Hvor er 5g tilgængelig i verden lige nu

Tmobile rangerede nu hurtigste 5G-netværk af Okla

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Americas mest pålidelige netværk baseret på placeringer fra ROOTMETRICS® US National Rootscore® Report 1h 2022. Testet med de bedste kommercielt tilgængelige smartphones på 3 nationale mobilnetværk på tværs af alle tilgængelige netværkstyper kombineret. Ikke et bestemt fund om 5G-netværk.

Føles kraften i G Ultra Wideband

Adventen af ​​5G er over os. Vi ser Firsthand De positive konsekvenser og præstationsforbedringer, som 5g bringer til alle operatørnetværk, siger Dr. Paul Carter, CEO for Global Wireless Solutions. For forbrugere, der søger de bedste 5G-netværk i 2022, er dette gode nyheder - â € "Robust, konsistent tilslutning kombineret med bedre service oversætter til en mere tilfredsstillende oplevelse, og det er bare begyndelsen.

5G Pålidelighed: GWS fastslog, at AT & T har det mest pålidelige 5G landsdækkende netværk, der gennemfører 99,% af de dataoverførselsopgaver, der udføres på 5G-netværk. Verizon Wireless sluttede sekund på 98,% og T-Mobile Third AT 97.%.

Yderligere resultater vil være tilgængelige i GWSS årlige bedste netværk USA-rapport. Rapporten måler operatørens præstationer i henhold til GWSS OnesCore Ranking. OnesCore er det endelige netværk Benchmarking Score, da det kombinerer videnskabelig test, ingeniøranalyse og Big Data Analytics med forbrugerforskning for at give den mest omfattende evaluering af mobilnet.

GWS gennemførte direkte benchmark test i alle 50 stater fra marts til juli 2022. GWS tegnede sig for næsten en million miles på tværs af 498 markeder i hele U.. Under testprocessen, hvilket resulterer i færdiggørelsen af ​​ca. 8 millioner individuelle kontrollerede tests.

GWSS-indsamling og evaluering af data blev udført ved hjælp af RoHDE & Schwarz SmartBenchmarker testudstyr, Samsung Galaxy Mobile Devices og GWSS Mobistat Data Evaluation og Reporting Platform.

Fejrer sine 25 års jubilæum, Global Wireless Solutions, med hovedkontor i Dulles, Virginia, sat industristandarden for netværk benchmarking , analyse og testning. Dens proprietære OneScore Network Ranking kombinerer netværksprøvning af netværkstest med real-world-netværksforbrugsscenarier for at gøre resultaterne af testen relatable og let at forstå. GWS arbejder med nogle af verdens største trådløse netværksudbydere, GWS tilbyder højkvalitetsnetværksteknik og forbrugeradfærdsanalyse via en pakke på benchmarking produkter, tjenester og oneemeasure Diagnostic apps, der omfatter drev, mødested og i bygning test. Ved sidste tæller har GWS drevet 14 millioner dataindsamlingsmiljø for sine kunder. For mere information, besøg GWSolutions. OM og følg os på Twitter på Gwsolutionsinc.

Den gode nyhed om 5g er, at det er hurtigt, med gennemsnitlige hastigheder hurtigere end bredbånd i syv ud af otte lande testet. De dårlige nyheder er ikke, at alle kan få det hele tiden endnu. Heres den skinny, på hvilke netværk du bør overveje.

Den mest interessante detalje med hensyn til hastighed var, at de seks operatører, der bruger mid-band spektrum, havde bemærkelsesværdigt store variationer mellem dem: LG U + kom top med 238. Mbps mens Sprint var den langsomste mid-band seks ved 114 . Mbps og British Network Vodafone lidt hurtigere på 122. Mbps.

Og den hurtigste? Det er Verizon, netværket, som udelukkende bruger MMwave-spektret, som er kendt for at være super hurtigt, men ikke har så stor en rækkevidde som lav- og mid-band-spektrum. Dens gennemsnitlige downloadhastighed på 5g var bemærkelsesværdig: 506. Mbps.

Uanset hvor hurtigt hovedhastigheden, hvis masterne er for knappe, får få får den hastighed. Verizon, som scorede så højt med sin øverste hastighed, var i den anden ende af bordet, da det skete, hvor meget tid 5g smartphone brugere brugte tilsluttet til den nyeste teknologi.

