Opdatering Dec. 18 Samsung One UI 4. Android 12 opdatering tracker Liste over eligiblesupported enheder, udgivelsesdato mere

Slå automatisk opdatering af apps til eller fra Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Optus

Samsung, blot et par uger siden, udgivet virksomhedens præmie nye telefon Galaxy Note20 serien. Ligesom forgængeren, virksomheden tilbyder to variants-- Â en standard Galaxy Note20 og Note20 Ultra 5G.

Design, byggekvalitet og displayOne af de mest kræsne ændrer man kan finde i den nye Galaxy Note20 serier over forgængeren er design sprog. Den nye Mystic Bronze helt slår andre mærker ud af parken i form af premium hånd-følelse og visuel appel.

Nødt til at sige, det er en kostbar temmelig enhed; det er rund og buet på de rigtige steder. Skærmen kaskader til de venstre og højre sider af rammen, hvilket skaber en dobbelt kantet kurve effekt, mens den øverste og basen som en flad overflade. Bortset fra den lille spec på toppen, som huser frontkameraet, er alt andet dækket af en fuldt functional smuk skærm.

Nu, jeg har at sige kraftoverførsel Galaxy Note-serien telefon med min højre tommelfinger føles normal igen. Men det ser ud, vil vi aldrig se 3. mm jack kommer tilbage ikke bare i noten serie, men anden præmie S serien samt. Du kan finde den type C-port sammen med S Pen slot og single-gitter højttaler til venstre og en mikrofon til højre på basen.

Den nye Samsung Galaxy Note20 Ultra er den eneste enhed i markedet for at prale Corning Gorilla Glass Victus skjold. Det siges at prale en banebrydende teknologi, der kan beskytte mobiltelefonen skærmen fra rystende fra en falde op til 2 meter på en hård overflade. Forholdsvis, kan andre mærker med aluminosilikatflyveaske briller ikke engang overleve faldet under 0. meter.

På bagsiden, det har en massiv buet rektangulære kamera modul og bump er det største jeg har set på en telefon. Når holdes på den flade bord, det vakler vildt når tappet på diagonale kanter, men ikke presset på toppen eller bunden.

Det kunne have været kompenseret hvis virksomheden tilbød en shell-cover med telefonen, som det gjorde med Galaxy Note10 + til selv ud af kameraet fremspring. Desværre er der ingen med den 2022-serien model. Sandsynligvis, Samsung trusts for holdbarheden af ​​telefonen og vil have dig til at vise den prangende Galaxy Note20 Ultra telefon til venner.

Selvom 120 Hz opdateringshastighed kommer som lidt opfindsomme, da de fleste af de apps ikke understøtter det, men mens du ruller telefonen eller mens du browser på internettet, kan du discernibly føle top-kvalitet displayet.

I en overraskende træk, Samsung har meddelt, at det ville tilbyde tre års Android OS opdatering, hvilket betyder, at en galakse Note20 Ultra vil få både de store Android opdateringer indtil 2022. Dette er store nyheder, da det meste af tiden, de virksomheder tilbyder et maksimum på 18 måneder. Dette vil hjælpe enhedens ejere de at komme til at opleve nye funktioner i deres enheder i fremtiden og også få rettidige sikkerhedsrettelser at forpurre malware og andre cyber trusler.

Under testning, det arbejdede glat uden dikkedarer, mens du gør dag-til-dag opgaver som at surfe på internettet, news feed på sociale medieplatforme, se videoer, spille spil eller fotografering sessioner.

On Geekbench 5., det scorede en imponerende 932 og 2. 823 point på single-core og multi-core test, hhv. Og på 3DMark- Gamer benchmark, det fik prisværdige 5.502 og 5.176 point på Sling Shot Extreme - OpenGL ES 3. og Vulkan test hhv. På bare slynge Shot, det fik en respektabel 7337 på niveau med top-end telefoner på markedet.

Udover statistikken god ydeevne, Galaxy Note20 Ultra brillerer i det vigtigste aspekt forbrugeren er normalt på udkig efter, og det er brugervenligt erfaring og værktøjer, som add-værdi på arbejde foran.

Enheden kører på Android 10-baserede One UI 2. og må sige, det er meget let at gå rundt i telefonen for at finde funktioner, og det giver rigeligt genveje til adgang mest anvendte apps med minimale trin.

Med hensyn til det arbejde, kan Galaxy Note20 Ultra ejere gøre fuld brug af A 'Samsung Notes', 'Link til Windows, og 'Microsoft telefonen' apps. Â Når det er installeret, kan brugerne overføre, redigere eller gøre mere arbejde på dokumenter i forskellige formater med computeren og telefonen med lethed.

Du kan markere et projekt dias med S Pen og se ændringerne på tværs af enhederne. Det kan bemærkes, at Samsung Notes app kan synkronisere til OneNote på pc'en og Outlook. Denne funktion vil være tilgængelig i november 2022.

