Sådan fabrikkens nulstilling iPhone XR 5 Effektive metoder til at løse problemer

Hvordan strømmer du ned i iPhone XR Techno Bee

Æbler Seneste iPhone-lineup med 11, 11 PRO, XS, XR og X Alle funktioner, der er mindre viser, uden HOME-knap. Langs ændringer, fungerer som at slukke og genstarte de nye iPhones er ændret i forhold til iPhone 8, 7 og tidligere.

Sådan slukker du og genstart iPhone, XS, XR og X

Når din iPhone sidder fast på lastningsskærmen, skal du kollidere på nogle apps, eller endda små fejl, fabriks nulstilling iPhone XRâ skal være en effektiv metode til at aktivere iPhone. Selvfølgelig kan du simpelthen tvinge nulstil iPhone XRÂ med knapper, eller gå til appens app, men hvad skal du gøre, hvis metoderne ikke virker? Her er de 5 ultimative metoder, du bør vide.

Sådan fabriks nulstillet låst iphone xr

Hvis iPhone XR er blevet låst, at du ikke kan nulstille den med knapper, eller skærmen er brudt, er Fonelab IOS Unlocker® en effektiv måde til fabriksindstilling iPhone XRÂ for forskellige scenarier. Uanset om du har brug for at ordne hardwareproblemer eller softwareglik, er det en effektiv metode.

Sådan Factory Reset A Broken iPhone XR

Bare tag en brudt iPhone XR for eksempel, du kan fabriks nulstille den låste iPhone XRÂ og opdatere til den nyeste iOS-version. Sørg for, at den ødelagte iPhone XR er forbundet til en computer hele tiden.

Trin 1Once Du har lanceret Fonelab iOS Unlocker, du kan starte den på din computer og vælge Wipe PassCodeÂ-knappen for at fjerne adgangskoden til iPhone XR. Klik på knappen Start for at fortsætte.

Sådan Factory Reset iPhone XR med Force Genstart

Hvis iPhone XR stadig er lydhør, kan du også gå til indstillingerne app til fabriksindstilling iPhone XR. Det returnerer din enhed til sine oprindelige fabriksindstillinger ved at slette alle dine personlige data.

Sådan Factory Reset iPhone XR via iTunes

Mobiltelefonen har de kvaliteter, der skal opføres som den mest nyttige teknologisk enhed; Da vi i et meget lille rum kan udføre masser af funktionaliteter uden at skulle være forbundet til en pc og hvor hvor som helst. Bortset fra at lave og modtage opkald giver mobiltelefoner os mulighed for at udføre mange andre handlinger: Brug af applikationer til forskellige formål, tage billeder eller videoer eller søge forskellige websteder nogle af de handlinger, som vi kan udføre fra vores mobiltelefon praktisk taget < / A7> Til daglig ..

Det er rigtigt, at mobiltelefonen for det meste er på og operationel . Nogle gange bliver telefonen mættet og fungerer muligvis ikke korrekt på grund af forskellige grunde, og i disse tilfælde vil den første mulighed være at genstarte terminalen, så alt vender tilbage til normal. Det er af denne grund, at vi i dag i TechNowikis vil forklare, hvordan du slukker eller genstarter et af de mest populære Apple Terminaler blandt forbrugerne på dette tidspunkt: iPhone XR.

Sådan slukker du eller genstart iPhone XR med knapperne

â € "Brug din iPhone som et forstørrelsesglas. â € | â € "Scannede dokumenter ved hjælp af kameraet. â € | â € "Tilføj nødkontakter på din iPhone. â € | â € "Safari Browser Reader. â € | â € "øges størrelsen af ​​skrifttypen. â € | â € "Tag et screenshot og marker det op. â € | â € "Køb apps, bøger eller musik uden dit kreditkort.

Hvordan tvinge jeg min iPhone til at slukke uden glidende?

For at tvinge genstart iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 13, skal du gøre følgende: Tryk på og hurtigt slip lydstyrkeknappen, tryk og tryk hurtigt på lydstyrken ned og hold sideknappen. Når Apple-logoet vises, skal du slippe knappen.

Hvordan tænder jeg min iPhone, hvis XR ikke tænder?

