Hvad kan jeg gøre under et Skype-opkald

Quickstart Tilføj videoopkald til din app JavaScript En Azure Kommunikation Services quickstart

Omkring er designet til at være inkluderende, så fjerntliggende teammedlemmer virkelig føler sig som del af gruppen. Ved at være i stand til at bruge din egen enhed, er alle set og hørt klart en €”og ingen nogensinde lyder langt fra mikrofonen. Alle forbliver engageret. Ingen stjæler rampelyset.

Oplev teamwork som aldrig før

around_hq opkald har fundamentalt ændret den måde, at IA arbejde og gjorde mig en bedre designer. IA arbejde i fællesskab på en måde, IA ikke har kunnet før. Det er bedre end nogen kigger dig over skulderen, og IA ikke får videoopkald træthed.

Tl; dr

At foretage gratis videoopkald du kan bruge flere messaging apps, ligesom Facebook Messenger, FaceTime, Skype, Viber eller WhatsApp. Andre valgmuligheder omfatter også apps eller websites som Google Hangouts, Microsoft Teams eller Zoom.

Felix Gillhuber, født i 2001, har været en freelance forfatter på BurdaForward siden 2022. Han er specialist i alle tekniske emner. Siden 2022 skriver han også engelske artikler til How2ForU. Han har planer om at studere bioinformatik på TU München efter et års arbejde & rejse i Canada. Du er velkommen til at kontakte ham via Twitter eller Facebook.

Host ansigt til ansigt genforeninger

Zoho Meeting forstår at videoopkald er uvurderlig for at opretholde personlige forbindelser med dine venner og familie. Vores gruppe videoopkald gøre det lettere for dig at oprette forbindelse til op til 300 personer og samarbejde online. Med Zoho Meeting interaktive video-funktion, kan du nemt planlægge og vært interaktive videoopkald med dine venner og familie.

Lav varige minder med realtid videosamtaler

Uanset hvor langt væk du er, kan du fange op med venner og familie uden at gå glip af begejstring mødes personligt. Zoho Meeting intuitive videoopkald software gør det muligt for dig at have fordybende online-samtaler og omdefinere din virtuelle møde oplevelse.

Se på, hvad førende eksperter har at sige om Zoho mødets videosamtaler app:

Zoho Meeting s videoopkald app hjælper dig mere effektivt forbinde med dine eksterne teams. Her er en liste over yderligere funktioner i Zoho Meeting gratis online møde app, der vil hjælpe niveau op din online samarbejde:

Samarbejd med dine kammerater eksternt og oplever stress-fri møder ved hjælp af Zoho Meeting s audiokonferencer teknologi. Gennemføre audio-only møder og aktivere din video-feed, når det kræves.

Zoho Meeting s videokonferencer app hjælper dig med at samarbejde med dine kammerater på farten fra hvor som helst når som helst. Gennemføre interaktive videomøder i realtid ved hjælp af video, lyd og skærmdeling.

Del hele skærmen eller kun en udvalgt app vindue med dine mødedeltagere. Ved at dele kun en app vindue, vil resten af ​​dit screenâ €”herunder de apps, du bruger, din baggrund, eller enhver åben browser tabsâ €” ikke være synlig for andre i dit møde, så du kan dele skærmen online uden at bekymre sig om beskyttelse af personlige oplysninger .

Optag, replay, og dele optagelsen af ​​dit møde til at henvise til noget, der blev diskuteret under dit videoopkald. Husk og bemærk de trin, der er involveret i dit holds handlingsplan. Spil optagelser online, dele dem med nogen, du ønsker, eller downloade dem til din computer til senere brug.

Zoho Meeting s videochat app er beskyttet af TLS 1. protokoller. Kundedata i hvile er krypteret med den nyeste 256-bit AES kryptering standarder. For at holde dine fortrolige diskussioner privat, Zoho Meeting tilbyder en unik dial-in kode funktion ud over det telefonnummer til hjælp dig med at holde ondsindede hackere ude.

Se på, hvad vores kunder har at sige om Zoho møder levende videoopkald software

Fra kendte apps, der har eksisteret i årevis, ligesom Skype, til den nye op og deltagere, der tilføjer lidt ekstra sjov, såsom Houseparty, theres en app for dig. Eller hvorfor ikke downloade dem alle og give hver enkelt en go at finde hvilken en der passer til din stil for kommunikation.

Skype har eksisteret i årevis, og sandsynligvis gør ikke behov en introduktion â € ”det er en af ​​de mest brugte programmer at blive forbundet med mennesker over hele verden. Det virker på en lang række enheder og er en af ​​de mest pålidelige videochat apps.

