TWatch Taktisk Watch

Kig på, se eller ur

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Én gang jeg gjorde ur en episode af The Real Housewives of New Jersey, da de var alle ligesom bogstaveligt dræbe hinanden, men det var for meget, jeg var ligesom jeg cant, jeg kan ikke se, sagde hun, samtidig med at tilføje hun vil hellere se et dyreliv program.

Adele indgav divorce fra Konecki, 47, i september 2022 men de to stadig co-forælder deres 9-årige søn Angelo. Hun har siden reflekteret på hendes ægteskab med Konecki, udtrykte sin taknemmelighed for deres tid sammen.

Jeg tror Simon sandsynligvis reddet mit liv, for at være ærlig med dig, fortalte Adele Oprah Winfrey under deres sit-down interview i november. Han kom i et sådant øjeblik, hvor den stabilitet, som ham og Angelo har givet mig, ingen andre nogensinde ville have været i stand til at give mig.

Shop for bøger på Google Play

Yellowstone var den mest sete kabel-tv-show af 2022, og det er ingen overraskelse. Historien om drama fyldt Dutton familiens Montana ranch har tonsvis af Cliffhangers, hvilket gør den perfekt til binge-watching. Vi faldt i kærlighed med Yellowstone cast, især Kelly Reilly s Beth Dutton og Cole Hauser som Rip Wheeler, og kan ikke vente med at finde ud af, hvad der sker næste i underholdende show. Og, så fortvivl ikke! Der vil være mere at komme. Sæson 4 af Yellowstone premiere med to helt nye episoder den 7. november og to spinoffs, en prequel kaldet Y: 1883 og en anden kaldet 6666, er i værker også!

Hvordan kan jeg se sæson af yellowstone?

Kabel abonnenter kan tune ind til Yellowstone på Paramount Network eller Paramount Network app. Her er hvor det bliver lidt tricky: Showet er ikke tilgængelig på den nye Paramount + streaming tjeneste, som vil være hjemsted for de to Yellowstone spinoff shows. Det vil heller ikke tilgængelig på Peacock på dette tidspunkt.

Sådan se Yellowstone årstider, og uden kabel?

Hvis du ikke har kabel, du har sikkert søgt Netflix, Hulu og Amazon Prime og set du er ude af lykke. Men du behøver ikke gå i panik! Seasons 1, 2, og 3 er til rådighed til at se nu på den nye Peacock streaming tjeneste. Peacock planer starter ved $ 4. 9 om måneden og inkluderer nogle af vores foretrukne viser gerne Downton Abbey, Parks and Recreation, fredag ​​nat lyser, og The Office. Individuelle episoder er også tilgængelige til at købe gennem Amazon, iTunes, eller Vudu.

Embrace din indre Dutton med disse Yellowstone udseende

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres på denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på klaver. O.

Du må huske på, at tidligere på året, HBO rullet ud en ny HBO Max ansøgning til Apple TV, der opgav den indfødte tvOS videoafspiller til fordel for en skræddersyet løsning. Efter modreaktion, HBO tilbage til den oprindelige tvOS spiller et par uger senere. Nu er HBO Max applikation til iPhone og iPad overfor kritik på grund af en bizar fejl påvirker videoafspilning når den er tilsluttet AirPods.

Som første spottet af Toms Guide, hvis du forsøger at se noget i HBO Max app på din iPhone eller iPad med AirPods forbundet, app vil vise en bizar overlay på den video, der siger, Streaming video til en anden skærm.

Verizon iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite

Væsentlige, det ser ud som HBO Max mener afspilning af lyd til AirPods udgør streaming video til en anden skærm, måske med AirPlay. En række HBO Maks abonnenter på Reddit har også bemærket denne fejl, og 9to5Mac var i stand til nemt at reproducere det.

En HBO Max support rep, via Twitter DMs, fortalte Toms Guide at Youre ikke den eneste, oplever dette. Var klar over problemet, og vil have en rettelse ud på App Store så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du streame uden hovedtelefoner eller med en anden enhed. Hvilket er en ikke-løsning for alle ud og om, hvem gør ikke ønsker at være, at irriterende person, der sprængning et show eller film på deres enhed.

Om forfatteren

Men Downton Abbey er meget mere end et tv-show. Det er en kulturel prøvesten â €”en gif-stand, meme-stand, had-watch-stand serie med alle staffage af BBC royalty. Hvis ikke du op på din Downton viden, her er en kort guide til at hjælpe dig nyde premieren på sæson fem.

Downton Abbey er en periode drama produceret af Carnival Films. Det kan ses i USA på PBS, som led i sin Masterpiece serien. Serien følger livet for den Crawleys, den aristokratiske familie, der bor i Downton Abbey. Deres historie begyndte i 1912 og har fortsat til '20'erne. Sæson fem begynder i 1924.

