Bedste Surface Pro 4 Display Protect

De 6 Bedste Skærmbeskyttere til Nintendo Switch

Bedste skærmbeskytter #: casebuy refleksfri mat skærmbeskytter film

Før jeg fik en beskytter, Id altid sørge for mine hænder var ren, før du rører den. Jeg hader at gøre med snavs. De drev mig til vanvid. , Â Du ser en plamage under svagt lys, og du forsøger at børste det væk med fingeren, som kun efterlader en anden spor af plamage. Dens super irriterende, og hvis du er OCD ligesom mig, vil du gerne værdsætte og se værdien i en skærm vagt.

Det gør det nemt at rengøre din Chromebooks skærm i en snæver vending. Og du behøver ikke at bekymre sig om at beskadige det enten når du børste det mere abrasively med en klud, da filmen tilføjer et lag af beskyttelse.

Ydelse og vedligeholdelse

Jeg fandt også, at det beskytter godt mod støv også. Du kan nemt rense din Chromebooks skærmen ved blot at tørre det af med en klud og du dont engang behøver enhver skærm renere. Nu thats praktisk.

Dens også meget let at installere. Det bruger en selvklæbende belægning, så du ikke behøver at beskæftige sig med lim eller anden klæbrig rest, som kan skrue op din skærm. Du kan også fjerne det nemt og det plejer efterlade nogen rod bag.

Bare passe på, at miljøet youre anvende det i er ren. Støv, bomuld, hunde og katte og andre flydende vragdele kan blive fanget mellem beskytteren og din bærbare skærm. Og det er en smerte at fjerne. Du skal arbejde i et rent miljø med ingen bevægelige luft for de bedste resultater.

Kompatibel forskellige skærmstørrelser

Sætte en skærm beskytter på din computer eller bærbare computer kan hjælpe med at reducere blænding og holde, hvad du er arbejder på privat. Dog er skærm beskyttere lavet af flere materialer, hvoraf de fleste er lavet til at være fleksible for at installere dem let. Hvis du er brug for en Surface Pro 4 skærmbeskyttelse, kan denne anmeldelse hjælpe dig med at finde den bedste til dit behov.

Grunde til at bruge skærm beskyttere

Når der er en privacy-filter eller skærmbeskytter på din computer, det blokerer ud lys, så oplysningerne er umuligt at se, når man læser det i visse vinkler. Som et resultat, kan ingen gå forbi din computer og få oplysninger, som de ikke bør have adgang til. Â, "

De fleste virksomheder, der har medarbejdere, der arbejder med følsomme data såsom økonomisk eller medicinsk information, vil have privatlivets fred filtre på alle skærme. Hvis du nogensinde tage arbejde med hjem, så vil din hjemmecomputer eller bærbare computer skal have et privatliv skærm på det så godt. Ellers kan du være i strid med regler eller HIPAA privatlivets fred, hvis du arbejder med medicinsk information.

Mange skærm beskyttere også beskytte operatører øjne mod blænding på deres skærme. Blænding fra loftslys eller solen kan gøre oplysningerne på skærmen vanskeligt, undertiden umuligt, at se. Men ved at reducere blænding, skærmen er lettere at læse, og det plejer at give operatøren en hovedpine eller øjet stamme, som de forsøger at arbejde.

Selvom du måske tror, ​​at denne Código et problem for dit system som du ikke arbejde i en konstruktion zone eller udenfor med vinden blæser, kan det være et problem for dem, tegning eller skrive med en pen på en computer ligesom Surface Pro 4. Hvis et stykke af støv lægger sig til enden af ​​pennen, kunne det ridse skærmen, hvis der Código skærmbeskytter på det.

Mange af de skærmbeskyttere, der er slagfast, reducere genskin, eller beskytte privatlivets fred for det arbejde du er gør er lavet af hærdet glas. Disse skærmbeskyttere passe over skærmene og overholde den til at skabe en glat overflade. Lim er ikke nødvendige for at installere skærm beskyttere da de er lavet til klamrer sig til glasset på skærmen efter installation.

Kontroller SIM-nummer Jazz, Telenor, Zong, Ufone, SCOM Gratis Code 2021

Sammenligningstabel

Mens forske skærm beskyttere til Surface Pro 4, vi læser om hver enkelt og virksomhedens omdømme. Vi læser også vidnesbyrd og anmeldelser om hver enkelt af de mennesker, der havde købt og brugt dem.

