Amerikanske politikere og investorer kritisere Deutsche Telekom løbet VoiceStream

Den fornemmelse af VoiceStream

Aftalen er en flerårig, multi-produkt tilsagn om at iværksætte forskellige modeller af Samsung trådløst internet stand håndsæt ved hjælp VoiceStream nationale GSM-net. Aftalen vil støtte landsdækkende indførelsen af ​​high-speed data applikationer ved hjælp af GPRS-systemet i 2001. Mulige applikationer og fordele for trådløse brugere inkluderer hurtigere webbrowsing og e-mail-transmission, som supplement til video streaming kapaciteter.

"Samarbejdet mellem VoiceStream og Samsung og Microsoft vil til sidst samle de tre vigtigste elementer, der er nødvendige for at åbne op for det mobile internet miljø," siger Bob Stapleton, VoiceStream præsident og COO. "Samsung vil give overbevisende enheder, vil VoiceStream levere højhastighedstog datanetværk, drift og national distribution, og Microsoft vil give problemfri integration med desktop applikationer og internettet. Slutresultatet er en dramatisk stigning i kvaliteten og mængden af ​​indhold til mobile brugere."

Iphone skærmbilleder

VoiceStream understøtter Icecast og råbe støbt servertype. ll du skal gøre er at indtaste dit Stream Monster brugernavn og adgangskode konto og app-klienten vil vise dig alle dine tilgængelige konti for dig at streame til.

Nul konfiguration gør det muligt at starte udsendelse på få sekunder. ll din konfiguration indlæses automatisk inden app, så der er ingen grund til at konfigurere værtsnavn, port, bitrate, adgangskode osv

Hvad nyt

. ot indlysende fra app Beskrivelse medmindre du åbner "mere" knappen, men denne app ikke gør, hvad der står i den første del af beskrivelsen, medmindre du har en konto hos Stream Monster. Jeg hentede det, fordi det hævdes at være en udsendelse app til Icecast2, som kunne være sandt, men uden den konto ikke muligt at vide.

værste app nogensinde er lavet

Se andre industrier inden for information: Kabel og anden abonnementsprogrammering, Â databehandling, hosting og relaterede tjenester, Â Motion Picture and Video Industries, Â Avis, Periodisk, Bog og Directory Publishers, Â Andre informationstjenester , Â Anden telekommunikation, radio- og tv-udsendelse, Â satellit telekommunikationsvisning mere, Â Software Publishers Sound Recording Industries View mindre

Den Voicestream Wireless Corporation og Omnipoint Corporation, to regionale trådløs kommunikation virksomheder, der søger at udvide deres nationale tilstedeværelse, sagde i går, at de ville fusionere i et kontanter og aktier transaktion værdiansættes på næsten $ 3 milliarder kroner.

Fusionen vil give det nye selskab med dækning af en langt bredere skår af landet end de to selskaber har alene, med tilladelser i 17 af de øverste 25 store trådløse markeder. Det sammenlagte selskab vil yde service til mere end en million kunder.

Efter fusionen vil Voice strøm være landets største udbyder af trådløse tjenester ved hjælp af teknologi kaldet G.. ., For Global System for Mobile Communications. G.. ., Den dominerende format for trådløse tjenester i Europa, er blevet vedtaget her i landet for det meste af mindre virksomheder.

Som landsdækkende trådløse luftfartsselskaber som AT & T, Sprint og Nextel har styrket deres netværk og udvidet deres markedsføring, har mindre regionale luftfartsselskaber som Omnipoint og Voicestream fundet det sværere at konkurrere. Ved at udvide sin såkaldte fodaftryk, eller den del af kortet som dækkes af det kommunikationstjenester, det nyfusionerede selskabet håber at tiltrække flere kunder og spare på markedsføring og back-office omkostninger.

