Kensington International Travel Adapter strømforsyning

Hvorfor har du brug Strømforsyninger når de rejser til udlandet

Power din elektroniske enheder, når du er på farten med disse rejse strømadaptere, der er kompatible med strømspændingen af ​​forskellige lande rundt om i verden. Kompatibel med lande i Afrika, Asien, Caribien, Mellemamerika, Europa, Mellemøsten og Nordamerika. Red sikkerhed skodder giver beskyttelse mod berøring med elektrisk strøm. Slagfast polycarbonat plastik for holdbarhed. Kompakt og fleksible design kan brydes fra hinanden for nem at transportere.

Formålet med denne side er at forklare, hvilke magt forretninger forvente i et fremmed land, forskellige typer af strømforsyninger, praktiske råd om de bedste rejse adaptere til at købe og hjælp til at afgøre, hvilken strømforsyning du skal medbringe. For praktiske råd om at bringe elektronik til bestemte lande læse vores individuelle vejledninger om stikkontakter rundt omkring i verden, og hvordan at genoplade populære mobiltelefoner, tablets og elektrisk apparatet s, når de rejser til forskellige lande.

Forskellige typer af stikkontakter

Mangel på globale standardisering midler er der nu 14 forskellige former og størrelser af plug sockets fra type A til type N med strømforsyninger på mellem 100 til 240 volt. Med 80% af lande, der indfører mere end én type plug stik dette kan gøre at forberede en ferie eller forretningsrejse meget sværere. Forskellige regioner har forsøgt at standardisere strømudtag på tværs af flere lande. For eksempel er type C anvendes bredt i hele Europa, men på grund af historiske årsager hvert land har sit eget unikke sæt af stikkontakter, som alle anvender forskellige typer af stikkontakter, frekvenser og spændinger.

Power adaptere

Dette vil afhænge af, hvilket land, du besøger fra udlandet, læse vores individuelle vejledninger om de enkelte lande, som omfatter den type strømforsyning du har brug for, hvis du har brug for at medbringe en power konverter sammen med guider til brug af fælles apparatet s og elektronik til hvert land.

Hvad er en strømadapter?

En typisk strømforsyningen krop er kvadratisk form og måler 2 inches brede, 2 inches høj og 1 tomme dyb med stifterne tilsætte en yderligere potentiel 1 tomme i dybden afhængigt af typen af ​​adapteren. Afhængigt af mærke og model af strømforsyningen er der en række af slots, skodder og huller i forsiden af ​​adapteren, som er designet til at acceptere en enkelt stik.

Hvad betyder en strømadapter gøre?

Nej; en strømforsyning tilpasser kun formen af ​​et stik, der passer ind i en anden type stikkontakt og er ikke designet til at konvertere forskellige spændinger. Brug en strømforsyning konverter til at ændre spændingen af ​​et inkompatibelt apparatet fra et andet land.

Hvor kan man købe en strømadapter

Strøm adaptere er mest sandsynligt være tilgængelige i større lufthavne før afrejse, kan dog udvalget af adaptere være begrænset til populære destinationer. Det anbefales at forske den nøjagtige type adapter påkrævet forud for shopping i lufthavnen. Kig i afsnittet rejse tilbehør af lufthavnens kiosker, elektroniske butikker og farmaceuter men forventer at betale 50% mere end almindelige priser. Lufthavne vil være din sidste chance for at købe en strømadapter før afrejse, altid kontrollere returpolitik at sikre, at du nemt kan bytte eller refundere en defekt eller uegnet produkt i et airside butik.

Det vil være mere praktisk og billigere at købe den korrekte strømadapter forud for din rejse. High street butikker normalt sælger populære typer af rejse adaptere til populære steder, men for største udvalg, anbefales det at købe en strømadapter online.

Hvilken type stikkontakter gør et europlug passer ind?

Tripp Lite UNIPLUGINT outlet adapter muliggør tilslutning af en lang række internationale stik ind i en standard IEC 320 C13 computer interface beholder . Direkte indstiksmodul tilsluttes direkte til en strømfordelingsenhed eller apparatudgangen magt beskyttelse. Unikt formet udgang beholder åbninger acceptere mange typer af internationale stik, herunder fælles britisk, fransk og tysk typer. Input IEC 320 C14 plug tilslutningsgrænseflader med C13 beholder . UNIPLUGINT er ikke en spænding konverter, kontrollere udstyr spænding kompatibilitet før tilslutning.

