BATERIAS PARA SAMSUNG GALAXY NOTE8

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fastgør det nye batteri med pre-cut klæbemiddel eller dobbeltsidet klæbebånd. For at placere det korrekt skal du anvende det nye klæbemiddel i telefonen på de steder, hvor det gamle klæbemiddel var placeret, ikke direkte på batteriet. Tryk på det nye batteri fast på plads i 5-10 sekunder.

Din browser er forældet!

Samsung Galaxy Note 8 leveres med et 3300mAh batteri; Det er ret anstændigt, men selv med hurtig og trådløs opladning, kan nogle af jer føle, at det ikke varer så længe du har forventet. På grund af Galaxy Note 7 havde et defekt batteri, der resulterede i, at det eksploderede og blev forbudt, tog Samsung en sikker tilgang til Galaxy Note 8. Heres, hvordan man løser Galaxy Note 8 batterilevetid.

Always-on display er nok den mest elskede funktion på note 8. Denne funktion viser et lille ur, dato, meddelelser og batterimåler, selvom skærmen er slukket. Samsung udtalte, at denne funktion dræner mindre end 5% batteri i en arbejdsdag. Selv om dette kun kan gøre en lille forskel, kan du slukke den. Gå til Indstillinger> Display> Deaktiver altid-på displayet.

Hvis du ikke bruger Wi-Fi eller Bluetooth, skal du slukke for at gemme noget batteri. Hvis du ikke er tilsluttet, forsøger Wi-Fi konstant at finde et netværk for at oprette forbindelse til, dette gør ondt på dit batteri. En anden grund til dit store batteriafløb er GPS. Sluk det, når du ikke bruger den. Dine placering på forskellige apps er muligvis ikke korrekte, hvis du slukker den. Gå til Indstillinger> Privatliv og Sikkerhed> Placering> Placeringsmetode og vælg batteribesparende.

Samsung har gjort det lettere for brugerne at vælge, hvilke præstationsformer der fungerer bedst for dem. Gå til Indstillinger> DeviceMaintenance> Batteri for at se disse tilstande. Disse tilstande kan ændre skærmens lysstyrke og opløsning eller endda sænke processoren for at forlænge batterilevetiden. Spil med de tilstande for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Firmaoplysninger

Etableret i 1992 har Santoshi Maa Digitech fået en beundringsværdig position på markedet for grossistvirksomhed, handel og detailhandel et varieret udvalg af datakabel, mobil batteri, bil woofers osv.

For nylig sagde nogle Samsung Galaxy Note 8-brugere, at deres enheder ikke kan blive opkrævet, efter at telefonens batteri dræner under til 0%, og telefonen kan ikke starte op. Der er ikke noget indikatorlys øverst på telefonen, ingen lynlogo på skærmen, og enheden kan ikke starte op ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Enheden oplader ikke og kan ikke starte op. Spørgsmålet er blevet anerkendt af Samsung, og de siger, at det kun sker på meget få enheder. Har du venner omkring dig, der har stødt på dette batteri problem? Og hvad de gør for at løse dette problem? Her vil vi tale 4 måder, hvordan man løser Samsung Galaxy Note 8 batteri, ikke opkræve problemet.

3. Stacking oplad telefonen. Nogle enheder har brug for en lille mængde strøm til at køre opladningskontrollen. Få et par sekunder af opladning, før opladningsstyringssystemet sparker ind, plugging in og Unplugging ca. 30 sekunder fra hinanden opbygger nok af et gebyr for telefonen at overtage. På denne måde er det vist sig at være nyttigt for nogle brugere. Nogle gange tager det cirka 20 minutter plugging og frakobling .

Vi løser dit Samsung Galaxy Note batteri til din bekvemmelighed

Onsite Samsung Galaxy Note 8 Batteri udskiftning lige uden for døren. Alle vores telefonbatteri reparationer kommer med samme dag service og 7 dages pengene tilbage garanti. Vi bruger ægte dele og tilbyder nedsatte priser. Nu nyder du mobiltelefon batteri udskiftninger på dit hjem eller kontor af vores ekspert teknikere. Reparation nu!

Cashify Repair tilbyder dig en 6 måneders garanti + 1 måneders brudgaranti på hver mobilskærm, der er repareret / erstattet af os fra fakturadato. Vi tilbyder også 3 måneders garanti på alle de øvrige reservedele, som vi erstatter. Venligst Bemærk-Ingen garanti, der gælder på Bagpanel reparation

ipad Pro 12. 3. Genskærm Udskiftning

batteriets levetid er lav din Galaxy Note holder styrter ned eller plejer afgift

Åbning din smartphone kan være en meget vanskelig operation, især hvis limen er meget vedholdende. Klingen af ​​de fleksible men robuste iFlex måler kun 0. 5 mm, så det passer ind i selv de mindste huller, såsom mellem skærmen og rammen. Den praktiske iFlex er fremstillet i rustfrit stål og sidder komfortabelt i hånden. Dette gør den til den perfekte assistent til enhver smartphone reparation.

