UE Hyperboom anmeldelse 5 ting at vide

Ultimate Ears Hyperboom fornyede undersøgelse større gennemsnitlig bedre

Den Ultimate Ears Hyperboom er en af ​​de mest kraftfulde bærbare højttalere under $ 400 og det er både kompakt og let. Hvis du er en ivrig festdeltager og du vil have en god bærbar højttaler, der kan tages med overalt du går.

Det er her, Ultimate Ears Hyperboom kommer i aktion. Mens der er flere kraftige bærbare højttalere designet til fester såsom JBL ghettoblaster og Pulse 4, som lader dig se musik baseret på farver.

Den Ultimate Ears Hyperboom tilbyder en overkommelig løsning for husejere og festdeltagere, der har brug for en kvalitet bærbar højttaler. Samtidig er det stærke nok til at sende jorden ryster.

Vi samles en dybtgående Ultimate Ears Hyperboom gennemgang at hjælpe købere som dig gøre den bedste beslutning. Alt for mange gange købere købe noget og ender beklager det, fordi de forventer en bestemt funktion, men viser sig at produktet ikke har det.

Vores dybdegående Ultimate Ears Hyperboom gennemgang vil dække alle baser punkter, som du behøver at vide om denne smarte bærbar højttaler. Når det er sagt, lader dykke dybt og finde ud af, om dette er den bedste bærbare Bluetooth højttaler, at du har været på udkig efter sammen.

Relaterede indlæg

På det første indtryk, det professionelle udseende og enkle design fangede min opmærksomhed. Denne bærbare højttaler isnt ligesom alle andre højttaler, som har tendens til at være rund og cylindrisk. Ultimate Ears har taget et ekstra skridt i at designe en bærbar højttaler, der er anderledes, ved at matche deres lignende produkt udseende såsom Megaboom 3 og Megablast.

Den Ultimate Ears Hyperboom vægte omkring 16. 3 lbs, hvilket gør det til et af de tungeste bærbar højttaler i forhold til JBL Boombox. Men det betyder også at Hyperboom er fyldt med en masse kraftige bas- og diskantenheder designet til at berige din lytteoplevelse.

Når det kommer til størrelsen af ​​bærbar højtaler og byder 14. 3 inches højde og 7. inches både bredde og længde. Dens absolut en lille bærbar højttaler, men vejer en hel del mere, fordi theres så mange komponenter pakket inde i sin ramme.

For at give dig et indblik i hvad der inde i Ultimate Ears Hyperboom, det kommer med flere bas, diskanter og forstærkere til at levere store og larmende lyd med ekstrem dyb bas. Hvilket gør dette til en af ​​de mest pakket bærbare højttalere i sin klasse.

Ultimate Ears har gjort et stort stykke arbejde at holde designet enkelt og brugervenligt. For at justere lydstyrken, skal du blot trykke plus eller negative tegn på toppen. Hvis du vil springe, pause eller afspille en sang, også det kan gøres via den bærbare højttaler selv.

Desuden er denne bærbare højttaler er IPX4 sorteres. Hvilket betyder, at det er helt vandtæt og partyproof. Hvis nogen ved et uheld spildt deres drink på den bærbare højttaler. Du behøver ikke at bekymre sig på alle, fordi højttaleren stadig vil køre fint uden nogen spørgsmål, selvom du ikke kan oversvømme det i vand.

Ultimate Ears hyperboom: ydeevne & lydkvalitet

I den næste del af vores dybdegående Ultimate Ears Hyperboom gennemgang, vil vi tale om dens ydeevne og lydkvalitet. For at få den bedste fest i livet, behøver du at have en bærbar højttaler, der kan køre showet som en chef og holde dit publikum tilfreds med kraftfuld og berigende lydkvalitet.

Den Ultimate Ears Hyperboom er en bærbar bluetooth højtaler, der er udstyret med ekstrem bas opad til 150 fod spænder. Hvilket betyder, at det kan nemt nå et stort skår af publikum. Det har også op til 24 timers batteritid, stærk nok til at holde festen kørende natten over.

Ultimate Ears Hyperboom anmeldelse Bedste bærbar højttaler Under 400

En af fordelene, at Ultimate Ears Hyperboom har at tilbyde er adaptiv equalizer. Det betyder, at højttaleren gør alt arbejdet for at generere en pitch-perfekt lyd overalt. Dens gøres automatisk ved at analysere miljøet derefter tilpasse indstillingerne for at skabe perfekte lyd thats i harmoni til publikum.

