Hvad søger du efter

Verizon TV Spot, 5G Just Got Fast iPhone 12 iPhone 12 Pro

Hej alle-dette er Jacob mentale her fra PIME teknologi. Som mange af jer ved, i går var den officielle udgivelsesdato for den nye iPhone 12 Pro og en af ​​de store nye ting med iPhone 12 Pro er, at det har 5g formåen. Som nogen, der har en stor interesse i de trådløse netværk, jeg ønsker at gå videre og prøve ud Verizons 5g ultrabredbåndsdelen. Jeg bor i nærheden af ​​Providence, Rhode Island, specielt jeg har tænkt mig at gå til i omkring Brown University, da der er en masse 5g noder derovre, men uden videre. Lad os gå videre og prøve 5g ultra-wideband fra Verizon på Pro første iPhone 12, jeg ønsker at gå over lidt om, hvad 5g er 5g er den næste generation af netværksteknologi. Nogle store fordele ved 5g end 4G LTE-netværk er, at de giver mulighed for lavere latency forbedret kapacitet, samt evnen til at bruge flere radiobølger på netværket, også kendt som spektrum.

Dette billede lige her er et eksempel på de 5g noder, Verizon har i Providence, Rhode Island. Disse i specifik er Samsung noder. Så Samsung er den officielle leverandør for Verizon i nordøst. De vil se lignende på andre områder. De bare kan se lidt fysisk anderledes, fordi de er lavet af forskellige leverandører, men generelt vil du se dem på telefonpæle som denne i dette billede, og du kan også se dem på almindelige celle tårne ​​så godt.

Det første sted, at jeg gjorde min test var faktisk i parkeringshuset tro det eller ej. I første omgang har jeg ikke rigtig tror du ville være i stand til at få 5g ultrabredbåndsdelen og parkeringshuse, som de er lavet af beton, men det bare sådan, at jeg parkeret i nærheden af ​​en 5g node, der var lige i nærheden af Providence basis indkøbscenter i parkeringshuset. Så jeg var temmelig imponeret over de hastigheder. Jeg virkelig ikke, jeg ville være i stand til at få nogen form for 5g hastighed derinde overhovedet , men jeg fik 1892 megabit ned og derefter omkring 109 megabit upload, som er fremragende, før vi går videre til vores næste placering. Jeg vil bare hurtigt sige: venligst: bære en maske, når du er ude i offentligheden og i nærheden af ​​andre mennesker iført en maske kan gå langt i at hjælpe beskytte ikke kun dig selv, men også andre mennesker fra coronavirus.

Desuden forsyn og New England er fantastisk flot. I løbet af efteråret. Det er en af ​​de grunde, jeg elsker lever op her får du en blanding af alle årstiderne og fald er min favorit. Du har de blade, der er skiftende farver, har du sprøde øre, og jeg elsker også at se alle de Halloween dekorationer . Det er bare min favorit tid af året.

Lad mig vide, hvilken tid af året er dine favoritter i kommentarerne ned nedenfor næste jeg gik rundt i Brown University kvarterer, der omgiver den, og hvad jeg har fundet er, at 5g ultrabredbåndsdelen temmelig blev bygget ud. Der var nogle områder, hvor jeg gjorde droppe LTE, som jeg vil gå mere ind i det i et par sekunder her. Men samlet set disse hastigheder var meget hurtigt: Jeg kan ikke se over de to gigabit per sekund, som nogle mennesker vidne i andre byer, men jeg tror, ​​der kommer meget snart her, de har bare ikke frigivet det endnu i min marked , men generelt de hastigheder var store. Jeg var at se downloads end 1500 megabit per sekund, hvilket er, hvilket er mere end de fleste. Folk vil få brug for.

I dette øjeblik, og som jeg sagde tidligere, var der nogle områder i de kvarterer, hvor jeg ville falde til LTE tjeneste. Jeg mener, det er bare lidt, hvordan det er med disse signalfrekvenser være så højt på millimeter bølge niveau. Der vil være tidspunkter på steder, hvor du gør drop off 5g signalet. Det er dens faktisk, du kender temmelig almindeligt at se den 5d drop off, når du er, længere væk fra knuden, men selv når jeg gjorde dråbe til LTE hastigheder var respektable. Jeg så helst fra 30 megabit per sekund hele vejen op til 150 200 megabit per sekund på LTE, nogle rygter, der har været sprede rundt på nettet.