De Crawleys er ventet ved Downton tjenere, hvoraf de fleste bekymrer sig meget for adelen, de tjener. Forestillingen er inspireret af 1970'erne BBC series Upstairs, Downstairs, som fortalte historien om, hvordan ovenpå adelige interageret med nedenunder tjenere.

Serien tager udgangspunkt i konkrete historiske begivenheder, herunder forliset af Titanic, og mordet på ærkehertug Ferdinand, så filtrerer dem gennem personernes reaktioner. Dramaet kommer fra de tegn, der forsøger at navigere deres hurtigt skiftende, post-Edwardian verden.

Selvom Downton er fiktiv, godset, hvor det er sat og filmet er reel. Det er called Highclere Castle og det er placeret i Hampshire, England. Den victorianske hjem, sæt på 5.000 tønder land, er det land sæde af det 8. Earl og grevinde af Carnarvon, hvis familie har boet i Highclere siden 1679. Slottet har fungeret som location for flere andre serier og film, og er åben for offentligheden til ture.

Dette show stort set stjerner snesevis af kendte skuespillere. Showets store navn har altid været Dame Maggie Smith, hvis 60-plus-årige karriere har omfattet arbejde på Broadway, West End, film og tv. Smith er 80 år gammel og lige så alsidig som nogensinde, med en ivrig evne til at skildre alle fra Downton s snarky Dowager Grevinde til Harry Potters Professor McGonagall.

Downton Abbey er et ensemble show. I modsætning til at have en afstøbning af to ledninger og flere understøttende tegn i periferien, er næsten hver karakter givet en interessant, kompliceret historie. I det væsentlige, at serien er en sæbeopera â €”selv om en stor-budget, smukt handlet én.

Ja. Dette show er intet, hvis ikke lækkert konstruerede melodrama. Det er rørstrømsk, sentimental, og overspændt. Skaberen Julian Fellowes anerkender dette, forklarer, at hans serie handler om at "tage tegn til randen." Said Fellowes, "Downton tilbud på at udsætte et par tegn pr serie til en meget vanskelig situation, og du får de følelser, der kommer ud af disse traumer."

Hvis en hindbær-Marengs budding går galt â €”fejlagtigt færdig med et drys af salt i stedet for sukker â €” så middag gæster skal gylpe frygteligt og kokken skal sendes ned til London for risikabel operation for grå stær. Hvis den ældste og mest berettigede datter i huset har en spontan affære med en smuk ung tyrkisk diplomat, så hun må lide den rædsel for at have ham udløber i hendes seng, forlader hende til at bære byrden af ​​fortiet-up skandale, en skamplet på navn familien, og, i kraft af de skader, hun har gjort til sit ægteskab udsigter, den potentielle optrevling af Crawley livsform, som det har været kendt i generationer.

Downton svælger i en verden, vi er ikke bekendt med; en verden, hvor rige mennesker er ikke ryk, og fattige mennesker tjener dem med glæde og taknemmelighed; hvor kyskhed er ikke kun en dyd, men en offentlig opgave; hvor en kvindes integritet og en mands ære er så meget værd som en 5000-acre byggegrund.

Selvfølgelig nogle af disse ideer lyder absurd forældet i dag, men det er en del af serien allure, argumenterer James Parker. I et stykke Ata The Atlantic, Parker anser hvorfor serien er lige så populære:

Kulturel hukommelsestab? Falling standarder? Skrivningafdisketteaftrykpået Brideshead Revisited til dette, i 30 år â €”hvad kan det varsle? Ikke meget, er svaret. Den britiske offentlighed er sentimental og nostalgisk: det kan lide at se på overdådige interiører, overdådige kostumer, og Dame Maggie Smith. Fra den velplejede udsigter til en landejendom, det får sin lidt hit Arcadia. Downton Abbey er en harmløs, anakronistisk maske af manerer, hvor spillerne holder lydigt til deres roller og dermed tilfredsstille den medfødte konservatisme af publikum.

Godt spørgsmål. I et interview med People, Fellowes sagde, at når et tegn dør "er det fordi skuespilleren ønskede at forlade." Hvilket betyder de absurde karakter dødsfald på Downton Abbey er virkelig ikke skyld i de forfattere.

Siden sin debut har Downton mistet flere elskede figurer, især Sybil og Matthew. Begge personernes dødsfald blev skrevet ind i manuskriptet, når skuespillerne portrættere dem nægtede at fortsætte på showet. I modsætning til amerikansk tv, hvor netværk normalt underskrive aktører til tilbud, der kører fem, seks eller syv år, britiske serie giver deres stjerner treårige kontrakter.

Tilpas dit ur

Du har sandsynligvis allerede indset, at en masse af underholdning du nød, da du var yngre var racistisk, sexistisk eller homofobisk. Klar til det næste niveau for at forsøge at udfylde dit popkulturforbrug? Mange af de film, du troede, var aktivt anti-racistiske racistiske, snuble i deres forsøg på at levere en anti-racistisk besked.

