Apple iPhone 7 Plus GSM Unlocked 128GB Rose Gold NN562LLA Excellent Condition

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ifølge den officielle Apple online butik, vil iPhone 7 skib hurtigere end iPhone 7 Plus selvom Jet Black modeller af begge har højere forventet leveringstid. IPhone 7 SIM-fri Jet Black versionen er opført med en anslået skibsfart periode på op til 3 til 5 uger, mens iPhone 7 Plus SIM-fri Jet Black model har en anslået skibsfart periode på op til 6 til 8 uger. Andre iPhone 7 Sim-gratis versioner er opført med en anslået periode på op til 3 dage shipping. Andre varianter af iPhone 7 Plus, på den anden side, kommer med en anslået skibsfart periode på op til 4 uger.

I Indien, iPhone 7 og iPhone 7 Plus gik på salg i sidste uge. Den 32GB iPhone 7 er blevet prissat på Rs. 60.000, mens 128GB iPhone 7 er blevet prissat på Rs. 70.000, og 256 GB iPhone 7 er blevet prissat på Rs. 80.000. Den 32GB iPhone 7 Plus er blevet prissat på Rs. 72.000 har 128GB iPhone 7 Plus blevet prissat på Rs. 82.000, mens 256GB iPhone 7 Plus er blevet prissat på Rs. 92.000.

IPhone 7 Plus er en af ​​de bedste overkommelige iPhones der er. Det packs en dobbelt højttaler til dem, der ønsker at enten spillet eller strøm uden hindring af øretelefoner. IPhone 7 Plus også prale af en solid batterilevetid med hurtig ydeevne og en anden teleobjektiv.

Elect-vælger mobil

Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi har også beregne maksimalt leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ.

Day Retur & Refund

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

IPhone 7 Plus er her - stor, stand, og langvarig som sin forgænger. Mens dens samlede størrelse og form er blevet efterladt intakt, de nyeste modeller kommer i to nye nuancer - uanset sort og skinnende Jet Black. Også, er telefonen nu modstandsdygtig over for vand og støv indtrængen, der bærer IP67 certificering. Et af højdepunkterne af iPhone 7 Plus er på ryggen. Telefonens dual-kamera setup gør det muligt at tage bedre svagt lys skud, ligesom iPhone 7. Men det sekundære kamera giver også det 2x optisk zoom kapacitet, samt mulighed for at tilføje smukke sløre baggrunden effekt til billeder. Batteriets levetid er blevet givet en velkommen saltvandsindsprøjtning, der kunne give brugerne omkring 1 times ekstra brug tid. Den nye A10 Fusion chip er op til 40% mere kraftfuld end sidste års A9, men lover stor magt effektivitet.

Hvad er renoveret? Renoverede produkter er blevet testet og verificeret til at fungere ordentligt og er dermed fri for defekter. Renoverede produkter kan være ubrugte kunden returnerer, som hovedsagelig ye' emner, eller de kan være defekte produkter, der blev returneret under garanti og videresælges af producenten efter reparation defekterne og sikrer korrekt funktion. Det er blevet testet og er operationelt med mindre kosmetiske fejl. Renoveret elementer og deres tilbehør kan vise mærker eller overfladisk skrabe der ville forventes fra normal brug - disse kosmetiske fejl ikke på nogen måde påvirker udførelsen af ​​enheden.

Specifikationer:

For at gøre en påstand, skal du blot kontakte os med dit ordrenummer og godt sende instruktioner om, hvordan du returnerer din enhed. Vi vil give dig den forudbetalte etiket, der er dokumenteret for vores hold at vide, hvordan man håndterer din enhed.

Vores mål er for dig at falde i kærlighed med din nye enhed, og hvis det var ikke tilfældet vores team er glade for at acceptere enhver tilbagesendelse eller anden grund inden for 30 dage efter afsendelse. Vi vil acceptere din enhed tilbage ogen anvende en tilbagebetaling normalt inden for 1 arbejdsdag. Kontakt vores hold til at starte dit afkast.

Hvis enheden er at have nogen funktionalitetsproblemer, du er stadig dækket forbi de 30 dage. Vi tilbyder en 12-måneders garanti på alle vores enheder, en fysisk skade, vandskade eller lignende spørgsmål vil resultere i tab af din garanti.

