Apple Smart Keyboard til iPad 10. Inch 8. Gen engelsk, Sort

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den Smart Keyboard kombinerer avanceret teknologi til at skabe et tastatur som ingen anden. Dens en tastatur i fuld størrelse thats fuldt transportabel, og det forbinder til iPad med Smart Connector. Bare vedhæfte Smart Keyboard og begynde at skrive. Og når du er færdig, det folder til at skabe en slank, letvægts dækning.

iPad-modeller

Intellisolutions er ikke en detailbutik, så vi ikke bære lager og alle produkter er indkøbt fra vores forskellige lokale leverandører. Alt salg behandles ryg mod ryg mod bekræftede indkøbsordrer modtaget. Alle priser er med forbehold for ændringer uden forudgående varsel på grund af valutaudsving, brændstofpriser og / eller uforudset økonomiske omstændigheder

Vi anbefaler også

Smart Keyboard kan du skrive en afløsningsopgave eller oprette en præsentation på et tastatur i fuld størrelse, når du har brug for en. Den forbinder nemt uden behov for parring eller opladning, så dens altid klar til at gå. Og når du er færdig, det folder til at skabe en slank, letvægts dækning.

Beskrivelse.

Udvid din produktivitet og komfort ved at forbinde Ana Apple Smart Keyboard til din iPad. Denne slanke, bærbare tastatur i fuld størrelse sluttes til din 10. â € ³ iPad Pro, 8. eller 7. generation iPad, og 3. generation iPad Air ved hjælp af Smart Connector. Du skal blot vedhæfte tastaturet og begynde at skrive. Når du er færdig, kan du folde det ind i et stativ eller bruge det som et beskyttende dække.

Yderligere Information

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Med introduktionen af ​​Logitech Slim Folio Pro, iPad Pro ejere har nu en anden mulighed til Apples Smart Keyboard. For $ 50 besparelser Logitech giver, vil mange betragter det som en €”, men som man bør du gå med?

Oversigt

Logitech Slim Folio Pro er en beskyttende Bluetooth folio-stil tastatur, der dækker forsiden og bagsiden af ​​iPad. Apples Smart Keyboard, på den anden side, er slank, minimal leder, og parrene via iPad Pro Smart stik på bagsiden.

Smart Keyboard kræver ikke et eksternt batteri overhovedet , det bruger Smart Connector og feeds strøm fra iPad Pro. Dens samlede profil er meget slank, med anstændige nøgler, der tilbyder en god mængde plads mellem hver, men kast og nøgle rejser er næsten ikke-eksisterende.

Samsung Galaxy A02s Pris i Malaysia Specs

Apples Smart Keyboard også lyder ikke så stor, når du skriver hurtigt. Den har en blød, dæmpet lyd snarere end en væsentlig klik fra en membran eller mekanisk tastatur. Det er stadig en god tastatur alligevel, takket være brugervenligheden og slank profil.

Logitech Slim Folio Pro, på den anden side, er en robust tastatur sag opløsning for IPAD Pro. Den beskytter alle fire hjørner af iPad og nok plads til anden generation af Apple Pencil at sidde og opkræve nemt langs den øverste kant. I modsætning til Apples Smart Keyboard, har du faktiske fald beskyttelse til din iPad Pro givet bøjelige silikone materiale. Apples folio vil sandsynligvis bare falde i tilfælde af en tørretumbler.

Design

Med hensyn til overordnede design, vi gerne Apples Smart Keyboard med hensyn til udseende. Det er meget slankere og føles langt bedre til at bære iPad, når det er lukket. Det er usædvanligt let og enhver pounds vi kan kaste fra vores gear taske, jo bedre.

Tværtimod Logitech Slim Folio Pro er ikke en "slim" enhed på alle â €”på trods ordet 'Slim' i sit navn. Det er meget tykkere end Smart Keyboard, og en masse tungere også. Grunden til dette er, at det huser et større tastatur, et genopladeligt batteri, tilbud beskyttelse, og det bruger forskellige materialer end Apples Smart Keyboard.

Funktionalitet

Når det kommer til funktionalitet, og hvordan de tastaturer udfører, Slim Folio Pro er den klare vinder her. Som vi nævnte i vores anmeldelse, føles tastaturet godt, og har masser af rejser, meget minder af Apples MacBook-tastatur, før de skiftede til deres nye sommerfuglkontakter. Tastaturet er også baggrundsbelyst med to lysstyrkeindstillinger, som er fantastisk til nattstidspunkter. Det har iOS-genveje langs toppen â € "som en hjemme-knap, spotlight og en lås / oplåsningsknap â €", som gør enheden til at føle sig mere "PRO".

Begge tastaturer giver mulighed for to forskellige skrivevinkler. Smart-tastaturet har to forskellige slots, hvor det magnetisk klikker iPad på plads. Logitech Slim Folio har på den anden side kun en, men du kan indstille den til en anden vinkel ved at justere ryggen, som giver dig en mere lodret visning af displayet.

