Verizon Gizmo Watch 2

LG Gizmo Gadget anmeldelse

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

sensorer

Dit blod oxygen niveau er en måling, hvor meget ilt når dine muskler. Det er vigtigt, fordi lave niveauer betyder, at du bliver let træt under træning. Jo mere øvelse du gør, desto bedre bliver dine blod oxygenniveauer.

Dette tiltag barometrisk lufttryk. Det kan forudsige vejrændringer, for eksempel kan et pludseligt fald i lufttryklet betyde, at en storm kommer. Når kalibreret korrekt det kan bruges til at bestemme højde, som hjælper med GPS-enheder til lås på hurtigere og med større nøjagtighed.

Et gyroskop er en sensor, spor orienteringen af ​​en indretning, mere specifikt ved at måle vinkelpositionen drejende hastighed. De blev oprindelig bygget ved hjælp af en spinning rotor at detektere ændringer i orientering, ligesom vridning eller rotation.

Aktivitets tracking

GizmoWatch 2 er en børnevenlige SmartWatch designet med dit barns sikkerhed i tankerne. GizmoWatch 2 er propfyldt med funktioner forældre vil elske, ligesom en GPS locator, A påmindelser og nem at bruge forældrekontrol. Dette er en smarte ur, der fremmer selvstændighed samtidig medvirke til at give forældrene en lidt fred i sindet. Det omfatter interaktive funktioner som et skridt tracker til fremme sunde vaner og to-do lister med belønninger. Indstil op til 10 betroede kontakter, som børn kan sende talebeskeder til, opkald eller tekst. Vandtæt, holdbar og nem at bruge, den nye GizmoWatch 2 forbinder til 4G LTE fra Verizon, landets mest tildelt netværk

Gizmo gadget oversigt

I dag er det svært at styre eller spore børn på grund af kompleksiteten af ​​deres liv. Derfor, uanset om i skolen, med pårørende eller hvor de er, de har brug for at holde forbindelse med deres forældre. Den Gizmo ur til børn er bygget til ovennævnte formål. Efter en omfattende forskning om uret, fandt vi ud af, at det har fremragende funktioner, passer ind i din børn håndled godt og giver dig mulighed for at holde forbindelsen med dit barn. Den Gizmo Gadget er en beskyttet SmartWatch, der har funktioner som en telefon og passende for børn i alderen 6-12 år. Gizmo ur tillader børn at holde kontakten med deres forældre og pårørende. Det bedste med Gizmo Gadget er, at det gør ikke udsætte børnene til spil, internet og andre uhensigtsmæssige former for kommunikation.

Nøglefunktioner

Den Gizmo Gadget har farver, der er let appellerer til mange børn. Dybest set, den røde og blå farve er den mest tiltalende, fordi de ikke er for babyish og kan gå godt med ældre børn. Nogle børn finde lyserøde ikke meget behagelig og foretrak i stedet.

Vi har fundet både forældre og børn nyder at bruge en tredjepart bandet som det er, hvor antennen er placeret. Et andet vigtigt element er, at du kan snap den funktionelle enhed ud af Gizmo Gadget-båndet. Dette kan ændres enten i en blå eller rød bånd.

Børn finde Verizon Gizmo Gadget mere komfortabel end de fleste smartwatches. I modsætning til andre sikkerhedsanordninger, Gizmogadget er nemt og effektivt at bruge. Den Gizmo Gadget udskiftning Bandet er lavet til børn i alderen 6-12 år og kan passe selv i voksne håndled.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

En fordel ved denne Verizon Gizmo er, at det ikke er svedig eller endda smertefuldt at slid. Børn endda tendens til at glemme, at de er iført den Gizmo Gadget fordi over tid, bliver det behageligt at håndleddet. Dette er en kæmpe fordel, fordi det betyder, at dit barn gerne vil have den gadget på i lang tid.

