Hvilke lande Asiatiske er førende 5G kapløbet

Er 5G klargøres til at tage ud Ni af 16 asiatiske lande er nu 5Gready

Indhold:

  1. Tyskland
  2. uk
  3. Hong Kong
  4. Schweiz
  5. Kuwait
  6. canada
  7. taiwan
  8. Reliance jio har allerede bekræftet, at de vil udvikle en hjemmedyrket og indfødte g netværk, mens Bharti Airtel havde bekræftet en vellykket g-test i løbet af det kommercielle netværk

Lande over hele verden er væddeløb at implementere 5G. 5G-netværk, når det først er perfekt, vil påvirke alt og alle. Det vil ændre ansigt af fjerntliggende industrier, intelligente byer og digital transmissioner .

Hvert land forstår magt tilslutningsmuligheder og er opsat på at kommercialisere 5G. Det er meningen, at forbinde nye industrier gennem sit høje multi-Gbps datahastighed. Det vil give øget pålidelighed, enorme netværk kapacitet, og en mere ensartet brugeroplevelse.

Tyskland

Tyskland er en af ​​de førende brugere af 5G-netværket. 5G tjenester er tilgængelige i omkring 1000 byer over hele landet. Telefonica Deutschland har allerede nået 16 millioner mennesker. Vodafone CEO sagde, Vi tilstræber at nå 30M mennesker ved udgangen af ​​2022.

uk

United Kingdoms er en af ​​de tidligste lande til at kommercialisere 5G. Her tjenesteudbyderne begyndte 5 gi maj 2022. Det har udvidet til 125 byer nu. Vodafones 5G blev stillet til rådighed for Coventry University for at træne de studerendes sygeplejersker og sundhedspersonale gennem virtual reality. I mellemtiden, en anden udbyder, Tre UK fokuserer mere på at levere 5G til boliger og 1. million husstande er nu omfattet.

Hong Kong

Hongkong er forholdsvis ny til løbet af 5G. 5G i Hongkong blev aktiv i 2022 alene. China Mobile, SmarTone, og andre operatører har erhvervet 200 MHz af hele 3. GHz frekvenser til HKD 1 milliard i. ., 129 mio $. 5G er tilgængelig i både indendørs og udendørs steder. China Mobile hævder, at det kommer til at dække 90% af alle Hong Kong City.

Schweiz

5G er også begyndt i Schweiz og dets allerede har sikret andenpladsen i bedste lande til at tjene 5G. Swisscom og Ericsson dækkede mere end 54 byer. De har til formål at give 5G til alle i landet, om de lever på landet, by eller bjerge. Imidlertid er regeringen i Schweiz også bekymret over de negative virkninger af den stråling, der kommer fra de 5G tårne. De arbejder aktivt for at kontrollere det.

Kuwait

Kuwait er en af ​​de tidligste 5G forbrugende lande. Det startede betjener 5G medio 2022. Kuwait har den største mobile indtrængen i verden. Indførelsen af ​​5G vil tage internet forbrug til det næste niveau. Den 5G-netværket vil hjælpe brugerne til at engagere sig med avancerede modeller af teknologi, der kan øge effektiviteten, reducere omkostningerne og forbedre sundheden.

Den 5G æra viser sig at være et spil-changer for den indiske teleindustrien. Thesecond mest folkerige land i verden er Indien med i alt 1. billioninternet brugere. Indiske teleselskaber er konstant på udkig efter newinnovative måder at øge væksten i digitale medie og â € |

canada

5G-netværket er blevet lanceret i Canada sammen med mobiltelefoner at oprette forbindelse til 5G. Den er tilgængelig via abonnement og forudbetalt er endnu ikke tilgængelig. Andre mindre netoperatører vil også lancere 5G af 2022-22. Også dens vigtigt at vide, at gamle 4G telefoner ikke kan opgraderes til 5G, så folk er nødt til at købe en helt ny 5G telefon til at nyde højhastighedstog netværk.

5G Teknologi Lande, der er førende på 5G Race i verden

taiwan

Deling hendes synspunkter med iTNews Asien i et interview, Laveena Iyer, forskning analytiker, EIU, sagde: Forud for en lancering, der har et omfattende landsdækkende 5G køreplan er meget nyttigt for operatørerne. Efter en kommerciel lancering statslig støtte i form af skattelettelser, billige lån, direkte investeringer hjælper operatører, som de arbejder på en udvidelse af nettet.

Whos kommende og whos ikke ig?

Sydkorea, Taiwan, Japan og Kina er mest avancerede i 5G; Thailand forløber godt; mens Indien, Indonesien, Vietnam, Filippinerne, Malaysia, Sri Lanka og Pakistan halter bagefter deres regionale jævnaldrende, endnu ikke har gennemført en 5G politik.

En landets evne til at udvikle sig til 5G vil i høj grad afhænge af eksisterende infrastruktur netværk. Modne markeder som Sydkorea og Australien allerede havde en over 90% 4G dækning. Men Malaysia og Filippinerne stadig ur under 80% målt på 4G netværksdækning, så erhvervsdrivende i disse lande ikke vil være i stand til at lancere en 5G netværk indtil begyndelsen af ​​2022, forklarede Iyer.