Stort set lige så berømt som Facebook og messaging app valg for kiwi, dens også en af ​​de mest pålidelige. Facebook Messenger er tilgængelig gratis via en webbrowser logget ind på din Facebook-konto.

Efter at bevise det var en af ​​de bedste messaging apps rundt, WhatsApp kom op med en anden funktion: videoopkald. Dens en cross-platform app, som betyder, at det er ligegyldigt, hvis dine venner eller familie brug iPhones og du bruger en Samsung â € ”du kan bruge WhatsApp at argumentere om, hvilken en er bedre!

Videoopkald apps til din smartphone kan du dele dit ansigt med nogen, hvor som helst, gratis. Alt du skal gøre er at opretholde en stærk forbindelse: Download den nyeste version af din foretrukne videoopkald app, bruge det på det stærkeste tilgængelige cellulære eller Wi-Fi-netværk, og lukke alle andre programmer, der kan stjæle værdifuld båndbredde.

Selv hvis du allerede følger denne generelle råd, kan du ikke være bekendt med alle de bag-kulisserne funktioner inden for gratis programmer som zoom, FaceTime, Google Duo, Skype, Facebook Messenger, og snapchat. Vi er skyld rundet op 18 af vores foretrukne tips til at forbedre din oplevelse med dine foretrukne videoopkald apps.

Til zoom

Virtuelle baggrunde er uden tvivl en af ​​Zoomer mest underholdende funktioner, så du kan tage dit opkald fra en strand, broen på Starship Enterprise, eller andre steder youve fik et foto af. Faktisk virker det med videoer også, så du kan få en rulle baggrund, hvis du ønsker en.

At planlægge et møde, bare trykke Schedule på forsiden skærmen på skrivebordet eller mobil app. Youll derefter se en skærm, hvor du kan vælge den dato og tidspunkt for begivenheden, oprettet en adgangskode og ventesal for ekstra sikkerhed, og vælge, hvem du gerne vil invitere.

FaceTime giver en hurtig, stabil videolink, men det kan tygge igennem en masse mobildata. Hvis du har en begrænset plan, kunne bruge denne app efterlade dig med blot krummer i slutningen af ​​måneden. For at forhindre en utilsigtet mangel af data, deaktivere FaceTime kald over dit mobilnetværk. Selv hvis du har en ubegrænset plan, bør du prøve denne indstilling, når du rejser i udlandet, hvor mobildata kan koste meget mere end du er vant til.

Fra Indstillinger, skal du trykke Cellular rulle ned til FaceTime, og sluk for vippekontakt. Nu, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi, plejer du modtage videoopkald. Hvis du glemmer din data grænser og forsøge at foretage et opkald, vil du se en No netværksforbindelse besked. Så snart du oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, som alle FaceTimes normale funktionaliteter vil vende tilbage.

For at udnytte denne evne, skal du tilslutte din iPhone og Mac til det samme Wi-Fi-netværk, og logge ind på din Apple-id på begge enheder. Dernæst aktivere funktionen på din telefon: Åbn Indstillinger, tryk på Telefon vælge Wi-Fi Opkald og tænde for Wi-Fi Opkald på denne telefon vippekontakt.

Når youve justeret dine telefoner indstillinger, drej til din computer. Når du åbner FaceTime på din Mac, bør du modtage en automatisk anmodning om at tillade opkald fra din iPhone. Du skal acceptere. Hvis anmodningen doesnt komme igennem, åbne menuen FaceTime langs toppen af ​​skærmen, vælg Indstillinger, og marker feltet mærket opkald fra iPhone. Nu skal du se indgående opkald underretninger på øverst til højre på skærmen, og du kan besvare dem der klikker på Accepter. For at foretage opkald fra din Mac, skal du åbne app og vælge en person fra din kontaktliste.

En af de tricks FaceTime gør, er at zoome ind og ud af video miniaturer mens folk taler. Ideen er, at du altid får et godt overblik over hvem der i øjeblikket tale, men effekten kan være en smule foruroligende. Hvis du ikke kan lide det, kan du slå det fra.

For google duo

Når du ringer til nogen på Google Duo, vil deres ansigt fylder det meste af skærmen, der begrænser din video-feed til en lille boble på siden af ​​skærmen. Du kan justere, hvordan du ser ud på din egen skærm ved at flytte eller udvide den boble.

