Top 5 Galaxy S21 Skærm beskyttere 3D Buet hærdet glas Film

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Black Ice Flex er specielt udviklet til Galaxy S21s nyt design og kameraer. Den skærmbeskytter er gennemsyret af en EPA-registrerede antimikrobielle additiv, der forlænger levetiden af ​​skærmbeskytteren ved at hæmme mikrobe vækst, der kan forårsage pletter eller overflade forringelse .

De beskyttere kan købes med op til $ 250 i enhedens skærm forsikring. En Privacy Edition er også tilgængelig til at beskytte dine følsomme data på skærmen ved at forhindre andre i at se din skærm fra siden.

Vi har udviklet den mest avancerede skærmbeskyttelse tilgængelig for Samsung Galaxy telefoner, sagde Ryan McCaughey, CTO for moderselskabet Penumbra Brands. Gadget Guard er forpligtiget til at beskytte dig og dine enheder for livet.

The Black Ice Flex er udviklet med flere integrerede lag, der plejer revne eller chip, for at give beskyttelse mod stød, der overstiger regelmæssig glas, men med et glas-lignende klarhed og føler. Den skærmbeskytter arbejder med Samsung ultralyd fingeraftryk scanninger. Nogle konkurrencedygtige skærmbeskyttere har et hul, så den ultrasoniske fingeraftryk scanner arbejde, der kan forårsage en skærm til at bryde eller samle støv.

Black Ice Flex skærm beskyttere er også tilgængelige for alle iPhone-modeller, Samsung Galaxy Note10 og 10+ og andre Samsung Galaxy modeller her, og gennem de deltagende forhandlere og Amazon. om.

Penumbra Brands tilbud og understøtter produkter, der forbedrer ydeevnen, æstetiske og levetid på mobile enheder. Vi er den innovation førende i vores branche, der leverer produkter, der beskytter og forbedrer vores kunders enheder. Vi er gradvist hæver for en sikker og sund brug af mobile enheder ved hele tiden at udvikle ny teknologi, materialer og produkter.

Sig hvad du vil om Samsung bruger en lavere opløsning FHD + panel på Galaxy S21, at skærmen ser fantastisk personligt. Heldigvis har virksomheden tilbage til en fladskærm og har også barberet nogle flere bezel for en endnu renere udseende. Plus, den flotte Dynamic AMOLED 2X skærm med en 120 Hz opdateringshastighed er silkeblød og intet mindre end eye candy.

Zagg invisibleSHIELD glassfusion visionguard

Under henvisning til den anmelderroste D30 slagfast teknologi, ZAGG invisibleSHIELD GlassFusion VisionGuard skærmbeskytter har en anti-mikrobielle overtræk på toppen og også skærer ned på skadeligt blåt lys eksponering.

EGV -Pak hærdet glas skærmbeskytter

Med en tykkelse på blot 0. mm, vuggende en oleofobisk belægning på toppen, og smart helbredende film, der automatisk får slippe af med mindre ridser og bobler, EGV løsning lyder fantastisk. Bedste del? Du får tre for under 5 dollars.

Zagg invisibleSHIELD glassfusion skærm vagt

Et af de stærkeste og mest kvalitet skærm beskyttere, du kan finde derude, det er afhængig af D30-teknologi for maksimal slagfasthed. Plus, hvis du tilfældigvis er en germaphobe, theres en antimikrobiel lag også.

Olixar hærdet glas skærmbeskytter

Med en hårdhed på 9H på Mohs-skalaen, den Olixar skærmbeskytter er så svært som det får for et hærdet glas lag. Det er stærkt ridse og splintsikre holder fingeraftryk mærker i skak og er kun 0. 7mm tyk.

Otterbox alpha flex skærm vagt

Navnet Otterbox er synonym med høj kvalitet og sker for at være en go-to mærke, når det kommer til tilbehør til mange. Det er yderst holdbart, præcision skære, højt på klarhed, og tilbyder en god touch respons.

