Wireless Emergency Alert Capable Devices

Wsavtv.

Det ser ud til, at du bruger en ud dateret version af Internet Explorer. Vi anbefaler at bruge en af ​​disse browsere til at låse op for alle de rige funktioner, der tilbydes på dette og andre hjemmesider. Du kan også opdatere til den nyeste version af IE.

Oversigt Den service blev designet, så den ikke vil blive forsinket eller slået ned af den slags højopkaldsscenarier, der ofte sker i en nødsituation. Der vil være tre slags meddelelser, der går ud over tjenesten:

Andre noter: CMAS Alerts vil ikke blive modtaget, mens du er på et aktivt opkald. Her er i øjeblikket ingen sprogoversættelser til CMAS-advarsler. Ccasionally En duplikat af en tidligere modtaget advarsel kan præsenteres igen. ou kan ikke videresende eller svare på en CMAS Alert-besked.

WEA er et offentligt sikkerhedssystem, der gør det muligt for kunder, der ejer visse trådløse telefoner og andre kompatible mobile enheder til at modtage geografisk målrettede, tekstlignende meddelelser, der advarer dem om overhængende trusler mod sikkerheden i deres område.

Appalachian Wireless Sender Trådløse nødsituationer i hele sit hele geografiske serviceområde, men ikke alle enheder er udstyret til at modtage trådløse nødsituationer. De anordninger, der er angivet nedenfor, er wea-stand, hvilket betyder, at de er i stand til at modtage trådløse nødsituationer. Nogle enheder kan kræve, at du downloader softwareopdateringer eller ændrer kontrollerne i dine indstillinger for at modtage advarsler. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte din brugermanual, eller du kan kontakte en salgsforening, der vil forsøge at hjælpe dig.

Appalachian Wireless har valgt at tilbyde trådløse nødsituationer, herunder forbedret geo-målretning, inden for portioner af dets serviceområde som defineret af vilkårene og betingelserne i sin serviceaftale på trådløse nødsituationer, der er i stand til at tilbyde. Der er ingen ekstra gebyr for disse trådløse nødsituationer.

Baggrund

Inden for ti måneder af FEMA, der gør regeringens designspecifikationer for denne sikre interface til beskedoverførsel til rådighed, skal trådløse tjenesteudbydere, der vælger at deltage i CMAS, begynde udvikling og test af systemer, som gør det muligt for dem at modtage advarsler fra Alert Origators og distribuere dem til deres kunder. Systemerne skal udnyttes fuldt ud inden for 28 måneder efter den 2022 december, der vedtager sådanne standarder og forventes at levere advarselsmeddelelser til offentligheden inden 2022. Selvom det ikke er obligatorisk, har flere trådløse udbydere, herunder T-Mobile, AT & T, Sprint og Verizon, herunder T-Mobile, AT & T, Sprint og Verizon annoncerede deres vilje at deltage i systemet. Udbydere, der ikke ønsker at deltage, skal underrette deres kunder. Nogle telefoner, der ikke er CMA'er, kan kun kræve en softwareopgradering; mens andre måske skal udskiftes helt.

En præsidentalarm, som leveret under en national periodisk test af nødende alarmsystem den 3. oktober 2022. Under WEA-forskrifter skal brugerne forhindres i at deaktivere præsidentvarmer.

Offentlige fjernsynsstationer kræves også af FCC til at fungere som et distributionssystem til CMAS-advarsler. Inden for 18 måneder efter modtagelsen af ​​midler fra Handelsministeriet skal alle offentlige fjernsynsstationer kunne modtage CMAS-advarsler fra FEMA og overføre dem til deltagende trådløse tjenesteudbydere.

I januar 2022 sagde FCC-formand Ajit Pai, at Kommissionen planlagde at stemme om at revidere trådløse advarsler med et mål at gøre deres målretning mere granulære og specifikke, med henvisning til anvendelser af bredere advarsler i orkanen Harvey og opfattelser af brugerne at de modtager for mange advarsler, der ikke nødvendigvis gælder for dem. FCC stemte for disse nye regler den 30. januar 2022; I 30. november 2022 skal deltagende udbydere levere advarsler med kun en 0. mile overspillet fra deres målområde, kræver, at enheder kan cache tidligere advarsler i mindst 24 timer, og at udbydere skal understøtte en maksimal længde på 360 tegn og Spansksprogede meddelelser i maj 2022.

Repræsentanternes Hus bestod af READI-loven i november 2022, som ændrer advarslen, advarslen og reaktionsnetværket for yderligere at kræve obligatorisk fordeling af advarsler udstedt af FEMA's administrator.

National Weather Service

Advarselstyper sendt via CMAS omfatter tornado, flash oversvømmelse, støv storm, orkan, tyfon, ekstrem vind, tsunami advarsler, og nogle gange alvorlige tordenvejr advarsler. Også indtil 2022 november blev Blizzard og Ice Storm advarsler også inkluderet i CMAS; De blev afbrudt baseret på kundefeedback på grund af sådanne advarsler, der typisk udstedes i forvejen om at nærme sig vinterstormene, hvilket ikke repræsenterer en øjeblikkelig fare. Mens Blizzard og Ice Storm advarsler ikke længere sendes til telefoner ved National Weather Service, fortsætter nogle lokale myndigheder med at sende vintervejr relaterede advarsler efter eget skøn; For eksempel i New York City i januar 2022 North American Blizzard blev advarsler sendt til folks mobiltelefoner for at advare brugere af et rejseforbud på New York City gader.

