Overfør indhold med ekstern opbevaring og smart switch

Support Smartphone Hjælp EIR. E.

Når du bruger SAMSUNG SMART SWITCH-funktionen til at flytte filer fra en telefon til en anden, kan du stå over for spørgsmålet om applikationen, der siger, at der ikke er plads nok til, at migreringen opstår. Dette kan være forvirrende først, fordi du måske har masser af plads på din destinationstelefon, da det sandsynligvis vil være en ny telefon. Problemet ligger dog ikke med den nye enhed.

Det er med den gamle telefon, også kendt som kildephone. Hvis du ikke har tilstrækkelig plads på denne telefon, vil du ikke kunne flytte dine filer fra denne telefon til en ny. Selvom Samsung ikke officielt har fortalt os, hvorfor dette er tilfældet, er rettet til dette problem simpelt.

Løsninger til at reparere smart switch, der siger ikke nok plads

Den første er at rydde din enhed cache. Cache er en midlertidig opbevaring af filer på din enhed til ofte adgang til oplysninger, men fjernelse af det vil ikke påvirke nogen af ​​dine data. Den nøjagtige metode til at gøre dette varierer for hver telefon, så sørg for at finde en guide, der er specifikke for din telefon. Generelt skal du:

Løsning Ryd den nye enhed cache

Den næste metode er at rydde cachen på din nye telefon. Dette skyldes, at selvom din telefon kan have plads nok, kan der være noget galt med telefonens opbevaringspartition, der får den til at forhindre overførslen. Igen kan dette gøres på samme måde som, hvordan du ryddet cachen på din gamle enhed.

Løsning Brug et Micro SD-kort

Den næste metode bruger en af ​​de vigtigste fordele ved Samsung og Android-telefoner generelt. Du kan overføre dine filer til et Micro SD-kort, som vil hjælpe med at frigøre noget lagerplads. Du kan gøre dette ved at bruge en File Explorer, f.eks. ES File Explorer. Dette kan downloades og installeres fra Google Play Store. Når dette er gjort, skal du vælge de filer, du gerne vil overføre, og vælg derefter indstillingen 'Flyt til SD-kort'. Vi anbefaler, at du flytter filer som f.eks. Fotos, fordi det er sværere at flytte applikationsdata.

Løsning Slet nogle applikationer

Den endelige løsning på dette problem er at slette nogle af applikationerne fra din gamle enhed. Når de er slettet, vil du have mere plads, hvilket vil lade smart switch overføre filer. Det kræver omkring 3 GB plads, så det er bedst at bruge en kombination af de metoder, der er nævnt for at frigøre dette meget rum, især hvis du ikke har meget plads tilbage.

Alternativer til at håndtere Samsung Smart Switch ikke nok plads

Hvis du stadig oplever problemer, når du bruger Samsung Smart Switch, kan du vælge at bruge en alternativ metode til at overføre dine filer fra en enhed til den anden. Den anbefalede metode er at bruge IMYFONE ITRANSOROR PRO værktøjet.

Hvis du leder efter en metode til at overføre alle de filtyper, du gerne vil have fra iPhone til Samsung, så er ImyFone Itransor Pro værktøjet til dig. Det kræver ikke, at du har adgang til Wi-Fi, eller endda Bluetooth, når du overfører filen. I stedet er det eneste, det kræver, din pc med den installerede software sammen med dataoverførselskablerne til din telefon. Vi anbefaler, at du bruger dem, der fulgte med din telefon, da de normalt er dem, der er den højeste kvalitet.

Ud over dette er en anden fordel ved at bruge Imyfone Itransor Pro dens fantastiske funktioner til at overføre mange filtyper, herunder WhatsApp data. Der er 18 datatyper i alt, som kan overføres, så uanset hvad du gerne vil flytte, har ITRANSOR PRO dækket.

På grund af professionalisme af udviklingsholdet for værktøjet vil du ikke opleve data tab eller skade. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine data ikke vil gå tabt under den sømløse overførselsproces.