S PenThe større opgradering vi ser i Note20 Ultra s S Pen er, at det kommer med 9 ms ventetid og du kan virkelig mærke det. Skrivning på displayet på Samsung telefon er så realistisk som at gøre det samme aktivitet med en blyant på en bog, og det endda giver en naturlig skrible lyd også. Der er flere use-cases til S Pen i kameraet, mere om det nedenfor.

Som du kan se Super-resolution Zoom er reduceret til 50 fra 100 set i Galaxy S20 Ultra, men det gode er, at billederne er taget med denne tilstand på Galaxy Note20 Ultra er lidt bedre og mindre kornet. Og også, autofokus er godt afstemt på den nye telefon.

Verizon udsender de seneste softwareopdateringer til en flok Samsung telefoner herunder Galaxy S-serien, notes serier, galaxy s, galakse z fold g og galakse en, en og galakse j

Verizon har sendt de nyeste Android sikkerhedsopdatering patches til alle disse enheder. Forbedringer af ydeevnen er også inkluderet i alle disse enheder, undtagen Samsung Galaxy A21. Før du henter softwareopdateringer sikre, at din enhed er forbundet til et Wi-Fi-netværk eller et stærkt Verizon Wireless netværk. Hold batteriet er fuldt opladet, før du starter softwareopdateringen i enheden.

Samsung Galaxy S20 5G UW har modtaget sin opdatering 10th software fra Verizon sammen til samme måned i 2022 Android sikkerhedsrettelse. Brugerne kan forvente præstationsforbedring og up-to-date patches med denne aktuelle softwareopdatering.

Samsung Galaxy s + g og galakse s ultra g

Samsung Galaxy Note20 5G og Note20 Ultra 5G har modtaget deres 9th softwareopdatering fra Verizon, der har den nyeste marts 2022-niveau Android sikkerhedsopdatering patch. Det bringer også mindre ydeevne forbedringer af disse telefoner.

Samsung Galaxy S G & A Samsung Galaxy en g uw

Mens Galaxy S10 5G bliver dens systemopdatering 23, er Galaxy A51 5G få opdatering nummer 4. Begge telefoner har fået det samme sæt af opdateringer fra Verizon. Bortset siden marts 2022 sikkerhedsrettelse, den nye software opdatering bringer en række forbedringer, herunder den nye UI 3. udgave, nye kamera funktioner, spil Priority mode og Eye komfort skjold. Der er forbedringer til apps såsom meddelelser, Duo, kalender og DeX. Lad os tage et kig på nogle af de vigtigste funktioner:

Samsung Galaxy z fold g

Samsung Galaxy A21 har fået sin softwareopdatering 3rd  fra Verizon sammen med den nyeste Marts Android sikkerhedsrettelse. Denne telefon blev udgivet blot et par måneder siden, i Jun 2022 og er et budget tilbud fra Samsung.

Den Developer Eksempel programmet slutter i maj efter hvor Google vil frigive Android 12 beta til offentligheden. Den stabile opdatering skal gå live i de følgende måneder, sandsynligvis i september, hvis ikke ved i slutningen af ​​august.

Nu, da selskabet meddelte sidste år, at det vil være rullende ud 3 store OS-opdateringer til visse modeller, en håndfuld af enheder, der ikke ville have fået den nye opdatering ellers er nu berettiget til det.

Derfor, hvis Google frø den stabile version af Android 12 til offentligheden i september, som det gjorde med Android 11, kan Samsung brugere forvente at se den ene UI 4. beta-program for Galaxy S21 serie omkring en måned senere .

. Samsung er begyndt at rulle ud i stalden Et UI 4 opdatering baseret på Android 12. stabile frigivelse kommer efter to måneders beta bygger til Galaxy S21 serie i U., Korea, Indien, England, Tyskland, Polen, og Kina

En UI 4 ændrer ikke for mange ting fra et designmæssigt synspunkt, med Samsung fokuserer i stedet på integrering alle de nye funktioner, som Google indført i Android 12. Når det er sagt, er der spændende ændringer omkring hjemmet og lås skærm tilpasning, ledelse underretning, privatlivets fred og sikkerhed, og meget mere.

The Galaxy S21, S21 +, og S21 Ultra nu modtager den stabile opdatering, og Samsung har skitseret, når andre enheder i sin portefølje vil få opdateringen. Så lad os først tage et kig på alle de enheder, dømt til at skifte over til Android 12-baserede One UI 4, og når de enheder vil få den stabile build.

Med Samsung lovende tre Android-opdateringer til sine flagskibe startende med Galaxy S10-serien, der er en masse af enheder planlagt til at få One UI 4. Samsung gør de bedste Android-telefoner, og mens Galaxy S21-serien har meget at tilbyde, en hovedparten af ​​Samsungs omsætning kommer fra mellemklassen Galaxy en serie.

