Hvad er Samsung-opkald og tekst på andre enheder

Synkroniser din telefon til computer din telefon app Microsoft

Hvis du går til Indstillinger og Søg efter 'CONDER', vises en option kaldet "Opkald og tekst på andre enheder". Klik på, og sørg for, at begge enheder har samme Samsung-konto, samme indstillinger og opsætning på samme måde / samme. Sørg for, at det står denne telefon øverst med dit rigtige nummer, som.

Top nyheder

Verizon Support, angiv venligst en detaljeret Forklaring Hvorfor denne funktion er ikke tilgængelig på min $ 1.000 + note 10+, og hvordan jeg kan lave og modtage opkald på min fane S6 via min telefon som Samsung siger er et træk ved begge enheder.

Helt ærligt tvivler jeg på, at de vil give mig en "rigtig" Forklaring eller de vil køre mig for at bruge meddelelser +, som ikke giver mening; de er i spørgsmålet formodes at være en del af telefonen; Jeg skal give mulighed for, hvilken app / funktion jeg vil bruge.

Interessant spørgsmål og forhåbentlig vil en verizon agent reagere med et godt svar. Kunne være Samsung Hardware / Software Version for Verizon havde visse funktioner fjernet / deaktiveret, som er i konflikt med de tilbudte tjenester.

Jeg ved, hvor nyttigt det kan være at kunne modtage opkald, når din telefon ikke er omkring, Bruce27U01. Jeg ville elske at hjælpe så meget som muligt. Jeg vil gerne præcisere et par ting først. Er du i stand til at bruge vores tjenester på noten 10+? Amberf_vzw.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor du tror, ​​du er skyldig en detaljeret Forklaring , Samsung har allerede fortalt dig, at denne funktion ikke er tilgængelig på AT & T eller Verizon-enheder. Â Det er i linket, du har sendt meget tydeligt. Â Â

Verizon har sin egen service, beskeder +, som giver dig mulighed for at ringe og tekst fra din tablet. Â Verizon Service virker faktisk fejlfrit på tværs af platforme, så mens jeg har en Android-telefon, kan jeg ringe og besked fra min iPad. Â Â

For nylig sad jeg ved siden af ​​en kvinde på et fly med en seriøs samling af enheder: en bærbar computer, en tablet, en iPhone, en Android-telefon og en BlackBerry. Jeg kom en kommentar til hende om alle hendes gadgets, og hun sukkede dybt og sagde, hvorfor kan ikke bare være på alle gadgets hele tiden?

Et helt synkroniseret liv er, hvad vi blev lovet, da denne ide om skyen kom sammen. I nogen grad har vi det. Når vi sletter e-mails, går de over alle enheder, og vi kan få adgang til Webmail-konti fra næsten enhver maskine, næsten overalt i verden.

Hvis du har gået et skridt videre og aktiverede tjenester som Google Docs, kan du gemme dokumenter, regneark , fotos og videoer i skyen og åbne dem på enhver computer. Det samme gælder for filer og billeder, der er gemt et sted som Dropbox eller Box.

Men alt det synkronisering gælder kun for filer, mapper, fotos og e-mail. Den nye Hellige Graal er samlet kommunikation: For at få din telefon til at tale med din computer, så du kan se og reagere på ting som tekstbeskeder og telefonopkald på en hvilken som helst enhed.

æbler nyeste mobile operativsystem, iOS 8 og computer operativsystem, OS X Yosemite, omfatter funktioner kaldet kontinuitet og overdragelse. Kontinuitet Giver dig mulighed for at dele oplysninger som retninger, browservinduer og e-mail-udkast på flere enheder, så længe alle enheder er fra Apple og kører den nyeste software.

For eksempel, mens du skriver denne kolonne i Google Chrome-browseren, ved hjælp af Google Docs, tappede jeg HOME-knappen for at tænde min iPhone-skærm. I bunden af ​​skærmen i venstre hjørne var der et lille browserikon. Når jeg tappede ikonet og swiped op, åbnede telefonen automatisk et browservindue, der bragte den meget Google DOC, jeg arbejdede på.

Et endnu mere nyttigt eksempel er navigation. Hvis jeg bruger Safari til at søge efter anvisninger og åbne dem i Apple Maps på computeren, vises et kortikon på telefonen. Når jeg swiier op på det ikon, ser jeg anvisningerne på telefonen.

