Dine data. Din oplevelse.

iPhone 12 Pro Max Review

Shop links.

På trods af vores bestræbelser på at levere fuld og korrekte Apple iPhone 12 Pro Max specifikationer er der altid mulighed for at indrømme en fejltagelse. Hvis du ser nogen forkerte eller ufuldstændige data, så lad os vide det.

Alternative varianter

Jeg er for det meste tilfreds med min iPhone 12 Pro Max, kun én ting er. Dens skærm er synligt gul i farve, jeg kontrollerede løsningen over internettet, jeg slog sin sande tone off og havde vendt sin natskifte, så lidt dens gullige blev reduceret, men stadig dens gule og jeg kan gøre forskellen hvile alt er god kamera interface, batterilevetid, øret fugleforbindelse alt er godt, men jeg laver hjul på Instagram og Josh, så den gule skærm er en lille smule ikke i stand til at se de sande farver, men jeg kan ikke se de sande farver, men ikke i stand til at se de sande farver, men ikke i stand til at se de sande farver, men jeg kan ikke se de sande farver, men Det kan være, at dette kun kan løses gennem nogle indstillinger, men indtil nu har jeg ikke fået det. Men generelt er det en god telefon, hvis du har så mange penge, så kan du gå til det ¤ âï¸

Introduktion

For at sætte iPhone 12 PRO MAX kamera til den ultimative test, brugte vi det til hemmeligt at snappe to billeder i denne afrivning med Halide Camera-appen. Kan du få øje på dem? Placer dine væddemål, og rul derefter ned til trin 14 for svaret.

P.. Hvis du kan lide det, du ser, skal du sandsynligvis følge IFIXITsâ YouTube-kanalen, Â Instagram, og twitterâ € ", fordi hvis du nyder revnediner og nitty-gritty tech fund, er de de bedste steder at fange dem alle. Mens du er på det, abonnerer på vores nyhedsbrev, så du kan holde op med vores andre Shenanigans. P.. . Gå ikke glip af vores Holiday Gift Guide til de seneste IFIXIT-tilbud, og hold øje med noget, der rimer med bier lynlås, der kommer i mandag.

Undskyld at bryde det til dig, men størrelse betyder noget "i det mindste når det kommer til kamerasensorer. For at opnå deres påståede 87% forbedring af lavt lys ydeevne bruger 12 Pro Max den største sensor i en iPhone endnu. Men før vi nerd ud på kameraer, lad os sammenligne iPhones til iPhones:

Det grundlæggende i denne iPhone ser omtrent det samme som resten af ​​12 familien, men den mørke stålramme er kun pro-only. Også den magsafe ring, der ikke engang passer ind i 12 mini ser positivt Dinky i denne Max.

Et emne Vi er især interesserede i at se: Det bredere L-formede batteriâ € "især fordi vi var bummed af det kedelige rektangel i Pro. Max alene holder på en l, men hej andre iPhones? Du er stadig en w på din egen særlige måde.

Med røntgensyn ser vi, at standard bredens sensor er absolut større. Vi kan også klart se de fire magneter omkring detâ € "telltale tegn på Apples helt nye sensor-shift billedstabiliseringssystem.

Nogle gange er vi skeptiske, når en "PRO" -funktion kun gør det til en større, dyrere model. Men der er en anstændig chance, som denne sensor ikke ville passe i det trange hjørne af den mindre iPhone 12 pro uden kompromiser.

Da Apple gik ud af deres måde at bringe sensor-skift til iPhone, mener de enten, at det er vejen at gå, eller måske kunne de bare ikke tilstrækkeligt stabilisere den større version af deres nye F / 1 tilstrækkeligt. linse.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Apple lancerede iPhone 12 Pro Max sammen med iPhone 12, iPhone 12 mini og iPhone 12 proâ på Apples 13. oktober "Hej, Speed" -begivenhed. Modellerne adskiller sig med skærmstørrelse og kamerateknologi.

Verizon iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite

iPhone Pro Max funktioner

Der er fire nye iPhone-modeller i Fall-lineup, med iPhone 12 Pro Max stående som den største af de to pro-level modeller. Denne enhed har en større 6. -Anch Super Retina XDR-skærm sammenlignet med iPhone 11 Pro Max. Det har også et triple-kamera system og lidar.

Design

Apple ændrede nogle iPhone design egenskaber i sin lineup i efteråret. Den har samme kant-til-kant skærm med et hak, men et gammelt designparadigme returneres: Flad sider. Den sidste iPhone med det design var den oprindelige iPhone SE. Dette følger den iPad Pro, som også flyttede til et flatsidet design i sin tredje generation.

Skærm

Den større pro-level model stiger fra 6. inches til 6. inches denne generation. De skærmstørrelse stige yderligere adskiller den fra de 5. -inch iPhone 12 mini i bunden af ​​lineup.

