Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

Top 80 nye iOS 15 Funktioner til iPhone

Opretter et lydfelt, der hjælper samtaler strømmer så let, når de gør ansigt til ansigt. Dine venner stemmer er spredt ud for at lyde som de kommer fra den retning, hvor de er placeret på opkaldet.

Denne mikrofonfunktion spotlygter din stemme ved at bruge maskinindlæring til at identificere omgivende lyde og blokere dem ud. Så en bladblæser udenfor eller en hund gøende i det næste rum vil ikke afbryde dit opkald.

Inviter nogen til at deltage i dig i et facetimeopkald, selv venner, der ikke har en Apple-enhed. De kan slutte dig til en-til-en- og gruppe facetime opkald lige fra deres browser øjeblikkeligt â € "Ingen login nødvendig.

Hvis du allerede kører iOS 15, er der en god chance, du ikke er bekendt med den fulde skifer i New IOS-funktioner. Med det sagt, er der en iOS 15, at Apple kortstøttes under WWDC, det er værd at fremhæve i detaljer, fordi det har potentialet til at fundamentalt ændre den måde, du bruger din iPhone. Som du måske har gættet, taler jeg om evnen til at trække og slippe filer mellem forskellige applikationer.

Som et hurtigt til side har frigivelsen af ​​iOS 15 tilsyneladende gået uden nogen hitch. Trods nogle spredt rapporter om batterilevetidsproblemer â € ", som kan henføres til et midlertidigt indekseringsproblem â €" IOS 15 ser ud til at køre glat for de fleste iPhone-brugere hidtil.

IOS S Træk og Drop Feature

Med iOS 15 tilføjer Apple en standard desktop-funktion til iPhone-brugeroplevelsen. For første gang kan iPhone-brugere nu vælge at vælge billeder og filer og trække dem fra en app til en anden. Mens funktionen er ubestridt forsinket, har Apple aldrig været bange for at forsinke frigivelsen af ​​en funktion, indtil den kan implementere det lige rigtigt. Og med iOS 15 har Apple gjort det bare.

Den bedste en Weve set hidtil kommer til os fra Twitter bruger Marcos Alonso. I videoen nedenfor viser Alonso, hvor nemt det er at bruge træk og slip-funktionen. Videoen har allerede opnået næsten 2 millioner visninger, som taler til, hvordan man tvinger en funktion, det er.

I det første eksempel ser vi Alonso Træk et billede fra en hjemmeside til en meddelelsessamtale. Dernæst ser vi ALONSO nemt trækker en hjemmeside URL i postappen. Alt i alt er implementeringen sømløs og quintessential æble.

SharePlay, iOSs mest forventede funktion, stadig er ikke her

Den mest spændende iOS 15-funktion, desværre er ikke her endnu. I et scenario, der bliver alt for almindeligt, annoncerede Apple SharePlay på WWDC i juni for kun at annoncere i august, vil det ikke skibes til tiden.

Aktiefunktionen giver brugerne mulighed for at se på tv og lytte til sange sammen. Så hvis du vil se blæksprutte Game Finale med din ven, med evnen til samtidig at holde pause både streams og chatte om, hvad der sker, gør ShiftPlay det muligt. Også cool er, at funktionen er designet til at arbejde på tværs af varierende enheder. Med andre ord kan iPhone-brugere bruge funktionen med Mac og iPad-brugere.

Ligeledes som overbevisende er, at SharePlay gør det nemt for brugerne at dele deres skærme med andre brugere. Denne funktion er en Godsend og bør lave teknisk support med venner og familie uendeligt lettere.

En livslang Mac bruger og æble entusiast, Yoni Heisler har skrevet om Apple og Tech Industry som helhed i over 6 år. Hans skrivning har dukket op i spiselige Apple, Network World, Maclife, Macworld UK, og senest Tuaw. Når du ikke skriver om og Analyserer De seneste begivenheder med Apple, nyder Yoni at fange improve shows i Chicago, spille fodbold og dyrke nye tv-show Addictions , de seneste eksempler er det Gå død og bred by.