Verizons 5g kunder tilbragte kun 0. % Af deres tilsluttede tid på 5G, sammenlignet med 19.% af T-Mobiles 5G kunder tid. T-Mobile førte diagrammet her, slå alle andre netværk rundt om i verden. For det andet U.. netværk, Sprint havde 5G kunder, der bruger 5G til 10.% af deres tid og AT & T lidt mindre, 9.%.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Den virkelige takeaway er, at 5G netværk har fået en lang vej at gå. På en personlig bemærkning: Jeg bor i London, som nok er blandt de mest avancerede områder af U.. i form af 5G-dækning. Jeg tester jævnligt de hastigheder på Vodafone, EE og 3, og alle er rutinemæssigt hurtigere end de hastigheder i Opensignals fund, så jeg håber, at da de netværk udvides, vil glæderne af super-hurtige hastigheder være tilgængelige for flere af os.

Samsungs 5G fælles kerne kan støtte 5G SA og NSA samt 4G samtidigt, faciliterende en glat overgang til 5G SA. Dette fuldt integreret fælles kerne forenkler datapakke flyder, så brugerne kan erfaring stabil, høj kvalitet mobile tjenester. Virksomheder kan også selektivt vedtage enten SA og / eller NSA-netværk til nemt at skalere deres forretning-specifikke tjenester. Overgangen til 5G SA netværk vil føre til nye forretningsmuligheder, der gør det muligt reduceret time-to-service og accelererende en ny generation af use cases.

Samsung har været på forkant med netværket virtualisering , der tilbyder sin banebrydende virtualiserede core løsninger siden 2022, som i øjeblikket tjener hundredvis af millioner af mobilabonnenter i hele verden.

Den 5G World Award arrangeres af Informa Telecoms & Media, en global IKT forskningsinstitut, til at anerkende virksomheder og tjenester, der har opnået de bedste resultater og innovation i verden.

Samsung Networks har pioner en vellykket gennemførelse af 5G infrastrukturløsninger end-to-end, herunder chipsæt, radioer og kerne. Gennem igangværende forskning og udvikling, Samsung driver industrien til at fremme 5G netværk med sin markedsledende portefølje produkt fra fuldt virtualiseret RAN og Core til private netværksløsninger og AI-drevne automatisering værktøjer. Virksomheden er i øjeblikket leverer netværksløsninger til mobiloperatører, der leverer forbindelse til hundreder af millioner af brugere over hele verden.

Hvad er Vodafone g?

5G er den nyeste mobil netværksteknologi og har potentiale til at gøre vores liv mere intelligente, sikrere og mere effektiv. Som den næste generation af mobilnetværk teknologi til både mobile og faste trådløse applikationer, kan 5G bidrage til øget datahastigheder og lavere latency. Det giver også spændende muligheder ina sundhedspleje,  education ogen landbrug.

Hvad er fordelene ved g?

Vodafone 5G Home Internet leverer høje hastigheder, stor værdi og nem opsætning. Theres ingen grund til at vente til en tekniker; din 5G modem er klar til at gå ud af boksen â € ” bare tilslutte den. klar til at skifte? Bare tjek dit hjem dækning, vælg din hastighed og få oprettet i et par hurtige skridt når dit modem ankommer. Hoved til vores Vodafone 5G Home Internet for at finde ud af mere.

Hvor er vodafone g til rådighed?

Mens vi fortsætter med at støtte dig på vores bedste nogensinde 4G-netværk, Vodafones 5G-netværket er rullende ud til udvalgte områder i Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Canberra, Perth, Gold Coast, Central Coast, Wollongong og Sunshine Coast . Inden for disse byer, 5G er tilgængelig i udvalgte områder i 1000 forstæder.

Hvad gør vodafone g anderledes?

Som et globalt brand, vi er også stolte af at sige, at vores kunder, der bruger $ 5 Roaming med en 5G godkendt anordning vil om kort tid være i stand til at nyde 5G i et par af Australiens foretrukne oversøiske destinationer som Tyskland, New Zealand og Kina, med flere lande bliver tændt snart.