Brug af Handoff-funktionen, kan du også bruge din telefons mobilforbindelse til at foretage og modtage opkald på din Mac, og du kan sende og svare på tekstbeskeder på nogen af ​​dine iOS-enheder. At foretage et opkald arbejder med telefonnumre i Safari. Hvis du f.eks. Søger en virksomhed på safari på din computer, og find et telefonnummer, kan du klikke på nummeret for at foretage opkaldet. Opkaldet foregår på computeren ved hjælp af sin højttaler og mikrofon. Du kan også foretage opkald fra Kontaktpersoner app â €”det bare skal være up to date.

Kombinationen af ​​Gmail, Chrome-browseren og Google Hangouts app vil lade dig se og synkronisere e-mail og åbne faner, retninger og beskeder på din telefon, tablet eller computer â €”selv om nogle af disse komponenter er lavet af Apple eller en anden virksomhed.

Desværre, som med mange Google-løsninger, det tager nogle gør at få det hele arbejde. For eksempel kan du foretage taleopkald fra Gmail uden beregning ved hjælp af Google Plus Hangouts app, men kun til andre Hangouts-brugere.

Når du er ved hjælp af Google Voice med Hangouts, men tjenesten kan håndtere opkald på din telefon eller computer, transskribere voice mail-beskeder og sende dem til dig i e-mails, og sende eller modtage sms'er og opkald overalt har du appen Hangouts installeret.

Der er også apps, der gør det lettere at synkronisere mellem enheder. Én jeg virkelig gerne er PushBullet, som er tilgængelig gratis til Mac, PC, Android og iOS, og som en udvidelse i de fleste større browsere. Der er versioner af app til BlackBerry og Windows Phone, også. Den app leverer meddelelser fra din telefon til din computer og gør det nemt at dele filer, links og beskeder mellem disse enheder.

BlackBerry tilbyder et interessant deling service, også. Virksomheden gør desktop-software kaldet BlackBerry Blend at belastninger beskeder, e-mails, fotos og filer fra nyere BlackBerry-telefoner på din Mac, pc eller tablet â €”herunder iPads. Youll se meddelelser og læse og besvare e-mails og arbejde som hvis du var på telefonen. Alle meddelelser og filer åbnes i et separat vindue, afskærmet fra resten af ​​de andre data på din computer.

Motorola gør Motorola Connect, som arbejder med Moto X, Droid Turbo og et par andre telefoner, og også lader dig se og sende SMS-beskeder eller besvare eller afvise opkald på din computer. Det virker som en udvidelse til browseren Chrome.

Som vi indsamler flere enheder og tilføje flere former for kommunikation til vores liv, gør ikke det være fornuftigt at være i stand til at få SMS-beskeder kun på en telefon og til at sende filer eller surfe på nettet kun på en computer. Var multidevice skabninger, og hver dag, var lidt tættere på at flytte problemfrit mellem vores gadgets.

Har du ejer to telefoner med to forskellige numre? Isnt det irriterende at tage begge telefoner med dig hele tiden? Forestil dig, hvor praktisk det ville være at administrere alle dine beskeder og endda opkald fra begge enheder på en enkelt telefon. Dette er muligt med mysms spejl!

mysms spejlet er en SMS udvidelse til mysms på din anden telefon. Som du måske allerede ved, det giver dig mulighed for at administrere dine tekster fra to telefoner. Med den seneste opdatering weve tilføjet en stor funktion til at håndtere opkald også fra din anden telefon. Så mysms spejl gør det unødvendigt at tage to telefoner med dig og giver dig mulighed for at håndtere beskeder og opkald fra en smartphone.

En kort tip: Hvis du vil gøre brug af hele opkald feature sæt på hver enhed, gå til telefonens indstillinger mysms og aktivere indstillingen Fjernbetjening opkald ud over Call log. Denne indstilling giver dig mulighed for at starte opkald direkte fra din tablet og desktop foruden meddelelser om indgående og ubesvarede opkald.

Opdatering 9 okt 2022: Fra i dag introducerer vi en ny Premium model, der vil være anderledes end den Premium, at vi præsenterede i dette indlæg. mysms spejl er en af ​​mange funktioner, der er inkluderet i den nyligt indførte Premium tilbud. Find mere information om mysms Premium her.

