U. Godkender TMobileSprint Merger, en Deal, der ville omforme industrien

Tmobile vil begynde at fjerne Sprint mærke denne sommer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

"De fleste af Sprint butikker er blevet opdateret med T-Mobile branding og et frisk lag magenta maling, og de fleste T-Mobile brandede butikker kan tjene både Sprint og T-Mobile kunder," en T-Mobile skrev på sin hjemmeside. "Med nogle få undtagelser, kan vores stores og gemme medarbejdere nu tjene Sprint og T-Mobile kunder. Sprint og T-Mobile kunder kan gå ind og medarbejderne vil være i stand til at sige, 'Ja, vi kan hjælpe dig!'"

Ifølge T-Mobile, vil fusionen med Sprint lade selskabet "levere en 5G netværk sekund til none ogen være en trykladning Un-luftfartsselskab med evnen Toa up-level konkurrence ogen bettera konkurrere på prisen."

Efter meddelelsen, at fusionen blev gennemført, T-Mobile sagde den nye 5G Netvaerka ville have "14 gange mere kapacitet i de næste seks år", og give kunder adgang til "gennemsnitlig 5G hastigheder op til otte gange hurtigere end den nuværende LTE på blot et par år, og 15 gange hurtigere i løbet af de næste seks år."

Ud over rebranding Sprints detailbutikker, en T-Mobile også recently annonceret en ny Un-carrier initiativ kaldet fidus Shield, som vil beskytte både T-Mobile og Sprint kunder fra uønskede svindel og robocalls .

Ifølge en SEC filing i juni, T-Mobile sagde, at det expects nye postpaid-abonnementer til at være mellem 800.000 til 900,000 ved udgangen af ​​andet kvartal. Virksomheden også expects påført en ekstra $ 300 millioner i fusionssager omkostninger "for at fremskynde synergi realisering" ogen $ 350 til $ 450 millioner i omkostninger i forbindelse med coronavirus pandemi.

Fire måneder efter det lukkede sin fusion deal med Sprint, har T-Mobile endelig forenet de fleste Sprint butikker over hele U.. under flagskibet T-Mobile mærke. Sprint butikker, der er blevet opdateret med en "frisk lag magenta maling," vil nu tjene både Sprint og T-Mobile kunder.

Kun en håndfuld butikker i landområderne og de nationale detailbutikker som Best Buy vil fortsætte med at tjene Sprint kunder alene. For at finde en butik i nærheden af ​​dig, der serverer både T-Mobile og Sprint kunder, kan du bruge butikken locator værktøj på T-Mobile hjemmeside. Ud over rebranding Sprint detailbutikker har Sprint hjemmesiden også blevet opdateret til at omdirigere til T-Mobile. om. Som bekræftet af T-Mobile i sidste måned, vil Sprint ikke længere acceptere nye kunder.

Som i dag, vores hold er klar til at betjene dig i flere butikker end nogensinde! Uanset om du er en Sprint eller tmobile kunde i en storby eller en lille by, vores team står nu SAMMEN, samlet som tmobile mærke! #WeAreTMobilepic. Witter. about / hU8DC2NKtg

Med foreningen af ​​de to mærker nu komplet, de nye T-Mobile fordringer det vil være i stand til bedre at konkurrere på prisen med AT & T og Verizon, og levere et landsdækkende 5G netværk, der vil være "second to none".

Dish, som købte Sprints forudbetalt Boost Mobile mærke til $ 1. milliarder sidste måned, erstatter Sprint som den fjerde store U.. bærer. Selv om det har underskrevet en syvårig MVNO aftale med T-Mobile, parabol forventer, at dets egen landsdækkende 5G netværk til at være oppe og køre med 2023.

galaksens s ultra er den bedste telefon ved t-mobil

T-Mobile har mange telefoner på sin roster, så det er kun naturligt, at du måske spekulerer på, hvilken er den bedste Android-telefon, som transportøren tilbyder. Vi har fået dig dækket af de bedste muligheder, du kan købe lige nu.

Nu hvor T-Mobile og Sprint officielt har afsluttet deres fusion, alt arbejdet begynder for de to store luftfartsselskaber til at gifte sig fuldt ud. Og en af ​​de første punkter på listen vil blive at komme af Sprint mærke.

Sprint butikker får rebrande, begynde at virke under tmobile mærke

Den nye T-Mobile har nogle fed ideer til hvad det ønsker at opnå i de kommende år â €”ligesom leapfrogging Verizon og AT & T â €” men første ting først, den har brug for at skabe sin nye identitet, som betyder sletning Sprint mærke.