På den anden side, i Indien og Indonesien, operatører stadig afventer en landsdækkende 5G politik, vished sammenhængende blokke af 5G-spektret, endelige beslutning om grundprisen, osv ulighed løbet fremskridt i 5G vil fortsætte med at blive set i Asien i løbet af dette år.

Frigivelse af spektret har muliggjort hurtige fremskridt

regulatorer i Australien og Hongkong har været særligt nyttige i opsætning lave basispriser. Høje spektrum omkostninger har været en kilde til bekymring for virksomheder i Indien, hvor regulator s og operatører fortsat sparre over grundprisen. EIU forventer operatører i landet for at udforske fundraising-initiativer til at finansiere fremtidige spektrumauktioner.

Hvilke politikker har arbejdet i Asien?

Den Covid-19 pandemi har holdt mange asiatiske regeringer travlt hele 2022 og starten af ​​2022. Som nogle af dem flytte deres fokus til 5G udrulningen, EIU anbefalinger anbefaler følgende for regeringer i regionen: Â

spektrum: For de resterende syv asiatiske lande, der endnu ikke er udgivet 5G spektrum, vil regeringerne nødt til at fokusere på fraflytning de nødvendige bånd, der i øjeblikket er besat af andre medier eller forsvarstjenester. Gør sammenhængende frekvensblokke til rådighed, er afgørende for netværkets ydeevne og hastighed.

Muligheder og risici

Med hensyn til risici, forbruger vedtagelse af 5G mobilabonnementer er usikker . Virksomheder, der har lanceret 5G har måttet tilbyde stejle rabatter eller tilbud 5G pakker som en gratis service til en kortvarig periode. EIU forudser, at det ville være en realistisk pris punkt for 5G er mere tilbøjelige til at blive bestemt, da disse kampagnetilbud ender i 2022.

Opsætning af en 5G-netværk er en kapitalintensiv øvelse for virksomhederne. forventes Retail vedtagelse at være langsom på kort sigt, men EIU forskning viste, at 5G-baserede hjem bredbånd er et segment thats optagning tempo på markeder som Australien og Hongkong, sagde Iyer.

I nogle tilfælde operatørerne er i stand til at opkræve den samme takst for 5G bredbånd som eksisterende faste bredbåndsforbindelser spillere på markedet. Så ud over virksomhedssektoren, hjem bredbånd inden for retail-segmentet er en ny vej til vækst.

Reliance jio har allerede bekræftet, at de vil udvikle en hjemmedyrket og indfødte g netværk, mens Bharti Airtel havde bekræftet en vellykket g-test i løbet af det kommercielle netværk

Indien er nu et skridt tættere på at have 5G mobilnet i landet. Institut for telekommunikation, Ministeriet for Kommunikation af den indiske regering har sagt, at de godkendelser til 5G forsøg er givet, og at teleselskaber vil blive tildelt 5G frekvenser til forsøgene, engang i denne uge. Det betyder, at teleselskaber, herunder Reliance jio, Bharti Airtel og Vi kunne være i kø for at få den 5G frekvenser til netværk forsøg på tværs af Indien. Det er ikke klart, hvor længe forsøgene forventes at sidste. Myndighederne har også bekræftet til CNBC-TV18, at kinesiske leverandører vil blive holdt ude af forsøgene, hvilket betyder, telecom udstyr virksomheder herunder Huawei vil ikke være i stand til at deltage i 5G forsøg. Denne meddelelse kommer på et tidspunkt, hvor Indien har noget at indhente gøre på 5G udrulningen.

Omantel g mobilitet

Omantel 5G Mobility tilbud højere hastigheder, reduceret latenstid. Resulterer i hurtigere downloads, hurtigere hjemmeside browsing og en bedre streaming oplevelse 5G service til rådighed uden ekstra udgifter alt du behøver, er en 5G understøttet enhed & 5G overdækket areal

Dette er ifølge The Economist Intelligence Unit â € ”den forskning og analyse afdeling af The Economist Group, søsterselskab til The Economist avisen â €”der forsket i 5G udvikling i 16 asiatiske lande.

På tværs Asien, fandt forskergruppen, at ni markeder har indgået 5G spektrumauktioner og udført kommercielle 5G opsendelser, mens nogle markeder, som i marts 2022 havde krydset 50 procent mærke i form af 5G-dækning.

Måske ikke overraskende, blandt de lande i Asien, der har lanceret en 5G-netværk, fandt forskerne, at regeringen økonomisk støtte var afgørende for at hjælpe med at støtte netværk ekspansion og faciliterende forsøg til industrielle applikationer.

Ifølge forskerne, regulator s i Japan, Taiwan, Australien og Sydkorea har tilskyndet virksomhederne til at forbedre netværk hastigheder, dækning og en stigning i use cases for erhvervslivet.

