Top 10 Musthave Apps til Galaxy Note9

Sådan vises skjulte apps på Samsung Galaxy Note 9

For en tid siden lancerede Samsung deres nye flagskibsenhed Galaxy Note 9. Her kan du få Samsung Galaxy Note 9 Apps til Samsung Devices. Vi deler en fuld vejledning til at installere Samsung Galaxy Note 9 Stock Apps på Rooted Samsung Devices. Disse apps vil blive installeret på næsten alle Samsung-enheder.

Samsung frigivet enhed Galaxy Note 9 Globalt, note 9 lanceres i august 2022. De lancerede den nyeste smartphone deres populære note serie enhed. Den navngivne af enheden er Samsung Galaxy Note 9. Samsung Galaxy Note 9 er en high-end flagskib-range smartphone, der følger med et dobbelt kamera og den AMOLED-skærm med HD-opløsningen.

For nogle dage siden delte vi Galaxy Note 9 Wallpapers og Ringetoner, WEVE leverede linket herunder. Du ved, at vi altid deler alle telefon apps så hurtigt som muligt på vores hjemmesider. I dag deler vi Samsung Galaxy Note 9 apps. Disse Samsung Galaxy Note 9 apps kan installere på rooted Samsung nyeste enhed. Tjek nedenfor for Galaxy Note 9 specifikationer.

Samsung Galaxy Note 9 leveres med alle Samsung Stock Apps, herunder Bixby 2., Samsung Music, Finder V9, Touchwiz og meget flere apps, vi har angivet alle disse apps nedenfor. Takket være XDA Senior Medlems Albe96 til Port Galaxy Note 9 Apps til andre enheder. Disse apps arbejder med Galaxy S9, S9 +, S8, S8 +, S7, S7 Edge og NOTE 8. Disse apps skal installeres i den normale app på din Samsung-smartphone. For at installere alle disse apps skal du først rod din enhed.

Samsung Galaxy Note Apps List:

Det gode er, at det bare er et mindre problem, og du kan rette det på egen hånd uden at skulle spørge nogen om hjælp. Der har været så mange løsninger og løsninger til dette problem online, men i dette indlæg vil jeg dele med dig de få endnu effektive og dokumenterede løsninger på dette problem. Så hvis du er en af ​​de brugere, der bugged med dette problem, fortsæt med at læse, da denne artikel kan være i stand til at hjælpe dig en eller anden måde.

Før vi går videre, hvis du leder efter en løsning på et andet problem, så besøg vores Galaxy Note 9 Hjælpeguider, for vi har allerede behandlet nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed. Vi kan allerede have artikler på vores hjemmeside, der kunne hjælpe dig med at løse problemet med din telefon.

Fjern Google-konto og genindsæt den. Da det er et spilbutiksproblem, kan din Google-konto også have noget at gøre med det. Så for at sikre, at det ikke skyldes kontotsynkroniseringsproblemet, skal du prøve at fjerne din Google-konto fra din telefon. Derefter genstart din enhed og tilføj den samme konto tilbage. Herefter skal du downloade den samme applikation og se om det går igennem denne gang. Hvis det stadig er det samme, så prøv den næste løsning.

Sikkerhedskopier dine filer og nulstil din telefon. En nulstilling vil rette den, forudsat at du stadig har lagerfirmaet, der kører på din enhed. Nulstillingen bringer enheden tilbage til standardkonfigurationen. Du skal dog lave en sikkerhedskopi af dine vigtige filer og data, da de vil blive slettet under processen. Efter backupen skal du følge disse trin for at nulstille din telefon:

Jeg håber, at Weve har været i stand til at hjælpe dig med at løse problemet med din enhed. Vi ville sætte pris på det, hvis du hjalp os med at sprede ordet, så vær venlig at dele dette indlæg, hvis du fandt det nyttigt. Mange tak for læsning!

Din telefon er en app-maskine! Du kan gennemse og downloade apps for at passe til dine behov. Du kan også afinstallere eller deaktivere apps, du virkelig ikke har brug for eller bruger. Hvis du lærer at administrere alle apps, vil du kunne maksimere din telefons potentiale. Uendelige muligheder er i din håndflade!

Der er to app butikker til rådighed for dig: Play Store og Galaxy Apps. Vælg en App Store, og gennemse de tilgængelige apps ved at bruge Sorteringsindstillingerne. Fundet den app, du vil downloade? Lad os få det! Tryk på applikationen og derefter touch INSTALL.