Efter først at blive annonceret på WWDC 2022, er IOS 15 nu tilgængelig for at downloade for alle kompatible iPhones. Mens ikke så stor af en opdatering som iOS 14, er der stadig flere nye funktioner og forbedringer i iOS 15, der tager sigte på at forbedre Core Apps, Privacy, Security, Siri, Notifications og More. Tjek en udtømmende liste over alle de nye IOS 15-funktioner, som du kan nyde nedenfor.

Opret et link i FaceTime

Lad os starte listen med nye tilføjelser, der kommer til FaceTime-appen på iPhone. Følgende zoom og Google Meets Lead giver Apple nu brugere mulighed for at oprette et video-mødelink i FaceTime-appen. Du kan dele linket med andre på meddelelser, WhatsApp eller e-mail, og de kan deltage i samtalen ved at trykke på det delte link.

stående FaceTime videoopkald

Denne ene ligner den sløret baggrund i Zoom og Microsoft Teams. Under FaceTime opkald, kan man skjule baggrunden ved at aktivere funktionen Portræt. Det hjælper dig redde ansigt ved at skjule, at rodet rum bag dig.

voice isolation i FaceTime

Voice isolation i FaceTime bruger Machine Learning til at blokere uønsket baggrundsstøj i FaceTime video / taleopkald. Dens ikke begrænset til FaceTime opkald kun. Apple vil tillade tredjepart apps såsom WhatsApp, Skype, og Telegram at udnytte tech for sømløse audio opkald.

rumlig lyd støtte i FaceTime

Android og Windows-brugere endelig få FaceTime support via internettet. Når du trykker på FaceTime link, vil det åbne i webbrowseren for at deltage i mødet. Her er hvordan du kan bruge FaceTime på Android og Windows.

Shareplay i FaceTime

Shareplay i FaceTime tager deling oplevelse til det næste niveau. Brugere kan nu dele erfaringer med Shareplay mens forbinder med venner på FaceTime, herunder lytte til sange sammen med Apple Music, ser et tv-show eller film i sync, eller dele deres skærm til visning apps sammen. Shareplay isnt klar til den offentlige iOS 15 opdatering selvom. Apple ventes at frigive Shareplay til fremtidige iOS 15 opdateringer.

Alle på opkaldet kan lytte til den samme sang, se den samme film, og endda se den samme skærm. Dens ligner Spotifys Group Session, og vi er glade for at se Apple udvide det til Apple TV app så godt.

andel skærm på FaceTime

Brugerne kan også dele en skærm på et FaceTime opkald på iOS 15. Dette er en velsignelse for dem, hjælpe venner eller forældre til udstillingsvindue, hvordan man bruger en bestemt app eller adgang en bestemt indstilling i app indstillinger.

Shareplay API for udviklere

Hvad nu, er Shareplay video kun understøttes af Apple TV-app. Virksomheden udgiver Shareplay API for udviklere til integrerede deres apps i iOS 15. Store medier navne som Disney, Hulu, HBO, NBA, ESPN, og andre er allerede arbejder på at integrere Shareplay på iPhone.

ny stak layout i meddelelser app

Når du modtager billeder, musik, Apple TV anbefaling, eller Podcast link i programmet SMS, vil iOS 15 automatisk arrangere indholdet inde i delt med dig sektion i de relevante apps.

fokus på, hvad der betyder noget

Fokus vil filtrere meddelelser og apps baseret på, hvad en bruger ønsker at fokusere på. Brugere kan indstille deres enhed til at hjælpe dem med at være i øjeblikket ved at oprette en brugerdefineret Focus eller vælge en foreslået Focus, som bruger på enheden intelligens til at foreslå, hvilke mennesker og apps får lov til at anmelde dem.

custom fokus profiler

Som standard Apple tilbyder en Driving, Sleep, personlig og Arbejde Focus profil. Du kan også oprette en brugerdefineret Focus profil med specifikke apps, widgets og startskærmen arrangement i fokusering.

autosvar i fokusindstilling

Først fremvist i juni 2022 iOS 15 er den næste store softwareopdatering til iPhone line-up. I modsætning til iOS 14, der introducerede centrale ændringer Æbler mobile platform, iOS 15 opdatering mål generelt raffinement og forbedre det eksisterende erfaringer. På sin officielle side, Apple lister ud dusinvis af forbedringer i Search, Siri, iCloud, FaceTime, HomeKit, tegnebog, Kort, Safari, privatlivets fred, og mere. Men i stedet for at køre igennem hele listen, vil vi fokusere på vigtige aspekter, der definerer iOS 15.