Det bør ikke komme som lille overraskelse, da, at nogle af disse lande er blandt de top-rangerede lande i The Economist Intelligence Units regnskab med 5G ledere i hele regionen, med Sydkorea, Kina, Taiwan, Japan og Singapore omfattende de fem hhv. EN

Rangeringen tog hensyn til en række faktorer, herunder erhvervsmiljø, spektrum tilgængelighed, netværksdækning og hastighed, fremskridt på 5G forsøg og robustheden af ​​5G-politik.

I vid udstrækning synes differentierende faktorer mellem lederne og laggards at være en kombination af spektrumtilgængelighed og regeringspolitik, hvor sidstnævnte spiller en vigtig rolle i form af et lands 5G-landskab. EN

For eksempel, Regulator s i Australien og Hong Kong har været særligt hjælpsomme til at fastsætte lave basispriser for passende radiospektrum. Imidlertid har høje spektrumomkostninger været en grund til bekymring for virksomheder i Indien, hvor regulator s og operatørerne fortsætter med at spare over basisprisen. EN

Forskerne forventer operatører i landet for at udforske fundraising initiativer for at hjælpe med at finansiere fremtidige spektrumauktioner. Med hensyn til regeringens politik identificerede den økonomiske efterretningsenhed tre nøglepolitikker, der har arbejdet for at udvikle 5 g infrastruktur i asiatiske lande. EN

Det er en omfattende regeringspolitik over for 5G, der dækker alle dele af netværksøkosystemet; dækningsmål, såsom dem, der er fastsat i Sydkorea og toldkapsler; og håndhævelsen af ​​en detaljeret industriel 5G-politik, som den, der for øjeblikket er på plads i Singapore.

I Singapore-eksemplet har -regulatoren identificeret seks industrielle klynger, der står til fordel for mest ud fra 5G lancering: maritime operationer, smarte ejendomme, industri 4., regeringsansøgninger, forbrugerapplikationer og urbane mobilitet.

Denne form for tilgang er særlig nyttig, da virksomhedssektoren, især smarte fremstilling, smarte byer og kantcomputere, har tendens til at tilbyde de største vækstmuligheder for 5 g.

Den økonomiske efterretningsenhed foreslog, at i de resterende syv asiatiske lande, der endnu ikke har frigivet 5G-spektrum, skal de nationale regeringer fokusere på at virke de nødvendige radiospektrumbånd, der i øjeblikket er optaget af andre medier eller forsvarstjenester. EN

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at indsætte SIM og Hukommelseskort på ATT Motivere. Bout ATT SupportFind support videoer til alle de nyeste og bedste ATT produkter, Deva ...

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

1 GBPS hastighed, hvordan Airtel 5G-hastigheder kan se ud som tider af Indien

Indien er et sted, der er kendt for nuancer, samfund, glathed og disarray alt i en livlig og følsom udligning, som du vil opdage ikke noget andet sted. Det

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Smart 5Gary SIM-kort nu på salg Gadget Pilipinas Tech Nyheder, anmeldelser, benchmarks og byggeguider

Den nye Smart 5Gready SIM leveres med op til 9 GB gratis data plus opkald og tekster til alle netværk. Tjek hvordan man hævder freebies.

Liste over smarte 5gcertified phones noyigeeks

Liste over smarte 5gcertified phones noyigeeks

Heres Sådan aktiveres din smarte forudbetalte eller efterbetalt SIM til at begynde at bruge det.

Tmobile Triple Cut SIM-kort Walmart. om.

Tmobile Triple Cut SIM-kort Walmart. om.

Lets dykke ned i, hvordan the5G SIM protectsfrom en IMSI catcher

Samsung Samsung Galaxy Tab S7 FE 12. T736 128GB 5G

Samsung Samsung Galaxy Tab S7 FE 12. T736 128GB 5G

Den 11inch Samsung Galaxy Tab S8 5G kraftcenter er stadig ikke her endnu, men i det mindste vi nu ved præcis, hvordan det vil se i. . ekstremt velkendt.

Se den langawaited Samsung Galaxy Tab S8 5G i Highquality Renders

Se den langawaited Samsung Galaxy Tab S8 5G i Highquality Renders

Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G pris i Indien 2021 55.999. Tjek Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G Specs og anmeldelser. Sammenlign Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G priser fra forskellige butikker.

Hvad er ultrawideband UWB teknologi på Samsung-telefoner Hvordan er det nyttigt Smartprix. om.

Hvad er ultrawideband UWB teknologi på Samsung-telefoner Hvordan er det nyttigt Smartprix. om.

Få dine 5G telefoner på Wireless Zone, en Verizon autoriseret forhandler. 5G betyder hurtigere downloads, overlegen streaming og lydhør spil.

Verizon 5G Ultra Wideband TV Spot, være først til realtid

Verizon 5G Ultra Wideband TV Spot, være først til realtid

National Advertising Division finder Verizons hurtigste 5G i verdenskravet understøttet for sin 5G Ultra Wideband

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.