Tryk og hold enten lydstyrken op eller ned. Mens du holder ned enten volumennøgler, skal du trykke på og holde tænd / sluk-tasten også. Træk skyderen for at slukke for din iPhone XR. For at tænde den igen, tryk og hold tænd / sluk-tasten nede, indtil Apple-logoet viser.

Hvad er en blød nulstilling?

Genstart din telefon Prøv Lang med at trykke på din Phones Power-knap i tredive sekunder og se om det kan genstarte. Genstartning ville hjælpe, hvis årsagen til, at strømknappen ikke reagerer, er på grund af software eller ansøgningsfejl. Når du genstarter enheden, vil det hjælpe med at genstarte alle apps.

Hvordan har jeg hårdt nulstiller min iPhone XR?

Hvis din Apple iPhone XR ikke ser ud til at fungere helt som det skal, kan du løse dette i mange tilfælde ved at slukke din enhed og derefter tænde igen eller give den en såkaldt soft nulstilling. Med en blød nulstilling er operativsystemet genstartes og alle tjenester genindlæses.

Hvordan kan jeg slukke min telefon?

â € ”Tryk på knappen Tænd din Android til at vække den fra dvaletilstand. â € ”Tryk og hold knappen Strøm for at åbne dialogboksen Enhedsindstillinger. â € ”Tap Sluk i dialogvinduet. â € | â € ”Tryk og hold på knappen Strøm. â € ”Hold Volume knappen op.

Hvordan slår jeg min iPhone uden at bruge xr?

â € ”Tryk og slip Volume knappen op. â € | â € ”Gør det samme til Volume knappen ned. â € | â € ”Tryk og hold knappen Lås / Lås op indtil din iPhone skærmen slukker, tændes, og slukker igen.

Hvordan slår jeg min iPhone med blot knapperne?

Sluk din iPhone bruges knapperne En metode er at trykke og holde enten Volume eller knappen Lydstyrke ned op og knappen Side samtidigt, indtil du ser Slide til skyderen Power Off.

Hvordan kan jeg lukke min iPhone ud?

En iPhone XR der plejer tænde eller cant opstart kan fastgøres ved at udføre en tvungen genstart. Hvis problemet stadig fortsætter, og du ved ikke hvad jeg ellers skal gøre, kan dette indlæg kunne hjælpe dig ud. Hold læsning for mere detaljerede løsninger.

Power-relaterede emner er meget almindelige på elektronisk udstyr og din Apple iPhone XR er ingen undtagelse. Nogle brugere har allerede været klager at deres enheder slukket og plejer vende tilbage på, med andre ord, ikke reagerer, uanset hvad de gør. Hvis en iPhone ikke tænder, kan det være et tegn på en hardware problem eller det kunne være bare en meget mindre fejl i systemet.

I dette indlæg, vil jeg vejlede dig i fejlfinding din iPhone XR at tændes. Jeg vil dele med dig et par procedurer, der har vist sig effektive til at løse dette problem, forudsat at enheden doesnt have nogle tegn på fysisk og / eller flydende skader. Så fortsætte med at læse, da denne artikel kan være i stand til at hjælpe dig.

Før vi går videre, men hvis du er på udkig efter en løsning på et andet problem, så sørg for at droppe ind på vores iPhone XR Hjælp Guides side for vi allerede har behandlet nogle af de mest almindelige problemer med denne enhed . Vi har måske allerede offentliggjorte indlæg, der kan hjælpe dig med at løse dit problem.

Almindelige grunde til iphone xr plejer tænde

Dette problem kan spænde fra en mindre firmwareproblem til en mere alvorlig hardware-relateret problem, afhængigt af hvordan det opstod. Dens din iPhone og du skal vide første hånd, hvad der skete med det, der fører til forekomst af problemet.

Hvis du droppede din iPhone XR på en hård overflade, og derefter dette problem opstod, da det betyder, at dens på grund af en fysisk skade. Den første ting, som du måske bemærke straks er skærmen siden dens meget skrøbelig. Hvis den har revner, så er det næsten sikkert, at problemet er med skærmen. Din iPhone kan stadig være tænder, men det viser ikke noget på skærmen, fordi dens brudt. Eller, kan det også være, at en anden komponent inde er beskadiget. Enhver kraft, der kan efterlade en bule på ydersiden kan også skade nogle komponenter inde.