I transaktionen, som forventes afsluttet i fjerde kvartal, Omnipoint aktionær s vil modtage kontanter og aktier værdiansættes til omkring $ 32 a aktie, en 55 procent præmie til selskabets seneste aktiekursen . Omnipoint har omkring 53 mio udestående aktier, hvilket gør købet del af transaktionen værd omkring $ 1. milliard.

Ud over, Hutchison Telecommunications Ltd Hongkong, en stor aktionær i Voicestream, har indvilget i at investere 957 tusind $ i det nyfusionerede selskab. Voice strøm har også indvilget i at investere $ 150 millioner i Omnipoint forud for afslutningen af ​​fusionen, herunder ca $ 100 millioner til gives umiddelbart. Herunder påtaget gæld, kan hele transaktionen skal værdiansættes til $ 4. milliard.

Best Buy Opladning En 100 Premium på Full iPhone X pris, siger, at kunderne ønsker denne fleksibilitet

I en yderligere komponent i handlen Cook Inlet Region Inc., en indfødt Alaskan selskab, er at investere i et joint venture for at erhverve visse licenser, som Omnipoint. Kog Inlet Region vil eje 50. procent af venture, og Voicestream vil eje resten.

Sammen med Kog Inlet Region, vil den nyligt fusionerede selskab have licens til at levere service til mere end 175 millioner mennesker i USA, siger John W. Stanton, der vil forblive bestyrelsesformand og administrerende direktør for Voicestream efter fusionen. Doug Smith, i øjeblikket formand for Omnipoint, vil blive en næstformand for den kombinerede virksomhed og vil fokusere på at udvikle den nye virksomheds strategi trådløse data.

Omnipoint aktionær s vil modtage $ 8 a aktie i kontanter og 0. 25 aksjer af Voicestream stamaktier for hver af deres Omnipoint aktier. Omnipoint aktier steg 6. 5 cent, til $ 20. 125 i går, mens VoiceStream aktier steg 12. cent, til $ 29. 0.

Den Hutchison investering vil øge sin ejerandel til 30 procent af den samlede virksomhed, under forudsætning af udøvelse af visse konvertering rettigheder i cabriolet foretrukne værdipapirer, den ejer. Forud for fusionen, Hutchison ejede 24 procent af Voicestream.

Disse ansøgninger er blevet samlet under IB Docket 00-187, og det meste af posten i proceduren er tilgængelig gennem det elektroniske Kommentar registreringssystem. kan også fås Kopier af dokumenter i rekord for et gebyr fra FCC s duplikere entreprenør Qualex International, eller kan ses og / eller kopieret ved FCC referencecenter.

tidslinje

Deutsche Telekom har aftalt at købe hurtigt voksende mobil teleselskab VoiceStream Trådløs Corp til $ 50. milliarder, en bevægelse, der ville give den tyske telefon gigant en afgørende fodfæste i USA, men også røre fra en kontrovers om udenlandsk ejerskab, kilder bekendt med situationen sagde søndag.

Aftalen, hvis den godkendes af myndighederne, ville give Deutsche Telekom adgang til mere end 2. millioner VoiceStream kunder og potentiale til at tjene så mange som tre fjerdedele af U.. mobiltelefonbrugere - bredde, der ville tillade det tyske selskab til at udfordre nationer nuværende trådløse ledere.

forventes tyske firma til at søge andre opkøb så godt, som led i en indsats for at blive en dominerende global aktør inden for telekommunikation. Dog vil den påtænkte erhvervelse har ingen umiddelbar effekt på VoiceStreams kunder og vil ikke have nogen effekt i Californien, hvor VoiceStream endnu ikke sælger tjeneste.

Deres bestyrelser formelt godkendt handlen søndag, siger kilder, men VoiceStream og Deutsche Telekom afvist at bekræfte handlen. En formel annonceringen af ​​kontanter og aktier fusion, rygter i mere end en uge, kunne komme i dag, siger kilder.