Samsung tilbyder de samme tre Android opdatering garanti til Galaxy A telefoner så godt, og det betyder ældre mid-range telefoner vil modtage Android 12-baserede One UI 4 opdatering. Disse er alle de galakse telefoner, der er slated for at gøre kontakten til en UI 4:

Galaxy s serie telefoner får en brugergrænseflade

Nu hvor den ene UI 4 stabile opdatering har gjort sin vej til Galaxy S21-serien, bliver Samsung opmærksom på andre enheder på listen. Den foldbare Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 er næste i linje, efterfulgt af Galaxy Note 20 serien. Samsung gjorde et bemærkelsesværdigt arbejde opdatering af mid-range Galaxy en serie til en UI 3. I begyndelsen af ​​året, og Galaxy A52 er planlagt til at få en UI 4 i februar 2022.

Bemærk, at denne liste er rettet mod på U.. markedet, og opdateringsplanen for andre lande vil være forskellige. Samsung gør et meget bedre arbejde at få den stabile Android 12 bygge ud af døren i år, og hvis opdateringsplanen er en indikation, skal de fleste af sine mid-range-enheder gøre kontakten til den nyeste version af Android ved udgangen af ​​1. kvartal 2022.

Det ultimative flagskib

Galaxy S21 Ultra tager den bedste hardware og kombinerer det med stærkt tilpasset software og alsidige kameraer, der leverer en af ​​de stærkeste overordnede pakker, der er tilgængelige i dag. Der er ikke noget, der virkelig mangler her, og hvis du er interesseret i at være den første til at prøve Samsungs en UI 4, skal du få dine hænder på denne telefon.

Har du lyttet til denne uges Android Central Podcast?

Den seneste opdatering fra Verizon bringer en ny sikkerheds patch til alle enheder. Herudover tilføjer opdateringen til Galaxy Note 20 5G og note 20 Ultra 5G flere nye kameraer og forbedringer af hurtig andel.

Samsung Galaxy Note G og bemærk Ultra G

Verizon har sendt en ny opdatering til Galaxy Note 20 5g og note 20 Ultra 5g, der bringer 20 maj 2000 til System Security Forbedringer. Det tilføjer også dobbelt optagelseskamera-tilstand, som gør det muligt at optage videoer med for- og bagkameraer samtidigt i splitskærm eller billede-in-picture-visninger. Samsungs Quick Share får også forbedringer i den seneste opdatering. Det ruller ud som den 11. systemopdatering til begge smartphones.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop Bedste Samsung Galaxy Note 9 Cases. Smukt design med maksimal beskyttelse. Skibe globalt. Kvalitet løfte. Mest populære stilfulde tilfælde mærke.

Samsung Galaxy S9, S9 Plus og note 9 modtager One UI 2. opdateringer i en anden region

Samsung Galaxy S9, S9 Plus og note 9 modtager One UI 2. opdateringer i en anden region

Samsung tog bare wraps off sin nyeste flagskib telefon og Galaxy Note 9 brugere vil naturligvis begynde at spørgsmål, hvis den nyeste Galaxy Note 10 Plus er en bedre løsning for virksomheden. Hvis du er på opgraderingen program, dets et nemt valg, men for andre eksisterende note 9 er udmærket i stand, mens note 8 ejere kan finde sin tid til at opgradere.

Samsung Galaxy Note 9 specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Samsung Galaxy Note 9 specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Alle de detaljerede specifikationer af Samsung Galaxy Note 9 skærm, processor, kamera, pris, tilgængelighed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy Note 9 Blue, 128 GB, 6 GB Ram online til bedste pris i Indien. Læs mere om Samsung Galaxy Note 9 specifikationer, farver, anmeldelser, performance funktioner på Croma. Handel online

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Galaxy, Note9, Galaxy Note 9, DJ Koh, Samsung

Samsung Galaxy Note Edge SCL24 SMN915J Firmware Flash Filoverførsel Stock Rom

Samsung Galaxy Note Edge SCL24 SMN915J Firmware Flash Filoverførsel Stock Rom

Download den nyeste version af Samsung firmware SMN915G for dit område gratis. Gå til firmware download siden.

PriceOye

PriceOye

MetroPCS selskab, i øjeblikket er kendt som Metro ved tmobile, er bedst kendt for at tilbyde overkommelig ubegrænset data planer samt forudbetalte telefonkort planer.

Hvordan fjerner jeg de forudindlæste Samsung Apps fra en Samsung Galaxy On5

Hvordan fjerner jeg de forudindlæste Samsung Apps fra en Samsung Galaxy On5

Samsung Galaxy On5 bedste pris er Rs. 3599 som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenligne Samsung Galaxy On5 priser, før de køber online.

Samsung Unlocked Mobiltelefoner HSN

Samsung Unlocked Mobiltelefoner HSN

Black Friday eksperter har sammenfattet alle de øverste tidligt ulåst telefon tilbud til Black Friday 2021, herunder de bedste rabatter på Apple iPhone mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.