Så efter at indsamle disse oplysninger, gav vi hver skærmbeskytter en rating fra en til fem stjerner, hvor fem er det højeste, for at hjælpe folk med at finde den bedste Surface Pro 4 skærmbeskytter til deres behov. Her er syv af de bedste skærm beskyttere vi fundet.

Top overflade pro skærm beskyttere

Den SPARIN skærmbeskytter kommer i et sæt af to til Surface Pro 6/5/4 bærbare computere, der har en 12. -inch skærm. Deres hærdet glas er scratch og slagfast, så når du bruger pennen, du behøver ikke at bekymre sig om skærmen skadelidte.

Også den skærmbeskytter holder fingeraftryk off skærmen, når du bruger touchscreen funktioner i dit system. Skærmen beskyttere er kun 0. 6mm tyk og giver op til 99 procent lys og høj deklination klarhed, så billederne kommer gennem barrieren se lige så godt som de gør uden en skærm beskytter.

Den ArmorSuit skærmbeskytter er specifikt til Surface Pro 4 laptop. Det er en klar beskytter, der er tynd og fleksibel, så den passer præcist til din enhed. Den beskytter fuld skærm, mens væsen scratch og gul resistente, er det klart og lavet af en militær grade materiale.

Materialet er selvhelende, så hvis det får en mindre ridse eller spark, kan det fjerne dem, så de ikke vil forstyrre din visning af skærmen. Dette materiale er også med til at reducere støv, fingeraftryk og olie pletter fra menneskehænder.

ArmorSuit tilbyder en 100 procent tilfredshed garanti på deres skærm beskyttere, samt en levetid udskiftning garanti på dem. De gør deres produkter i USA. Den skærmbeskytter er let at installere, og det er anti-boble.

Belkin ultra glasskærm protectorÃ,Â

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Nintendo Switch er en innovativ spillekonsol, og med en $ 300 prisskilt, dens værd at beskytte. En af de bedste måder at beskytte dit Switch er med en skærm beskytter, som vil hjælpe sikkerhedsforanstaltning den håndholdte konsol fra ridser og revner, og potentielt forlænge dens levetid.

Der er et par andre måder, du kan beskytte din gaming investering også. Hvis du rejser meget med din Switch, bør du investere i en hård bæretaske, som vil beskytte din Skift fra dråber og stød. Derefter kan du også købe en slank beskyttende tilfælde at gå rundt din Skift, mens du bruger det, ligesom en telefon sag.

Hvad man skal kigge efter i en switch skærmbeskytter

En skærmbeskytter til enhver enhed, uanset om Nintendo Switch eller din smartphone, er en af ​​disse gaming tilbehør, som du måske ikke lagt meget forskning i. Men der er et par vigtige ting at holde øje med, når de foretager din beslutning. Heres alt, hvad du skal kigge efter:

Bedste samlede: amfilm glas skærmbeskytter til skifte

Denne Skift skærmbeskytter fra amFilm er lavet af hærdet glas thats 0. 3 mm tyk, så du ikke selv mærke det er der. Trods bliver så tynd, beskytteren er slidstærk og ridsefast, med en overfladehårdhed på 9H.

En anden stor mulighed: orzly glas skærm beskyttere

Hvis du vil have en endnu tyndere skærm beskytter, prøve denne ene fra Orzly. Dens eneste 0. 4mm tyk og vedligeholder samme anslagsfølsomhed som din switch ville have uden en skærm beskytter udstyret.

Denne skærmbeskytter prale 94% gennemsigtighed, som er anstændigt, og har en overflade hårdhed niveau 9H. Ligesom mulighed fra amFilm ovenfor Orzlys skærm beskyttere har også en oleofobisk belægning. Med dit køb, vil du få to skærm protectorsà ¢ â,¬â € en til nu, og én som en backup.

For lidt ekstra farve: extremerate skærm beskyttere

Hvis du vil have både beskyttelse og stil til din Nintendo Switch, gå med eXtremeRates skærm beskyttere. Disse beskyttere er lidt tykkere end andre indstillinger på denne liste, med en 0. mm tykkelse, men de er stadig tynd nok til din switch til at passe på anklagebænken komfortabelt. Theyre kompatibelt med både 2022 og nye OLED-modeller.

Disse beskyttere har 99.% gennemsigtighed og en oleofobisk belægning for at forhindre fingeraftryk. Men den mest betydningsfulde salgsargument for eXtremeRates skærm beskyttere er deres udseende. Hver skærm beskytter har en dekorative grænse, der går over den del af din switch skærm thats sort.