De fleste af de vigtige forbedringer at Apple bringer til iPhones og iPod Touch via iOS 15 omfatter forbedret meddelelser, fokusindstilling , Shareplay i FaceTime opkald, forbedret Siri og Spotlight-søgning, og bedre beskyttelse af personlige oplysninger funktioner som App Privacy rapport og Mail Privacy Protection. Safari-webbrowseren er at få et helt nyt design og støtte til udvidelser. Apple Maps bliver forbedret ved hjælp af flere data og AR navigation. Apple er også tilføje carkey og digitale id støtte til Apple Wallet. Alle disse vigtige funktioner er forklaret i detaljer nedenfor.

Forbedret spotlight og søge: OCR, rige søgeresultater via spotlight søgning

Med iOS 15, har Spotlight hentet nye funktioner og raffinement s . Den mest interessante tilføjelse er OCR-funktionaliteten. I simple ord, kan din iOS 15 baseret iPhone genkende tekst og gøre det til handlingsrettede data. For eksempel, kan du blot tage et billede af et visitkort og kan få en mulighed for at foretage et opkald. Det kan også genkende håndskrift, så du nemt kan dele din papirsider opskrift på en meddelelse. Men forventer ikke det at identificere din læge håndskrift. Pr Apple, er dens tekstgenkendelse baseret på on-enhed intelligens, hvilket indebærer, at du ikke behøver at bekymre sig om fortrolighed.

Spotlight tilbyder også rige resultater for web og on-enhed søgninger. For eksempel vil søgning efter kontakt frembringe nylige samtaler og fotos. Ligeledes, i websøgning, aktører, Musikere , og film vil få særlig behandling.

IOS tilbyder endnu mere privatlivsfunktioner: App Privacy Report, Mail Privacy Protection

Ifølge Apple er det ret seriøst om at beskytte brugerens privatliv i iOS 15. Det cupertino-baserede selskab har allerede gjort det obligatorisk for appudviklere at oplyse databeskyttelsesoplysninger. Hvis du tager et skridt videre, har Apple nu tilføjet funktionen App Privacy Report, som giver et resumé af adgang til en bestemt app. Dette omfatter oplysninger om tilladelser som placering, fotos, kamera, mikrofon og kontakter. Det afslører også, hvilke domæner der er blevet pinged af appen. Dette hjælper med at registrere apps, der beder om mere dataadgang, end de burde. For eksempel kan privatlivsrapporten udsætte et spil, der har adgang til et kamera og mikrofon uden god grund.

Facetime opkald: Se videoer sammen ved hjælp af SharePlay, Immersiv Audio gennem rumlig lyd

Ved at tage et blad fra portrætfotografistilstand har Apple tilføjet en lignende effekt til videoopkald. Det kommer til at komme til nytte, når dit værelse er sjusket, og din chef ønsker at gennemføre et hurtigt holdmøde. I stedet for at rydde ting ud, lader FaceTime på iOS 15 sløre baggrunden i en jiffy. Apple har også tilføjet rumlig lyd til facetimeopkald. Virksomheden hævder, at denne teknologi gør stemmerne i et facetimeopkaldslyd, som om de kommer fra, hvor personen er placeret på skærmen. Jeg kan forstå denne funktion for at gøre en forskel på et tv, hvor skærmen er stor nok til at have en skelnelig Afstand mellem to genstande eller enkeltpersoner. Men jeg er ikke sikker på, hvordan det skal afspilles på en mobilvisning.