Aktiver tekster på tværs af flere enheder

Tabletter har en større skærm, der er perfekt til videoopkald. Selv hvis du ikke har planer om videoopkald, evnen til at sende tekster og foretage telefonopkald fra fanen kan komme i handy som helst dag.

Option: tablet telefon apps

Facebook Messenger er en af ​​de øverste messaging apps. Alt du behøver er en Facebook-konto, stabil internet, og nogle venner til at komme i gang. Løberen lader dig tekst dine venner med det samme. Du kan lave tale- og videoopkald gratis for alle på planeten. Facebook Messenger app fungerer problemfrit på Android, iOS og endda Windows tabletter.

skype

Skype er mest kendt for videoopkald. Men du kan tekst eller ringe til nogen Skype-bruger gratis. Skype til Skype-opkald er gratis. Men Skype til mobiltelefon opkald pådrager sig ekstra afgifter. Du kan downloade Skype app på din Android, Windows, Apple tabletter, og endda Kindle Fire HD.

google hangouts

Enhver med en Google-konto kan foretage opkald og sende tekster til en person, der har en Google-konto. Voice og video opkald er gratis over Hangouts. Den app virker fint på iOS-enheder, også. Du skal bare have en stabil internetforbindelse til at komme i gang.

whatsapp

Hvis du har en WhatsApp konto, kan du bruge sms, taleopkald, eller videoopkald nogen, der har en WhatsApp konto. Du har dog brug for deres kontaktnummer for at foretage opkald eller tekst. App'en er gratis at bruge, og du kan få den på Android, IOS, Windows-tabletter.

Verizon-meddelelser

Du kan installere Verizon-besked på fanen, telefoner og computere. Da de alle synkroniserer, kan du fortsætte din samtale på en hvilken som helst enhed. Verizon-meddelelser giver dig mulighed for at skrive dine venner og stemme ringe til dem gratis. Du kan også sende GIFS, lydfiler, billeder, videoer og gøre mere. App'en er perfekt kompatibel med Android, IOS, Windows og endda browsere på computeren.

Viber.

Viber er en af ​​de bedste apps til tekstning og opkald. Det er nemt at bruge. Du kan lave højkvalitets stemme og videoopkald gratis. Tekstbeskeder kan sendes, og du kan endda indstille en selvdestruerende timer for at slette disse tekster. Du kan også ringe til folk, der ikke er på vibere med vibere ud. Afgifterne er minimal.

Mulighed: Få en tablet med telefonens kapacitet

Samsung Galaxy Tab S7 sammen med S7 + -modellen er de øverste Android-faner. Galaxy S7 sport en 11-tommers LCD-skærm og fire højttalere, som er gode til videoer. Det har en slank metalkrop, og det indeholder et tastaturbetræk og S pen gratis. S7 understøtter Samsung Dex-tilstanden.

Vigtig

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Lær, hvordan du opretter viderestilling af viderestilling og samtidig ring på din Skype for Business for iOS-enhed, så ringer ikke bliver savnet.

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Du behøver ikke at være lænket til et skrivebord for at få alle dine telefonopkald. Her er hvordan man bruger viderestilling tænder den, slukke den, der er betingelser og forstå din fakturering.

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Hvis du ikke længere ønsker at viderestille dine opkald til din MessageBank eller et andet nummer, skal du annullere omstillinger.

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Lær at viderestille opkald på Samsung Galaxy Exhibit. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget Annuller opkald forwar

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Artikel hvori jeg forklare de koder, der anvendes til at aktivere deaktivere viderestilling i Movistar ifølge vores interesser.

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Jeg har oplevet et problem, at når jeg kalder en mobil, skærer det straks opkaldet og sætter en besked betinget opkald videresendelse aktiv ....

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Få Samsung Galaxy A01 SMA015A støtte til emnet viderestilling. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Vi mener, at forbindelsen kan være lettere, smartere og mere effektivt. Siden 2006 har vi opbygget stade SIM-software, intuitiv styring platforme og en kraftfuld globalt netværk til at gøre dette til en realitet.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Ønsker at undgå den pinlige endeopkaldskommando, når du er færdig med at tale, find ud af, hvordan du afslutter et opkald på Google Home Mini

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.