Har du indlæst apps, du ikke rigtig bruge? Du kan ikke helt fjerne nogle indlæst apps, men du kan deaktivere dem. Fra startskærmen, skal du stryge op eller ned for at få adgang Apps. Tryk og hold den app, du vil deaktivere, og derefter touch Disable.

For at bruge bestemte funktioner, kan en app bede dig tilladelse til at få adgang til nogle af dine oplysninger. For eksempel kan e-mail beder om tilladelse til at se dine kontaktpersoner, så det kan importere dine venners kontaktoplysninger.

Hvis youve tillod en tilladelse ved et uheld, kan du altid ændre indstillingerne. Først Opena Indstillinger, og derefter søge efter og Selecta Apps. Tryk på den ønskede app, og derefter knalde til og touch Tilladelser. Tryk the slider ved siden af ​​den tilladelse, du ønsker at benægte.

Tak for din feedback!

Note 9, gamle kontakter, kan jeg sende tekst. Eventuelle nye beskeder, tekst vil gå ned, har Beskeder stoppet. Åbn app igen. Send feedback. er en hvad jeg får. Da jeg forsøgte at åbne en e-mail, crashedâ € |got meddelelse som: Gmail er stoppet. Åbn app igen. Send feedback. Har kaldet AT & T-support 2x, har masser af ændringer .. o hjælp. Endelig fik det udskiftet. Men det er stadig gør de samme problemer. Tænk sin ikke telefonen, men operativsystemet. eller nogle app .. NY Samsung Note 9.

En beskadiget systemcachen kan undertiden føre til app nedbrud eller generelle langsomme problemer med ydeevnen. For at sikre, at din Note9 bruger et godt system cache, skal du sørge for at rydde sin cache partition. Her er hvordan:

Ikke alle apps kan arbejde ordentligt med nyere telefonmodeller. Nogle kan påvirke andre apps, mens de fleste kun kan medføre problemer i sig selv. For at minimere risikoen for fejl, der kommer fra uforenelig apps, skal du sørge for, at alle apps på enheden er up-to-date. Du kan gøre det ved at lade appen Google Play Butik til automatisk at hente opdateringer. Hvis du har ændret denne standardindstilling før, skal du manuelt tjekke for app-opdateringer.

En anden god måde at løse dette problem er ved at sikre, at du indstiller alle apps tilbage til deres fungerende tilstand. Dette gøres ved at nulstille alle apps tilbage til deres oprindelige konfiguration. Her er hvordan:

For at kontrollere, om en tredjepart app er at skylden, kan du køre din Note9 til fejlsikret tilstand. I denne tilstand, vil alle tredje parts apps blive blokeret, så kun forudinstallerede apps til at køre. Hvis du ikke prøvet denne fejlfinding før, foreslår vi, at du gør. Disse er de skridt til at genstarte telefonen til fejlsikret tilstand:

Når din telefon med succes kører i denne tilstand, observere det nøje og sammenligne sine præstationer, når dens kører i normal tilstand. Normalt, hvis problemet skyldes tredjeparter, vil telefonen køre hurtigere og smidigere i denne tilstand. For at identificere, hvilke af dine apps er årsag til problemer, bør du starte telefonen tilbage til fejlsikret tilstand og følge disse trin:

Problem #: Galaxy Note pokemon gå app wont arbejde

Jeg har købt nye Samsung note 9 i dag. Jeg har prøvet alt og kan ikke få pokemon gå på arbejde. Jeg kan trække det op, men alt hvad jeg får, er min avatar i midten af ​​skærmen med noget kort. Skal jeg nødt til at vente Niantic at opdatere den app?

Løsning: Pokemon Go kræver en stabil internetforbindelse for at arbejde ordentligt. Får du god internet hastighed på din telefon? Hvis din mobildataforbindelse er uberegnelige og ikke giver stabil forbindelse, kan dette være grunden til, at der ikke som forventet app.

Hvis problemet fortsætter, selv når du er ved hjælp af en stærk wifi-forbindelse selv, eller hvis din mobiltelefon datahastighed er ikke et problem, så må det kun være en app problem. Vi foreslår, at du rapportere fejlen til sin udvikler til støtte.

Problem #: hvordan du løser seddel meddelelse problem galakse: cant brug personlige eller brugerdefinerede lyd notificationsÂ

Jeg havde en note 8 og netop opgraderet til note 9 og jeg spørger mig selv, hvor er de personlige meddelelser lyde? Jeg kan ikke tildele nogen personlige meddelelser. Dette er for tekstbeskeder. Er der en anden app jeg kan bruge? Eller gør denne nye high tech telefon har en måde? Tak på forhånd.

