Hvad er Jio Wifi, der ringer til, hvordan bruger du det

Apple iPhone-brugere kan nu benytte WiFi-opkaldsstøtte med Vodafoneidea SIM-tjekkompatible enheder

* Når Cellular Service er tilgængelig, bruger din iPhone det til nødopkald. Hvis du tænder for Wi-Fi-opkald, og Cellular Service er ikke tilgængelig, kan nødopkald bruge Wi-Fi-opkald. Din enheds placering kan bruges til at hjælpe reaktionsindsatsen, når du lægger et nødopkald, uanset om du aktiverer placeringstjenester.

Tilføj en enhed

Hvis du ikke kan tænde eller bruge Wi-Fi-opkald, skal du sørge for, at din transportør tilbyder Wi-Fi-opkald og at dine enheder har den nyeste software. Følg derefter disse trin, hvis du ikke kan tænde Wi-Fi-opkald eller foretage et Wi-Fi-opkald. Vent to minutter, før du går fra et skridt til det næste.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple giver ingen repræsentationer vedrørende tredjeparts website-nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

April, Sprint er et T-Mobile Company dette Subreddit er et uofficielt diskussionsforum

Imperson ikke en sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait -Style titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret Subreddit til Sprint-medarbejdere til at diskutere ting, der ikke er kunde-vendt på / r / Sprintemployes . Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har en separat moderation hold, end vi gør.

Hurtige links

Din skinnende nye iPhone kan være din stolthed og glæde, og det er ikke svært at se hvorfor. Dette er et utroligt stykke adaptiv teknologi, som har vendt, hvad der var engang en simpel mobiltelefon til en all-, der omfatter enhed, der tjener mange formål. Kan du kaste dit sind tilbage til dine Pre iPhone dage? Sådanne er det mangfoldige udvalg af en iPhones bruger, at du snart vil finde, at du bruger det langt mere end ofte end din gamle mobiltelefon. Så der er et par ting, der er værd at tage hensyn til med hensyn til at pådrage ekstra omkostninger, som dine nye iPhone bruger, kan kræve.

Dataegodtgørelsesafgifter

Din iPhone-kontrakt vil komme med en angivet datatilskud hver måned, og når du overstiger dette, skal du betale for yderligere dataforbrug. I betragtning af at din iPhone måske har brug for at få adgang til internettet flere gange om dagen, eller endda flere gange en time for brugere, der sjældent er væk fra deres telefon, kan din datatilskud hurtigt blive brugt op, og du begynder derefter at rack op ekstra omkostninger.

Skønheden i Wi-Fi-opkald

Det er relativt nemt at forstå, hvordan Wi-Fi kalder værker på en iPhone. Når du har adgang til en tjeneste, app eller et opkald, kræver din telefon en internetforbindelse og vil søge efter den billigste måde at gøre dette på. Generelt er dette gennem en Wi-Fi-forbindelse, som du ville have hjemme hos en trådløs router på et bredbåndssystem. Hvis din iPhone kan få adgang til denne forbindelse, vil den bruge dette til at fuldføre opgaven, der blev spurgt om det uden at bruge din datatillæg. Hvis Wi-Fi ikke er tilgængelig, vil den bruge en alternativ forbindelse, som 3G, som kræver brug af dine data.

Mens det betyder at derhjemme kan vi bruge Wi-Fi på en iPhone til at lave billige opkald, downloade nye genstande eller stream videoer, vi skal være opmærksomme på, at når udendørs skal disse handlinger bruge vores datatilskud. Medmindre vi kan finde et sted med tilgængelige Wi-Fi!

Hvor finder wi-fi

At finde disse Wi-Fi hotspots kunne ikke være nemmere, kan du hente en nyttig app fra iPhones gemme called Gratis Wi-Fi Finder, vil der finde, hvor du kan hente gratis trådløs internetadgang i dit lokalområde eller endog hvis du er længere væk overalt på kloden.

