Opdateret Android 13 Update Tracker Heres Alt vi ved hidtil

Opdateret Android 13 Update Tracker Heres Alt vi ved så langt Piunikaweb

På 2022 Google I / O-arrangementet i maj blev det meddelt, at Googles Wear OS vil få en komplet overhaling. Dette opdaterede operativsystem lavet i partnerskab med Samsung, kaldet Wear OS 3, vil kun blive dished ud for en håndfuld smartwatches i anden halvdel af 2022. I Forventning Af denne opdatering har Google udgivet En ny "System opdateringer" skærm for de nuværende smartwatches, der bruger Wear OS. Det gør det nemt for brugerne at identificere Android-versionen og sikkerhedsrettens niveau af deres slid.

Før denne opdatering blev sikkerhedsrettens niveau fundet i slutningen af ​​"versioner" -listen. Også de tidligere "systemversionsordninger benyttede bogstaver i stedet for tal for at angive deres niveau. Den nuværende tilgang ser ud til at være mere brugervenlig end de tidligere versioner og lægger groorwork for det kommende slid OS 3. Den Android 11-baserede Wear OS 3 vil være en valgfri opdatering for de fleste af de nyligt udgivne smartwatches i år, som i en rapport med 9to5Ogoogle.

Google har sluttet sig til Hænder med Samsung for at kombinere de bedste funktioner i Wear OS og Tizen til en enkelt platform kaldet Wear OS 3. Flytningen er rettet mod at påtage sig Apple, markedsleder i SmartWatch-segmentet. Dette opdaterede operativsystem har support til tredjepartsfliser og evnen til at skifte mellem apps ved at tube-tapping skærmen. Det ser forbedringer til grænsefladen af ​​Google Maps og Google Assistant. Google har også integreret sundheds- og fitnesssporingsopdateringer til at bære OS 3 fra FITBIT.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Målet er at etablere et homogent OS-versionslandskab og at støtte brugere, der måske ikke altid tænker på at installere OS opdateringer selv. Med en passende politik kan du rulle ud ledige OS-opdateringer på en koordineret måde, så din flåde af Android-enheder opdateres.

implementering

Hvert år behandler Google os til en forfrisket version af sin populære smartphone OS â € "Android. Efter Android 12 går offentligt et sted i september, nyheder og rygter om, hvad de skal forvente i Android 13, bør begynde at rampe op.

For eksempel er det en kendt kendsgerning, at lignende af Google Pixel 4 og Pixel 4 XL såvel som den nyere pixel 5 og pixel 4a 5g er berettiget til denne opdatering takket være Googles længere software support vindue.

Ejere af Vivo X60-serien kan også være sikker på, at Android 13 kommer deres vej. Selvfølgelig er der også masser af Samsung-enheder i kø for denne opdatering, men det er en historie for en anden dag.

Desuden afslørede XDA-udviklere for nylig noget endnu mere interessant. Sikker på, Google stoppede med at bruge desserter til offentligt at identificere forskellige OS-versioner med Android 9 PIE. Men denne praksis lever på internt.

Den nuværende Android 12 s, for eksempel, er kendt internt som snedekegle. Tilsyneladende er Android 13 T kodenavnet Tiramisu, som er en kaffe-flavored dessert, der hælder fra hjemmet for UEFA Euro 2022 Champions.

På trods af at have eksisteret i nogen tid, har multi-brugerstøtte manglet evnen til at konfigurere NFC-betalinger på sekundære profiler. I henhold til rapporten ændres denne ændring med Android 13 opdatering.

Piunikaweb startede som rent en Investigative Tech Journalism Website med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

I anden halvdel af næste år vil en håndfuld eksisterende smartwatches, der kører Googles-operativsystemet, opdateres til at bære OS 3 baseret på Android 11. Forud for det har Google rullet ud en ny systemopdateringsskærm til slid OS OS .

Det starter med et lille smartwatch ikon og brugervenligt, dit ur er opdateret status. Denne meddelelse forbliver den samme, selvom den blå Checkmark er væk, og efterfølges nu af Android version og Android Security Update.

Sikkerhedsplasterniveauet blev tidligere fundet i bunden af ​​versionslisten, mens den faktiske Android-udgivelse var noget, som Google i 2022 besluttede at skjule med en systemversionsordning, der gjorde brug af et bogstav, e. . H. Selvfølgelig flyttede Google aldrig fra hæmatit - en mineralform af jernoxid.

Dette REAPPEARANCE af det faktiske Android-frigivelsesnummer er nysgerrig og kommer som nogle slidgrupper er indstillet til at få Wear OS 3 / Android 11 i 2022. Google kunne lægge grundlaget med denne ændring, som ser ud til at blive udbredt i de seneste dage.