I henhold til aftalen, vil Deutsche Telekom betale 3. aktier, plus $ 30 i kontanter, for hver VoiceStream aktie. Handlen værdier VoiceStream på omkring $ 195 en aktie, eller $ 16.900 per trådløs abonnent. Det tyske selskab vil også antage $ 5 milliarder i VoiceStream gæld, siger kilder.

Hertil kommer, at Europa-Kommissionen advarede søndag, at et udkast til U.. regningen til formål at blokere en dominerende europæiske telekommunikations virksomheder fra at erhverve U.. teleselskaber vil have globale handel konsekvenser hvis det vedtages.

a u.. Loven forbyder køb af en U.. telefonselskab af enhver virksomhed, der er mere end 25% ejet af en udenlandsk regering. Men loven giver regulatorer skøn at give afkald på denne begrænsning, hvis en aftale anses for at være i offentlighedens interesse.

Sidste uge, industrien analytikere hyldet en potentiel VoiceStream aftale som værende mindre tilbøjelige til at røre off politisk opposition end en fusion mellem Deutsche Telekom og en mere etableret virksomhed som Sprint Corp eller en fiber- rige firma såsom langdistance-selskab Qwest Communications International Inc.

Analytikere forventer, at opkøbet VoiceStream at være lige det første af flere U.. tilbud, der involverer Deutsche Telekom. Selskabet har holdt de seneste fusion samtaler med Qwest embedsmænd, men siges at have bakket ud en potentiel aftale med Sprint på grund af bekymringer om regulatorisk modstand.

Før deal lukker, Deutsche Telekom også vil give VoiceStream med en indledende $ 5-milliarder kontanter infusion, der vil gøre det muligt for Bellevue, Wash.-baserede firma til at byde på yderligere mobiltjenester licenser i de kommende auktioner over U.. trådløse spektrum, siger kilder.

Det kunne bruges som en krig brystet til at deltage i auktioner - hvis og når de sker - og at aggressivt udbygning deres netværk og for at være opportunistisk med spektrum opkøb , fortalte ABN AMRO analytiker Kevin Roe Reuters.

Voicestream ejer allerede trådløse licenser, der dækker omkring tre fjerdedele af U.. Befolkning - eller mere end 200 millioner mennesker. Men meget af netværket er endnu ikke bygget, og det vil tage år og millioner af dollars at fuldføre.

VoiceStream vokser dog hurtigt. Det blev spundet ud fra det vestlige trådløst Corp. sidste år og beskæftiger allerede 8.200 arbejdere, med ca. 1.000 i Washington State. Det afsluttede to Acquisitions af sin egen tidligere i år: Aerial Communications Inc. for $ 5. milliarder og omnipoint for $ 7. milliard.

Stadig, Voicestream kunne flytte for at købe disse licenser direkte såvel som købe nye licenser, der gør det muligt at udfylde servicegab i San Diego og andre California-regioner såvel som i Nevada og Southeastern U.

Manden krediteret med Building Voicestream, formand og administrerende direktør John Stanton, vil forblive hos det kombinerede selskab og overvåge Deutsche Telekoms New U.. Trådløse operationer, sagde kilder.

På trods af de store tab er virksomheden attraktivt for Deutsche Telekom, fordi det er en af ​​de sidste uafhængige landsdækkende trådløse luftfartsselskaber i USA. Derudover bruger VoiceStreams Wireless Network en teknologi kendt som Global System til mobilkommunikation, eller GSM, den samme teknologi, der anvendes af Deutsche Telekom og den dominerende digitale trådløse standard i Europa og Asien.