Til 2022, Apple har også sikret Pro modeller har overlegen videokvalitet, med inddragelse af støtte til 10-bit farvedybde billedsprog i HDR-video. Den brede farve P3 skærme også prale en 2-million-til-1 kontrastforhold, 800 nits maksimal lysstyrke, 1.200 nits på max lysstyrke til HDR, og Topløs support.

Alle iPhone 12 modeller bruger Apples Keramisk Shield forsiden, som virksomheden udviklet i samarbejde med Corning. Den tilføjer "en ny høj temperatur krystallisation trin, der vokser nano-keramisk krystaller inden glasmatrixen, stigende drop ydeevne ved 4x."

Dækmontering kameraer

Omkring tilbage, har Apple gået med samme kamera arrangement som i 2022, med tre 12-megapixel kameraer, der dækker Ultra Wide, Brede og Telefoto intervaller, med en 4x optisk zoom i, 2x optisk zoom ud, og en 10x digital zoom i. udstyret med dobbelt optisk billedstabilisering, det har Portræt og Portræt lyseffekter, en Nat-tilstand, Smart HDR, og Panorama.

stabilisering Den optiske billede er blevet opgraderet til et DSLR-stil Sensor Shift, hvor sensoren bevæger sig, men linsen ikke gør det, så billedet til opholdet skarpere, og i længere tid eksponeringer der skal foretages at fange mere lys, endda op til to sekunder lang, når håndholdt. Det kan justere op til 5.000 gange i sekundet, cirka fem gange så mange justeringer end tilsvarende systemer, der anvendes i iPhone 11 Pro serien.

Apple også indført Apple ProRAW for sin Pro linje, en ny imaging format kombinerer RAW fotografering med beregningsmæssige fotografering funktioner som Deep Fusion og Smart HDR. Dette omfatter at have fuld kontrol over farve, detaljer og dynamikområde, alle fra iPhone Camera app. Brugere kan redigere ProRAW billeder i Fotos app eller tredjeparts Rå redaktører som Lightroom.

Apple boostet video kapaciteter, herunder evnen til at optage i 10-bit HDR. Dette er den første iPhone til rekord i Dolby Vision HDR, som brugerne kan redigere på iPhone og spille gennem en kompatibel skærm via AirPlay. Det er i stand til at gøre dette selv ved 4K-opløsning ved 60fps. Den understøtter også 1080p slo-mo ved 240fps, optager stereolyd, og understøtter Audio Zoom.

På toppen af ​​skærmen er standard hak og TrueDepth kamera array, der kan fange 12-megapixel billeder komplet med Portræt og portræt Belysning effekter. Det tilbyder 4K videooptagelse på op til 60fps med filmisk videostabilisering, 4k 30fps HDR med Dolby Vision, og 1080p slo-mo video på 120fps.

Nyt for 2022, de pro-level modeller er også udstyret med en LiDAR sensor, som kan udføre time-of-flight beregninger til at generere en 3D kort over det omkringliggende område. Det er en lignende teknologi til fremadvendte TrueDepth kameraets kapaciteter, kun på bagsiden af ​​iPhone.

Brug den nye sensor, kan brugerne drage fordel af dybdedataene at skabe forbedret Portræt billedsprog, blandt andre fotografiske effekter. Det er i stand til at bistå autofokus i svagt lys situation gør det får fokus seks gange hurtigere.

Apple tilføjet ProRAW støtte i en iOS 14 opdatering som tilføjer en stor mængde sensordata til fotos for forbedret redigering og kontrol. Det nye format kombinerer en DNG-fil med andre oplysninger som Smart HDR data for en forbedret RAW-pakke.

Processor

Den sidste kamera på bagsiden, den telezoom kamera, er forskellig afhængig af hvilken model iPhone du har. Pro Maxs tele tilbud 2. x optisk zoom; der får dig en smule tættere på motivet end 2x optisk zoom kamera på den almindelige iPhone 12 Pro. Pro Max 'telefoto har også en smallere f / 2. blænde, så man afvejning du gøre for evnen til at zoome ind længere er, at kameraet tager i mindre lys. Resultaterne spille ud ikke overraskende. Ved hjælp af denne telefoto kamera natten, den almindelige iPhone 12 Pro svagt udkonkurrerer Pro Max, men forskellen er så lille, jeg vil tage muligheden for at zoome ind lidt tættere. Det ville være rart hvis Apple gik lidt længere, som 3x optisk zoom kameraer er ofte tilgængelige på konkurrerende Android-telefoner.

Som for Videography , jo større billedsensor på de vigtigste kamera gør en mærkbar forskel. Ved optagelse af scener med høj kontrast, ligesom en dim indendørs rum med stærkt sollys udenfor, iPhone 12 Pro Max gør et bedre stykke arbejde at udsætte begge områder, mens iPhone 12 Pro har en tendens til tæppe baggrunden lyse hvide. Den Max 'optagelser også har ikke så meget korn i mørke scener.