Påkrævet udskiftningsdel

Samsungs hjælp forum har flere indlæg fra kunder klager over deres telefoner ikke oplades. "Jeg har prøvet 3 forskellige power kabler og ledninger, men intet," en bruger skrev. "Jeg opkrævet natten over og stadig intet. Helt død. Telefon stadig ser helt nye, fordi jeg købte en robust sag for det. Jeg har behandlet det som en nyfødt baby, så det må være defekt."

Samsung forudsat dette udsagn om problemet: "Vi har endnu til at få nogen officiel rapport til denne sag, og ikke er i stand til at kommentere, indtil vi får mere specifikke oplysninger om enheden Eventuelle kunder med en lignende sag opfordres til kontakt Samsung. på 0330 726 7864."

Galaxy Note 8 er opfølgningen til Galaxy Note 7, som led af alvorlige batteriproblemer. Samsung blev tvunget til at stoppe med at lave enheden efter mange kunder klagede over enheden overophedning og endda eksploderer.

Virkeligheden: På trods af Samsungs massive investeringer i sikkerhed og kvalitetskontrol, skitseret nedenfor, er der altid en lille chance for, at lithium-ion batterier fra enhver producent kunne gå op i røg.

Lithium-ion batterier er overalt, fra bærbare computere og telefoner til el-værktøj og endda nogle lykønskningskort, og det tager kun en lille fejl eller defekt for deres naturlige kemisk reaktion til gnist ud af kontrol.

Hvad Samsung har gjort

Nogle af de originale batterier blev ikke helt bygget ordentligt og fik en lille smule squished, mens nogle af de udskiftninger var manglende isolering tape og / eller havde skarpe metal bits, udstansede igennem. Uanset hvad, var de positive og negative sider af batteriet lov til at røre og - zap! - de kortsluttet, antændes den brændbare væske, der liv inde hver lithiumionbatteri celle.

At finde ud af i første omgang, og sørg for at det aldrig skete igen, Samsung sparet udgift. Det er bygget fire nye testfaciliteter, bemandet dem med et hold på 700 ingeniører og hyrede tre uafhængige test virksomheder, der tilbragte fire måneder tester mere end 200.000 telefoner og yderligere 30.000 batterier, før du slipper deres konklusioner at dårlige batterier, ikke telefoner, var problemet.

Så virksomheden oprettet en ny inspektion proces otte-punkt for sine batterier, der, Samsung krav, går "godt ud over branchens standard." Batterier er nu drænet tørre, skubbet til deres grænser og kontrolleres for utætheder, for ikke at nævne bombarderet med røntgenstråler, skilles ad og overvåges for spændingsændringer fra både Samsung og batteriet leverandør. EN

Ifølge en Samsung- bestilt hvidt papir, hver enkelt batch af batterier testes, og en hel batch smidt ud, hvis et enkelt batteri svigter. Virksomheden ender ødelægge så meget som 3 procent af sine egne månedlige batteri forsendelser under otte-punkts procedure.

En UL rep fortæller CNET, at batterier "nødt til at udholde en spærreild af dråbe test, knuse tests og elektrisk stresstest, før de kan passere" og foreslår, at Samsungs fabrikker vil blive regelmæssigt inspiceres for at sikre deres batterier er op til spec .

Det er ikke alt. Samsung bruger også en mindre, 3,300mAh batteri i note 8 i år, sammenlignet med de 3,500mAh pakker, du finder i note 7 og selv dette års Galaxy S8 Plus. Samsung fortalte CNET det udelader mere plads omkring battery også, og tilføjer "guardrails" for ekstra beskyttelse.

Bemærk, at ikke alle enkelt batteri testes. Statistisk set, den ene i din Note 8 sandsynligvis ikke gå under mikroskop , og absolut ikke få knust eller punkteret med et søm. Men andre fra samme parti gjorde.

Frygt ikke telefonen

Samsung har ikke magisk opfundet brandsikker lithium-ion batterier, fordi der er ikke sådan noget. Og virksomheden er ikke pludselig at bruge en mere sikker kemi i stedet. Hvis noget går galt, de er stadig brandfarlig.

Men det er højst usandsynligt, at din Note 8 vil eksplodere. I gennemsnit er kun en ud af 10 millioner lithium-ion-battericeller tilbøjelige til at gå dårligt, i henhold til batteri ekspert Brian Barnett, som citeret af Chemical & Engineering News.

