overskrift til telefonens indstillinger> Softwareopdatering i menuen.

Rammerne bruger Bluetooth og tilfældige tal at holde styr på de telefoner, du kommer i kontakt med. Så, når nogen fortæller systemet ve været inficeret, vil det advare alle de telefoner, de kom i kontakt med.

Systemet gør ikke spor placering eller identiteter og eksperter er enige om det gør meget for at beskytte privatlivets fred. Alligevel systemet isnt få meget trækkraft og thats sandsynligvis på grund af privatlivets fred.

Folk er temmelig suspekt, forståeligt , forklarede Mike Feibus, en tech analytiker i Scottsdale, Arizona. Over Skype, Feibus forklarede mig, at han mener, forbrugerne begyndte at stole på store tech mindre efter Facebooks Cambridge Analytica Skandale.

Det er ikke sandt. I virkeligheden, Apple og Google annoncerede planer for den nye software tilbage i April. Den blev udgivet som en softwareopdatering i iOS 13. og som en opdatering til Google Play Services omkring samme tid.

Indtil videre, North Dakota, Alabama og South Carolina sige theyre bygning apps, der bruger rammer. I en erklæring, siger Apple 22 lande har udtrykt interesse i at bruge systemet, men store stater, herunder New York og Californien har ikke fået om bord.

Pop det åbne, sætte din telefon i og du er ud af nettet â € ”dens så enkelt er det, siger Aaron Zar, administrerende direktør for selskabet, og selv beskrevet direktør for frakobling. Hes været at sælge ideen om smartphone privatliv i et årti nu.

Identificer enhedens nuværende softwareversion

Har du problemer med din Galaxy S8 ikke henter softwareopdateringer? Vi ved, at der er mange S8 ejere, der har dette problem. Hvis du er en af ​​dem, lære hvad de skal gøre ved at følge vores forslag nedenfor.

Mine mødre Galaxy S8 har sagt downloading softwareopdatering. Vær venlig ikke at forlade WiFi dækningsområde, i nogle timer nu. Statuslinjen er stadig på 0 og havent flyttet. Telefonen har været i WiFi interval for den hele dagen. Det underlige er også vi kan også gøre andre ting på telefonen, men softwareopdateringen forbliver den samme. Hvis yall kan hjælpe os, det ville være fantastisk og tak!

Sørg for, at din Galaxy S8 er klar til at modtage den nye opdatering. Du kan gøre det ved at have mindst 1 GB ledig lagerplads. Hvis theres øjeblikket ikke plads nok, slette nogle apps eller flytte ikke-systemkritiske filer såsom billeder, videoer, dokumenter, musik, mv til et SD-kort, computer eller en anden telefon. De fleste systemet opdatere filer er forholdsvis stor, så har mindst 1 GB ledig plads er vigtig. Hvis du kan frigøre mere plads end det, thats derefter endnu bedre.

En anden god måde at løse dette problem er ved at sikre, at du indstiller alle apps tilbage til deres fungerende tilstand. Dette gøres ved at nulstille alle apps tilbage til deres oprindelige konfiguration. Her er hvordan:

I tilfælde af en af ​​de apps forhindrer opdateringen fra proceduren, kan du prøve at genstarte din S8 til fejlsikret tilstand. Dermed blokerer al downloadet apps fra arbejde. Så hvis din S8 opdaterer på fejlsikret tilstand kun, kan du satse en app er synderen.

Aftørring telefonen og returnere sin software tilbage til standardindstillingerne kan være den eneste løsning, som du kan prøve. Du bør forsøge at fabrikken nulstille din enhed, hvis ingen af ​​de ovenstående forslag mislykkes. Her er hvordan:

TMobiles Samsung Galaxy S10 får Én UI 3. med den seneste opdatering

Omgåelser

Denne mulige løsning gælder kun for rodfæstede enheder. Noget rod software må forsætligt blokere Samsung eller carrier opdateringer. Hvis din S8 er rodfæstet, så prøv at unrooter det først, før du installerer opdateringerne igen.

Telefoner oprindeligt designet til en bestemt netværk vil ikke være i stand til at opdatere Android når de anvendes i en anden transportvirksomhed. For eksempel kan en AT & T Galaxy S8 ikke kunne installere Android-opdatering, hvis den er låst op og bruges i et T-Mobile-netværk. Hvis din S8 ikke blev leveret af din transportør, kan det være årsagen til problemet. Tal med din transportør om det for at se, om der er noget, de kan gøre for at hjælpe.

Hvad sker der, når disse "apps" opdaterer, nogle gange i baggrunden uden at vide for system apps, tack de på de nyligt downloadede dele til den eksisterende binære installerede. Dette efterlader en arbejdsprogram uden behov for at geninstallere det hver opdatering. Men denne proces forlader nogle gange tingene urene og får appen til at mishave. Gør en cache rent styrker applikationen for at afslutte, dumpe det uønskede cache-lagring, der indekseret det gamle binære og genindeks fra ny. Du ender med at genopbygge disse processer med mere effektiv opbevaring og generelt korrekte ud af kontrollen.