Og hvis du ønsker at give din switch et helt nyt udseende, kan du få en matchende shell samt til bagsiden af ​​din Switch og de Joycons. Der er flere designs at vælge imellem, så itll være let at finde noget, der passer til din stil. I hvert køb, vil du få to skærmbeskyttere, en rengøring klud, og et sæt af våde og tørre servietter.

Extremerate skærm beskyttere

Dens støv-resistent, boble-fri, og annoncerer at dens frustration -fri også. Hvis du ønskede nogle ekstra beskyttelse, kan du altid sætte denne beskyttende film over en hærdet glas skærm beskytter, men det er ikke nødvendigt.

bedst til switch OLED: Amfilm Glass Screen Protectors For Switch

Hvis du har købt den helt nye OLED 2022 model af The nintendo switch, skal du søge en skærmbeskytter specifikt til denne model. Og Amfilm gør en fremragende skærmbeskytter til OLED-switchen, der dækker dens større skærm.

Denne skærmbeskytter har en overfladehårdhed på 9 timer og har en smudsfri oleofob coating. Dens 0. 3 mm tykt, og du vil ikke mærke nogen forskel i at bruge din berøringsskærm. Med 99.% Gennemsigtighed, vil billedkvaliteten stadig se fantastisk ud, når du har sat protektoren på. I en enkelt boks får du tre skærmbeskyttere, en mikrofiberrengøringsklud og tørrtrækningsservietter.

Best for switch Lite: Ivo Glass Screen Protectors

Som andre muligheder for den almindelige kontakt på denne liste er disse skærmbeskyttere 0. 3 mm tykke, har en 9H hårdhedsvurdering, og prale af 99.% Gennemsigtighed, hvilket betyder, at din skærm stadig ser godt ud og føles godt ud. Disse beskyttere er bare skåret for at passe til den mindre switch lite model.

Top iPhone Screen Protectors

Skærmbeskytteren har en 9H hårdhed. Din skærm bliver derfor mere holdbar og er beskyttet mod enhver skade, det være sig ridser eller revner. Skærmbeskytteren hæmmer ikke Touchscreen-følsomheden og Responsiveness .

Vigtig

KFOR. about Oklahoma City

KFOR. about Oklahoma City

En voldsom stigning i nye telefonnummer anmodninger kan betyde 405 områdenummer vil være opbrugt sit udbud af tal i 2016. Den tidligere estimat sagde tal ville køre ud i 2020.

219 Area Code Map, hvor er 219 Område kode i Indiana

219 Area Code Map, hvor er 219 Område kode i Indiana

Area Code 219, IN, er Acodeş, postnumre, kort, områdenumre, amt, befolkning, husstandsindkomst, boligens værdi,

KAMEL

KAMEL

Viderestilling af opkald er en funktion af moderne telefonnetværk, der gør det muligt at omdirigere indgående opkald til et andet nummer. Det virker på både mobile og fastnet og kan være meget nyttige. I det væsentlige fortæller du netværkskontakten, som nogen

Viderestilling Guideline verdensomspændende Limited

Viderestilling Guideline verdensomspændende Limited

Viderestil dine opkald i Storbritannien. Denne vejledning indeholder koder til at videresende BT, Virgin, Sky og TalkTalk linjer. Perfekt, hvis du bruger Connect Virtual Receptionist

Tmobile, w oregon ave i Philadelphia

Tmobile, w oregon ave i Philadelphia

Se alle tilgængelige lejligheder til leje på 1635 W Oregon Ave i Philadelphia, PA. 1635 W OREGON AVE har udlejningsenheder fra 1056.

The City of Las Vegas 2050 masterplanen

The City of Las Vegas 2050 masterplanen

Jeg ledte online på brug på min konto og sav i mit messaging sektion, der i går aftes inden for en 24 minutters periode jeg havde 8 indgående meddelelser f ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Oversættelser i forbindelse med заключены в кавычки i RussianEnglish fra Reverso Context Если используются предопределенные форматы, их имена должны быть заключены в кавычки.

Mobile lokale telefonnumre Area Code 251

Mobile lokale telefonnumre Area Code 251

Område kode 251 er et område kode, som dækker tex Alabama, herunder Mobile Alabama. Byer, der bruger 251 områdenummer og et dækningskort også inkluderet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.