Instret taske til tmobile Revvl 4 Pink Roses Fusion Protector Hard TPU Hybrid Case

De er nu klar til at blive brugt, med de data, der overføres fra din gamle telefon til din nye. På grund af effektiviteten af ​​dette program vil du desuden kun vælge de filtyper, du vil overføre en gang. Det betyder, at programmet kan flytte flere filtyper samtidigt, en fremragende fordel.

Metode â € "Cloud Storage

Dette er en langsommere metode, og vi anbefaler kun, at du bruger dette, hvis du ikke har mange filer, som du gerne vil overføre. For eksempel, hvis du kun vil flytte et par fotos, så kan det være det bedste at bruge denne metode. Vi vil ikke forklare denne metode i fuld detaljer; Processen er dog intuitiv, og du kan finde den fulde guide online.

Du må muligvis gentage denne proces flere gange, hvorfor dette kan være en tidskrævende metode. En fordel ved at bruge denne teknik er imidlertid, at dine filer også kan fås fra en anden enhed, når de er blevet uploadet til skyen, så længe du har adgang til Wi-Fi.

Vigtige filer som forretningsdokumenter, notater og salgsordrer kan overføres til SD-kortet på din Samsung Galaxy-enhed. Enheden giver mulighed for at aktivere masseopbevaringsfunktioner, som giver mulighed for hurtig overførsel eller kopiering af filer. Når du tilslutter din Galaxy-enhed til din computer for at fuldføre en overførsel, forbliver den originale fil på computeren, mens en kopi gemmes på din enhed.

Trin

Maya Walker begyndte at skrive Professionelt i 2022. Hendes artikler har optrådt på en række hjemmesider, der dækker teknologi, personlig finansiering, musik og sundhedsemner. Walker forfølger en bachelor of arts på engelsk på Stephen F. Austin University i Texas.

EIR og Open EIR er handelsnavne på Eircom Limited, registreret som en filial i Irland nummer 907674, indarbejdet i Jersey Number 116389. Branch Adresse: Eircom Limited, 2022 Bianconi Avenue, CityWest Business Campus, Dublin 24 D24 HX03. © EIR. Alle rettigheder forbeholdes.

Erceylan, 13 dec 2022i havde samme oplevelse. Desværre fik exynos version på s20fe i min region. Batteriet var e. Moretell det til nogle beundrere. Exynos er en nej gå til samme pris. Jeg solgte det og købte en iPhone 11. En stor beslutning har jeg taget, uden tvivl.

Gregzeng, 11 Dec 2022Samsung Galaxy En serie er mere attraktiv. Det har Micro SD-kortet op til to SIM-kort, FM R. MOREI er bange på en anden vej rundt. Det forekommer mig, at S21Fe er et flagskib, der forsøger at sænke det specifikke. For at sænke det pris og bekæmpe modparterne fra Kina.

Kriegsherr, 11 dec 2022 Hvorfor ville de ikke? Sammenlign iPhone 11 til denne telefon. Andet end Vis opløsning, iPhone 11 er. Morei havde den samme oplevelse. Desværre fik exynos version på s20fe i min region. Batteriet var ekstremt dårligt, plejede at opvarme som skøre og tunge spil ville stamme meget og senere lukke ned på grund af overophedning.

Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor folk lader virksomheder komme væk med at fjerne SD-kortsporet, når det er en hurtig og billig måde at tilføje masser af plads til musik, film og alle de "fantastiske" billeder, du er formodes at tage med disse nye telefoner.

Nu er det ikke at sige manglen på en hovedtelefonstik og nu udvidelig opbevaring er undskyld fra Samsung - det er ikke, og de skal få backlash for det. Men sammenlign ikke S20 Fe til en scam af en telefon, hvor de tydeligt nerker enten ydeevnen eller batterilevetiden med hver opdatering.

Hvis det er tilfældet, skal jeg tjekke ud af Samsung helt. Ikke engang at tilbyde SD-udvidelse til dine budgetbevidste kunder i din PERIAL-vedholdende indsats for at få dem til at abonnere på data- Defouring Cloud Storage Plans, nej tak. Håber at særlige rygter viser sig at ikke være sandt.