Vi er Vidnesbyrd en bølge af innovation i kontaktcentret, sagde Jonathan Rosenberg, CTO og Head of AI, fem9. Weve set en øget adoptionâ af stemmebiometri, agentassistenter, Sentiment Analyse og real-time taleanalyser â € "Alle viser behovet for realtids lydindhold af opkald. Voicestream repræsenterer et stort næste skridt i udviklingen af ​​API'er til realtid kommunikation. Vi har haft web-venlige API'er til at kontrollere et opkald, men ikke til streaming en. Indtil nu. "Â

Med fem9 voicestream kan kunder og partnere udnytte A-API-API'en til at streame Agent and eller opkald Audioâ sammen med Avancerede CTI-opkaldshændelser, alt i realtid. Brug Cases Cover-Customer Authenticationsa via biometri;  agenthjælp; Agentâ coaching og træning;  og  real Time Tale Analytics, herunder Sentiment Analyse. EN

I det forløbne år har jeg talt med DUEZENSÂ af utrolige udviklere, der er fokuseret på AI og andre Keyâ innovationsområder, og deres nummer et spørger langt, var at bringe deres produktintegrationer direkte i fem9 platformen, sagde Anand Chandrasekaran , Direktør for produktstyring, fem9. Vi er spændte og stolte over at bringe dette differentieret tilbud, der tidligere kun er tilgængelig inden for et on-premise kontaktcenter system, Â til vores skyens partnere og kundesamfund.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indian Fresh Produce Supply Chain Platform Ninjacart har sikret en 145m investering fra USBased forhandler Walmart og E-handel Company Flipkart.

Walmart Garden Center 2450 NW Loop 338 Odessa, TX Paint Stores MapQuest

Walmart Garden Center 2450 NW Loop 338 Odessa, TX Paint Stores MapQuest

På denne side finder du alle de oplysninger om Walmart Nortwest Loop 338, Odessa, TX, herunder tiderne, sted for forretningsadresse eller telefoninfo.

Walmart Odessa TX 2450 NW Loop 338

Walmart Odessa TX 2450 NW Loop 338

Sameday afhentning og levering i Odessa, TX fra din Odessa SuperCenter. Vælg en afhentning eller leveringstid, der er bekvemt for dig. Penge tilbage garanti.

Metro ved Tmobile kommer til Walmart med planer fra kun om måneden

Metro ved Tmobile kommer til Walmart med planer fra kun om måneden

Hvis du er planlægning at gøre nogle protesterer og du ikke ønsker at risikere dit dyre smartphone i processoren du blot ønsker at holde dig så anonym som muligt, mens du er outconsider købe en brænder telefon. Ja, itll koster lidt kontanter, men afhente en billig håndsæt nu er meget bedre end at komme tilbage

Walmart til at lukke York placering indtil lørdag midt i stigning i Covid19 tilfælde

Walmart til at lukke York placering indtil lørdag midt i stigning i Covid19 tilfælde

ColiseXpat modtager din Walmart amerikanske køb og finger dem til din dør i Libanon. Opret en konto for at få dine leveringsadresser i Europa og USA.

Strømpe losning job i Odessa på Walmart Lensa

Strømpe losning job i Odessa på Walmart Lensa

Ansøg om Walmart Food Batchmakers Job i Odessa, Texas. Registrer Indsend dit CV for de seneste fødevarebatchmakers muligheder på Gigizio. om

Walmart SuperCenter Pharmacy Odessa, TX 79763 Telefon, Adresse timer

Walmart SuperCenter Pharmacy Odessa, TX 79763 Telefon, Adresse timer

Hvis du leder efter Walmarts nye år, fik Weve dig dækket Heres alt, hvad du bør vide om, når Walmart er åben, både på nytårsaften og nytårsdag 2022.

18.000 online specialist job i USA 679 nye

18.000 online specialist job i USA 679 nye

Få Walmart timer, kørselsvejledning og check ud ugentlige tilbud på din Midland Supercenter i Midland, TX. Få Midland SuperCenter Store timer og kørselsvejledning, køb online, og afhent instore på 4517 n Midland Dr, Midland, TX 79707 eller ring 4326970871

Walmarts Online Business Fortsætter med at nedbryde de Amazoner Dominans

Walmarts Online Business Fortsætter med at nedbryde de Amazoner Dominans

Walmart online kupon koder og tilbud for december 2021. Få op til 80 rabat fleste kategorier, herunder top ferie gaver, tv, Apple, jewlery og mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.