VODAFONE g rejsen

5G rammer mainstream hurtigt: Ifølge en GSA rapport, 58 lande havde 5G-net i juni 2022 op fra 38 omkring et år siden. En halv snes mere have haft 5G mobilteknologi indsat delvist. Det er faktisk forventes at 5G vil nå 1 milliard brugere i 3. år, sammenlignet med 4 år for 4G og 12 år for 3G.

Sydkorea er det land, der implementerede første 5G-netværket og forventes at forblive i front hvad angår gennemtrængning af teknologien går, I 2025 er næsten 60 procent af mobilabonnenter i Sydkorea forventes at være til 5G netværk.

infografik nyhedsbrev

Statista tilbud hver dag infografik s om populære emner, der dækker: Økonomi & Finans, Politik & Samfund, Tech & Medier, Sundhed & Miljø, Forbruger, Sport og mange flere. Tjek vores kommende udgivelser

relaterede infografik s

Den Statista "Chart of the Day", der stilles til rådighed under Creative Commons License CC BY-ND 3., kan anvendes, og vises uden beregning af alle kommercielle og ikke-kommercielle hjemmesider. Brug er dog kun tilladt med korrekt Attribution til Statista. Når du udgiver en af ​​disse grafik, skal du inkludere en backlink til den respektive infografisk URL. Mere information

Statista "Dagens diagram" fokuserer i øjeblikket på to sektorer: "Media og Technology", opdateret dagligt og med de nyeste statistikker fra medier, internet-, telekommunikations- og forbrugerelektronikindustrien; og "økonomi og samfund", hvilke nuværende data fra USA og over hele verden vedrørende økonomiske og politiske spørgsmål samt sport og underholdning.

Flere spørgsmål?

Telecom virksomheder har arbejdet hårdt for at overvinde virkningen af ​​Covid-19-epidemien og fremskyndede opførelsen af ​​5G-netværk, da 5g er blevet kommercialiseret for mere end et år siden, og landet har etableret verdens største 5G-mobilnetværk, Liu sagde.

Ved udgangen af ​​februar blev der bygget 792.000 5G-basestationer, 5G-standalone netværk dækkede alle prefecture-niveau byer, og antallet af 5G-terminalforbindelser havde nået 260 millioner, der lægger et solidt fundament for fremme af 5g applikationer.

Vigtig

Hvad er Sprint MCM Er det stadig værd i 2021

Hvad er Sprint MCM Er det stadig værd i 2021

Hey alle sammen. Im om ShoreTel 13. og har to SG220T1 switche fungerer som primære og sekundære kontakter, sammen med en 24A afbryder til alle mine analoge behov.

Hvordan ændrer jeg fra Ukendt for at vise, hvem der ringer mig

Hvordan ændrer jeg fra Ukendt for at vise, hvem der ringer mig

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du blokere opkald fra et nummer du ikke genkende bruge en Android-telefon, samt hvordan man kan blokere alle ukendte opkald til din Android. Da de fleste Androids ikke støtte indbygget callblocking, kan det være nødvendigt at bruge ...

Er 5G et batteri morder Shelly Palmer

Er 5G et batteri morder Shelly Palmer

Bestseller business forfatter og adræt arbejder guru Clarke Ching udforsker hvorfor nogle teknologier take off. Det handler om at bryde barrierer, siger han.

Opsæt cellulære på Apple Watch

Opsæt cellulære på Apple Watch

Hurtigt spørgsmål. Jeg ejer en XS Max, i indstillinger under Den Cellular fane der står Tilføj Cellular plan, men de ting er, jeg allerede har service jeg ...

Jeg har ikke service Verizon

Jeg har ikke service Verizon

Fix mobilnetværk ikke tilgængelig på din mobiltelefon. Løsninger til at rette netværk ikke tilgængelig, ingen mobilnetværk, dataforbindelse ikke tilgængelige fejl.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udviklingen af ​​mobilteknologi har bragt os til vores femte generation af trådløs teknologi.

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find de bedste kontaktoplysninger, som mit nummer siger SCAM sandsynligvis. Du vil hurtigt finde kontakt med de oplysninger, du har brug for.

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Når jeg går til Indstillinger om enhedens status mit telefonnummer viser som ukendt. Hvordan kan jeg tilføje mit nummer på SIM uden at rode min enhed Android 6.. Samsung SMA500G Galaxy A5

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.