Keeping koster downa

Brug af gratis Wi-Fi er den perfekte måde at holde dit forbrug omkostningerne nede. Af udnytte kraften af ​​internettet, app sikrer, at det kan uploade og downloade elementer til din enhed så billigt og effektivt som muligt, uden at vende tilbage til dyrere tjenester, der kan spise op din månedlige ydelse og pådrage ekstra omkostninger. Du kan reducere omkostningerne yderligere ved at downloade apps fra kommunikation selskaber, der tilbyder fantastiske lave takster, som dem, der tilbydes af ledere i branchen, ligesom Rebtel og Skype.

Den store nyhed er, at flere og flere offentlige områder, restauranter, biblioteker, caféer og pladser tilbyder Wi-Fi frit til kunderne. Faktisk er spørgsmålet iPhone-brugere har brug for at spørge sig selv er ikke hvor skal jeg bruge min iPhone? men snarere Hvor shouldnt jeg bruge min iPhone?

Din iPhone er en fabelagtig maskine og bruge det er en ægte glæde. Bare husk vigtigheden af ​​Wi-Fi versus dine data godtgørelse, så du kan nyde det utal af forskellige funktioner på enheden har at tilbyde uden at blive frustreret over dataforbrug satser fra din telefon udbyder.

Som Covid-19 Pandemic er kraftigt stigende i Indien dag-for-dag og låse bliver pålagt på grund af den hurtige spredning af corona-virus i mange stater. På grund af hvilke mange mennesker blev fanget i fjerntliggende steder.

Telecom selskab Vodafone Idea havde allerede lanceret sin Wi-Fi Opkald funktion tilbage i 2022 til Android-telefoner. Nu har de teleselskaber udgivet Wi-Fi Opkald tjenester til sine Apple iPhone abonnenter. iPhone vil være i stand til at bruge Wi-Fi-opkald service med en 4G aktiveret VI SIM-kort.

Fra nu af vil Vodafone Idea Wi-Fi-opkald understøttes på iPhone 6s og derover, hvilket betyder, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max bør alle være i stand til at bruge funktionen.

Et andet skridt

Re-landbrug proces blev startet af Vi sidste år for at gøre 4G til rådighed i hele Indien. "VoWiFi gør det muligt for kunden at foretage opkald ved hjælp af enhver Wi-Fi-netværk og også VoWiFi giver brugerne mulighed for at foretage opkald uden et mobilt netværk eller svag mobilnet," den teleselskab havde tidligere sagt.

Vis kundepleje side i et tweet havde tidligere delt, at de kompatible enheder eller smartphones til WiFi kald, er - RedmiNote 7 Pro, Redmi8A Dual, OnePlus Nord, OnePlus 8T, OnePlus 8, OnePlus 8Pro, Redmi9, Redmi9 Power , Redmi9A, Redmi9i, RedmiK20 Pro, RedmiNote 7, RedmiNote 8 Pro, RedmiY3, Redmi7A, Redmi9 Prime. Poco M2, Poco m2 Pro, Poco X3, understøtter Poco C3 også Vis WiFi kald.

Det kan være nødvendigt brugere at aktivere VoLTE på deres SIM profiler for at aktivere VoWiFi. Når VoLTE er aktiveret, brugere skal gå til SIM-kort og netværk, udseende for deres 4G SIM og derefter gå over til foretage opkald ved hjælp WiFi og tænde den.

Call via Wi-Fi og g / g med vores gratis callindia app!

Den nemmeste måde at kalde Indien er fra vores kald app. Få din Android-appen kan ringe til Indien, hvis du har en Android-enhed, eller din iOS-appen kan ringe til Indien, hvis enheden er en iPhone eller en iPad. CallIndia app er gratis at downloade, der tilbyder en stor opkald oplevelse og et interface.

Store besparelser for alle destinationer!

Prøv Savings Calculator for at finde ud af, hvordan du kan spare med vores service! Du vil være i stand til at sammenligne de lave internationale opkald satser på denne hjemmeside med dem, der tilbydes af din nuværende langdistance udbyder.