En million grunde til at vælge ios

iOS App Store indeholder mere end en million høj kvalitet applikationer. En overflod af muligheder for produktivitet, kreativitet og gaming betyder du kan spille mere, gøre mere, og opnå mere, hver dag.

Fang de skud, du aldrig har fanget før

IPhone 7 Plus indelukke blev re-designet til at gøre den første splash, vand og støv-resistent iPhone. Den nye LED-baggrundsbelyst native opløsning "Retina HD" skærm er den bedste og klogeste nogensinde på en iPhone. IPhone 7 Plus introducerer et stereo højttalersystem til at bringe en kraftfuld, omgivende lyd. De Taptic Engine efterligner et hjem knap presse, relæ systemunderretninger, og styrke audio advarsler.

Den mest kraftfulde iPhone

Det drives af en A10 Fusion Chip, den mest kraftfulde chip nogensinde i en smart telefon. IPhone 7 plus quad-core processor fokuserede på høj ydeevne og effektivitet og gør det muligt for et flertal af dine opgaver at blive udført med en brøkdel af strømmen. Det giver dig også den længste batterilevetid ud af enhver iPhone.

Hvad er inkluderet

Vi accepterer returanmodninger i 30 dage efter levering. Du skal blot kontakte os på 1-800-Gazelle eller e-maile os via den kontakt US-formular. Vi vil levere en forudbetalt FedEx eller USPS label og udstede en restitution inden for 5-7 dage.

Uanset om du er en hyppig internationale rejsende eller bare ønsker at være i stand til at skifte indenlandske transportvirksomheder lettere, bærer en ulåst iPhone tilbud mere fleksibilitet og mindre besvær end hjælp af en låst til en bestemt luftfartsselskab. Og mens mange luftfartsselskaber sælge iPhones, der er låst til deres særlige netværk, er der stadig en række muligheder for at købe ulåst.

Renoveret

Du kan nu købe renoveret iPhone 7 og iPhone 7 Plus modeller direkte fra Apple. De enheder, som tilbydes i 32GB, 128GB og 256GB varianter, er certificeret af Apple. Her er Apples forklaring af sin certificering:

Vi tester og certificerer alle Apple renoverede produkter og omfatter en 1-års garanti. Alle renoverede iPhone-modeller har også en helt ny batteri, ny ydre skal og en ny hvid boks. Forsyning er begrænset og tilgængelighed er garanteret, når vi har modtaget din fulde betaling.

Sim-fri

Din mest ligetil løsning for at få en ulåst iPhone 7 er at købe et SIM-fri model direkte fra Apple, enten online eller i en Apple-forhandler. SIM-fri model kommer ulåst, og fordi den bruger Qualcomm radioen, det 's kompatibel med alle U.. luftfartsselskaber, CDMA og GSM.

Vær forberedt selvom: du skal betale den fulde pris for din iPhone 7 up front, som starter ved $ 649 for 32GB modellen, eller $ 749 for 128GB modellen, hvis du ønsker at få Space Black, som gør ikke 't kommer i lagerkapaciteten lavere.

Iphone opgradering program

Apples egen iPhone Upgrade Program tilbyder kunderne en ulåst telefon, uanset hvilket luftfartsselskab, de bruger. Du betaler i månedlige afdrag og er berettiget til en iPhone opgradering året efter 12 betalinger. Programmet omfatter også AppleCare + beskyttelse program i dens omkostninger.

Verizon.

Hvis du køber din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus gennem Verizon, at enheden skal SIM låses op ved købstidspunktet. Luftfartsselskabet siger, at det politik ikke at låse deres LTE-aktiverede telefoner, siger:

Så uanset om du køber din iPhone på en Verizon afbetaling eller løn for det hele op foran, kan du blot pop ud Verizon SIM-kortet og indsætte et andet. Det lader dig springe mellem CDMA og GSM, takket være den Qualcomm radio indeni.

Bare husk, at hvis du har købt din iPhone fra Verizon på afbetaling, så senere ønsker at skifte til et andet luftfartsselskab, du bliver nødt til at betale de resterende udgifter til telefonen, før du gør det.

Vigtig

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Vil du vide hvordan ny funktion, du vil se i iOS 15, sammen med udgivelsesdato iOS 15 og kompatible iPhones, så hop ret i.

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.