Bemærk: Hvis du bliver bedt om det, skal du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk for at downloade softwareopdateringen. For at starte Download efter aktivering af Wi-Fi skal du trykke på Apps> Indstillinger> Generelt Tab> Om Telefon> Software Update> Fortsæt opdatering.

Når opdateringen er færdig, genstarter din telefon og overgår gennem en række advarsler med angivelse af Android opgradering. Når din telefon har tændt, vil du blive underrettet om, at softwareopdateringen er installeret korrekt. Tryk på OK for at lukke meddelelsen.

Softwareopdateringer kan forbedre enhedens stabilitet og give en række yderligere fordele, herunder brugeroplevelsesforbedringer, præstationsforbedringer og de nyeste sikkerhedsretter. Denne side har links til de nyeste softwareopdateringer for alle understøttede Verizon trådløse enheder.

Samsung fik en tidlig start på at levere oktoberens sikkerheds patch internationalt, og leverede det til brugere før september havde endda trukket til en tæt. Som sædvanlig følger amerikanske baserede enheder omkring en uge bag â € "ikke for lurvet, i betragtning af pixelejere har kun fået opdateringen på mandag. Som oktober fortsætter, modtager flere Samsung-telefoner deres Stateside opdateringer.

Samsung Galaxy Note8 havde et fremragende løb. Efter det kolossale eksploderende batteristatastrofe, at noteen7 repræsenteret i 2022, var Samsung på udkig efter noget, der var godt nok til ikke kun at rydde op på notatmærket, men også blevet en salgssucces â € "og SAMSUNG leveret. Men alle gode ting skal komme til en ende, og for Galaxy Note8 er den tid kommet. Det har officielt nået ud af livet.

Android 12 er endelig her - selvom det ikke er ude for pixelenheder endnu ikke - hvilket betyder, at nedtællingen for virksomheder, der ikke har hedtet Google til at opdatere deres enheder, er på. Weve set Samsung åbner sin ene UI 4 beta-program tidligere end forventet, og nu drejer dens OnePluss. Bygge fra sine Oxygenos 12 Developer-forhåndsvisninger, giver dagens åbne beta-build OnePlus 9 og 9 Pro-brugere mulighed for at teste nogle nye funktioner og forbedringer sammen med Android 12.

Samsung er tro mod traditionen i denne uge, da det frigiver september 2022 Sikkerhedsapparat før et andet firma, i nogle tilfælde før august var endda færdig. Denne opdatering indeholder en ny version af en UI til Galaxy Z Flip og Z Flip 5G, hvilket medfører funktioner fra den nye Z Flip3 til de ældre enheder internationalt.

Der er en god chance, at din smartphone allerede har erstattet din tegnebog â € "Jeg trækker sjældent ud mit betalingskort, når du køber mere â €", og det kommer til dine bilnøgler næste. I januar meddelte Samsung sin "digitale nøgle" -funktion sammen med Galaxy S21 for enhver UWB-udstyret smartphone, men vi har ikke hørt meget om det siden. Med oktoberens sikkerhedsopdatering, der nu ankommer, er virksomheden endelig returneret med en vis integration.

Samsung begyndte at opdatere sine internationale enheder med september-sikkerhedspladsen lige så august kom til en tæt. Nu er det tid for kunderne i USA at komme ind på handlingen, da den ulåste Galaxy S20 og S21 begynder at modtage sikkerhedsopdatering i september 2022 for sig selv.

Vi så det tidligere i ugen, nu kan du prøve det selv. Den nyeste softwareopdatering til OnePlus 9 og 9 Pro gik bare live, og den pakker den nye Hasselblad XPAN-optagelsestilstand. Denne kameraindstilling gør det muligt for telefonens kameraer at efterligne et berømt køligt ultra-vidvinkelkamera i både billedets billedformat og kameraets softwareinterface.

OnePlus har lige udgivet Oxygenos 11.. . Til OnePlus 9-serien, og opdateringen er pakket med nye kameraets funktioner. I ånden i OnePlus 'samarbejde med Hasselblad har de to virksomheder genskabt et ton af funktioner, der er kendt fra det klassiske Hasselblad XPAN-filmkamera til en vintageoptagelsesoplevelse, herunder en grænseflade baseret på kameraets søger.

Samsung udgav en UI 3. Ved siden af ​​Galaxy Z Flip3 og Z Fold3, tilføjer masser af opgraderinger til sin foldbare lineup, som forbedret flextilstand, trækker og splittes, og den nye proceslinje. Heldigvis en UI 3.. Er nu tilgængelig for alle Samsungs foldede håndsæt, fortid og nutid, med nogle bag-the-scenes optimeringer, der også gør deres vej til Samsungs mere konventionelle smartphones.

Den nye slid OS-Powered Galaxy Watch4 kommer i to versioner: Den klassiske, med en fysisk roterende bezel for nemt at navigere menuer og den ikke-klassiske, hvilket gør det samme med en berøringsfølsomt kant på sin runde skærmen. Samsungs nyeste softwareopdatering omhandler sidstnævnte, da nogle brugere klagede over at rulleproblemer. Det er tilgængeligt at downloade lige nu.