Anonym, 10 dec 2022i tror ikke, det er en fan edition baseret på specs, ingen hovedtelefonstik, forbrug af m. Morewhy ville ikke de? Sammenlign iPhone 11 til denne telefon. Bortset fra displayopløsning er iPhone 11 hver eneste vej bedre end dette, mens de koster $ 200 mindre. Jeg havde en s20fe og solgte det lige efter 4 måneder. Batteriets levetid var forfærdeligt, det blev varmt, når CPU'en blev stresset lidt. S21FE kommer ikke til at være anderledes. Nogle iPhones er gode til prisen.

Jeg tror ikke, det er en fan edition baseret på specs, ingen hovedtelefonstik, forbrugshukommelse. Selvom det forekommer sidst klager over Exynos er mindre, er der nogen fan af dette? Ligesom iPhones måske, hvor de grundlæggende bare køber nogen iPhone

Anonym, 10 dec 2022 Du må ikke miste dine data, mens du overfører til en ny telefon, men jeg håber, at du vil miste dem, når. Morelol det har været 5 år, og min er fint. Sidste gang det døde, fordi jeg stegt det takket være min gamle laptop jeg håber ikke noget slemt kommer til dig tho, selv tho .. Du ved

AlienKiss, 10 dec 2022No SD card slot = Hej Sony! â ¤ï¸ Samsung, det ligner din hukommelsesspændvidde er af et par år på. moreno SD-kort er et no go for mig at. De har været flip floppe for meget på denne funktion. Jeg får den manglende hovedtelefoner, men dette er en af ​​de funktioner, der gør mest Android-telefoner mere tiltrækkende for mig.

Trådstarter

Forsøger du at finde en måde at gemme dine billeder, videoer, musik, dokumenter, kontakter osv før du laver nogen skridt fejlfinding, eller blot finde en måde at beskytte dem til gode? Så youve kommet til det rigtige artikel. I dette indlæg, godt vise dig en af ​​metoderne til nemt at oprette en data-backup ved hjælp af den officielle Samsung Smart Switch app.

Mange Samsung Galaxy brugere, som regel dem, der er nye til Android eller Samsung-enhed, dont præcis kender de måder at spare deres dyrebare data, der er akkumuleret over tid. I betragtning af hvor let at fylde det interne lager af en telefon i et par måneder tid, det er ikke overraskende, at mange snart indse, at de er ved at løbe tør på lagerplads.

Smart Switch er en officiel Samsung app designet til at gøre at flytte filer fra en telefon til en anden enhed til en leg. De skridt til at oprette en data-backup med Smart Switch er nemme at følge, så selv første gang Android-brugere skal kunne følge dem. Hvis du aldrig har hørt om det før, plejer dont bekymre som denne app kompromittere dit oplysninger overhovedet.

Installer Samsung Smart Switch

Før du kan begynde at flytte filerne til en anden telefon, pc, Mac eller lagerenhed, skal du sørge for, at Smart Switch er installeret. Top Samsung telefoner som Galaxy S og Note-serien allerede kommet med Smart Switch, men hvis denne app mangler på egen hånd, kan du let installere det fra Play Butik.

Begynd at overføre dine data ved hjælp Smart Switch

Hvis Smart Switch er klar på din enhed, kan du begynde at oprette dine data backup på en gang. Du har en håndfuld af muligheder at vælge imellem, afhængigt af din situation. Lets diskutere hver af dem kort nedenfor.

Overførsel af data via wifi

Hvis du ønsker at bruge et USB-kabel mellem to telefoner, kan du bruge en speciel gadget kaldet USB-OTG-adapteren til at gøre det ske. Afhængigt af enheden, kan det eller måske ikke kommer med en ledig USB-OTG-adapteren. Markér feltet for at se. Hvis det er nødvendigt, kan du sikre denne adapter fra din lokale elektronik butik.

Overførsel af data med et microSD-kort

har problemer med din telefon? Du er velkommen til at kontakte os via denne formular. Nå forsøge at hjælpe. Vi skaber også videoer for dem, der ønsker at følge visuelle instruktioner. Besøg Oura Youtube side til fejlfinding.