Qhohq hærdet glas skærmbeskytter

Med tykkelse på kun 0. 5mm og en lystransmission 99. 9%, QHOHQ skærmbeskytter har også en afrundet bue kant og kommer med en oleofobisk belægning samt. Også, får du 3 kamera linse beskyttere.

Tauri hærdet glas skærmbeskytter

Denne ene har en 3D-snit omkring kanterne, har en oleofobisk belægning for at holde fingeraftryk markerer aways, har en tykkelse på blot 0. 3mm og tilbud høj klarhed med 99. 9% transmission. Den Tauri tilbyder er bare om den fulde pakke.

ESR flydende skærmbeskytter

ESR flydende hudbeskyttelsesbeskytter leveres med en selvhelende flydende hud, der gør mindre ridser og små bobler forsvinder over tid. Plus, det er ekstremt tyndt, højt på klarhed, og vil ikke forhindre fingeraftrykssensoren.

Ferilinso hærdet glasbeskyttelse

Ferilinso-tilbudet er faktisk et klart tilfælde, der følger med 2 lag af et hærdet glas, der rangerer 9h på MOH-skalaen og har et anti-fingeraftrykslag. I det væsentlige får du at beskytte hele enheden på et shoestring-budget.

Og med det slutter vi vores liste over den bedste Galaxy S21-skærmbeskytter på tværs af forskellige prispunkter, som du kan finde ud af det. Nu, hvis du bare vil have en skærmbeskytter af hensyn til ekstra ro i sindet og ikke nødvendigvis ønsker at bruge mange penge, lyder EGV-skærmbeskytteren som en god mulighed. For det første får du tre skærmbeskyttelsesfilm til under fem dollars. Plus, du får også et anstændigt sæt funktioner som en ultra-tynd 0. mm tværsnitsprofil, høj klarhed, oleofob coating på toppen og en nem installationsproces. ,EN

Men hvis du vil have den bedste skærmbeskyttelsesløsning derude for at beskytte din skinnende nye Galaxy S21 Ultra, se ikke længere end Zagg InvisibleSHIELD glasfusion VisionGuard + antimikrobielle skærmbeskytter. Det anvender den vaunted D3O Impact Resistance Technology, Ã, "holder smudges i bugt, har en anti-mikrobiel belægning på toppen og er også let på dine øjne, da det blokerer de skadelige blå lys.

Samsung S D Beskyttelses Beskytter

Samsung S21 Skærmbeskyttelsespris i Kenya er KSH 1500. Beskyt din smartphone-skærm med denne hærdet glasbeskyttelsesbeskytter. Det vil holde det sikkert fra disse uventede fald og de irriterende ridser. De tempererede glasbeskyttere har en bedre modstand end de konventionelle. Så i tilfælde af hits vil det være i stand til at tage op på alle virkningerne.

Samsung S D Beskyttelses Funktioner:

Amplify, konstrueret af Corning, leverer et uberørt vindue i din verden. Det er den bedste Galaxy S21-skærmbeskytter, der tilbyder langvarig styrke og op til 5x større ridsefasthed end det førende glas alternativ *, så visningen af ​​alle de vigtige ting på din telefon er helt klart.

Amplify glasskærmbeskytter

Køb en helt ny Galaxy S21? Vent ikke, før du har enheden i hånd til at købe en skærmbeskytter. Anvendelse af en skærmbeskytter I det øjeblik du fjerner beskyttelsesfilmen, skibes der med, er den bedste måde at undgå fingeraftryk og støv på. Hent en af ​​disse skærmbeskyttere til at dække din nye galakse fra dag 1. Hvis du allerede har begyndt at bruge din nye S21, og du vil tilføje en skærmbeskytter, eller skal du udskifte en beskadiget en, skal du bare sørge for at rense skærmen godt, inden du anvender. Så en skærmbeskytter, der er lavet for en, passer til den anden lige så godt.