Yderligere funktioner

Gizmo Gadget tilbyder udskiftning bands i mange farver. Du kan ændre udskiftning båndet, hvis dit barn ikke kan lide sin nuværende farve, eller hvis det i sidste ende pauser. Nogle af kunderne klagede over skrøbelige spænde af Gizmo Gadget, så på grund af den knækkede spænde, de havde til at købe en helt ny udskiftning band. Vi søgte og fandt det meget nyttigt video, så for dem, der havde den ødelagte spænde på Gizmo Gadget, her er en billig måde at erstatte det, uden at købe en ny Gizmo Gadget udskiftning band.

Gizmo gadget kundeanmeldelser

Jeg har købt dette ur til min søn. Grunden til, at jeg købte det fordi vi lever ud af byen og meget langt væk fra sin skole. Dette ur er virkelig stor for børn og meget enkel at bruge. Det ser ikke ud som telefon, så ingen kan virkelig varsel, hvis han er iført smarte ur eller bare en almindelig børnene se. Jeg bruger det med Verizon og det koster $ 5 om måneden. Jeg kan altid se, hvor er han bevæger sig, og når det er nødvendigt, han kalder mig og hans far, og vi forudindstillet også to andre kontakter. Jeg stærkt anbefale denne telefon ur til everyone.- Maria Bail

Da jeg er en mor til tre drenge, tilflugtssted `t jeg været i stand til at skrive anmeldelse før, fordi tre boys :). Jeg købte to Gizmogadget til min 5 og 6-årige, fordi vi kommer til Disney World. Opsætningen os virkelig let, meget intuitiv og GPS tracking er virkelig fantastisk. Det pin peger den nøjagtige placering af børnene, med adresse og det hele. Vi bruger dem med Verizon og absolut forgude dem. â € ”FreeSpirit

Samlet gennemgang

Børnene kan også kommunikere med de andre kontakter forudindstillet på deres ur og har også sjovt at tale med andre børn, der har det samme Gizmo Gadget telefon ur. Funktionerne i Gizmo Gadget såsom Gizmo Gadget-båndet gør uret tiltalende og behageligt at have på. Det er også en reel løsning for børn, der har brug for at holde kontakten med pårørende . Det er den perfekte telefon alternativ til dine børn.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Børn kan bruge GizmoWatch 2s sjov fitness tracker til at tælle skridt og sæt sjov, opmuntrende mål. Forældre kan indstille påmindelser, belønning to-do opgaver, som de er afsluttet, og sende planlægge påmindelser hjælp på skærmen meddelelser om begivenheder.

Børn kan også lære at bo på toppen af ​​opgaver med funktioner som en alarm og opgavepåmindelser. GizmoWatch 2 er let at interagere med og har en intuitiv brugerflade, der reagerer på simple håndbevægelser. Børn kan fortælle den tid, check opgaver, og adgang påmindelser, alle på et øjeblik.

Funktioner som Quick Dial og Autosvar hjælpe dig og dine betroede kontakter holde kontakten med dit barn. Med Autosvar, kan indstilles opkald skal besvares automatisk, hvis du eller en udpeget omsorgsperson behov for at tale med dit barn med det samme. Og Hurtigopkald lader børnene nemt kalde dig ved blot at trykke på en hård nøgle knap i 5 sekunder, hvilket er hjælp i en nødsituation eller akut situation.

enkel opsætning

Bare download GizmoHub app til Android eller iOS til at oprette dit barns watch hurtigt og nemt. "Du kan ændre ringetoner, skal du vælge temaer, fjernt slukke for enheden når det er nødvendigt, og endda vælge en PIN-kode for ekstra sikkerhed.

1. Afhængig luftfartsselskab dækning. Enhed skal være tændt. Verizon giver ingen erklæringer eller garantier om tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​GPS eller om rigtigheden eller fuldstændighed af eventuelle kortdata eller andre oplysninger.

Dette indhold er kun tilvejebragt til orientering. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Verizon er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af ovennævnte indhold.

Kalder alle Disney, Pixar, Marvel og Star Warsa ”¢ fans! Den GizmoWatch lige fået en masse køligere. Fra 12. november kan kunderne preorder GizmoWatch Disney Edition, Verizons nyeste bærbare ur, designet til børn.