Få de seneste nyheder og tilbud:

Ifølge Vis officielle hjemmeside, Wi-Fi calling funktion til iPhones er i øjeblikket tilgængelig i Maharashtra, Goa, Kolkata, Gujarat, Delhi, og Mumbai. Forhåbentlig vil tjenesten udrulning soon i andre regioner. Det er også værd at nævne, at din iPhone skal køre på 14. firmware til denne funktion til at arbejde. iOS 14. blev rullet ud i sidste uge. Du kan læse mere om det her.

Så hvis din iPhone er på Vi-netværket, og du bor i et af de områder nævnt ovenfor, bør du være i stand til at bruge Wi-Fi ringer på din smartphone. Sammen med Vi, andre store teleoperatører som Airtel og jio tilbyder Wi-Fi ringer så godt. Faktisk Vi kom i sidste i kapløbet om at tilbyde Wi-Fi-opkald funktion.

Fordele ved wi-fi kald

Wi-Fi-kald, som navnet antyder, en bruger Wi-Fi-netværk er forbundet til din smartphone til at foretage opkald. Denne funktion er praktisk i indendørs miljøer, hvor du har et Wi-Fi-netværk til rådighed, men det cellulære netværk er svagt. Desuden kan Wi-Fi-opkald tilbyde dig bedre stemme kvalitet, da Wi-Fi-netværket normalt har en højere datahastighed i forhold til det cellulære netværk. Selvom Wi-Fi-opkald skal aktiveres på din iPhone som standard, kan du tænde den manuelt ved at gå ind i Indstillinger> Telefon> og aktivere Wi-Fi-opkald, hvis den blev slukket.

VI, Airtel, Jio, MTNLÂ For at starte G-prøvelser snart

I øjeblikket har Wi-Fi-opkald fået så meget popularitet, især i smartphones som iPhone 6 & 6S Plus, fordi disse telefoner er de første WiFi-opkaldsfunktionsaktiverede enheder. Alle smartphones understøtter ikke denne funktion, men nogle af mobiltelefonerne understøtter denne funktion som T-Mobile, Sprint, Verizon & AT & T. I øjeblikket skifter mange organisationer deres medarbejdere til at arbejde eksternt. Så de kan nemt kommunikere med deres team gennem et Wi-Fi-netværk med HD-stemme over et sky-telefonsystem. Ikke som cellulær service, HD Voice har høj lydkvalitet såvel som klarhed. Denne artikel Diskuterer Et overblik over WiFi-opkald, hvordan virker det, hvordan du aktiverer det osv.

Hvad er WIFI Calling?

På telekommunikationsområdet bruges ny teknologi som WiFi-opkald til at foretage tale- og videoopkald via et WiFi-netværk, fordi WiFi-netværket er meget stærkt i forhold til mobildata. Denne form for opkald anvendes hovedsagelig, hvor taletjenesten ikke er tilgængelig eller svag. Denne form for opkald kan forekomme hvor som helst, hvor WiFi-netværket er tilgængeligt som lejligheder, kontorer, metroer undergrundsbaner . WiFi-opkald er ligesom at foretage et normalt opkald, fordi opkaldsforbindelse, godkendelse, routing af opkaldet vil fungere som et normalt opkald.

Sådan bruger du WiFi-opkald / Sådan aktiveres WIFI Calling?

WiFi-opkald understøtter både Android såvel som iOS-baserede mobile enheder. Men du skal bare tillade Wi-Fi-opkaldsoptionen. Når indstillingen er aktiveret, kan man lave WiFi-opkald, når signalerne er tilgængelige, hvis opkaldet automatisk forbinder.

I Indien, nogle netværk som Jio, tilbyder Airtel en WiFi-opkaldsoption som standard, så man kan benytte sig af at foretage opkald over WiFi ved hjælp af IOS og Android-baserede enheder. Men nogle begrænsede enheder understøtter disse netværk. På nuværende tidspunkt understøtter Airtel-netværket iPhones som iPhone SE & iPhone 11-serie, mens i Android, OnePlus-mobiler, Xiaomi-enheder som Redmi K20, Redmi Note 7 & Poco F1, og de fleste af Samsung Mobiles understøtter disse netværk.