Den første er LK-hærdet glasskærmbeskytter med en ledsagende kameraobjektiv til telefonens hovedkamera modul på bagsiden. LKS Screen Protectors taler altid om hårdhed og kvaliteten af ​​det anvendte materiale. Det beskytter din telefon med dobbeltforsvarsteknologi. Beskytteren er lavet af 9H hærdet glas, som er ridsefast og beskytter din skærm mod pludselige dråber og bump. Fingeraftryksbelægningen på skærmen sikrer, at der ikke er fingeraftryk tilbage, når du bruger din telefon. Det er nemt at rengøre og olieflugterne kan fjernes let. Skærmen er meget lydhør og påvirker ikke den normale responsivitet af din Galaxy S21. Den kommer i en 3-pakke beskyttere.

Spigen er et af de øverste navne i smartphone tilbehør. Spiden Neoflex Protector leveres med to beskyttere, så du kan bytte dem, hvis man bliver rodet op. Det koreanske mærke blev hurtigt en go-to place for telefonbeskyttelse og der er en god grund til hvorfor. Spigenprodukter er topkvalitet og samtidig vil du ikke røve banken. Neoflex-skærmbeskytteren er designet til galaksen S21 og leveres med mange klokker og fløjter til sin pris på $ 9. 9. Du får boblefri applikation og nulløftning med vådinstallation, nul glares eller regnbueeffekter, en selvhelende teknologi, der holder skærmen ridse og fingeraftryk. Dens sømløst kompatible med fingeraftryk scanner og s-pen. Du kan også matche denne skærmbeskytter med alle Spigen-tilfælde for fuldstændig beskyttelse.

Pulner er en anden højkvalitets hærdet glasskærmbeskytter til din galakse S21. Den leveres med 9h hårdhed, hvilket giver din telefon en kant over uønskede scuffs og ridse mærker. Dette hærdet glas leveres også med en hydrofobt og oleofobskærmbelægning, der beskytter mod sved og olierester fra fingeraftryk. Inde i kassen, vil du få 3 hærdet glas skærm beskyttere til din Galaxy S21 skærm og 2 kamera linse beskyttere, sammen med støvet klud, vådservietter, og en brugsanvisning.

ESR Liquid Skin skærmbeskytter er en ultra-tynd skærmbeskytter at han skal give kompromis med noget med hensyn til beskyttelse skærm. Denne skærmbeskytter er lavet af fleksible polymerer, der giver beskyttelse fuld-skærm til Galaxy S21 displayet. Du kan bruge denne skærmbeskytter med enhver sag eller dæksler til Samsung Galaxy S21. SR Flydende hud har en selvhelende egenskab, der gør lys skrammer og små bobler forsvinder med tiden. Mens nogle af de skærm beskyttere skabe problemer med ultralyd i-display fingeraftryks-scannere, men med en ESR skærmbeskytter, dont du nødt til at bekymre sig om, at der på alle. oull også få en installation kit inden din ordre på nem installation. ESR Liquid Skin Screen Protector kommer med en pakke med 3 skærmbeskyttere.

Næste er den IQShield skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Lavet med deres særlige LiQuidSkin klæbemiddel kombineret med en våd-installere metode, det sikrer en nem, boble-fri installation. Denne innovative beskytter også lover førsterangs følsomhed, selvhelende holdbarhed, og ikke-gulnende, optisk transparens. Dette er for de mennesker, der har absolut ingen kompromis, når det kommer til kvalitet skærm-beskyttere.

Den Whitestone dome Glass Full-Screen Protector til Galaxy S21-serien er absolut en præmie skærmbeskytter. Ved hjælp af en proprietær UV lim installation det er lavet på en måde, der gør det muligt at arbejde perfekt med din S21 skærm. Selv om det indebærer en vis omfattende installationsprocessen for den beskyttelse, det giver, er det absolut værd. Efter installation af skærmbeskyttelse kan du nyde krystalklar klarhed og langvarig beskyttelse takket være 9H hårdhed til absolut beskyttelse. Denne skærmbeskytter flåter alle boksene med hensyn til beskyttelse og funktionalitet. Vi anbefaler på det kraftigste at se en installation video, inden du forsøger at installere skærmbeskytter selv.