Vi havde virkelig et problem med Apples nye design af Smart Keyboard Folio. Du kan grave dybere i vores fulde anmeldelse, men den korte version er, at når du vil bruge folioet i den lodrette position til at se indhold, strækker tastaturet stadig ud foran en måder og tager et stort fodaftryk i forhold til den foregående generation . Når du også fold det smarte tastaturfolio bag iPad, kommer dine hænder i kontakt med de nøgler, der føles ubehageligt.

Du kan også indstille begge tastaturer i "Tegning" -tilstand, hvor tastaturet går bag iPad, men givet det større fodaftryk og nøglebeklædning på Smart Folio Pro, vil du trykke på iPad på begge sider af enheden Gør iPad ujævn til tider og kan være lidt frustrerende, når du bruger Apple-blyanten. Det er ikke tilfældet med Apples smarte tastatur på grund af dets slankere profil. Så bare vær opmærksom på, at hvis du også overvejer at bruge Apple-blyanten.

Apple Smart Keyboard kører fra iPads batteri ved hjælp af Smart Connector, så batteriets levetid eksisterer ikke teknisk. Den slanke Folio Pro kan vare op til tre måneder på en enkelt afgift, og det gebyrer via USB-C. Du kan enten bruge iPad Pro's bundne USB-C-oplader, eller du kan tilslutte et USB-C-kabel til udgangen af ​​iPad Pro og oplades direkte derfra - "Nyttig til, når de er væk fra en stikkontakt.

Beslutningstid

Men hvis du er villig til at opgive denne brugervenlighed, letvægts og slanke formfaktor, og du plejer mere om, hvordan tastaturet føles, vil have en ekstra beskyttelse, og du vil maksimere, hvordan du arbejder, så skal du Pick up the Logitech Slim Folio Pro.

Apple Smart Keyboard til iPad tommer th Gen English, Sort

Den mest enkle og direkte tilgang er at bruge et trådløst tastatur. Ud af boksen er iPad kompatibel med de fleste trådløse tastaturer. Dette omfatter dem, der ikke er specifikt markeret for iPad, selv om det skal være sikkert, kontrollere altid for kompatibilitet.

Apple Wireless Keyboardâ er et sikkert valg. Det har alle de funktioner, du vil have, og du kan bruge genvejstaster til almindelige funktioner som kommando + C for at kopiere og kommando + V til indsæt. Et trådløst tastatur fra Amazon fungerer også godt. Valg af et trådløst tastatur generelt vil ikke koste dig en arm og et ben, medmindre du vil have et Apple Smart Keyboard.

En fordel ved at bruge et trådløst tastatur er, at det er nemt at oprette forbindelse og bruge, men du har mulighed for at forlade den bagved. Dette kan gøre det til et bedre valg end et tastaturtaske, som gør din iPad til en kvasi-laptop.

De fleste trådløse tastaturer kræver, at du parrer enheden. Metoden til at gøre det kan variere. For eksempel kræver nogle, at du indtaster en kode, der vises på skærmen iPad for at fuldføre parringen. I alle tilfælde starter du i Bluetooth-indstillingerne.

For at parre enhederne skal du starte appen iPad Settings. På venstre menu skal du finde og trykke på Bluetooth. Hvis Bluetooth er slukket, skal du tænde ved at trykke på tænd / sluk-kontakten. Det kan tage et par sekunder for iPad at opdage det trådløse tastatur. Når det vises på listen, skal du trykke på det. Hvis det kræver, at du indtaster en kode, viser iPad en kode på skærmen, du indtaster på tastaturet.

Hvis tastaturet ikke vises på listen, skal du sørge for, at det er tændt, og batterierne er ikke døde. Hvis tastaturet har en Bluetooth-knap for at gøre det Discoverable , skal du trykke på det, så iPad genkender tastaturet.

tastaturet

Hvis du vil bruge din iPad som en bærbar computer, skal du gøre den til en bærbar computer med en specialiseret tastaturhus. Flere tastaturer på markedet tilbyder forskellige løsninger på skriveproblemet. Keyboard-sagen kan virke lidt kontraintuitiv , tage tabletten ud af iPad, men det er ikke meget anderledes end at tilslutte en bærbar computer i en dockingstation for at få det til at handle mere som et skrivebord.

En fordel ved et tastaturhus er, at det giver bedre mobilitet end at transportere både en iPad og et trådløst tastatur. Hvis du bruger en masse tid at skrive på tastaturet på skærmen, når du bruger din iPad, kan dette være et godt valg. Det er også en to-i-én pakke, fordi det beskytter din iPad og fungerer som et tastatur.