En anden mulighed, hvorfor din iPhone isnt tændes længere er at theres et problem med nogle af sine apps eller endda firmwaren. For software-relaterede emner, kan du faktisk løse dem på egen hånd det meste af tiden uden at bringe telefonen til Genius Bar. Og hvis det bare på grund af firmware-nedbrud, så løsningerne herunder bør være i stand til at hjælpe dig.

Hvordan at fastsætte en iPhone XR thats ikke dreje på

Det meste af tiden, så længe telefonen has not været tabt på en hård overflade og afholdt fysiske skader eller fik submers i vand for længe, ​​den slags problemer er bare på grund af en systemnedbrud. Et nedbrud kan forekomme fra tid til anden, og mens der er tidspunkter, hvor du plejer bemærke en ting, når det sker, er der også situationer, hvor telefonen vil blive reagerer med en sort skærm eller plejer tænde. For at udelukke denne mulighed, er du nødt til at gøre dette:

Hvis det gør ikke reagerer på det, så prøv at gøre det samme procedure et par flere gange for at sikre youre gør det rigtigt. Men hvis det fortsætter med at være afvisende og plejer tænde, så er du det muligt, at batteriet er drænet og resulterede i et nedbrud.

Prøv at oplade din iPhone og gøre den tvungne genstart

Et drænet batteri er egentlig ikke så alvorligt et problem, og selv styrtet, men hvis begge spørgsmål opstår på samme tid, vil du have en enhed, der plejer reagere selvom dets sluttet til opladeren. Selv hvis thats tilfældet, jeg vil have dig til at tilslutte din iPhone til sin oplader og gøre følgende:

Dybest set, var at sørge for på dette punkt, at din enhed har en stabil strømkilde inden man tvungen genstart. Hvis det stadig ikke reagerer på dette, så en anden mulighed er, at skærmen er spørgsmålet.

Det sidste, du skal gøre selv, før du tager telefonen tilbage til Apple Store eller har en aftale på Genius Bar, er at finde ud af, om problemet er med displayet. Det er muligt, at displayet er defekt og derfor efterlader et indtryk , at det er slukket. Ved at forbinde din iPhone til iTunes, ville du vide, om det er tændt eller ej. Men uanset om det er på eller ej, skal du have en tech tage et kig på det. Det vigtigste, hvis du fandt ud af, at det er drevet på, er, at du kan lave en sikkerhedskopi af din enhed, så du kunne genoprette den, når den er fast.

stadig har problemer med at tænde din iPhone XR?

Force Genstart iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 eller iPhone 12. Tryk på og hurtigt slip volumen op-knappen, tryk og tryk hurtigt på lydstyrken ned, og tryk derefter på knappen Side. Når Apple-logoet vises, skal du slippe knappen.

Hvad gør en hard reset på iPhone XR?

Gør en hård nulstilling slet ikke dataene på din iPhone XR. Det er bare en hård genstart, som kan komme til nytte, når din iPhone XR har frosset på grund af en buggy app eller en iOS-fejl. Hård nulstilling er den samme som Force Genstart, Hard Reset, og Force Reboot â € "De er alle forskellige vilkår for det samme.

Vigtig

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Sådan Aktiver Juster AlwaysOn Screen On LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Heres, hvordan man kan fange og se et screenshot fra din stylo 5.

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Køb Walmart Family Mobile LG Stylo 5, 32GB, sort forudbetalt smartphone på Walmart. om.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Nemmeste metode til at klikke på screenshot på LG Stylo 5LG Stylo 5

Capture vil ikke arbejde længere LG Stylo 3 Plus

Capture vil ikke arbejde længere LG Stylo 3 Plus

Heres, hvordan man kan fange og se et screenshot fra din stylo 5.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

LG Stylo 5 Sådan tager du et screenshot For at tage et skærmbillede, skal du holde lydstyrken ned og strømknapper sammen i. . nøjagtig samme tid. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede for at åbne power-menuen, og tryk derefter på ...

5 teknikker til at tage et screenshot på LG Stylo 5

5 teknikker til at tage et screenshot på LG Stylo 5

Har du en vigtig email til at fange, leder du efter, hvordan du screenshot på LG Stylo Dette er det rigtige sted. Læs for at finde 4 enkle metoder til dette.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.