Brugere er utvivlsomt mere bekendt med Android efterfulgt af et nummer, selvom det allerede er en version bag telefoner. Når det er sagt, skal jeg bruge OS 3, der førte mest til at antage, at Google rallyede omkring den branding / versionering.

Mere om Wear OS:

Disse systemer omfatter nye funktioner til Android-enheder, da det kan være tilfældet for din Xiaomi POCO M3. Disse opdateringer er nødvendige for bedre ydeevne af din Xiaomi Poco M3, når de bruges, men ikke obligatorisk.

Vi vil forklare dig, hvordan man opdaterer Android på din Xiaomi Poco M3. For det første vil vi forklare, hvad opdateringerne er på en smartphone, for det andet, hvordan man opdaterer Android på din Xiaomi POCO M3, og endelig, hvorfor disse opdateringer kan mislykkes.

Forklaring: Android opdateringer på din Xiaomi POCO M

Opdateringer på en smartphone er meget hyppige, de kan tilbydes flere gange om året. Udførelse af en opdatering består af at opdatere driftssoftwaren på din Xiaomi POCO M3 Hvis de har Android, for at forbedre deres ydeevne, har nye funktioner, har eksisterende bugs faste, reparationssikkerhedsbrud osv. Årsagerne kan være meget mange.

Sådan opdateres Android på din Xiaomi Poco M?

Før du påbegynder opdatering af din Xiaomi POCO M3, er der et par obligatoriske regler, så denne opdatering finder sted korrekt. Først og fremmest tilsluttes et korrekt WiFi-netværk og ikke til dine mobilnet, da opdateringen kan tage et stykke tid, og du kan se forbruget af dine mobilnetværk Skyrocket .

Så skal din Xiaomi Poco M3 indlæses på mere end 50%, eller du kan også genoplade den under denne manipulation. Endelig kan din Xiaomi POCO M3 ikke bruges under softwareopdateringen, så lad det være ved siden af ​​dig.

For at starte denne operation skal du gå til indstillingerne for din Xiaomi POCO M3 og gå til afsnittet Om telefonafsnittet. Når du klikker på det, skal du trykke på Software Update og derefter opdatere, så din Xiaomi POCO M3 kontrollerer for at se, om en opdatering er tilgængelig eller ej. Endelig, når din enhed har registreret opdateringen, er alt, hvad du skal gøre, trykke på Genstart og installere for at starte opdateringen.

Fejlene i en Android-opdatering på din Xiaomi POCO M

Kontroller, at din WiFi er godt forbundet til din Xiaomi POCO M3, hvis det ikke virker, prøv at tænde den igen, så hvis problemet fortsætter, så prøv at installere opdateringen et par dage senere. Hvis du har nogen af ​​de problemer, der er angivet eller har et andet problem, skal du se dit telefonselskab eller autoriseret servicerepræsentant, så de kan hjælpe dig med at løse problemet.

Alle ekspertgrupper står til din rådighed, hvis du har brug for flere oplysninger. Find alle vores artikler om Xiaomi Poco M3 for at hjælpe dig. I tilfælde af fiasko kunne garantien i sidste ende være af god hjælp til dig.

Android GO, den lette version af det fulde fremhævede OS, har officielt nået over 200 millioner brugere. Google lancerede først Android gå i 2022, der tilbyder en glattere Android-oplevelse for brugere på entry-level-enheder med 2 GB RAM eller mindre.

Andre funktioner, som Privacy Dashboard, er allerede tilgængelige i standardversionen af ​​Android 12, så du kan se og få adgang til dine app tilladelser fra One Hub. Du kan også genkende på skærmen oversættelsesværktøj, automatisk app dvale, der hjælper med at bevare dit telefoner batterilevetid, sammen med den smarte funktion, der lader dig dele en app med enheder i nærheden, forhindrer andre brugere i at skulle bruge data til at hente det selv.

Hvorfor opdatere din Android OS?

3. Nu, på det næste skærmbillede bare trykke på Avanceret for at rulle ned flere muligheder. Her vil du finde System Update valgmulighed, som vist på billedet ovenfor. Bare tryk på den for at begynde at kontrollere for opdateringer. Det er det!

Brugergrænsefladen kan variere lidt afhængig af din producent og Android-versionen. Så bør du også tjekke de trin for at opdatere din Android, hvis du er på Android 7 eller ældre bare for reference:

Trin # 3: Nu, vil du finde en mulighed som System Updates / Softwareopdatering. Bare tryk på den. Nu vil det sandsynligvis søge efter en tilgængelig Android opdatering til din enhed eller vil præsentere dig med flere muligheder.