Trin 2: Eksport iCloud kontakter. Hvis du vil flytte dine kontakter, skal du gå til iClouds hjemmeside og åbne siden Kontakter. Vælg alle kontakter, skal du gå til Indstillinger, og eksportere det som et vCard. Senere kan du flytte vCard til din Samsung telefon og importere dine kontakter.

Trin 3: Flyt fotos, videoer og meget mere. Hvis du vil, kan du også gå til iClouds hjemmeside eller dens drev på dit system og blot kopiere dine billeder, videoer osv fra den til din Samsung telefon. På samme måde kan du flytte andre datatyper som godt.

Selv om en række Android-telefoner nu leveres med 128 GB lagerplads som standard mulighed, rival Apples iPhone 12 og 12 Mini stadig starte på 64 GB lagerplads. Kun de dyrere iPhone 12 Pro og 12 Pro Max modeller har en base opbevaring af 128 GB, selvom Apple aldrig støttet udvides opbevaring for sine telefoner.

For dem, der søger at losse filer, Samsung noterer sig, at de nye telefoner understøtter de nyeste trådløse teknologier, herunder 5G og Wi-Fi 6E, hvilket skulle føre til hurtigere upload og downloading af filer gemt på cloud storage platforme som Microsofts OneDrive og Google Drev.

Step: emner, som du kan kopiere til din pixel

Vigtigt: Â Kontakter og kalendere at du kopierer til din Pixel telefon vil synkronisere og upload til din Google konto online. Information i forbindelse med din Google-konto synkroniseres, når du logger ind på din Google-konto på din Pixel telefon.

Vigtig

Tricentis Academy Login

Tricentis Academy Login

Den seneste generation af Toscas mainframe motor er her Med Host Engine 3., vil du være i stand til at forbinde, scan og styre mainframe-applikationer uden en ...

Søgeresultater til SIM

Søgeresultater til SIM

Multisim giver dig fleksibilitet til at have et mobilnummer aktivt på op til fem SIM-kort, i fem separate enheder på samme tid.

Kan du se normalt tv på en Roku TV Restaurantnorman. om

Kan du se normalt tv på en Roku TV Restaurantnorman. om

Kilde TMobileWhat du skal knowTMobile vil begynde at sælge en ny TVision Hub baseret på Android 11 med Google TV .. Dette TVision Hub er drevet af en quadcore chipsæt med 2 GB RAM og 8 GB lagerplads. Porte omfatter Ethernet, USBC for tilbehør, mikro-USB til strøm, og integreret HDMI-udgang med 4K understøttelse. TVision Hub er

Magic Valley Mall byder på ny butik

Magic Valley Mall byder på ny butik

Agoda. om smartere hotel booking

Hvad betyder barer på min mobiltelefon

Hvad betyder barer på min mobiltelefon

Tmobiles cifre Multipleline Calling System giver dig mulighed for at dele et telefonnummer på tværs af flere enheder, eller brug flere numre på samme enhed. Det integrerer bedre med telefoner end Google Voice eller Burner gør, men ledelsesværktøjerne er clunky.

Tmobiles cifre Calling Service er designet til at foretage telefonnumreenheder Agnostic

Tmobiles cifre Calling Service er designet til at foretage telefonnumreenheder Agnostic

Hej Velkommen til min guide til cifre. Lad mig starte med at sige jeg ikke arbejde for tmobile, men jeg gør brug cifre tungt, jeg var betatester, og jeg ...

Tmobile annoncerer cifre et telefonnummer til alle dine enheder

Tmobile annoncerer cifre et telefonnummer til alle dine enheder

Tmobile understøtter nu ESIM for efterbetalte kunder med kompatible iPhones, hvilket gør det muligt for en teknologi, der kan gøre det lettere for brugerne at skifte trådløse udbydere.

Tmobiles cifre tilbyder professionelle en billig måde at få flere numre på en telefon

Tmobiles cifre tilbyder professionelle en billig måde at få flere numre på en telefon

Tmobile understøtter nu ESIM for efterbetalte kunder med kompatible iPhones, hvilket gør det muligt for en teknologi, der kan gøre det lettere for brugerne at skifte trådløse udbydere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.