Jeg ved, jeg har set nogle ting på Reddit og på sociale medier, siger, at 5g millimeter, bølge, Verizons 5g ultrabredbåndsdelen ikke går gennem træer eller blade, eller noget lignende, og jeg kan sige fra oplever, at det er ikke sandt. G ultrabredsbåndsteknologi eller millimeter bølge går gennem træer. Du kan slags se her jeg var i mellem et par træer, og der var nogle blade i den måde, og jeg var stadig at få fantastiske hastigheder over et gigabit per sekund. Jeg var også indendørs til en lidt ud af Starbucks og jeg faktisk havde en 5g ultra-wideband tilslutning nær et af vinduerne, så jeg synes det er lidt af en myte, at 5g ikke går igennem træer eller blade og den slags. Men hvis du er dybe indendørs, ligesom indersiden af ​​en stor bygning, er du sandsynligvis ikke vil få 5g ultrabredbåndsdelen endnu. Mit næste stop er Shake Shack.

Shake Shack har nogle af de bedste fødevarer, jeg nogensinde har haft Viser sig, at i nærheden af ​​min lokale Shake Shack så godt. Jeg også får 5g ultra-wideband. Der var en note ikke alt for langt, kan du sikkert se det i baggrunden lige der, så ja generelt, de hastigheder var stor, nær Shake Shack. Jeg fik et sted mellem 1 gigabit per sekund og 2 alen per sekund, så, som du kan se i denne video, det endte på 1799 megabit per sekund ned og derefter 119 megabit per sekund upload, som er meget, meget godt for en trådløs forbindelse . Jeg gjorde også skridt inde i restauranten virkelig hurtigt, og jeg gjorde også få 5g ultrabredbåndsdelen, så det var i stand til at gå gennem vinduerne i den forreste del af restauranten der.

Men generelt Jeg er temmelig imponeret over de 5g ultrabrede band hastigheder nær min lokale Shake Shack. Dernæst gjorde jeg en test uden at have linje af synet af en knude. Så dybest set kunne jeg ikke se, hvor knuden var fra. Hvor jeg sad, og resultaterne taler for sig selv. De var absolut værre.

Jeg var ved at blive alt fra 500 til 800 megabit per sekund i stedet for én gigabit per sekund eller mere, men det er stadig rigtig, rigtig god. I betragtning af at jeg ikke var inden for synsvidde fra knuden og generelt, 500 megabit er helt nok til streaming YouTube eller se Netflix, uanset hvad du laver på den forbindelse, skal du være god til at gå. Selvfølgelig er en ny telefon er ikke uden problemer, og jeg kørte ind i et problem med telefonen. På et tidspunkt blev jeg laver en hastighedstest og jeg bemærkede det var slags over det hele, og så er jeg lige mistet signal. Jeg havde ingen signalsøjler, men det sagde 5g ultra-wideband.

Jeg så rullet ned fra kontrolcentret, og så er det sagt nej tjeneste, 5g UW. Så jeg er ikke sikker på præcis, hvad der skete der. Jeg kunne ikke bruge noget andet på telefonen. På det tidspunkt alle de apps blev fastfrosset. Jeg kunne ikke låse den.

Jeg kunne ikke magten det ned. Det var bare helt muret. Jeg havde at gøre en hard-nulstilling og op i ned på volumen og derefter magt, og efter at det var helt fint, og jeg har faktisk ikke kørt ind i det problem igen efter hele denne dag med test. Så jeg synes, det er bare en lille bug, at jeg håber, æble, og jeg er sikker på de vil rulle ud en opdatering til meget snart, og at afslutte denne video fra. Jeg er sikker på du alle spekulerer på, hvad batteri gjorde.

Jeg har forladt efter at gøre test. Så efter at gøre test, jeg gik fra 91 i begyndelsen, hele vejen ned til omkring 30. Så jeg gjorde brug en masse batteri millimeter bølge er den type 5g, der vil såre din batterilevetid. Jeg vil sige, at jeg stadig fik tre timers skærm til tiden, som er perfekt til en telefon. Det er denne lille.