Løsning: Tilpassede underretninger for den nyeste Samsung Beskeder app er blevet fjernet. Du kan ikke længere andre end de standardindstillinger for denne app brug lydunderretninger. Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge brugerdefinerede lydunderretninger til dine tekstbeskeder, foreslår vi, at du bruger en anden en som Googles Android Beskeder eller lignende apps.

Problem #: hvordan du løser Galaxy Note tekstning problem: at sende kopier af samme tekstmeddelelse

Jeg har en Note9, og lige siden softwareopdateringen, vil min telefon sende dublerede og nogle gange tredobbelte beskeder, men kun når du rejser ud af landet. Det fungerer fint, når Im i USA. Ive forsøgte skifte apps, clearing caches, og tørrede cachelageret. Intet synes at arbejde, og dens driver mig nødder. Hjælp venligst!

Løsning: Hvis problemet kun opstår, når du er uden for dit hjemmenetværk, så dens ikke en enhed problem overhovedet. Det kan være forårsaget af en fejl, når telefonen skifter til et andet netværk, sandsynligvis en i sine netværksindstillinger. Prøv at rydde indstillingerne enhederne på netværket at se, om det hjælper. Her er hvordan:

Uanset om du bare køber en Samsung smartphone for første gang, eller har været en regelmæssig bruger af Samsung Galaxy Series smartphones, er der en bemærkelsesværdigt træk, der hopper på dig fra dit første forsøg.

Det kan være lidt forvirrende, hvorfor du har brug for en apps bakke, når du nemt kan få adgang til dine apps ikoner fra startskærmen, som kun er et par ruller væk fra Home-knappen. Vi har ikke en Definitiv Svar på dette spørgsmål, men det er indlysende, at fabrikanterne forventede, at brugerne måske ikke sætter pris på Apps-bakken, så der er en mulighed for at deaktivere denne funktion på Galaxy Note 9 .

For at fjerne apps bakken fra Galaxy Note

1. Stryg meddelelsespanelet nedad på hovedskærmen, og klik derefter på Gear-ikonet for at få adgang til menuen Indstillinger2. Klik på undermenuen Avancerede funktioner, hvorfra du kan navigere, indtil du finder Galaxy Labs Entry Icon3. Klik på Galaxy Labs-funktionen og sørg for, at du vælger Vis alle apps på startskærmfunktionen, så snart du kan. Skiftet vil have skiftet til den ON-tilstand, som vil hjælpe dig med at bekræfte, at du er færdig med processen, og så kan du afslutte indstillingerne

Hjælper dig med at lære, hvordan du fjerner apps-bakken fra din Galaxy Note 9-smartphone, kan ikke være en Værd at Erfaring, hvis vi ikke lærer dig, hvordan du Reactivate Denne funktion hver gang du har du har lyst til. Husk på, at alle de trin, der fremhæves ovenfor, skal gentages, når du vil genaktivere apps-bakken på galaksen NOTE 9.

For det første er Mimicker Alarm, en vidunderlig app, der hjælper dig med at fuldføre daglige mål og afhænger af omgivelserne for at forbedre brugeroplevelsen. Det er en app, der bruger maskinens sprogalgoritmer til at måle og opfylde opgaver. Du vil ikke gå glip af det.

Du kan også forbedre dit produktivitetsniveau med en strømlinet tidsstyringsstrategi ved hjælp af hjernens fokusproduktivitetstimer. Eller hvis du er en lister slags person, er der ingen bedre måde at holde styr på de vigtigste dele af din dag end med listoutappen, der øger produktiviteten fra daggry til skumringen.

Der er mange forslag, som ligeledes er fascinerende . Da apps-bakken er blevet fjernet fra startskærmen på Galaxy Note 9, og alle apps kan kontrolleres på startskærmen. Vi kan satse på, at du vil reducere antallet af apps og fokusere på de vigtige dele, ikke?

Samsung Galaxy Note

Hvis du er den helt nye ejer af en Xiaomi Redmi Note 9, vil du være interesseret i at vide, hvordan du forbedrer sin dynamik. Og du gør det ikke kun ved at justere mobilindstillingerne, men også med et godt sortiment af apps, der supplerer dets funktioner. Derfor har vi denne liste over bedste apps til Xiaomi Redmi note 9 for at udvide dens funktionalitet og funktioner.