Desuden var Samsungs note 7 en anomali, hvor batteriindustrien måske aldrig har set, med over 100 rapporterede hændelser af ild og så mange som 1 ud af 10.000 batterier med defekter, hvis du tror en navngivet Samsung-tjenestemand, som talte til yonhap nyheder.

Her er min personlige mening: Uanset hvad Samsung gør eller ikke siger offentligt, har det ikke råd til notatet 8 at tage ild. Det vil gøre alt i sin magt for at holde det i at ske, og i det usandsynlige tilfælde en gør, vil det hjælpe ejeren i en Heartbeat .

Hvorfor bruge døren reparation service?

Hvis du ikke vil reparere en enhed alene, kan vi gøre det for dig. Vores dygtige teknikere har repareret tusindvis af telefoner, og med det i tankerne garanterer vi, at din enhed vil fungere perfekt igen. Vi udfører reparationer i vores eget værksted, jeg. . Vi sender ikke din telefon til en anden serviceplacering. Det betyder, at vi leverer den hurtigste og den billigste service på markedet. Følg linket herunder og læs mere: Samsung Galaxy Note 8 Batteri Reparation

Anmeldelser

Køb Samsung Note 8 Udskiftningsbatteri fra UltimateTech I dag og få det leveret til dig i nogen destination Landsdækkende ž¤ bedste priser i Kenya ž¤ Hurtig levering Kompatibilitet: Samsung Galaxy Note 8 Safe Battery: Anti -overladningsbeskyttelse Anti-over udladningsbeskyttelse Kvalitet Højkapacitet Batteri Celle Højhastigheds-effektiv opladning

Forsendelsespolitik

For at være berettiget til retur, skal din vare være i samme stand, at du har modtaget den, ubevidst eller ubrugt, med tags og i sin originale emballage. Du har også brug for kvittering eller bevis for køb.

For at starte et afkast kan du kontakte os på salgultimatetech. o. e eller +254 724 000757. Hvis dit retur er accepteret, send dig vejledning om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer sendt tilbage til os uden først at anmode om et afkast vil ikke blive accepteret.

Skader og isproblemer Kontroller din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager det forkerte emne, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt.

RefundSwe vil underrette dig, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, refunderes du automatisk på din oprindelige betalingsmetode.

Beskrivelse.

Vi vil få din enhed fastgjort så hurtigt som muligt, normalt batteriudskiftning på Samsung Galaxy Note 8 tager omkring en time. Vores kvalificerede og venlige personale er klar til at hjælpe dig ud i enhver form for skade.

Vores venlige og indbydende personale er i stand til at få det klar, mens du har frokost eller kop kaffe. Nye enheder er temmelig højteknologiske i disse dage, og de har også meget skrøbelige dele inde. Så hvis disse enheder håndteres af uprofessionelle, kan de forårsage mere skade det.

Vigtig

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

I denne artikel til Android mobil, vil du finde den teknik til at ændre lyden af ​​underretninger på din Samsung Galaxy A01.

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

Samsung te ayuda en descubrir dispositivos electrnicos con tecnologa de ltima generacin incluyendo smartphones, tabletter, tv, electrodomsticos y ms.

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 Pro Pris i Nepal, dec 2021

Samsung Galaxy On5 2016 Vs Samsung Galaxy On Nxt 16GB Sammenligne Specifikationer og af mobiltelefoni pris at undestand hvilken der er bedst til dit behov inden du afgiver ordre online.

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 Guld

Samsung Galaxy On5 2016 SMG5520, Galaxy On5 2016 Fashion, Touch, TFT 720 x 1280 px 5. 0, LiIon 2600 mAh, Snapdragon 425 8917

Samsung Galaxy on5

Samsung Galaxy on5

Bedste tilbud på Samsung Galaxy On5 i Pakistan opdateres nu dagligt med Pricematch. k. Sammenlign Samsung Galaxy On5 pris i Pakistan, læs anmeldelser og specifikationer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung meddelte i dag, at den agter at opsige nogle af sine Samsung Cloud-tjenester. De tjenester Galleri Sync, Drive, og Premium storage abonnementer bliver udfaset i løbet af det kommende år.

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Opsæt og brug Samsung Pass på din Galaxy-telefon

Du kan logge ind på apps og websteder på forskellige enheder, der bruger adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, når du enten tænder synkronisering i Chrome på Android Log ind på Chrome på din computer Gem

Kalender Deling

Kalender Deling

Android kan du synkronisere dine kontakter på tværs af enheder. OS bruger ikke kun kontakter, der er gemt på din telefon, men også din Gmail. Dette valg kan føre til en kontaktlisten befolket med poster, der ikke har et telefonnummer, som hurtigt kan tilføje op. For at mindske dette problem, er der et par metoder.

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Køb tegneserie tasker, dækker og skind til Samsung Galaxy S10 og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.