Xiaomi har lavet et navn for sig selv takket være sin smartphone's fremragende bang-for-the-buck-forhold. Men hvor der er lys, er der skygge, og Xiaomi-enheder er normalt blandt dem, der ser de færreste Android-version opgraderinger. Det er ved at ændre sig for virksomhedens kommende nye flagskibstelefoner, der skal meddeles September 15. Xiaomi har netop delet, at 11T og 11T PRO får tre generationer af Android-opgraderinger og fire års sikkerhedsretter, skridt lige op til Samsungs seneste engagement .

OnePlus NORD-ejere, der er en del af virksomhedens åbne beta-program, bør kontrollere deres telefoner nu: Der er en ny opdatering ledet ned i røret. Det er ikke fantastisk med hensyn til indhold; Den største praktiske tilføjelse er, at Android Security patchen er bumpet op til august. Men der er nogle store ting derinde, hvis du virkelig kan lide den altid-på displayet.

Når det kommer til smartphones, ankom vi alle opdateringer hurtigere og i mere udvidede perioder. Som ydeevne fortsætter med at forbedre med hvert eksamensår, kan opgradering til en ny telefon hvert andet eller tre år begynde at føle sig som en unødvendig udgift. Det er også en miljømæssig bekymring, da mange forsøger at reducere affald skabt fra konstant at erstatte gadgets. Med henblik herpå har den tyske regering foreslået en ny politik, der ville forlænge levetiden â € "og repairability â €" af din enhed i de kommende år.

Hver måned fortsætter Samsung til at imponere med sit engagement i rettidige sikkerhedsopdateringer. Lige nu ruller den 2022 august sikkerheds-patch ud til en række højt profilerede galakse-telefoner i USA, mindre end en uge bag internationale modeller. o Langt opdateringen er tilgængelig for Galaxy S21, S21 + og S21 Ultra på alle tre hovedbærere samt den ulåste S20 og Note20-serien og flere A-serie-telefoner. Den indeholder de sædvanlige fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer. Vi holder dette indlæg opdateret, da andre telefoner modtager august-patchen.

Google gjorde et forbandet godt arbejde med at holde de fleste funktioner i 2022 pixelknopperne, men drastisk reducerer prisen på pixelknopperne A-serien. De lyder stadig ret godt, er ganske behagelige at bære, og. indtil har nogle statiske. Mens en ny opdatering ikke løser det, er det slippe af med en pesky volumen bug.

Vigtig

Er 5 g hjemme internet svaret på dine husholdninger bredbåndsbehov

Er 5 g hjemme internet svaret på dine husholdninger bredbåndsbehov

Detailhandel medarbejdere begynder at se en stor spike i deres minimumsløn. Mange af detailforretningerne er stadig lave på arbejdstagere, og i betragtning af stigende inflationskostnader for mange af de ledige, måtte disse virksomheder tilpasse sig til leje mere personale.

Tmobile Greenbrier Mall

Tmobile Greenbrier Mall

Stedet for nyhedsartikler om aktuelle begivenheder i USA og resten af ​​verden. Diskuter det hele her.

Tmobile Store i Riverpark Shopping Center Steder, Timer, Rangerings, Kontakter

Tmobile Store i Riverpark Shopping Center Steder, Timer, Rangerings, Kontakter

Yp. OM lokal søgning forbinder dig med over 19 millioner lokale virksomheder. Find folk og find den rigtige forretning og få ting gjort yp, den nye måde at gøre, aka gule sider.

Tilslut din bil til nettet og holde teen chauffører ærlig med Rogers Smart Drive

Tilslut din bil til nettet og holde teen chauffører ærlig med Rogers Smart Drive

Nogen bruger SyncUP Drive OBD2 modulet fra tmobile Jeg leder hvis denne ting er kompatibel med den nye Ram. Tech spørgsmål Er diagnostik ...

TMOBILE US Planning Familyorientated Addition til Syncup Product Set

TMOBILE US Planning Familyorientated Addition til Syncup Product Set

Temmelig interessant produktservice. Enhver, der hørte om dette, ser den gratis vejhjælpstjeneste, at det let betaler for sig selv. 2 per måned x24 ...

TMobiles SyncUP DRIVE forvandler din bil til mobile hotspot

TMobiles SyncUP DRIVE forvandler din bil til mobile hotspot

Køb PeraltaProducts USB-adapter til tmobile SyncUP DRIVE 2 Drive2 Z6200 SD6500 SIMU online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Bahrain. 303365144791

SyncUP FLEET HOS positive anmeldelser Kommentarer

SyncUP FLEET HOS positive anmeldelser Kommentarer

Mysyncupfleet download, Mysyncupfleet, Mysyncupfleet

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Projektet efficient vil som planlagt, og holdet på tmobile indset det havde brug for en anden tilgang. Holdet havde arbejdet med to forskellige selskaber over en

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Brug dette dokument til flere enheds hardware detaljer til din Syncup Tracker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.