Som vores land regner med politiets brutalitet og dens indvirkning på sorte amerikanere i kølvandet på politiets drab af George Floyd og Breonna Taylor, blandt for mange andre navne, er det værd at reevaluere, hvordan medierne, der forbruges, har proppet op racistiske stereotyper og historiske unøjagtigheder , mens de hævder at påtage sig racisme.

Der er en sondring mellem film, der handler om racisme og film, der virkelig er anti-racistiske. Hjælpen tilhører en genre af hvide frlerige historier - historier om folk af farve, der får hvide mennesker til at ligne helte, selv når de faktisk var gerningsmænd eller tilhængere. Det er ikke, at disse film er så forfærdelige som, siger, sang i syd. Problemet er, at de skjuler, hvad der faktisk skete i historien og gå latterligt ud af deres måde at få hvide mennesker til at se godt ud. I nogle tilfælde er de helt tilsidesættelse Sandheden. I andre, de med vilje gør sorte tegn til at virke desperat eller svagt eller dumt, så de hvide tegn kan se stærke og venlige ud.

En grund til, at mange af disse velmonterede film misstep er, at de er film om sorte mennesker, der kæmper for magt og værdighed, der næsten udelukkende er helt af hvide mennesker. Talende direktør, producenter, forfatter, cinematograf, komponist, i mange af disse tilfældeâ € "værkerne. At lave en film om sorte mennesker, der kæmper for disenfranchisement, at næsten helt disenfranchises sorte mennesker er ironisk, for at sige mildt.

Disse historier bliver fortalt at få hvide mennesker til at føle sig bedre om os selv, hvilket er dumt, men det er også skadeligt, når hvide mennesker ikke ser historisk og systemisk racisme reflekteret tilbage i vores egen underholdning, eller vi ser det, men vi altid Se en hvid person der for at redde dagen, vi tror, ​​at theres ikke meget for os at gøre. Det burde ikke tage videoer af politiet dræbe uskyldige sorte mennesker for dig at vide, at det ikke er sandt.

Det er virkelig svært at indrømme en historie, du fandt, så opløftende blev betragtet som et tilbageslag af samfundet, der var genstand for historien. Som en person, der heldige at skrive meget om underholdning, føles jeg nogle gange som damen i denne løg overskrift: Kvinden tager kort halv times pause fra at være feminist for at nyde tv-showet. Men sandheden er, at du kan opdage så mange sandfærdige, Heartbreaking , sjove, opløftende film og tv-shows, når du slipper de problematiske. Her er nogle af de all-time værste hvid-frelser film, og film og tv viser af sorte skabere, som du bør se i stedet.

Vigtig

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Thief Runner handler om din hastighed, timing og observation. Dens en hyldest til arkade spil med fantastisk grafik, mindeværdige soundtrack og enkelhed af gameplay, hvilket giver en dosis af ren og hurtig sjovt.

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Hvis du har brug for at holde nysgerrige blikke væk fra visse steder, dont du nødt til at punge ud penge til et netto overvågningsprogram. Du kan bruge dine routere indstillinger til at blokere ukrypterede hjemmesider. v161839b01. 16 juli 2021. f de websteder, du er ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Æbler tilgang lader også browsere og andre apps bruge krypteret DNS-teknologi på Companys-enhederne.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Asus AC1900 DSLAC68U Brugervejledning Page 1

ASUS RTAC68U AC1900 vs Asus RTAC86U anmeldelse Fuld Sammenligning

ASUS RTAC68U AC1900 vs Asus RTAC86U anmeldelse Fuld Sammenligning

Asuss efterfølger til sin fyndig og temmelig populære router giver endnu hurtigere hastigheder, 802. 1ac kompatibilitet og en sværm af nye funktioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mens den trådløse RTAC68U router ved ASUS er en af ​​de nemmere at bruge modeller, som vi har testet, dens præstationer i alle vores andre tests ikke virkelig ...

Geografi ifølge den nye tmail NADU matriculation pensum

Geografi ifølge den nye tmail NADU matriculation pensum

Login Tmail Sidekick-konto ved hjælp af din TWIL SIDEKICK login-id eller adgangskode. Hvis du er ny bruger, kan du gøre tmail sidekick-konto registrering med nedenstående angivne side. Vi har leveret alle TeMail Sidekick Pages-linket og listen for din nemme adgang.

Tmail og mail-server forbindelsesproblemer

Tmail og mail-server forbindelsesproblemer

Helpdesk i SW 5 ikke skabe billetter fra Exchange 2010

Prøv at køre rubynetnntp og tmail i 2020

Prøv at køre rubynetnntp og tmail i 2020

Tmail Mail Håndtering Bibliotek for Ruby tmail er Ruby Mail handleren anvendes i Ruby on Rails og Nitro webspant værker samt mange andre nu også, Ruby Talk mail-gateway. Tmail er nu en perle.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.