Alle de forbedringer, du får fra en større sensor er små i forhold til den allerede fremragende iPhone 12 Pro, men de tilføje op til at gøre denne store håndsæt den bedste kameratelefon på markedet. Åh, og taler om størrelsen.

:. Har jeg nævnt denne ting er enorm? "Max" i navnet gør det ikke rigtig retfærdighed. Det er højere, bredere og tungere end sidste års max, men ikke meget. Overraskende er det også tyndere. Det er stadig en tohånds telefon, men jeg kan godt lide den større 6. -Inch-skærm på dette års model. Jeg er ret agnostisk om telefonstørrelse. Når jeg har en kompakt telefon i min hånd, elsker jeg, at jeg ikke har problemer med at nå hvert hjørne af skærmen. Når jeg holder en Ginormous telefon, elsker jeg at se hver eneste app i større målestok. Du kan være pickier, og hvis du er helt imod big-screen telefoner, så så ser du sikkert allerede på iPhone 12 mini.

Apple har fire nye telefoner i sin 2022 lineup, så hvis du opgraderer i år, har du mange muligheder at vælge imellem. For de fleste mennesker er den billigere iPhone 12 vejen at gå. Det er en telefon med meget få fejl. Men for elskere af store telefoner, og for dem, der absolut skal have det bedste kameraâ € "selvom det kun er lidt bedre end restenâ €" svaret er det maksimale.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Pro Maxs 6. -Inch-skærmen er den største skærm nogensinde på en iPhone. Det har den største kamerasensor af enhver iPhone, herunder de tre andre iPhone 12 modeller Apple, der blev annonceret i år. Det har en 5G-radio, og det har et større batteri. Det er uden tvivl den mest iPhone, du kan få.

Og mens det er dyrt, er det ikke så meget dyrere end den mindre iPhone 12 Pro: det er kun $ 100 mere på hvert lagerniveau, der starter på $ 1.099 med 128 GB lagerplads og går op til $ 1.399 for 512 GB lagerplads. For de penge får du et større display, et større batteri og et meget andet kamerasystem. Jeg er bare skåret til jagten og sig det er absolut det værd over Standard 12 Pro, hvis du kan håndtere størrelsen â € ", men det er en masse størrelse. Og kameraet er værd at udforske dybtgående, fordi der går meget på.

Theres bare ikke om at komme omkring det: iPhone 12 Pro Max er en meget stor telefon. Målingerne fortæller ikke hele historien â € "af tallene, det er bare en lille smule større end 11 Pro Max, men det nye design med flade sider gør det til at føle sig meget større end det, og gør det lidt sværere at holde dem en telefon med buede sider. Det er også lidt tungere end andre store telefoner som Galaxy Note 20 Ultra og iPhone 11 Pro Max, hvilket gør det til at føle sig endnu større.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone tilbud til Black Friday 2020, med det nyeste carrierlocked ulåst iPhone 12 Pro Max, 12 mini, 11 Pro, 8, SE XR tilbud Heres ...

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Black Friday ulåst iPhone tilbud 2021 Tidlig Apple iPhone 13, 12, 11, SE, XS XR Salg Sammenlignet med Forbruger Artikler

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Køb en Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold eller andre Mobiltelefoner på CDW. om.

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

Hvilken model af iPhone 12 lineup vil være bedst til at indfange billeder og video Vi sammenligner iPhone 12 vs 12 Pro vs Pro Max vs Mini.

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

Grib iPhone 12 Pro Silver, 6GB128GB leveres med 12MP Selfie kamera, der får dig til at se smuk hver gang. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhones-farveskemaet har aldrig været særlig rig. I lang tid var Apple begrænset til kun to typer af maling hvid og sort. Det er kun in.

iPhone 12 Pro tilgængelig på en massiv rabat i Indien. Tjek priserne her

iPhone 12 Pro tilgængelig på en massiv rabat i Indien. Tjek priserne her

Apple iPhone 12 vs iPhone 12 Pro IPhone 12-serien er her, og med det en hidtil uset mængde af valg. Og det er derfor, vi har en Apple iPhone 12 Pro denne gang, der er den samme størrelse som iPhone 12, men med flere kameraer, mere lagerplads, mere RAM og en ramme af rustfrit stål, der gør det vejer et par gram mere.

Køb Apple iPhone 12 256GB lilla mjnq3zda

Køb Apple iPhone 12 256GB lilla mjnq3zda

Bestil Apple iPhone 12 256GB Purple Sim Free Order før 2330 til næste dag Levering Gratis Retur op til 31 dage

Lilla er i ny iphone 12 farvevariant nu på Globes Gplan

Lilla er i ny iphone 12 farvevariant nu på Globes Gplan

Den nye iPhone 12 og 12 mini i Lilla Colorway er nu tilgængelig til køb i Apple Philippines Web Store.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.