Den nye ur har nogle af dine foretrukne karakterer som Elsa fra Disneys Frosne og barnet fra Mandalorianâ ”¢. Ud over funktioner, der hjælper med at holde forældre, der er forbundet til deres børn, det kommer med en fremadvendte kamera, der gør det muligt for børn at sende video og MMS'er til op til 10 betroede kontakter. Og dens drevet af Verizons 4G LTE-netværk, da pålidelighed spørgsmål.

Disney erfaring Den GizmoWatch Disney Edition gifter ro i sindet med sjov, gennem en oplevelse designet til at give børn. Uret indeholder unikke karakter erfaringer byder seks forskellige egenskaber, herunder Minnie Mouse, Buzz Lightyear og barnets, og vil blive opdateret med yderligere tegn og funktioner over tid.

Med GizmoWatch Disney Edition, figurer fungere som kammerater til børn og er vævet i hele oplevelsen. Fuldt animerede figurer gøre for en interaktiv oplevelse ulig noget andet på markedet. Tegn reagerer i livlige måder på startskærmen, når de kontrollerer vejret, og når underretninger kommer i.

Aktive livsstilsfunktioner viser børn, at bevægelse er sjov, herunder en interaktiv afspilningstilstand, der lader børn vælge et tegn, der afspiller lydeffekter, der udløses af barnets bevægelse. En aktivitetssporingsfunktion kan bruge deres yndlings karakter til at motivere og belønne børn for at holde aktive.

Sikkerhedsfunktioner Gizmowatch Disney Edition giver forældre måder at forblive forbundet med børn, enten hjemme eller på farten, med nemme at bruge forældrekontrol, påmindelser og en indbygget GPS-locator.

Med Gizmohub app kan forældrene nemt finde deres børn, og appen meddeler dem, hvis et barn forsøger at forlade en forudbestemt Sikkerhedszone. Uret kan modtage telefonopkald fra op til 10 numre, som forældre vælger. Dette sikrer, at selvom dit barn ved et uheld deler sit eller hendes gizmowatch-nummer, kan opkaldet ikke gå igennem, medmindre en forælder betegner det nummer som en sikker kontakt.

Forældre kan også vælge at levere medicinsk information via Gizmohub-appen, som vil blive vist på uret ved at trykke på en SOS-knap. Børn kan også bruge SOS-knappen til at nå en udpeget nødkontakt.

Prissætning og tilgængelighed Gizmo Watch Disney Edition er en perfekt gave som feriesæsonen nærmer sig. Bestil din Disney Gizmowatch online eller via min verizon app for $ 199. 9, plus en $ 10 månedligt gebyr, fra 12. november. Hvis du forudbestiller det, får du $ 50 off ved køb af en smartphone.

Den side eksisterer ikke

At holde kontakten er vigtig, men hvad med, hvornår dit barn er i klassen, laver lektier eller gør sig klar til seng? For de tider har du snarere dit barn en mindre distraktion, du kan slukke for gizmowatchen eller justere sine indstillinger via Gizmohub-appen. € Sæt uret til stille tilstand eller tænd automatisk svar, så dine opkald automatisk går igennem efter 10 sekunder. Ved hjælp af GizmoHub Apps-overvågningsfunktionerne kan du eksternt styre indstillinger og hjælpe med at vise dit barn, når det er og ikke er hensigtsmæssigt at bruge deres enhed.

Real-time gpsâ € ¡

Som forælder ved du, at der ikke er noget vigtigere end at vide, at dit barn er sikkert. Gør en hurtig check-in på dit barns gizmowatch næste gang de besøger et vennerhus eller tage en tur ned ad gaden. Gizmowatchen lærer børn uafhængighed, mens du stadig giver dig mulighed for at overvåge deres placering via Gizmohub-appen på din telefon, tablet eller tilsluttet enhed. € Giv dit børneværelse at udforske, mens du stadig sætter sunde grænser. Ved at indstille tilpassede GPS-parametre kan du diktere hvor og hvor langt dit barn kan gå, før du sætter en automatiseret alarm. € ¡

Gizmowatch tilbyder en række sjove og nyttige funktioner, mens du stadig holder din barns sikkerhed i tankerne. Spor trin, sæt sjove og opmuntre fitness mål eller planlægge begivenheder, der dukker op lige på skærmen. Gizmowatch er den slidstærke, vandtætte sorte enhed med sjove og sikkerhedsorienterede funktioner, som hele familien er bundet til at elske.