De største ulemper er, at tastaturet tilfælde tilføjer løs vægt, og de kan være dyrere end andre løsninger. Og mens du kan fjerne det fra tilfældet, når du ønsker at bruge det som en tablet, kan det være mere besvær end det er værd. Mange mennesker holder det i tilfælde 90 procent af tiden.

det kablede tastatur

Dette er en fantastisk løsning, hvis du ønsker mulighed for at bruge et tastatur med din iPad, men du tror ikke du skal bruge det meget ofte. Du kan trække kablet tastatur fra din pc og bruge den på din iPad.

Men Camera Connection Kit omkostninger som meget som nogle af de billigere trådløse tastaturer. Det har den fordel, at lade dig tilslutte et kamera til din iPad eller en MIDI instrument ligesom en musikalsk tastatur. Men hvis du kun ønsker det til at skrive, kan det være billigere at gå med et trådløst tastatur.

den touchfire tastatur

Touchfire skabt et tastatur, der er ikke et tastatur. Designet til at arbejde med Apple Smart Cover og Smart Case, den Touchfire tastaturet er en gennemsigtig silikone pad, som passer over tastaturet iPad på skærmen, giver det den samme type af tekstur og føler du kan forvente fra en rigtig tastatur. Dette er fantastisk til blindskrift, der savner den taktile fornemmelse af nøgler under hånden. Og fordi tastaturet pad holder sig til undersiden af Smart Cover, er det den mest mobile af tastaturet løsninger.

Samlet set Touchfire tastatur gør et stort stykke arbejde med at give den taktile fornemmelse af et tastatur uden at tilslutte et tastatur. Men du stadig bruge tastaturet på skærmen til at skrive, hvilket betyder at du mister en bid af skærmplads. Også, det er ikke det samme som at skrive på et rigtigt tastatur, så hvis du ønsker at gå 60-plus ord i minuttet, kan du ønsker at få den ægte vare i stedet for Touchfire.

stemme diktat

En fordel ved Siri er evnen til at anvende stemmegenkendelse stedet for at bruge tastaturet. Tryk på knappen mikrofon og begynde at tale. Dette er ikke den bedste løsning for tunge brug, men hvis du vil indtaste en stor bid af teksten uden jagt og hakke på tastaturet på skærmen, kan stemmegenkendelse gøre det trick. Og fordi Siri er gratis, er der ingen grund til at bruge penge.

Stemmegenkendelse er tilgængelige næsten enhver tid tastaturet er op. Og du kan bruge Siri til bypass åbner nogle apps. For eksempel, i stedet for at åbne programmet Noter til at oprette en ny note, kan du fortælle Siri til at lave en ny note.

Men vil du ikke ønsker at skrive en roman gennem stemmen diktat . Hvis du har tunge skrive behov, voice diktat er ikke den bedste rute. Også, hvis du har en tyk accent, kan Siri have problemer med at finde ud af, hvad du siger.

vidste du, at der er en touchpad på iPad?

De nyeste versioner af iPad-operativsystemet omfatter en Virtual pegefelt, der er adgang til, når du lægger to fingre på tastaturet iPad på skærmen på samme tid. Brug denne metode til at markere tekst eller placere markøren inden tekst hurtigt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Den nye smarta Keyboard Folio er designet til at levere en stor skrive oplevelse på et tastatur i fuld størrelse, når du har brug for det. Dens holdbare, letvægts beskytter både forsiden og bagsiden af ​​din nye 10. € ’inch iPad Air. Du skal blot vedhæfte det til din nye iPad Aira og TypeA væk.

Vigtig

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Fristen kommer Svært opgave Giv den til en akademisk forfatter og få et unikt dokument om tid. Overkommelige priser, pålidelige garantier, og bonusser.

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Sådan Tilføj eller fjern Gmail-konti på iPhone 8 knap iPhone X iOS 11Best AnswerTap iPhones indstillinger. Tryk på post, kontakter, kalendere mulighed for at vælge det. Croll gennem listen over e-mail

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Æbler softwareopdatering giver brugerne mulighed for at oprette brænder e-mail-adresser heres, hvordan man gør det

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan sletter du din Google-konto i din Apple iPhone SE 2020. Fjern link fra Google. Slet alle oplysninger i Apple iPhone SE 2020. Fjern konto

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Der er tidspunkter, vi sender pinlige tekstbeskeder og derefter forsøge at finde måder at unsend Meddelelser på iPhone og iPad. Du kan finde mange løsninger derude, der lover at trække afsendt iMessage

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne artikel vil vise, hvordan man sletter beskeder på Facebook Messenger på din iPad eller iPhone med en skridtvise vejledning.

Skype på iPad slette Skype chats

Skype på iPad slette Skype chats

Du kan slette beskeder på din iPad for at frigøre værdifuld lagerplads, især hvis du sletter hele samtaler. Heres hvordan man gør det.

Sådan Slet flere meddelelser på Messenger 5 Hurtige trin

Sådan Slet flere meddelelser på Messenger 5 Hurtige trin

Hvordan slette flere beskeder på en iPhone at gøre dette, Hold trykket på nogen meddelelse eller vedhæftet fil i tråden. Når handlingen ark vises, skal du trykke

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.