Den ideelle følgesvend, når du er på vej til udlandet og skal oplade batteriet på dine enheder, giver den internationale rejseadapter professionelt niveau, samtidig opladning af op til tre enheder i over 150 lande. Dual USB-porte gør det nemt at oplade smartphones og tablets, herunder iPhone, iPad, Galaxy S, Microsoft Overflade eller andre favorit enheder. Plus, med 2-polet adapter, kan du styre alt fra en bærbar computer til en 2-i-1-hybrid som overfladepro.

Tech Specs

Det er en kablet, kablet verden derude. Hvis du planlægger at udforske det med din must-have-gadgets som en mobiltelefon, tablet, action cam og mere, skal du finde ud af, hvordan du skal tilslutte hver af dem i det lokale strømnettet. Fordi så mange lande - og endda regioner inden for lande - udviklede deres egen elektricitet Standarder, det er sikkert at sige, at mangfoldighed hersker derude.

Her er trinene til at regne ud, hvis du har brug for en adapter eller konverter, mens du rejser:

Vi gør brug af reklame af Google og andre virksomheder. De kan placere cookies på din computer for at sikre korrekt funktion af denne hjemmeside. For mere information læs denne artikel. Ved at besøge vores hjemmeside eller bruge de oplysninger, du accepterer disse betingelser. Som Amazon og eBay Affiliate tjener jeg fra kvalificerende køb.

Interpowers svar på almindeligt stillede spørgsmål - problemet med adaptere

Ledningen indstillet med stikket og stikket skal overholde landets standarder. Barnett forklarer, mens teknisk en adapter kan fungere sammen med din enhed, ville det ikke blive godkendt. Mange individuelle lande rundt om i verden har deres egne standard- og testbureauer for at kontrollere, at de elektroniske produkter, der er bragt i deres land, vil fungere sikkert og effektivt. Hvis det samlede ledningssæt ikke er godkendt til brug i et bestemt land, kan den ikke bruges.

Hvis et stykke udstyr sendes fra Det Forenede Kongerige til USA, og udstyret leveres med en britisk stik, bør du ikke bruge en adapter til at tilslutte den britiske stik i en NEMA-stikkontakt. Ikke alene ville netledningen ikke bære nogen godkendelser, denne opsætning kan medføre, at du mister godkendelserne på hele dit udstyr, sagde Barnett.

Mange sikkerhedsagenturer ser adaptere som værende usikre for mange applikationer ud over personlig brug - især for mere komplekse enheder, eller hvor mange mennesker kunne interagere med produktet. En af de største bekymringer med dette er manglen på kontrol over brugen, når mange mennesker har adgang til udstyret. Der er intet at stoppe nogen fra at tage adapteren til at bruge andetsteds - hvor det måske ikke er hensigtsmæssigt og kunne føre til en hændelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hjemmet eller væk Dual USB-opladningssæt er specielt designet til at levere højhastigheds-dobbelt USB-opladning af dine smartphones, tabletter eller andre mobile enheder under international rejse. USB-opladeren er udstyret med en foldet 2-Prong USA-stil stik, der accepterer de medfølgende europæiske, Storbritannien eller Australian Snap-On Plug Adaptere. Denne kombination af adaptere understøtter strømkravene på over 150 lande. Auto-switching-funktionen registrerer automatisk og skifter til den korrekte spænding, der bruges af det land, du er i. Den Dual USB-oplader er kompatibel med alle almindelige internationale strømspændinger, der understøtter 100 volt til 240 volt indgangseffekt. Med hurtig 3. Opladning vil opladningssættet hurtigt oplade alle modeller af tabletter og smartphones.

Sikker USB-opladning giver ro i sindet

Oplader Adapter stik Konverterer kun stikkontakten, det konverterer ikke elektrisk udgangsstrøm og spænding. Sørg for, at din enhed bærer en elektrisk konverter, når du rejser til andre lande med anden elektrisk udgang. Hvis enheden kræver en elektrisk

Buyit Indien

Hvis du planlægger at oplade eller bruge din mobiltelefon, elektriske barbermaskin, hårtørrer, bærbar computer eller anden elektrisk enhed ved at tilslutte den til en stikkontakt og rejser til Paris fra U.., Canada, Australien , Kina, Japan eller ethvert andet land, hvor elektriske stik og afsætningsmuligheder adskiller sig fra dem, der anvendes i Frankrig, så ja, du skal bruge en stikkontakt.