Kommer snart i 2022, vil Gizmowatch 2 tage alle disse vigtige funktioner til næste niveau. Dens stadig er designet til forældrenes fred i sindet, mens du tilføjer sjove nye funktioner som ringetoner og tilpasningsmuligheder.

Lær mere om børnevenligt tilbehør og tjek en komplet forældrenes guide til børn og tech ved at besøge Verizons Family Tech Page. Og for flere tips om opmuntring til hjælpsomme teknologi, tjek familien Online Safety Institute's 3 lærerbare øjeblikke.

â € ¡¯ ¡afhængig af carrier dækning. Enheden skal tændes. LG gør ingen repræsentationer eller garantier om tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​GPS eller om nøjagtigheden eller fuldstændigheden af eventuelle kortdata eller andre oplysninger.

§ Vandproof: Denne enhed er blevet testet for at være iPx7-kompatibel. Må ikke betjenes under vandet. Hvis alle dæksler er tæt lukket, er anordningen beskyttet mod vandindtrængning til maksimalt 1 meter dyb i 30 minutter.

Vigtig

Den GizmoWatch er Verizons seneste forsøg på en SmartWatch For Kids Digital Trends

Den GizmoWatch er Verizons seneste forsøg på en SmartWatch For Kids Digital Trends

BOSTON, den 22. november, 2021Compare de nyeste Gizmo Watch tilbud til Black Friday, sammen med toppen Verizon GizmoWatch 2 SmartWatch tilbud.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Verizon Wireless i Lubbock, 3103 34th St, Lubbock, TX, 79410, Store Timer, telefonnummer, kort, latenight, søndag timer, adresse, Mobiltelefoner

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilbage i april, tmobile introducerede tmobile One Militær telefon planer. Disse planer tilbudt rabatter på 20 til 50 månedlige off af den sædvanlige tmobile Én pris baseret på antallet af linjer aktiveret. I dag, Verizon introducerede sin nye militære rabat, der tager prisen for Go Ubegrænset plan til 30 om måneden pr linje for fire linjer. Det er en 33 besparelser på de sædvanlige 160 koste ...

Fem nye muligheder for trådløst mobilt bredbånd

Fem nye muligheder for trådløst mobilt bredbånd

HP og Verizon Wireless i dag annoncerede planer om at bringe mobil bredbåndsforbindelse til kommende HP Mobile Business Devices, der tilbyder brugere Highspeed Wireless Data Access1, der strækker sig uden for dagens nuværende patchwork af WiFi-hot spots.

Hvordan man laver en Verizon Jetpack Hurtigere

Hvordan man laver en Verizon Jetpack Hurtigere

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sådan opdateres mine tårne ​​på min Verizon Phone Techwalla

Sådan opdateres mine tårne ​​på min Verizon Phone Techwalla

Denne vejledning dækker alt, hvad du behøver for at nulstille eller ændre din FIOS WiFi-adgangskode. Det er nemt, vi lover

VERIZON NYHEDER Verizon Fuldender Tracfone Wireless, Inc. Acquisition

VERIZON NYHEDER Verizon Fuldender Tracfone Wireless, Inc. Acquisition

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se skærmbilleder og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Smart Technology Toolkit til Pet Health Wellness

Smart Technology Toolkit til Pet Health Wellness

Gennemgang af Verizon Connect software-system overblik, features, pris og oplysninger om omkostningerne. Få gratis demoer og sammenlign lignende programmer.

Verizon Plan Ubegrænset FAQ

Verizon Plan Ubegrænset FAQ

Find ud af hvordan du skifter til vores nyeste plan eller opgradere din nuværende plan ved at øge din data, telefoni eller messaging godtgørelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.