Trin # 4: Hvis du finder flere muligheder, når du har klikket på systemopdateringer eller lignende, skal du klikke på Check for opdateringer Now / Software Update Check eller en lignende knap, som vil begynde at søge efter en opdatering til enheden.

Bemærk: Hvis Google udgiver en ny Android-version, betyder det ikke nødvendigvis, at det ville være tilgængeligt for din enhed. Din fabrikant er ansvarlig for at udrulle disse opdateringer til din enhed. Så hvis du vil være opdateret til de nyeste Android-udgivelser, skal du overveje at få Googles egen pixel-enheder.

Afslutter

Trinnene for at finde den aktuelle OS-version varierer efter enhed. Nedenfor er generelle instruktioner, der arbejder for de fleste Android-enheder. For detaljerede instruktioner om en bestemt enhed, bedes du kontrollere din enheds brugervejledning.

Mange virksomhedsmiljøer foretrækker at holde deres enheder opdateret. Enheder, der kører forældet software, kan medføre mange sikkerhedsfejl, der muligvis ikke er ideelle til deres glatte operationer. Også visse Enterprise Apps er ikke kompatible med lavere OS-versioner. Opdatering til de nyeste patches kan forbedre enhedens stabilitet og ydeevne, fix bugs, give nye eller forbedrede funktioner og meget mere.

Der er dog også tilfælde, når opdatering til den nyeste software præsenterede nogle faldgruber. Hvis der findes nogen fejl i den nyeste OS Patch, fungerer Enterprise Apps muligvis ikke korrekt som før. Opdatering af et stort antal enheder på en gang kan også påvirke enterprise-båndbredden alvorligt. Hvis opdateringerne udføres i arbejdstiden, kan det også påvirke brugernes produktivitet.

Den ideelle løsning på alle disse udfordringer er at planlægge og automatisere OS-opdateringer ved hjælp af Hexnode. Det Forenkler Implementeringsprocessen af ​​store OS-opdateringer til Android-enheder. Her kan softwareopdateringer målrettes mod en bestemt gruppe på et givet tidspunkt for at forhindre båndbredde choking.

Vigtig

hasteopgaver i Delhi for freshers 2020 Arkiv Apna Vacancy

hasteopgaver i Delhi for freshers 2020 Arkiv Apna Vacancy

Søg og anvende nu 500000 Delhi metro leje for token operatør job på MNC Jobs Indien, Indias nr MNC jobportal. Udforsk jobmuligheder i Delhi metro leje for token operatør tværs Top MNC virksomheder nu. Find flere jobåbninger i Delhi metro leje til symbolsk operatør for freshers og erfarne kandidater.

Sådan tilføjer udenlandsk kontakt nummer i WhatsApp Noter Læs

Sådan tilføjer udenlandsk kontakt nummer i WhatsApp Noter Læs

Find mere information om landekoder, telefonnumre koder og ISO-landekoder. Vi er skyld fik telefonen koder, du har brug for nem internationale opkald

USA områdenummer lister med staten

USA områdenummer lister med staten

Den internationale landekode lommeregner vil vise, hvordan man ringe mellem to steder i verden, med lokale område koder, trunk præfikser og internationale landekoder

Opgaver USBC hurtigere end USB Heres, hvad du behøver at vide om USB-opladning og dataoverførselshastigheder

Opgaver USBC hurtigere end USB Heres, hvad du behøver at vide om USB-opladning og dataoverførselshastigheder

Oplad to enheder på en gang med denne USBC væg oplader med en ekstra USBA-port. Tilbyder 50 hurtigere opladning end standard 5W porte. USBC-kabel inkluderet.

USBC Charge Cable 2m

USBC Charge Cable 2m

Få et godt tilbud på GoTo USB C til C-kabel, 4 ft. Se alle de funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple sælger nu sit eget 18W USBC oplader og nu tillader tredjeparts MFI-certificeret Lightning til USBC kabler. AppleInsider diskuterer hvorfor det er et godt tegn for fremtiden USBC paritet i alle Æbler opladere.

USBC for alle Hvorfor EU ønsker samme havn tværs elektroniske enheder

USBC for alle Hvorfor EU ønsker samme havn tværs elektroniske enheder

USBC kabel vil oplade Watch SE ved standard hastighed som hurtig opladning funktion kun er begrænset til nye modeller.

De bedste USBC PD opladere af 2021

De bedste USBC PD opladere af 2021

Oplev de nyeste funktioner og innovationer tilgængelige i Fast Charge Rejselader med USBC kabel, Sort. Find det perfekte mobiltilbehør til dig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.