Så afgjort tage til efterretning, at du vil se en lille faldt batteri, når du er på 5g ultra-wideband, især når du er levende test det ud. Jeg gjorde alright alle. Jeg er nu tilbage i min bil. Desuden føler jeg mig som overordnet, det var en vellykket test af Verizons ultra-wideband millimeter bølge 5g. Desuden tror jeg at iPhone gjorde det rigtig godt.

Jeg fandt ydeevne på iPhone at være temmelig godt. Udover par fejl, som jeg nævnte i denne video, som jeg håber, æble vil sortere ud gennem en fremtidig softwareopdatering. Men samlet set var dette en temmelig vellykket test. Jeg var i Brown University område nær forsyn. Der er nogle andre områder af forsyn, der også har millimeter bølge.

Jeg ved, der er ligesom sølv søområde, nogle dele i nærheden af ​​Cranston, men jeg for det meste bare opholdt sig i Brown University-området, og jeg var tilsluttet det meste af tiden til 5g millimeterbølgeteknologi. De er også tilføje nogle nye noder, som vi kunne se der, men generelt er jeg meget Impressed og jeg tror, ​​5g millimeter bølge afgjort er den funktion af 5g, og jeg ser frem til at se mere udvidelse af det. Hvis du fyre haft denne video, skal du sørge for at efterlade en lignende dernede også være sikker på at kommentere ned under hvad du mener om Verizons 5g ultrabredbåndsdelen. Også, lad mig vide, hvis du har set det i dit område, hvis du har testet ud af hvilken slags hastigheder, du har fået på det. Men samlet, jeg håber at gøre mere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

"Hver generation af cellulær netværksteknologi på iPhone har aktiveret Gennembrud Innovationer og helt nye muligheder for vores udviklere og vores brugere," sagde kokken under den virtuelle begivenhed. "Og 5g er det mest spændende skridt endnu." Â

I måneder har analytikere forventes, at Apples første 5G iPhone vil resultere i en "supercycle" af opgraderinger, der kunne gøre denne Apples største smartphone lancering i år. Apples iPhone 12 og iPhone 12 Pro foretog deres officielle debut den 23. oktober, Mens iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max ankommer i november.

Selvom det er sandt, at Apple er en af ​​de sidste store smartphone beslutningstagere til at bringe 5G til sine enheder, er der en god grund til hvorfor. Næste generation 5G-netværk, der bredt implementeres over hele USA, er ikke så meget hurtigere end 4G LTE.

Det betyder, at når du unbox iPhone 12, er der en god chance for at opleve hastigheder, der ligner dem, der tilbydes af den telefon, du allerede ejer. Og det kommer til at tage lidt tid, før 5G-netværk tilbyder fænomenalt hurtigere ydeevne.

Hvis du vælger at opgradere til næste iPhone, skal du gøre det, fordi din nuværende enhed kører langsom, eller måske fordi du har en ældre model, der ikke har ansigts-id. Eller måske fordi du leder efter et boost i kameraets ydeevne eller batterilevetid.

Ultra-Fast Millimeter Wave Networks arbejder på et meget kort rækkevidde og er kun tilgængelige i små områder af udvalgte byer over hele landet. Verizon tilbyder for eksempel sin ultra bredbånds 5g service i små dele 55 byer i hele USA. AT & Ts 5G Plus-netværk er live i dele af 35 byer i 17 stater.

T-Mobile's Millimeter Wave Network er tilgængelig i syv byer, men transportøren har i stedet været stærkt at fremme sit mid-band 5G-netværk, som det siger vil være tilgængeligt i tusindvis af byer inden udgangen af ​​året.

Det er derfor, at luftfartsselskaber som Verizon fokuserer nærmere på implementering Millimeter Wave 5g i stærkt trafikerede områder som stadioner, hvor det traditionelt er svært at få et signal på grund af alt overbelastning.