Hvis du vil køre denne bærbar højttaler, skal du slutte den til din smartphone via bluetooth. Fordi højttaleren er ganske tung, anbefaler jeg at placere en smartphone ved siden af ​​det at opretholde en solid og pålidelig forbindelse i hele partiet. Så det er ikke så meget af et problem, når det kommer til pålidelighed og ydeevne-wise.

Ultimate Ears hyperboom: smarte funktioner

Selvom Ultimate Ears Hyperboom er en dedikeret bærbar højttaler til fester og husejere, der ønsker en kraftfuld, ekstrem bashøjttaler. Det leveres også med en hel række funktioner af sine egne, der helt sikkert vil give dig grunde til at få dine hænder på det.

Først og fremmest kan du tilslutte denne bærbar højttaler til din smartphone og justere indstillingerne på afstand. Hvis musikken er for høj, eller du ikke kan lide det. Alt du skal gøre er flip din smartphone derefter gå til indstillingerne via en Bluetooth-forbindelse. Så skrue ned for lyden eller springe til næste sang.

En anden væsentlig funktion, Ultimate Ears Hyperboom bringer til bordet er let musik deling. Denne funktion gør det muligt at afspille sange fra 4 forskellige enheder og skifte mellem dem med et enkelt Forbind-knappen. Det giver en langt mere dynamisk og underholdende oplevelse for musik fest.

Endelig kan du linke Ultimate Ears Hyperboom med andre talere ligesom Megaboom 3, Megablast og endda andre Hyperboom til kickstart din fest til en god start. Tilføjelse af flere to Hyperboom til din bærbar højttaler netværk vil opnå støj-krænkelse niveau.

Hvorfor købe Ultimate Ears hyperboom

Hvis du er på udkig efter en bærbar højttaler thats pakket med alvorlige ildkraft. Du vil gerne noget i retning af Ultimate Ears Hyperboom thats stand til at sende hjerte-dunkende lyde og forvandler dine partier til en af ​​de bedste.

Den Ultimate Ears Hyperboom er en enkel, men alligevel nyskabende bærbare Bluetooth højttaler thats pakket med adskillige kraftige bas, diskanter og forstærkere. Med indbygget adaptiv equalizer, dens designet til at levere rig lydkvalitet for en ultimativ lydoplevelse, der vil holde dit publikum glade.

Endvidere er Ultimate Ears Hyperboom gør det nemt at oprette forbindelse med andre bærbare højttalere. Bare kun to Hyperboom og du vil have en af ​​de mest magtfulde bærbar højttaler netværk, der helt sikkert vil nå støj-krænkelse niveau.

Med hensyn til ydeevne, Ultimate Ears Hyperboom er langt langt højere i forhold til JBL Boombox. Op til 24 timers batteritid er rimelig god til lange parter fra aften til natten uden behov for at genoplade i midten af ​​begivenheden.

Ultimate Ears hyperboom gennemgang: endelige dom

Som vi kommet til den konklusion af vores dybdegående Ultimate Ears Hyperboom gennemgang, vi anbefaler denne bærbar bluetooth højtaler. Dens bedste gadget til fester. Men dens også stor for boligejere, der ønsker en enkel, men kraftfuld bærbar højttaler.

Theres flere højtalere derude på markedet. Men hvis du er på udkig efter en simpel bærbar højttaler thats let at flytte rundt og gør ikke koste så mange penge. The Ultimate Ears Hyperboom er et godt valg og kan købes via her.

Vi håber du finder vores dybdegående Ultimate Ears Hyperboom anmeldelse nyttig og informativ. Hvis du har spørgsmål eller oplever om denne bærbar højttaler. Du er velkommen til at dele med os via kommentere i kommentarfeltet nedenfor. Glad lytter til din yndlingssang og ophold tuned for flere tilbud på Gears tilbud.

Gennemgangen

Ultimate Ears' Hyperboom er en massiv Bluetooth højttaler, og en afvigelse fra alt Ultimate Ears har produceret hidtil. Det er tre gange så højt og har seks-og-en-halv gange bas af Megaboom 3. Højttaleren har en indbygget adaptiv EQ aktiveret som standard, intelligent tweaking input afhængigt af miljøet.

Dette nedslidt giver vores analyse på 8 tredjeparts anmeldelser. Den følelser scores, resumeer, og de vigtigste grillbarer, at vi vælger er baseret på disse vurderinger og kan afvige fra den oprindelige udgivelse.