Snow Squall Advarsel er en ny type Eksperimentel Advarsel, der begynder at fungere ud af 7 NWS kontorer, der begynder midten af ​​januar 2022. I modsætning til snestorm og isstorm advarsler, der udstedes i god tid, Snow Squall advarsler vil blive udstedt, når livstruende Snow Squalls, der vil producere stærke vinde og dårlige visibiliteter forekommer. Disse vil blive udstedt som stormbaserede advarselspolygoner, som alvorlige tordenvejr og tornado advarsler. Dette overvejes for det landsdækkende WEA-program, da denne begivenhed kræver øjeblikkelig handling i modsætning til snestorm eller ismarrende advarsler. Ud over denne foreslåede ændring vil støvvarmeren være polygonbaseret, og vil aktivere WEA. Den zone-baserede støvvarmer, der udstedes på forhånd, vil blive erstattet af den nye blæser, som ikke vil aktivere WEA. Nationwide implementering af disse nye arrangementer er planlagt til slutningen af ​​2022.

bemærkelsesværdige anvendelser

Den førende til testen tiltrak Controversy På grund af den falske antagelse om, at præsident Donald Trump personligt udførte testen, og rapporter tyder på, at han kunne misbruge systemet til at sende personlige meddelelser svarende til dem, han udstedte via sociale medier; En retssag blev indgivet anmodet om en midlertidig fastholdelsesordre, der blokerede testen og hævdede, at den overtrådte brugernes første ændringsrettigheder, der skulle være fri for "regerings- tvunget lytning", kunne systemet tillade, at formidlingen < / A1> af " vilkårlig , forspændte, irrationelle og / eller indholdsbaserede meddelelser til hundredvis af millioner af mennesker" og kunne skræmme børn. Dragten blev kastet ud og citerede, at en præsidentalarm kun kan bruges til at formidle legitime nødmeddelelser. Dommeren også præciserede , at selve testen ville blive gennemført og udført af FEMA-medarbejdere, uden personlig inddragelse fra præsidenten.

"Presidential Alerts": De er i stand til at få adgang til E911 chip i dine telefoner - hvilket giver dem fuld adgang til din placering, mikrofon, kamera og hver funktion af din telefon. Dette er ikke en rant, det er fra mig, stadig en af ​​de førende cybersikkerhedseksperter. Vågn op folk!

En anden national periodisk test af nødsituationssystemet fandt sted den 11. august 2022 kl. 14:20 EDT, som også inkluderede en testmeddelelse til trådløse nødsituationer. I modsætning til det første NPT for WEA, der fandt sted i 2022, var Wea-delen af ​​testen kun administreret for telefoner, der vælges til modtaget testmeddelelse. Det har dog også sendt testmeddelelsesmeddelelserne på både engelsk og spansk, afhængigt af det sprog, telefonen er indstillet til. Det er ukendt, hvilket sprog meddelelsen blev sendt til for telefoner, der ikke er indstillet på engelsk eller spansk.

falske alarmer

På 2022 Mobisys Conference i Sydkorea viste forskere fra University of Colorado Boulder, at det var muligt at nemt spoof trådløse nødvarer inden for et begrænset område ved hjælp af open source-software og kommercielt tilgængelige software-definerede radioer. De anbefalede at få skridt til at sikre, at advarsler kan verificeres som kommer fra et betroet netværk eller ved hjælp af offentlig nøgle kryptografi ved modtagelse.

Vigtig

Sådan henter screenshot mappe uheld slettet af mig på e4 plus Motorola Android telefon ..

Sådan henter screenshot mappe uheld slettet af mig på e4 plus Motorola Android telefon ..

Den nemme måde at fange skærmen på enheden. Tjek alle metoder til at tage skærmbilleder.

Søgning efter Android Screen Shots

Søgning efter Android Screen Shots

Her er hvordan man kan tage et skærmbillede på din Android-enhed

Område kode 803 Telefon Book boliger 803 Område kode svindel

Område kode 803 Telefon Book boliger 803 Område kode svindel

Oplysninger om Area Code og Prefix Exchange 803680. Opslag oplysninger om enhver Area Code og Exchange eller få en liste over alle nordamerikanske NPA NXX.

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Shop online for Gocase produkter til Ubuy Taiwan, en førende online shopping butik for Gocase produkter til lave priser. Gode ​​tilbud, cashbacks, rabat tilbyder hurtig leveringsmulighed med millioner af produkter at udforske.

Sådan tænder du hotspot på iPhone 11

Sådan tænder du hotspot på iPhone 11

Hvis du gerne vil dele internettet, skal du aktivere bærbart hotspot.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvad der bruger alt mit interne lager

Hvordan kan jeg finde ud af, hvad der bruger alt mit interne lager

Forøg det interne lagerplads på Android-enheden ved hjælp af SIMPLER. Undgå den utilstrækkelige opbevaring tilgængelig besked og øge hukommelsen ved hjælp af ...

Hvad der præcist er den anden sektion i din telefon lagerplads til

Hvad der præcist er den anden sektion i din telefon lagerplads til

ketoneinc trin 10 i denne vejledning viser placeringen Samsung Galaxy S6

Æbler iPhone 11 Pro Samler Placering data, selv når besked på ikke at

Æbler iPhone 11 Pro Samler Placering data, selv når besked på ikke at

Æbler iPhone 11 Pro og muligvis iPhone 11 lider af et mærkeligt sted privatliv problem. Her er hvad du behøver at vide.

Hvordan styrer placering sporing på din iPhone i iOS 13

Hvordan styrer placering sporing på din iPhone i iOS 13

Din mobiltelefon kan bestemme din geografiske position ved hjælp af GPS Global Positioning System. Oplysningerne om din placering kan bruges af en række applikationer på din mobiltelefon, såsom navigation, søgefunktionen eller vejrudsigten.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.