Det er uklart præcist, hvor meget bedre ydeevne på disse udbredte netværk vil blive sammenlignet med 4G LTE. Verizons landsdækkende lavbåndsnetværk vil for eksempel være sammenlignelige med et stærkt 4G-netværk. Først har en transportør for nylig fortalt CNET.

En rootmetrisk rapport fra marts 2022 viste også, at 5G-hastigheder på AT & T's netværk lignede eller langsommere end dets 4G-hastigheder i Indianapolis og Los Angeles. Rapporten viste også, at T-Mobile's 5G-hastigheder var langsommere i Indianapolis og Washington D..

"Der er ikke noget sort-hvidt svar, fordi det kan afhænge af, ned til hvert enkelt celletårn, hvad der hedder, at du kommer til at få," Ben Wood, Forskningschef hos CCS Insight, sagde til Business Insider.

Med alt dette i tankerne, kan du spørge, hvorfor Apple har lavet en så stor ting om at sætte 5g i iPhone 12. For en er det en nødvendig bevægelse for at forblive konkurrencedygtig med rivaler som Samsung og Huawei, to af de Verdens største smartphone beslutningstagere, som allerede tilbyder en række 5G-telefoner.

"Hvis de ikke havde den teknologi til rådighed, ville det være en dårlig erklæring til markedet, at de er bag Samsung ved, hvad der nu er et år, kunne være to år, hvis de ikke lancerer nu, "Smith sagde.

Tilføjelsen af ​​5g er sandsynligvis vigtigere for iPhone's langsigtede fremtid, end det er til øjeblikkelig salg af iPhone 12. Ved at bringe 5G til iPhone nu, sikrer Apple, at iPhone 12 forbliver relevant to eller Tre år fra nu â € "Når netværk er mere fleshed ud, og brugerne kan udnytte den bedre ydeevne, kan det tilbyde i tætte områder som stadioner.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Var fjerne Apple iPhone 12-opladeren virkelig en undtagelsesudformning flytte Heres hvad du behøver at vide, og de bedste iPhone 12-opladere til at købe.

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Ifølge pålidelig Apple analytiker MingChi Kuo, kan iPhone 12 ikke med enten en øretelefoner eller en magt oplader i kassen.

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Maks Fornøjelig ekstremer

Seks Farver af Jason Snell og Dan Moren

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite Mobiltelefon smartphone Apple på LDLC

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite Mobiltelefon smartphone Apple på LDLC

Grab Apple iPhone 12 Pro Max Graphite, 6GB128GB kommer med Hexacore CPU og Apple GPU. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Apple iPhone 12 Pro Max 512DK VS Apple iPhone 13 Pro Max SmartPrix

Apple iPhone 12 Pro Max 512DK VS Apple iPhone 13 Pro Max SmartPrix

iPhone 12 Pro Max Pris i USA 512DK Review Sådan bruges oplader Night Mode, Deep Fusion, SMART HDR 3, Apple Proraw, 4K Dolby Vision HDR Optagelse

Horisontale linjer på iPhone skærm efter fald

Horisontale linjer på iPhone skærm efter fald

Ringkes Invisible Defender Screen Protector sikrer maksimal opløsning for fuld HIDEF-skærm, mens du beskytter mod ridser og snavs for at holde dine enheder skærm så godt som nyt.

Mobiltelefoner på JB Hifi Big Brands til Hot Prices

Mobiltelefoner på JB Hifi Big Brands til Hot Prices

Vi erhvervede om for iPhone 1212 Pro Max Tempered Glass Screen ProtectorCamera Lens Protector Gratis forsendelse Info, 2021 Anmeldelser og priser i løbet af de seneste 3 år for dig på Glassi.

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Giv din iPhone 12 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med den orange Silikone Taske med MagSafe. Køb nu hos Apple. om.

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Silikone Taske med MagSafe iPhone 12 Pro Max

Anmeldelser af Olixar iPhone 12 Pro Max MagSafe Kompatibel Silikone Taske Wine Red Brugerdefineret støbt til iPhone 12 Pro Max, denne fantastiske, Vin Rød Blød Silikone Taske fra Olixar indeholder en magnetisk ring for at tillade MagSafe tilbehør og opladere til at snappe på ryggen, som samt fremragende beskyttelse mod livets små uheld.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.