Ultimate Ears' Hyperboom er tre gange så højt og har seks-og-en-halv gange bas af Megaboom 3. højttaler understøtter fire input kilder - to Bluetooth trådløs, en 3. mm hjælpe- og endda en optisk input, hvis du ønsker at tilslutte en spillekonsol, TV eller PC. Som en enkelt højttaler, det lyder meget bedre end nogen UE Boom eller UE Blast højttaler.

Digitaltrends

Den Hyperboom skinnede klogeste, når man spiller numre med en betydelig lave ende. Wi-Fi kan tilbyde bedre lydkvalitet og eliminerer problemet med telefonopkald afbrydelsen en jam session. Sonos Move er mere raffineret, men theHyperboom er bedre til større rum og partier.

PCMag

The Hyperboom sender et thunderous lavfrekvent dybde og undgår forvrængning ved toppen, utroligt højt lydstyrke. Ved mere beskedne niveauer, basgengivelsen er stadig helt fuld, men de diskanter gøre deres del i at sikre bassen ikke overvælde mix. Det er afbalanceret, men der er helt sikkert nogle skulptur sker i de højder og dybere nedture.

Rtings

Den Ultimate Ears HYPERBOOM har en afbalanceret mid og diskant rækkevidde. Det kan reproducere klare og præcise vokaler og blyinstrumenter. Det bliver virkelig højt uden en masse kompression også. Mens det kæmper til reproducerer Low-Bass, tilbyder appen en fuld grafisk ækv.

Det er på den meget øvre ende, jeg ved, at nogle mennesker måske er som hellige ko, der er dyrt, men godt se om denne anmeldelse retfærdiggør det eller igen klik på mine links, og du vil se om der er Ethvert salg foregår i det aktuelle tidspunkt.

Ultimate ører Hyperboom bærbar

Jeg er måske ikke bare doven til at tjekke min telefon, men at se nærmere på lige her, men ikke en, men to Bluetooth-enheder kan tilsluttes samtidig, at du blot trykker på 1 eller den anden, og det skifter frem og tilbage

Design af UE Hyperboom

I 2022 gennemgik jeg de ultimative ører Megablast. Dette var den største og højeste bærbare Bluetooth-højttaler i Companys lineup. Det vejede 2. 5 pund og stod næsten 10 inches høj. Denne rekord stod indtil for et par uger siden, da Ultimate Ears udgav hyperboom. Dette er den største, højeste, og mest ambitiøse højttaler Ultimate Ears har nogensinde frigivet sig "langt. Det står over 14 inches høj, vejer en kæmpe 13 pund, og mister mærkernes signatur cylindriske design for noget meget mere vinkel.

Ny form omfatter ny førerplacering

Separat woofers og tweeters i stedet for fuld-range drivere giver musik meget mere definition. Denne bas er stadig derâ € "faktisk, det er mere af en dunk end et kickâ €" men high-end gnistre og basen bløder ikke over i midten. Ive har lyttet til en række musikalske genrer og alt fra rush til LED Zeppelin til Depeche Mode, og de lyder alle fantastiske på Hyperboom. Det leverer en lytteoplevelse, der er mere som et mini stereoanlæg end en enkelt bærbar højttaler.

Den adaptive eq syntes at gøre et godt stykke arbejde, men hvis du vil tilpasse lyden, kan du bruge Boom Mobile App. Det lader dig vælge mellem tre EQ-tilstande: Bass Boost, Games / Cinema og Podcast. Du kan også manuelt justere EQ-indstillinger.

Vigtig

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Besøg Huawei Official Support for information om Huawei Garanti Periode forespørgsel, Huawei produktgaranti, IMEI check og enhedsfordele.

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Find svar på almindelige spørgsmål, fejlfinding vejledninger og instruktioner for, hvordan du får mere ud af din Nokia-telefon. Tjek de mest populære emner.

IMEI Compatibility Checker.

IMEI Compatibility Checker.

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Du kan finde IMEI-nummer på iPhone ved at gå til Indstillinger Generelt Om og også ved at tage et kig på bagsiden af ​​enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indtast serienummeret eller telefon IMEI-nummeret og find ud af detaljerede oplysninger, specifikationer og tjek det i en database med tabte eller stjålne telefoner.

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Køb Imilab KW66 Skærmbeskyttere online i bedste pris i Bangladesh på gadgetplanetbd.com. Originale produkt. Let Return, Online betaling. Shop nu.

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

Forvaltning af mål MBO er en systematisk tilgang til at fokusere de overordnede ledelsesaktiviteter og ressourcer på fastsatte organisationsmål.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.