Hvordan man laver wifi calling?

I nogle tilfælde er Wi-Fi-opkald mulig i stedet for at foretage opkald gennem mobildata, men alle luftfartsselskaber understøtter ikke WiFi-opkald. Før du foretager disse opkald, skal man aktivere funktionen i Wi-Fi-opkald i mobile indstillinger. Når Wi-Fi-opkaldsfunktionen er aktiveret, kan man kontrollere udbyderen af ​​mobiltjeneste for information.

Nu gør Wi-Fi-opkald ligner et normalt opkald. Når du er forbundet til internettet, får du en mulighed som internetopkald ellers Wi-Fi-opkald på meddelelsesdisplayet. Når mobilen ikke er tilsluttet WiFi, kan opkald tage en mobil bærer.

Der er forskellige mobile apps som Facebook, WhatsApp og Skype, der udnytter VoIP teknologi til at foretage opkald. På nuværende tidspunkt, ved hjælp af kompetente enheder, behøver vi ikke at gøre meget for at opnå en stærk N ​​/ W-forbindelse. Så app som næsteiva vil give virksomhederne mulighed for at lave Wi-Fi-opkald ved at bruge en hvilken som helst enhed, selv det har ikke et SIM-kort.

Vigtig

Business WiFi forklaret

Business WiFi forklaret

Managed Wifi tillader virksomheder at have pålideligt og sikre Highspeed Wireless Internet med dækning på tværs af store ejendomme og outsourcet it-ledelse.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Theres en masse ting at tænke på, når du kører en virksomhed, uanset hvor stor eller lille, kan det være. Din virksomhed netværkssikkerhed er en af ​​dem. Det er vigtigt at sikre, at du ikke orlov

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb en Gogo Månedlig Alaska Airlines Plan før du flyver eller lære mere om Gogo Wifi passerer.

Hent Baidu WiFi Hotspot 5.. . 24910 til Windows

Hent Baidu WiFi Hotspot 5.. . 24910 til Windows

WiFi Hotspot Connectify mig gratis til Android, gratis og sikker download. WiFi Hotspot Connectify mig Gratis nyeste version Slå din telefon til et WiFi Ho

Vær hotspot med disse nocontract forudbetalte planer

Vær hotspot med disse nocontract forudbetalte planer

MIFI Lær om, hvordan et mobil hotspot er det bedste af WiFi og mobilt bredbånd

Årsager Du Rejser Bør med en bærbar WiFi-enhed mobilt hotspot Overseas Mapping Megan

Årsager Du Rejser Bør med en bærbar WiFi-enhed mobilt hotspot Overseas Mapping Megan

Den bedste bærbare wifi-hotspot for at rejse i 2018. Er at holde forbindelse vigtigt for dig, når du rejser oversøisk Afrejse Travel Wifi.

10 Bedste Billige Mobile Hotspot data planer i 2021 MoneySavingPro

10 Bedste Billige Mobile Hotspot data planer i 2021 MoneySavingPro

Leder du efter den bedste mobile hotspot plan sammenligne de billigste hotspot data planer starter ved 6 på ATT, Verizon tmobile netværk.

Hvad er LTEA Teknologi

Hvad er LTEA Teknologi

Læs om forskelle og ligheder mellem WiFi og 4G tabletter her.

WiFi ikke fungerer Her er nogle mulige løsninger

WiFi ikke fungerer Her er nogle mulige løsninger

Min nye Roku premiere har arbejdet fint i ca 2 måneder. Nu, det siger, det kan ikke finde et netværk WiFi. WiFi er tændt, og alle enheder gammel Roku mobiltelefoner, bærbare computere er forbinde uden problem. Vi forsøgte at frakoble enheden, router osv intet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.