På forbrugersiden har Weve altid planlagt en sommer tidsramme, sagde Sievert. Med COVID-19 flyttede vi det ud i midten af ​​sommeren i stedet for den tidlige sommer, og det er, når vi i det væsentlige vil reklamere for et flagskib efterbetalt T-Mobile mærke samt at drive en samlet flåde af detailhandel. Detailhandlen er derfor, vi sænket bare en lille smule.

bemærket af randen, der har været nogle voksende smerter allerede som sprintkunder med 5G-kompatible telefoner er stoppet med at arbejde, da luftfartsselskaberne fusionerer deres netværk. Fjernelse af sprint branding er blot det første skridt i en lang vej med luftfartsselskaberne, der forventer, at den fulde overgang tager omkring tre år.

Om forfatteren

Bare fire måneder efter lukning af vores fusion med Sprintâ € | Vi har leveret endnu en kritisk milepæl, der vil hjælpe os med at betjene kunder og bringe vores virksomheder sammen "i rekordtid. Œ I går er vi forenet T-Mobile og Sprint-mærkerne til at fungere under T-Mobile Flagship-mærket - landsdækkende. EN

Mens vi i dag er laser fokuseret på at arbejde for at støtte vores kunder gennem denne globale pandemi og hjælpe dem med at forblive forbundet, da vi alle navigerer på nye måder at arbejde, leve og spille â € "Vi bygger også på fremtiden. Selv som jeg sidder her og tænker på mulighederne foran os, er det svært at tempo mig selv! "Vi har en umættelig appetit til at gøre vores kunder lykkelige hos dette firma, og jeg tror, ​​det er på tide, at et trådløst firma virkelig leverer både værdi og en fantastisk netværksoplevelse til kunderne. Â Ikke flere vil kunderne vælge mellem de to eller beslutte, hvad de skal ofre. Den nye T-Mobile vil levere både og godt gøre det med en oplevelse, der gør det klart for vores kunder, at de er vores højeste prioritet og ikke noget bundlinje Statistik . Jeg kan bare ikke vente!

Virkeligheden er, at T-Mobile simpelthen ikke er ligesom andre virksomheder, fordi vi leverer på vores løfter, og denne fusion har præsenteret os med en mulighed for en gang i livet til at skabe et bedre, ikke bare et større firma. Â Vi har samlet det bedste af de bedste fra både T-Mobile og Sprints, der udvikler sig til at blive en supercharged un-carrier, som i sidste ende gør det muligt for os at forfølge vores håb om at blive # 1 i trådløst â € "nummer et i kundens valg og Nummer et i kundernes hjerter - som vi arbejder for at være et af de bedste mærker i verden på at sætte kunderne først. EN

Aktivér mærke Formål: Sådan udnyttes kraften i bevægelser til at transformere

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Efter Afslutning en lang og udtrukket fusionsproces i april, sagde T-Mobile i denne uge, at det planlægger at afbryde Sprint-mærket i midten af ​​sommeren, da det forener de to virksomheders virksomhed og Forbrugersegmenter.

Nyligt Minted T-Mobile CEO Dan Sievert afslørede luftfartsselskabets foreningsstrategi på en nylig investorbegivenhed og sagde en første tidslinje til lukkerrints forbrugerarm blev sat til tidlig sommer, rapporterer hårdt trådløst.

De fleste sprintbrugere kan allerede udnytte T-Mobile's netværk. I april sagde T-Mobile, at det ville tillade Sprint-abonnenter at vandre på sine LTE-tårne ​​gratis og effektivt fordoble antallet af tilgængelige cellewebsteder for mange kunder. Ifølge Sievert har mere end 80% af Sprints efterbetalt base håndsæt, der er kompatible med T-Mobile's netværk.

T-Mobile og Sprint rydde adskillige lovgivningsmæssige forhindringer for at færdiggøre en vartegn fusion i begyndelsen af ​​april. Aftalen NETS T-Mobile Access til Sprint Cell Towers og andre funktioner, som den bevæger sig for hurtigt at opbygge et landsdækkende 5G-netværk. Verizon og AT & T, set som America's Wireless Duopoly, er overgang deres eget udstyr og spektrum til at gøre det samme.

Når T-Mobile og Sprint fusionerede, blev T-T-Mobile CEO John Legere, som i årevis handlede som ansigtet af "un-carrier", gik ned. Han forlod formelt selskabet i slutningen af ​​april for at forfølge andre projekter.

T-Mobile har afsløret, at den 2. august vil det officielt kombinere mærkeoperationer med Sprint. Det betyder, at T-MO og Sprint vil blive forenet under et enkelt T-Mobile mærke landsdækkende for første gang.

Som en del af denne brandforeningsnyheder har T-Mobile også drillet nogle nye tilbud, der kommer snart. Execs foreshadowed nye, aggressive tilbud om at blive afsløret i næste uge â € | redder folk penge, udfordrer konkurrencen og hæver baren til branchen, sagde T-Mobile i dagens meddelelse.