Mens der er utallige applikationer på Google Play-butikken, bliver det sikkert lidt svært at finde relativt gode apps og spil. Således har du brug for en kureret liste for det. Mens vi gør sådanne runde-ups, ser vi ud på forskellige aspekter, før vi sætter dem sammen. De applikationer, som vi nævner for Xiaomi Redmi Note 9, kan forbedre brugervenligheden, produktiviteten og selvfølgelig har du det sjovt. Af denne grund bør du overveje at bruge følgende apps på din telefon.

Must-have applikationer til Xiaomi Redmi note

Redmi Note 9 har 4 bagkameraer, som kombinerer en 48 megapixel hovedføler, en makro, en ultrabredvinkel og en dybdeføler. Interessant, hvis vi tager hensyn til prisen, men resultatet er meget stramt i nogle situationer.

Et problem, som du kan løse med et godt billedredigeringsprogram som Snapsed. Ikke alene har du de grundlæggende funktioner til at retouchere dine fotografier , men det har også værktøjer til at løse for eksempel en af ​​de mest almindelige fejl: Overeksponering .

Adobe Photoshop Lightroom

Ikke alene vil du have en imponerende sæt af redigeringsfunktioner, men du kan også bruge det som en kamera app. Selvom Xiaomi kamera app er helt komplet, kan du få nogle ekstra muligheder med Adobe app. Og selvfølgelig, vil du have den fordel, herunder dem direkte i din Adobe-bibliotek.

Microsoft Office

Men dont bekymre, kan du ordne det med programmer som Microsoft Office. Og nej, du behøver ikke at have en Microsoft-konto for at bruge alle de tilgængelige funktioner, som du kan bruge det uden at logge på

. Enhed info

MIUI 11 har flere funktioner til styring af ydelse og forskellige aspekter af et Xiaomi mobil. Men det er altid nødvendigt at have en komplet og dedikeret program, der hjælper os med at opdage noget problem i enheden, eller gør det muligt evalueringer af dens drift.

Vigtig

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Boost Mobile Min konto Espanol Detaljeret Log Instruktioner LoginNote

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots, og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Necesitas El Nmero de Telfono de Uber Habla Con UN AGENTE DE SERVICIO DE ATENCIN AL CLIENTE DESDE LA FUNCIN DE SOPOTE TELEFNICO EN LA APP PARA SOCIOSCUDUCTURE.

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

O2 Gratis SIM-kuponer promo-koder

Få op til25 fra O2 med vores eksklusive rabatkode. Leverer dig enorme besparelser i december 2021, når du handler via TroopScout.

O2 sim top up kredit og data i 1mn

O2 sim top up kredit og data i 1mn

Gratis 30 dages prøveperiode på Business O2 og Vodafone SIM-kort med ubegrænset stemme og SMS og 5 GB Data Godtgørelse eller ubegrænset Vodafone Broadband.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bliv en del af Telvista hold Fortsæt din karriere i vores teamoriented arbejdsplads, der fremmer og fejrer succes. Se vores åbne stillinger.

Airconect Internet Por Fibra PTICA, Telefona MVIL Y Fijo.

Airconect Internet Por Fibra PTICA, Telefona MVIL Y Fijo.

Para avianca es un placer atenderte. Ingrea e Identifica como quieres comunicarte con nosotros y con gusto agerderemos tus requerimientos. Contctanos.

Nyeste Motorola Razr 5G læk gentager gamle rygter, giver nogle nye info samt

Nyeste Motorola Razr 5G læk gentager gamle rygter, giver nogle nye info samt

Sælger brugte Motorola Moto RAZR-serien mobiltelefoner online til bedste pris, gratis dørtrin Pickup øjeblikkelig kontanter. At sælge dit gamle Motorola Mobile, Besøg websted Now

Sprint enhed begrænset adgangskode. Sådan fjerner Sprint OMADM meddelelse

Sprint enhed begrænset adgangskode. Sådan fjerner Sprint OMADM meddelelse

Her er de dialer koder for Sprint Lg Marquee. Du kan finde dem ved at dekompilere rammer. Ar og kigge i ...

Datenbankfehler.

Datenbankfehler.

Hej, jeg har tmobile Oneplus 7 Pro, og jeg har min telefon SIM låst op. Jeg tænker på at blinke til den internationale firmware, så jeg kan få opdateringer hurtigere. Mit spørgsmål er, vil jeg miste nogen funktioner ved at gøre det som tmobile Volte eller noget andet vigtigt, jeg kan ikke virkelig tænke på nogen tmobile funktioner, jeg selv bruger af hånd. Tak

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.