Hvis dit eget ansigt blokerer en del af din venner foder, at komme i vejen for en nuttet baby eller kæledyr, blot flytte boblen. Hold din finger på cirklen, og stryg derefter i en hvilken som helst retning for at kaste det til et andet hjørne af skærmen. På den anden side, på lejligheder såsom video interviews , du måske ønsker at udvide dit syn på dig selv for at sikre, du leder dit bedste. I så fald skal du trykke på billedet gør dit billede fuld-skærm og reducere dine kontakter foder til en boble.

Sidste år Google tilføjet Family Mode til Google Duo. Dette bringer doodle og filter funktioner front og center, så de er lettere at få adgang til, og det skjuler knapperne mute og forsinkelsesafsnit så børnene ved ikke ved et uheld ramte dem på det forkerte tidspunkt.

For skype

Når du er distraheret med andre opgaver, dens let at gå glip af et opkald. For at gøre dig selv mere tilgængelige, kan du indstille Skype til automatisk at besvare indgående opkald, så du ikke behøver at acceptere dem manuelt.

Hvis du er mindre ivrig efter at behage dine kontakter, er der stadig en god grund til at aktivere denne indstilling: Du kan bruge den som en streaming video skærm til ethvert rum i dit hjem. Tag en gammel tablet eller telefon, opret en ny Skype-konto for den, og sæt den til at besvare opkald automatisk. Nu kan du ringe til enheden fra din hovedskype-konto, åbne et videofeed af dit kontor, børnehave eller et andet rum.

For at oprette automatisk opkaldssvarning, skal du åbne Skype, trykke på din Avatar øverst på hovedskærmen, vælge Indstillinger og derefter ringe. Tænd for svaret Indgående opkald automatisk skifte switch. På skrivebordets app skal du trykke på din Avatar og derefter gå til Indstillinger, Opkald og Avanceret. Der, ligesom på mobilappen, skal du tænde for skiften ved siden af ​​at svare indgående opkald automatisk.

At lave et videoopkald

Bemærk 1: Hvis du vil forlade fuldskærmsvisning, skal du trykke på skærmen igen. NOTE 2: Hvis din opkalder tænder / fra mikrofonen eller kameraet, mens du er på et opkald med fuldskærmsvisning, annulleres den fulde skærmstørrelse.

Vigtig

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Det er nemt nok til at blokere et nummer på din telefon, men her er en nem måde at få adgang til hele din blok liste for at fjerne blokeringen af ​​et telefonnummer på din iPhone.

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Du kan blokere telefonnumre, kontakter og e-mails på enheden. Du kan også filtrere iMessage-beskeder fra ukendte afsendere og rapport iMessage-beskeder, der ligner spam eller junk.

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du blokere en person på imo.im chat, samt hvordan man kan fjerne blokeringen af ​​en tidligere blokeret person. For at blokere en person på imo.im, skal du have en chat historie med den person, og de må ikke være i dine kontakter ...

Amazon. Om Fornyet Apple iPhone XR, US Version, 64GB, White Unlocked Cell Phones Tilbehør

Amazon. Om Fornyet Apple iPhone XR, US Version, 64GB, White Unlocked Cell Phones Tilbehør

Denne vejledning guide hjælper dig med at ændre dine telefoner indstillinger for at blokere ukendte eller private opkaldere på en iPhone-enhed. Læs videre.

Sådan ser du meddelelser fra et blokeret nummer på en iPhone og filtrer meddelelser fra ukendte afsendere

Sådan ser du meddelelser fra et blokeret nummer på en iPhone og filtrer meddelelser fra ukendte afsendere

Du kan ikke se blokerede meddelelser fra et nummer, du har blokeret på en iPhone, så du bliver nødt til at fjerne blokering af det nummer, hvis du vil modtage tekster fra det.

Sådan blokerer du ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR Caller Block Solution

Sådan blokerer du ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR Caller Block Solution

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

LG TV, Computere, Hvidevarer, Mobiltelefoner og skønhedsprodukter

LG TV, Computere, Hvidevarer, Mobiltelefoner og skønhedsprodukter

Lær at blokere opkald, sæt eller annullere viderestilling, og styre opkalds-id og opkaldsloggen på LG G7 ThinQ. n dette pageBlock callsUnblock callsCall videresendelse unconditionalCall videresendelse cond

LG K51 Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

LG K51 Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

Den nemme måde at blokere nummer på mærke model. Lets finde ud af, hvordan man skaber den sorte liste på mærke model.

Howto LG Stylo 3 Plus BlockUnblock Opkald Beskeder Administrer opkalds-id og viderestilling

Howto LG Stylo 3 Plus BlockUnblock Opkald Beskeder Administrer opkalds-id og viderestilling

Find ud af i denne vejledning hvordan man kan blokere et nummer på din LG Stylo 5.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.