For de resterende enheder,  et par strategier kan hjælpe dig med at undgå bekostning af at købe en converter samt besværet med at bære den ekstra vægt af denne relativt tungt apparat i kufferten.  Â

Vi går igennem alt, hvad du behøver for at vide om, hvordan du får det, du har brug for, herunder at bestemme, om du har brug for at bringe en adapter eller to med dig på din rejse til Paris, hvor man kan købe den bedste type for fransk Elektrisk strømadapter, hvordan man bestemmer, om du skal medbringe en konverter, hvordan man undgår at købe en konverter, og hvilke funktioner der skal kigges efter i en konverter, hvis du virkelig behøver at købe en.

Hvorfor skal jeg medbringe en elektrisk stikkontakt til Paris?

Med 14 forskellige typer af stikkontakter og stikkontakter i brug rundt om i verden, skal du bruge en adapter til at oprette forbindelse til elektrisk strøm, når du besøger et land, hvor stikket / stikkontakterne adskiller sig fra dem, hvor du bor.

Når du kender typen af ​​tilslutning, bruger dine elektriske enheder, og typen af ​​elektriske stikkontakter, der bruges i Paris, Frankrig og andre lande, hvor du rejser, til at finde ud af den slags adapter, du har brug for, er let, fordi hver type af stikkontakt og stik er forbundet med et brev fra A til N: Â

Nogle adaptere giver kun USB-porte og ingen stikkontakter - så tænk på, hvad du virkelig har brug for baseret på de enheder, du bringer. For eksempel kræver laptops normalt en adapter med en stikkontakt.

Et lille, men voksende antal Paris hoteller, især dem med fire eller fem stjerner, giver nu Combo Electric Sockets og USB-stik i nærheden af ​​skrivebordsområder eller jordede versioner i Badeværelser . Men tæller ikke på det - tag det, du har brug for.

Vigtig

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

Den ultimative datahastighedstest og fuld sammenligning mellem tmobile magenta plus, tmobile essentials, tmobile forudbetalt, metro ved tmobile og mint mobil. S ...

500 Internal Server Error

500 Internal Server Error

Find sammenligne de bedste data planer og SIM for din tablet, dongle eller bærbare computer. Nem sammenligning og anmeldelser for at hjælpe dig med at vælge. Spar op til 32

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få den ProtectionPro fordel ved Madico ProtectionPro er et beskyttelsessystem højtydende skærm og krop for alle enheder

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Glas Screen Protector med perfekt tilpasning Bakke

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Glas Screen Protector med perfekt tilpasning Bakke

Køb Hyphen Defendr Privacy hærdet glas skærmen protektor for iPhone 13 Pro Max HTGP13IN674312, Clear online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

iPhone skærmbeskytter

iPhone skærmbeskytter

Køb til iPhone 12 Pro Max, 1 stk 3D Full Cover Anti Spy Peeping Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 PRO 12 MAX 12 11 PRO 11 PRO MAX 11 SE 2020 ECT 9H Hærdet glas på Wish Shopping Made Sjov

iPhone 1212 Pro Privacy Screen Protector

iPhone 1212 Pro Privacy Screen Protector

Introduktion vores bedste iPhone 12 Fuld Cover Privacy skærmbeskytter med Antimikrobiel beskyttelse, der er indlejret i glasset, vil aldrig fortage sig, og dræber 99. 9 af de fleste overflade bakterier. LIVSTIDSGARANTI

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector

Hold din Samsung Galaxy S10 Plus væk fra skulder surfere med Arrivlys holdbar Privacy Screen beskyttere. Køb i dag for komplet beskyttelse af privatlivets fred, når som helst

iPhone 12 TemperedGlass Privacy Behandlet Skærmbeskytter Belkin

iPhone 12 TemperedGlass Privacy Behandlet Skærmbeskytter Belkin

Belkin Ultraglass Beskyttelse med Germanengineered teknologi giver den næste generation af skærm beskyttelse til iPhone. Beskyt hvad der betyder mest med Ultraglass Privacy at tilbyder avancerede tovejs sideview filter teknologi og fremragende skærm beskyttelse. Det giver dig fullscreen privatlivets fred i stående tilstand, sammen med fleksibilitet til at dele din skærm i liggende tilstand.

ATT Celulares Planes y Precios

ATT Celulares Planes y Precios

Descubre las Ofertas de Celulares da Lider y los descuentos y Promociones de tus tiendas favoritas. Ahorra con Tiendeo

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.