Apple har også tilføjet SharePlay-funktionen, som gør det muligt for dig at se et film eller tv-show med venner. Appen sikrer, at afspilningen forbliver synkroniseret for alle deltagere. Desuden kan den udvides på dit tv via Apple TV-support. Funktionen virker på tværs af iPhones, iPads og Mac'er. Hidtil, Disney +, ESPN +, HBO Max, Hulu, Paramount +, Pluto TV, Tiktok og Twitch har integreret denne funktion.

For første gang i år vil FaceTime Call-invitation udvides til ikke-Apple-enheder. Ligesom zoom og Google Meet, vil iPhone-brugere kunne dele en facetime link. Det vil være tilgængeligt for Android og Windows-brugere via en browser.

Revamped notifikationer: Intelligent sortering, større app ikoner, kontaktbilleder

Med iOS 15 er meddelelser nu smartere end nogensinde. For at hjælpe dig med bedre at forstå, hvor meddelelsen kom fra, har Apple presset i kontaktbilleder og større app ikoner i meddelelsescentret.

Ifølge virksomheden vil IOS 15-drevne iPhones bruge on-device intelligence til at sortere meddelelser efter relevans og prioritet. Telefonen vil finjustere disse anbefalinger ved at lære fra din adfærd. Den meddelelse, du ofte tjekker og interagerer med, vil blive skubbet ud på et prioriteret grundlag. På den anden side vil alle de ikke-væsentlige meddelelser være aggregeret og leveres i din fritid.

Safari webbrowser: Nyt design, webudvidelser

iPhones er store, men de arent virkelig ideelle til enhånds brug. I mange apps placeres vigtige muligheder på øverste del af displayet. Det er noget svært at nå, medmindre du vælger at bruge telefonen med begge hænder. Heldigvis har Apple omarbejdet et par designelementer i Safari-browseren.

Adresselinjen er blevet bragt ned og er nu inden for din tommelfinger. Fanebjælken flyder også nederst på skærmen. Apple gør det også muligt for brugerne at tilføje webudvidelser som helt og Clario for at nævne nogle få. Lad os håbe, at Apple introducerer lignende ændringer til andre apps.

Vigtig

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Paris Hilton er en kvinde med få ord, selv når shes godkendte produkter. I sommer, mens på lanceringsfesten til den nyeste tmobile Sidekick, viste Hotel Hiress en Swarovski Crystalencrusted version lavet til hende. Det er varmt hun gushed.

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Køb SIMPLE Mobil BYOP SIM Kit, SIM-kort Størrelser omfatter standard, Nano, og Micro med hurtig levering og Top bedømt kundeservice. Newegg shopping opgraderet

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man kan kende din jio mobilnummer længere som vi vil give dig 5 nemme metoder til at kontrollere via MyJio app, tjek jio Antal af USSD kode, og mere.

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Køb Easy Antal SIM-kortet og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Hvad er et GPRS SIM-kort

Hvad er et GPRS SIM-kort

Et SIM-kort adapter kan du bruge din nanosim kort i stedet for en mikro eller standard en. Lær at bruge det på den rigtige vej gennem denne vejledning.

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 3G til 4G Sim swap proces er meget let. ou kan opgradere din gamle SIM-kort med nye 4G sim-kort nemt enten ved hjælp af sms eller My Airtel App. ere er proceduren for at opgradere dit gamle SIM-kort med nye Airtel 4G SIM-kort.

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Shop online Sim Extender og Sim Kort Adapter i Bangladesh i bedste pris. Besøg på kablewala at shoppe sim værktøj og tilbehør i lave område.

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

52 jio 4g Mobiltelefon Simcard Forhandlere i Hosur HO, Hosur. Find Mobiltelefoner Forhandlere, mobiltelefon DealersMI, mobiltelefon Reparationsservice, Postpaid Mobiltelefoner Simcard DealersAirtel, mobiltelefon reparation ServicesiPhone i Hosur HO, Hosur. Få telefonnumre, adresse, anmeldelser, Fotos, Maps til top jio 4g mobiltelefon Simcard Forhandlere nær mig i Hosur HO, Hosur på Justdial.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.