Med 30 Space Zoom, kan du zoome ind gennem afstand eller forstørre elementer for nære ting med utrolig styrke og opløsning. Zoom Låsning fastholder koncentration og stabilitet. De 64 MP kamera-system skud og leverer smukke portrætter, betagende landskaber, og skarpe nærbilleder ved en større opløsning.

Vi er skyld indsamles sammen de øverste skærm beskyttere, uanset om du er blot søger nogle mere dækning eller ønsker nogle handicapvenlige faciliteter. Denne liste dækker de bedste af de rigtige valg, der tilbydes med størrelser, priser og kvalitet lige fra små til store. For at hjælpe dig med at navigere virvaret af muligheder tilgængelige for dig, vi overveje internet ratings, helt troværdighed , post kapaciteter, og karakteristiske egenskaber.

uniqueme kompatibel med Samsung Galaxy S g à ¢ â,¬â € œ inch

Den skærmbeskytter og linse beskytter fra UniqueMe er lavet af relativt lignende komponenter. Høj kvalitet hærdet glas anvendes til at fremstille den skærmbeskytter og kameralinsen skjold. Med en 9H sejhed , det har en stærk reaktionshastighed og kan hjælpe mobiltelefoner reagere hurtigere.

Samsung Galaxy S21 skærmbeskytter synes at have nogen bobler på grund af den unikke teknik. Rammen metode er hurtig, og begge er enkel at installere på din egen. Komplet dækning med ingen bobler. Du kan også henvise til montage video på internettet, såvel som en livslang pakke service.

supershieldz hærdet glas skærmbeskytter

Det fremstilles af stor kvalitet hærdet glas, der er ridsefast og blade ingen spor når afinstalleret. Med 2. buet D grænse glas til tommelfinger og hånd bekvemmelighed. Med 9H holdbarhed, 99. 9 procent HD lysstyrke, og en unik taktil fornemmelse, dens den perfekte kombination. For at minimere sved og fingeraftryk, hydrofob og anvendes oleofobe belægninger. Denne skærmbeskytter kommer stærkt anbefalet af mig, og det er værd at omkostningerne.

Vigtig

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

Shop for børn SmartWatch hos Best Buy. Find lave priser dagligdags og købe online for levering eller instore afhentning.

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

De fleste seniorer har planer om at alder på plads i hjemmet i stedet for et anlæg. Smarthome enheder kan hjælpe, hvilket gør det lettere for dig at hjælpe og samtidig sikre de er sikre.

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches af 2021, testet og gennemgået, fra Samsung, Fossil, Oppo, Ticwatch, Huawei og mere heres Mine top 10 favorit rivaler til Apple Wat ...

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Download SMS Blocker App til Android Appslow HTTPSAPPSLOW. logspot. om.

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

Vi rund op de bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere, så du kan beskytte æbler nyt flagskib og dets lækre 120Hz display fra revner og anden skade.

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Den uofficielle hjemsted for teampixel og madebygoogle lineup på Reddit. Få support, lære nye oplysninger, og hænge ud i subreddit ...

Bedste Black Friday USB-kabel beskæftiger USBC, Lightning kabler og flere

Bedste Black Friday USB-kabel beskæftiger USBC, Lightning kabler og flere

Black Friday 2021 isnt bare om killer laptop tilbud, strålende smartphone rabatter og billige tablet tilbud, som USB-kabler er også at få betydelige prisnedsættelser. Find ud af de bedste Black Friday 2021 USB-kabel tilbud.

Bedste Ure for Kids Forældre Guide

Bedste Ure for Kids Forældre Guide

Bedste Ure til børn Awesome vejledninger til fantastiske forældre. Tjek vores ekspertanmeldelser og info.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.