T-Mobile CEO Mike Sievert tidligere sagde, at T-MO-Sprint mærkeforening ville ske i midten af ​​sommeren, og nu fik Weve en officiel dato for det. Lige siden fusionen blev afsluttet i starten af ​​april, har T-Mobile taget skridt til at integrere Sprint i T-MO, herunder at give Sprint Galaxy S20-ejere adgang til T-MOS 5G-netværk, der udvider T-Mobile Tuesdays til Sprint-kunder, og deaktiveringssprints 2. GHz 5G-dækning, og denne brandforening er det næste store skridt i post-fusionsprocessen.

En føderal dommer i New York har godkendt fusionen af ​​T-Mobile og Sprint i en Beslutning Tirsdag, Siding med Telecom Giants over A koalition af staten advokat generaler, der sagsøgte for at blokere to af de største trådløse luftfartsselskaber i U.. fra at kombinere.

Sagen fra 14 statslige advokater General, og District of Columbia, ledet af Californien og New York, var en af ​​de sidste forhindringer T-Mobile måtte overvinde, før det kunne fortsætte med at købe Sprint for 26 milliarder dollars. Den såkaldte "Megamerger" har allerede godkendelser fra FCC og Justice Department.

New York Attorney General Letitia James kaldte tirsdagens beslutning "Et tab for hver amerikaner, der stoler på deres mobiltelefon til arbejde, for at passe et familiemedlem og at kommunikere med venner."

"Der er ingen tvivl om, at reduktion af mobilmarkedet fra fire til tre vil være dårlige for forbrugerne, dårlige for arbejdere og dårlige for innovation, hvorfor staterne trængte op og førte til denne retssag," tilføjede hun i en udmelding.

"Denne transaktion repræsenterer en enestående mulighed for at fremskynde implementeringen af ​​5G i hele USA, sætte kritisk mid-band spektrum til mere produktiv brug og bringe meget hurtigere mobilt bredbånd til landdistrikterne amerikanere," tilføjede han.

California Attorney General Xavier BeCerra Tweeted, at "selv i lyset af kraftig Opposition vil vi ikke tøve med at stå op for forbrugere, der fortjener valg og rimelige priser," fører mange til at spekulere på, om Han henlede til en appel.

Top historier

T-Mobile og Sprint forbereder sig på at tage det næste skridt i fusionering af deres trådløse virksomheder, hvor de to mærker angiveligt planlægger at slå sammen deres kunder og detailforretninger under en enkelt T-Mobile Banner i sommer, via Fieres Wireless. Med andre ord: Enden af ​​Sprint er nær.

Vigtig

TMOBILE US Planning Familyorientated Addition til Syncup Product Set

TMOBILE US Planning Familyorientated Addition til Syncup Product Set

Temmelig interessant produktservice. Enhver, der hørte om dette, ser den gratis vejhjælpstjeneste, at det let betaler for sig selv. 2 per måned x24 ...

TMobiles SyncUP DRIVE forvandler din bil til mobile hotspot

TMobiles SyncUP DRIVE forvandler din bil til mobile hotspot

Køb PeraltaProducts USB-adapter til tmobile SyncUP DRIVE 2 Drive2 Z6200 SD6500 SIMU online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Bahrain. 303365144791

SyncUP FLEET HOS positive anmeldelser Kommentarer

SyncUP FLEET HOS positive anmeldelser Kommentarer

Mysyncupfleet download, Mysyncupfleet, Mysyncupfleet

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Projektet efficient vil som planlagt, og holdet på tmobile indset det havde brug for en anden tilgang. Holdet havde arbejdet med to forskellige selskaber over en

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Brug dette dokument til flere enheds hardware detaljer til din Syncup Tracker.

9 Bedste Mint. about Alternativer til årets Vores toptilbud

9 Bedste Mint. about Alternativer til årets Vores toptilbud

Vi er skyld køre ned ad en liste over ni top Mint. OM alternativer, som mange af dem har udviklet funktioner, der gør Mint synes som et stykke legetøj.

Bedste Tmobile Tablet data planer i 2021 MoneySavingPro

Bedste Tmobile Tablet data planer i 2021 MoneySavingPro

Med T-Mobile Essentials for Tabletter, får du en enkel plan med ubegrænset sms'er, 4G LTE-data og mere på din tablet. Lær hvad der indgår.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær om den fantastiske tmobile Gratis dataabonnement med køb af en tilsluttet tablet. Nu kan du holde forbindelsen og ikke bryde banken

Bedste tablet handler Gem på Fire tabletter, den 11inch iPad Pro og mere

Bedste tablet handler Gem på Fire tabletter, den 11inch iPad Pro og mere

Find alle de billigste Samsung tablet tilbud og salg lige her, med de laveste priser fra rundt omkring på nettet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.